Bu mesajda beğeni butonunu kullanamadım yaniii :)))daireler karşı karşıya yakın yani
hayırlı sabahlar
dun bıraz evle ılgılendım zıra benıım duzen hastası esım ısyan bayragını coktan cekmıstı. dun o kadar evı supurdum topladım guzel yemekler yaptım. gelınce dıırek utuyu neden yapmadım dıye kızdı.
Bendede var bundan bi tanee temizlik hastası ama benimki bana yardım eder o evi süpürürse bende silerim koltukları filan çeker yaniii yinede arada bu evin veyaa odanın hali ne diye sorduğu oluyor nasıl sinirlerin zıplıyor bir bilsen :)
Sabah benden önce kalktı bende sesini duyunca kalkmadım ondan bir 40 dk filan sonra kalktım çay yok çayı koydum gittim neden çay demlemedin diyorum bende yeni kalktım diyooo yalan söyleme uyanmıştın sen diyorum yok ben tekrar yatım diyooo :)))
Yanii bonus doğru söylüyor arada bugün çok yoruldum bak şu çocuğa dinlencem desen önce sen davransan iyi olur :)
Dün akşam kursa gittim yemeğinin yanına turpunu doğramamış birde ıhlamur hazırlamıştım içmemiş ilaaa ben hizmet edicem bağzen de böyle inadı tutar işteee....
Yelizcim kursun kesinlikle bana faydası oldu ama bu saatden sonra bu bilgileri bir işte değerlendirirsem harika olur tabi iş tecrübesi bambaşka yapmamız gerekenleri bilmekle yapmak apayrı bişey ...Gunaydin
Bonus cok guzel bi duaydi Allah razi olsun yarista ne durumdasin
Hastalarimiza acil sifalar diliyorum
Frida gozun aydin kursun bitmis peki sana faydasi oldugunu dusunuyormusun
y.o.l.c.u Zeynebim 3. mü geliyor hayırlısıyla eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatlice gelsin
@asumanzeynep Hemşom Ankara soğuk diyorlar babmgil şimdilik oradalar eve resmen hapsolduk diyorlar dkkat et kızınada geçmiş olsun
@dafi cim sanada geçmiş olsun oratlık mikroptan kırılıyor
tüm hasta olan arkadaşlarımız geçmiş olsun
@Bonus sessiz sessiz izliyoruz işte topiki
Bu mesajda beğeni butonunu kullanamadım yaniii :)))
Şaka tabiii birçok avantajlı yönüde vardır eskiden kayın validem bendeyken ben çok rahat ediyordum dışarı filan çıktığımda şu yemeği yapsana yiyelim diyordum akşama bir geliyordum yemek hazır çocuk bakılmış
Filan :)
sıkılacak dişte kalmadı kuzum ya bugun itibari ilede grip başlangıcı ilaçta alamıyorum yatıyorum işte hep....
mutfağım iki makinelik bılaşık yığıldı yapamadım bikaç gündür...evi kızlar topluyolar da görüntüyü kurtarıyoz gibi...ama yatakları bile toplıyamıyom kaç gündür...saldım artık herşeyi....
bu bir ay hızlı geçse istiyorummm ama olmuyoo....
aa yasemin ablaa hoşgeldinn...hangi ara geldin görmedim ya ben hiç....evet üçüncü bebişim geliyo nasipse son bir ayımız...
abboo ne kaynanalar var be...
sen nasılsın...artık seninde zor dönemlerin inş çok ağır geçirmiyosundur...zeynep aynı duyguları paylaşıyoz canım, şu 1ay çabuk geçse diyorum ama elden gelen yok..
sen nasılsın...artık seninde zor dönemlerin inş çok ağır geçirmiyosundur...
artisi var tabi ama eksi daha çok.daha doğrusu anlayışlı insanlar olunca çok güzel bence.ama işte olmuyor.1gün gitme ertesi gün surat oluyor sana karşı .ne kadar kendini Parçala 1kere yapma yaptıklarında boşa gidiyor insanın zoruna gidende bu zaten.ben 2senede beraber oturdum evimi tamamladık karşı daireye geçtik 1sene kadar yine beraber yemek yedik ramazan bayramından sonra kendi evimde yemek yapmaya başladım yeni evli sayılırm bana göre evimin tadını yeni çıkarıyorumÇok zor olmuyo mu bende kayinvalidemle altlı üstlü oturcaktim kabul etmedim. Eşim de istemedi de Allah tan uzagim. Mutlaka çok güzel artıları da vardir. Ama ne kadar uzak o kadar iyi
Uzulme canim benimkide pek gidemiyo zaten bi doktora gorunme zamanin gelmedi mi.artik yada goryndun de ben mi kacirdimYeliz yaris gidemiyo bakalim nolcak.
Bu ara yine agrilarim var cok kollarim kalkmiyo sanki ellerimede yansiyo.
Hacamattan onceki gibi oldum heralde. Bi muddet cok farkini hissettim. Bu mesaji yazarmen bile parmaklarim agriyo.
Insallahcanim dedigin gibi yapmakla bilmek ayriseyler.babam hic okul okumamis demirciydi demirir nasil kesilecegini nasil olcu alinacagini bilirdi calistigi yerlere universite mezunlari gelirdi sasirirlardi abi sen nasil biliyosun bu kadar seyi biz okulda bile bunlari ogrenemiyoruz diyeYelizcim kursun kesinlikle bana faydası oldu ama bu saatden sonra bu bilgileri bir işte değerlendirirsem harika olur tabi iş tecrübesi bambaşka yapmamız gerekenleri bilmekle yapmak apayrı bişey ...
Kursta güncel hayatı yakından takip edebiliyorduk 22 kişi bunun yarısı emlakçıydı ve taze bilgiler fikir alışverişi çok iyiydii çevrede ne olup bitiyor konuşup öğreniyorduk pasım silindi resmen bunu iş hayatına taşıyabilirsem aynı iyi yönlerini artırarak devam ettirebilirim inşallah..
He hehe cok iyi ya anlayisli adammisgeçenlerde benim adamda montumun düğmesi kopmuş dedi eee dedim yap demiyorum bilgin olsun sadece dedi bende efendimiz kendi söküğünü kendi dikermiş bilgin olsun dedim bi baktım o gece oturmuş dikmiş düğmesini...
hey Allahimselam kızlar..
moralim çok bozuk ne buraya giriyorum nede diyet yapabiliyorum ...üst komşum yüzünden ...kapıda karşılaştık pazartesi günü allah yardimcin olsun dedim sen nde benimde bende uyuyamıyorum dedim...kizmadim bagirmadim...yukarıya çıktı yarım saat sonra yerlere demirlemi tahta ile mi vurmaya başladı...sonrada kapıya geldi bağırdı cagirdi bana hastası varmış şikayet etmiycekmusim ...ama inanın çok korkuyorum sabaha kadar zapdetemiyorlar ...surekli kosturmaca bagirmaca ...ev ariyorum ama yok su andada. nisan gelmeden cikamamki
burcu ne özel olmazsa?: ))))
bence hepsi bir ayrı... öyle etliye sütlüye karışmayan yok denecek kadar az.
benim eşimde durur durur gereksiz yerde gereksiz yerlere takılır... gelde sinir olma ama işte dedim ya hepsi bir ayrı, bakalım bizim neyimiz var: )
ama dediğin gibi taviz tavizi getiriyor, gerekince kendi hakkını kendin zorla koruyacaksın malesef, çok yoruldum bugün çocuğada biraz sen bak demek gibi mesela, hı ben çokmu iyi yapıyorum bu dediğimi tartışılır: )
birde bonus demiş ya takıntı hastaları niye evlenirki diye, geçimin takıntı yada başka hastalıkla ilgisi yok, başka şeylerle ilgisi var bence...
artisi var tabi ama eksi daha çok.daha doğrusu anlayışlı insanlar olunca çok güzel bence.ama işte olmuyor.1gün gitme ertesi gün surat oluyor sana karşı .ne kadar kendini Parçala 1kere yapma yaptıklarında boşa gidiyor insanın zoruna gidende bu zaten.ben 2senede beraber oturdum evimi tamamladık karşı daireye geçtik 1sene kadar yine beraber yemek yedik ramazan bayramından sonra kendi evimde yemek yapmaya başladım yeni evli sayılırm bana göre evimin tadını yeni çıkarıyorum
Meyracım özel olmazda benimkinin ne doğum günü ve yaşı net değil KV dem genelde bunu doğurduğumda kar vardı bunu hasat zamanı doğurdum bunda karlar eriyordu yada patos zamanıydı filan diyor kadıncağız :)
Benimki düzenlidir temizdir kıyafetlerine ve ayakkabılarına benden daha çok özen gösterir işte böyle acaba hangi burç olabilir ?
sıkılacak dişte kalmadı kuzum ya bugun itibari ilede grip başlangıcı ilaçta alamıyorum yatıyorum işte hep....
mutfağım iki makinelik bılaşık yığıldı yapamadım bikaç gündür...evi kızlar topluyolar da görüntüyü kurtarıyoz gibi...ama yatakları bile toplıyamıyom kaç gündür...saldım artık herşeyi....
bu bir ay hızlı geçse istiyorummm ama olmuyoo....
aa yasemin ablaa hoşgeldinn...hangi ara geldin görmedim ya ben hiç....evet üçüncü bebişim geliyo nasipse son bir ayımız...
abboo ne kaynanalar var be...
Olabilir evet söylediklerin uyuyor aslında :)düzen takıntısı varsa bazı şeylerde başak olabilir: )
çok kontrollü olurlar, pek inat olmaz başaklar ama, mantıklı olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?