Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar hanımlaar ben geldim uğrayamadım kusura bakmayın hem çok yoğunluk oldu hemde yüzüm yoktu
bu akşam kursumun son günüydü kurtuldum sonunda gerçi yeni bir kursa yazıldım oda 3. ayın başında başlıyacak :) çok misafirim oldu epey yoruldum ama evdeki hareket yeterli gelmiyor demek ki bu akşam kursa gidip geldim çok yoruldum nefes nefese kaldım birde yerler buzlu diye kastım kendimi galiba çok yoruldum kurstada herkez bişeyler yapıp getirmişti bende hiç görmemiş gibi yedim geç vakit fena olduuu

y.o.l.c.u Zeynebim 3. mü geliyor hayırlısıyla eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatlice gelsin

asumanzeynep Hemşom Ankara soğuk diyorlar babmgil şimdilik oradalar eve resmen hapsolduk diyorlar dkkat et kızınada geçmiş olsun

dafi cim sanada geçmiş olsun oratlık mikroptan kırılıyor

tüm hasta olan arkadaşlarımız geçmiş olsun

Bonus sessiz sessiz izliyoruz işte topiki

Adaş kursu başarıyla bitirdin hadi geçmiş olsun
Yeni kursun ne kursu :)
Son gün mamalarına yenik düşmüşsün kim olsa aynısını yapardı herhalde
2 haftadır ben de dikiş tutturamadım

sğol canım evet kurs bitti şimdi iş hayatında iletişim kursuna gidicem ondan sonrada gitmek istediğim kurslar var :) adaş sadece kursta değil evdede ipin ucu kaçtıı ölçülüde yiyemiyorum ne olcak benim bu haliim
senin küçük hasta olmuş geçmiş olsun dr. filan gittiniz mii hava çok soğuk artık şu 2 ay filan kilo vermeyi değil verdiklerimi korumayı istiyoruum

kızlar malum dolunay haftası buda yeme düzeni ve yeme isteğini artırdığı söyleniyor (rivayete göre zaten yiyesimiz varda)
inşallah en kısa sürede düzene gireriz

benim her daim yiyesim var küçülen ay fazında da artıya geçtiğim çoktur
dukanla gideceksin herhalde başlıyabildin miii zor bir yeme şeklii ama çok tefaruatlı tarifler olmamakla birlikte dukkan tarifleri dikkatimi çekmiştir neticede bizimde eksiye geçmemiz için proteğin ağırlıklı beslenmemiz gerekiyor listelerini yazarsan ilgiyle takip ederim :)

Gununuz aydin olsun.

Ben cok hastayim,cok yorgunum buna bagli olarakta keyifsizim.
Umarim sizler iyisiniz

Sevgiler,hurmetler

geçmiş olsun canım yaa ilaç alıyormusun bizde şimdi ıhlamur içiyoruz bak ihmal etme
sebepsiiz benimde tadım yok

@YENA cok gecmis olsun canim
Gecen gece seni frida yi bide bi arkadas dahaydi unuttum ruyamda gordum sizi siz birtakimin macina gitmissiniz sizi anons ediyolar yena ve frida da burda diye bende tv den sizi gordugum icin seviniyodum
ay ne güzel bir rüyaymış bizi görünce ne düşündün aayyy hakaten bunlar şişkoymuuuş mu dediin :))

güzel taktikler bunlar senin kararların mı yoksa doktorunun tavsiyelerimi merak ettim

Gecmis olsun sizede. Bugun nasilsin asuman abla adasinda yok yine :)
geldim beyaa
tadım yok yoruldum çok misafir geldii halada gelicek olan var birde gelelim ama kimse olmasın istiyorlar ama onu ayarlıyamıyorum genelde misafir misafiri basıyor :)

dün akşam bende sütün kaymağını ekmekle yedim

bende de durumlar pek farklı değil kukuman kuşluğu aynen aslında kızıyorum kendime ama sanki hep karlı kış olacak gibii ...
bugün yazılı var iye kursa gittim yoksa onada gidemezdim

bayağı zor olmuştur herhalde nasıl geçtii kahvaltıda olsa zor o kadar kişiii ben çok kalabalık sevmem desemde oluyor bağzen ve hizmet etmekten hiç bişey anlamıyorum bu durumuda sevmiyorum tabii

Kızlar döndüm kayinvalidemden sınırları aşmadım diye düşünüyorum. Bir de siz göz atin menüme.
Öğlen
2 kaşık nohut
2 kaşık pilav
Aksam
Yarim kepçe corba
4 köfte
2 çatal patates kizartmasi
Bugün ilk gün olduğu için spor yik. Ama yarin leslie ile başlıyorum

Gayet guzel aksam icin iyi ki geldin ins bizide biraz hareketlendirir seni gormek :)

Iyi geceler kizlar
Aksam kizimla yeni oyunlar kesfettik oynadik baya bi zeynepte karnimda tepisip durdu simdiden kiskaniyomu ne ablasini
Son 2 gundur sanki karnim bir anda cikti gibime geliyor buyudu artik belli oluyoruz

bayağı zor olmuştur herhalde nasıl geçtii kahvaltıda olsa zor o kadar kişiii ben çok kalabalık sevmem desemde oluyor bağzen ve hizmet etmekten hiç bişey anlamıyorum bu durumuda sevmiyorum tabii
zaten benim için misafirlerle görüşmek olmuyor ki yüzlerini gormedigim bir sürü kişi oluyo mutfaktan çıkamyorum ki bide gelenler bir yüzünü görmedik yanımıza gelmiyorsun diyorlar gelip yardım edelim çıksın diyen nadir cikiyor aralarından.bugün kaynanamn evinin camlari ile kapılarını sildim yarın sarma yapıcaz içini hazırladım yarına kolaylik olsun diye.bide eşim gece çalışıyor buaralar nereye koşacam şaşırdım 2gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…