- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Adaş kursu başarıyla bitirdin hadi geçmiş olsun
Yeni kursun ne kursu :)
Son gün mamalarına yenik düşmüşsün kim olsa aynısını yapardı herhalde
2 haftadır ben de dikiş tutturamadım
kızlar malum dolunay haftası buda yeme düzeni ve yeme isteğini artırdığı söyleniyor (rivayete göre zaten yiyesimiz varda)
inşallah en kısa sürede düzene gireriz
Gununuz aydin olsun.
Ben cok hastayim,cok yorgunum buna bagli olarakta keyifsizim.
Umarim sizler iyisiniz
Sevgiler,hurmetler
ay ne güzel bir rüyaymış bizi görünce ne düşündün aayyy hakaten bunlar şişkoymuuuş mu dediin :))@YENA cok gecmis olsun canim
Gecen gece seni frida yi bide bi arkadas dahaydi unuttum ruyamda gordum sizi siz birtakimin macina gitmissiniz sizi anons ediyolar yena ve frida da burda diye bende tv den sizi gordugum icin seviniyodum
bu arada selam kızlar. geldimde iş yoğunluğundan yazamadım. diyet değilim ama tabağıma gönlümegöre alıyorum. çiğnediğimi sayıyorum. azcık tokluk hissi oluşunca şöyle kalkıp dolanıyorum. beynim dur diyorsa duruyorum. eğer hafif tokluk oluştuysa alıp tabağı kaldırıyorum önümden. güzel olucak umarım. ümidim ay sonuna 79 görmek ama 2 haftada mümkün olurmu bilemedim
geldim beyaaGecmis olsun sizede. Bugun nasilsin asuman abla adasinda yok yine :)
Günaydinlar olsun..
Pek keyfim yok bugun,halsizim baya grip oluyorum sanirim.Battaniyemi,kitabimi,kahvemi aldim öyle oturuyorum camin önünde kukuman kusu gibi ..:)Düyün arefesinde de hic olacak sey değil ama neyse:)
Sizler nörüyonuz...:)
kızlar pazar günü aile kahvaltısı toplantısı var ve bu ay sıra kvde.oraya temizlik yaptım yarında devam edicem.75kişi davet edildi suan.ben şoklardayim tabiki.erkekler sizin evde olsun demiş kv eşime.tabi beni adam yerine koyup söyleyen yok.yarından sonrada benim evimë temizlik yapmam lazım.sarma falanda yapılacak içim dışım şişti stresten
Kızlar döndüm kayinvalidemden sınırları aşmadım diye düşünüyorum. Bir de siz göz atin menüme.
Öğlen
2 kaşık nohut
2 kaşık pilav
Aksam
Yarim kepçe corba
4 köfte
2 çatal patates kizartmasi
Bugün ilk gün olduğu için spor yik. Ama yarin leslie ile başlıyorum
İnş canım hepimiz güzel güzel kilolar verirp eski sağlıklı halimize dönerizGayet guzel aksam icin iyi ki geldin ins bizide biraz hareketlendirir seni gormek :)
Amin meyracım SağolAsuman ablam geçmiş olsun, tum hastalarada geçmiş olsun.
çok sağol gerçekten alıştım kalabalık misafirlere ama bu kadar hiç olmadıyaparsın sen aslansın sen. ah annem kulaklarıçınlasın. o da az yapmadı zamanında. evde büyük olunca herşey zor oluyor.
zaten benim için misafirlerle görüşmek olmuyor ki yüzlerini gormedigim bir sürü kişi oluyo mutfaktan çıkamyorum ki bide gelenler bir yüzünü görmedik yanımıza gelmiyorsun diyorlar gelip yardım edelim çıksın diyen nadir cikiyor aralarından.bugün kaynanamn evinin camlari ile kapılarını sildim yarın sarma yapıcaz içini hazırladım yarına kolaylik olsun diye.bide eşim gece çalışıyor buaralar nereye koşacam şaşırdım 2gündürbayağı zor olmuştur herhalde nasıl geçtii kahvaltıda olsa zor o kadar kişiii ben çok kalabalık sevmem desemde oluyor bağzen ve hizmet etmekten hiç bişey anlamıyorum bu durumuda sevmiyorum tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?