günaydın canım nasıl oldunGunaydin
Mutlu carsambalar :)
Kolay gelsin işin zor sende bayağı yıpranıyorsun iki ev arasında kv bayağı yakın herhalde...zaten benim için misafirlerle görüşmek olmuyor ki yüzlerini gormedigim bir sürü kişi oluyo mutfaktan çıkamyorum ki bide gelenler bir yüzünü görmedik yanımıza gelmiyorsun diyorlar gelip yardım edelim çıksın diyen nadir cikiyor aralarından.bugün kaynanamn evinin camlari ile kapılarını sildim yarın sarma yapıcaz içini hazırladım yarına kolaylik olsun diye.bide eşim gece çalışıyor buaralar nereye koşacam şaşırdım 2gündür
Güzelmiş gerçekten içim açıldı sağol sen şimdi kalkmışsındır bende yataktayım öğlen yaparım :)Gunaydinnn :) her ne kadar kalkmis olsamda tekrar girdim yataga. Linke bi bakin gorunce pek bi hosuma gitti.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1220036424676714&id=713341722012856&ref=bookmarks
Telden girdigim icin link mobil oldu artik sansa :)
aslında sizden duyduklarım televizyondan dinlediklerim vucut sinyalerim hepsi bir arada. sadece beynimle midem uyuşmuyor. beynim açım diyor midem yer yok. arada sıkışıyorum. beynim eski alışkanlıklarımı arıyor midem ıyyy diyor. karışığım yani. dün ilkkez kendimce zayıfladığımı hissettim. 32 kg dan sonra ne enteresan demi ?
geçmiş olsun canım yaa ilaç alıyormusun bizde şimdi ıhlamur içiyoruz bak ihmal etme
sebepsiiz benimde tadım yok
ay ne güzel bir rüyaymış bizi görünce ne düşündün aayyy hakaten bunlar şişkoymuuuş mu dediin :))
güzel taktikler bunlar senin kararların mı yoksa doktorunun tavsiyelerimi merak ettim
geldim beyaa
tadım yok yoruldum çok misafir geldii halada gelicek olan var birde gelelim ama kimse olmasın istiyorlar ama onu ayarlıyamıyorum genelde misafir misafiri basıyor :)
dün akşam bende sütün kaymağını ekmekle yedim
bende de durumlar pek farklı değil kukuman kuşluğu aynen aslında kızıyorum kendime ama sanki hep karlı kış olacak gibii ...
bugün yazılı var iye kursa gittim yoksa onada gidemezdim
güzel menü tebrik ederim daim olsun inşallahKızlar döndüm kayinvalidemden sınırları aşmadım diye düşünüyorum. Bir de siz göz atin menüme.
Öğlen
2 kaşık nohut
2 kaşık pilav
Aksam
Yarim kepçe corba
4 köfte
2 çatal patates kizartmasi
Bugün ilk gün olduğu için spor yik. Ama yarin leslie ile başlıyorum
o kursatan bende istiyorum. hipnoza gitmem gerekiyor gibi.Frida tebrik ederim bitmis kursun. Zayiflama kursu yokmuki?
sevdiğin insanlar denk gelir karşına umarım o zaman yaptığın herşeye değiyor.çok sağol gerçekten alıştım kalabalık misafirlere ama bu kadar hiç olmadı
Allah şifa versin esracımSelamın aleyküm canlar
zor bir hafta geçiriyorum çocuklarım hasta onlarla uğraşıyorum Rabbim hastalara şifalar versin inşallah
diyet falan da yapamıyorum aksine stres yapıyorum daha çok yiyorum sanırım bu hafta artida olacam
hayırlısı artık
Allahım tüm erkekler aynı hep eksik görüyorlarhayırlı sabahlar
dun bıraz evle ılgılendım zıra benıım duzen hastası esım ısyan bayragını coktan cekmıstı. dun o kadar evı supurdum topladım guzel yemekler yaptım. gelınce dıırek utuyu neden yapmadım dıye kızdı.
Bu nedir ya gundelikcimisin sen deli oluyorum boyle olunca banada aynisini yapmaya calisiyo cunku birisi. Ben buyum bu kadar yapabiliyorum. Parayla kadin tutunca hesap sorarsin evin kadinina ne diye hesap soruyo. Takinti hastalari once tadavi olsunlar niye evleniyolar ki? 30 yasinda agrilarim var benimde simdiden zorlaniyorum evin islerini yapiyoruz yapmaliyiz ama hizmetci degiliz biz ya. Sen ona hesap soruyomusun? Kusura bakma cok sinirlendim okuyunca cok tanimiyorum seni ama bir dost tavsiyesi boyle gelmis boyle gider deme kendini ezdirme. O cok sevdigimiz adamlar gun geliyo bir laf ediyolar ki altindan kalkilmiyo.hayırlı sabahlar
dun bıraz evle ılgılendım zıra benıım duzen hastası esım ısyan bayragını coktan cekmıstı. dun o kadar evı supurdum topladım guzel yemekler yaptım. gelınce dıırek utuyu neden yapmadım dıye kızdı.
daireler karşı karşıya yakın yaniKolay gelsin işin zor sende bayağı yıpranıyorsun iki ev arasında kv bayağı yakın herhalde...
Çok zor olmuyo mu bende kayinvalidemle altlı üstlü oturcaktim kabul etmedim. Eşim de istemedi de Allah tan uzagim. Mutlaka çok güzel artıları da vardir. Ama ne kadar uzak o kadar iyidaireler karşı karşıya yakın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?