Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin işin zor sende bayağı yıpranıyorsun iki ev arasında kv bayağı yakın herhalde...

günaydın güzeller. bugün tartıda güzel şeyler gördüm umudum cumaya aynı güzelliklerle devam etmesi. lütfen kızlar 100gr da olsa vermeye çalışın. sıcak günlerde eliizde taşıdığımız bir küçük su şişesi bile ağırlık oluyor üstümüze. lütfen küçük küçükte olsa bu şişelerden kurtulalım

aslında sizden duyduklarım televizyondan dinlediklerim vucut sinyalerim hepsi bir arada. sadece beynimle midem uyuşmuyor. beynim açım diyor midem yer yok. arada sıkışıyorum. beynim eski alışkanlıklarımı arıyor midem ıyyy diyor. karışığım yani. dün ilkkez kendimce zayıfladığımı hissettim. 32 kg dan sonra ne enteresan demi ?
güzel menü tebrik ederim daim olsun inşallah
Frida tebrik ederim bitmis kursun. Zayiflama kursu yokmuki?
o kursatan bende istiyorum. hipnoza gitmem gerekiyor gibi.
çok sağol gerçekten alıştım kalabalık misafirlere ama bu kadar hiç olmadı
sevdiğin insanlar denk gelir karşına umarım o zaman yaptığın herşeye değiyor.

Selamın aleyküm canlar
zor bir hafta geçiriyorum çocuklarım hasta onlarla uğraşıyorum Rabbim hastalara şifalar versin inşallah
diyet falan da yapamıyorum aksine stres yapıyorum daha çok yiyorum sanırım bu hafta artida olacam
hayırlısı artık

Allah şifa versin esracım

hayırlı sabahlar
dun bıraz evle ılgılendım zıra benıım duzen hastası esım ısyan bayragını coktan cekmıstı. dun o kadar evı supurdum topladım guzel yemekler yaptım. gelınce dıırek utuyu neden yapmadım dıye kızdı.

Allahım tüm erkekler aynı hep eksik görüyorlar

Bu nedir ya gundelikcimisin sen deli oluyorum boyle olunca banada aynisini yapmaya calisiyo cunku birisi. Ben buyum bu kadar yapabiliyorum. Parayla kadin tutunca hesap sorarsin evin kadinina ne diye hesap soruyo. Takinti hastalari once tadavi olsunlar niye evleniyolar ki? 30 yasinda agrilarim var benimde simdiden zorlaniyorum evin islerini yapiyoruz yapmaliyiz ama hizmetci degiliz biz ya. Sen ona hesap soruyomusun? Kusura bakma cok sinirlendim okuyunca cok tanimiyorum seni ama bir dost tavsiyesi boyle gelmis boyle gider deme kendini ezdirme. O cok sevdigimiz adamlar gun geliyo bir laf ediyolar ki altindan kalkilmiyo.

Uzun yillar evli olmayi bekleme simdiden kendini ezdirme. Yuva icin evleniyo herkes. Temizlik iscisi olmak icin degil.

Hic skma canini uzulme lutfen.

Yeliz yaris gidemiyo bakalim nolcak.

Bu ara yine agrilarim var cok kollarim kalkmiyo sanki ellerimede yansiyo.

Hacamattan onceki gibi oldum heralde. Bi muddet cok farkini hissettim. Bu mesaji yazarmen bile parmaklarim agriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…