ben beraber otururkende öyle bir rahatlik görmedim arapça hocalıgi yapıyordum saat 5gibi eve geliyordum yemek yok beni bekliyordu ben olmadan mutfağa girdiği çok çok nadirdir hatırlamam öyle bir şey.çocuğa bakmayada hiç bakmadı ben nereye gitsem benimle götürdüm hastaneye bile gitsem hep yanımda götürdüm.ben bakmadı diye ona kızamam ona güvenip yapmadim çocuğu aman boşver herkesin günahı kendine.suan sarma sarıyorz benim kendi annemle ve ortada yok kendisi oysa ki onun misafirlerine yapıyorum bir tenezzül edip yardıma gelmedi.sinirden başım ağrıyor annem yanımda olmasa ağlayacam doldum iyice.onun beni ağlarken görmesini istemiyorumBu mesajda beğeni butonunu kullanamadım yaniii :)))
Şaka tabiii birçok avantajlı yönüde vardır eskiden kayın validem bendeyken ben çok rahat ediyordum dışarı filan çıktığımda şu yemeği yapsana yiyelim diyordum akşama bir geliyordum yemek hazır çocuk bakılmış
Filan :)
Eski insanlar cocuklarnn dogum gününü böyle söylerler.ünv de bi arkadaşm vardı derdi ki öyle söylenince en azndan hangi mevsim olduğunu biliyorsunuz.onun annesi ona sen fatma gidlriğin flmi oynarken doğdun dermiş.Meyracım özel olmazda benimkinin ne doğum günü ve yaşı net değil KV dem genelde bunu doğurduğumda kar vardı bunu hasat zamanı doğurdum bunda karlar eriyordu yada patos zamanıydı filan diyor kadıncağız :)
Benimki düzenlidir temizdir kıyafetlerine ve ayakkabılarına benden daha çok özen gösterir işte böyle acaba hangi burç olabilir ?
Allah yardımcın olsun derincimselam kızlar..
moralim çok bozuk ne buraya giriyorum nede diyet yapabiliyorum ...üst komşum yüzünden ...kapıda karşılaştık pazartesi günü allah yardimcin olsun dedim sen nde benimde bende uyuyamıyorum dedim...kizmadim bagirmadim...yukarıya çıktı yarım saat sonra yerlere demirlemi tahta ile mi vurmaya başladı...sonrada kapıya geldi bağırdı cagirdi bana hastası varmış şikayet etmiycekmusim ...ama inanın çok korkuyorum sabaha kadar zapdetemiyorlar ...surekli kosturmaca bagirmaca ...ev ariyorum ama yok su andada. nisan gelmeden cikamamki
Hayırlı akşamlar
Bugün küçük kızımı tekrar götürdüm Dr a daha kötü oldu Boğazı antibiyotik verdi bu sefer başka türlü geçmeyecek inşallah rahatlar artık
Beslenmem fena değil sabah geçen haftaki kilomu gördüm sevindim artıdaydım hep nasıl gitti bilmesem de sevindim gitmesine
Cumaya az da olsa eksi olabilirim inşallah
Bugün akşam yemeği biraz geçe kaldi ama az az yerim artık
Önemli olan yarın :) iyice sıkıp akşam da kürü yaparsam belki haftayı kurtarırım
Adaş hadi sen de bu andan itibaren biraz dikkat et bol su iç olur mu
Diğer arkadaşlarım da aynen tabii
Yena sen nasıl oldun
anladım kolay gelsin kendine uygun menüleri , listeleri bulursun inşallah bana göre hayal kilodasın zaten :)İyi akşamlar
kızlar 2-3 gündür yeme düzeni pert dukana yapıyorum demiştin74FRIDA Canım şu an araştırmdayım farklı bir diyeti 18 kg verdim dukanla haşimato troid çıktı yemeye bağlı olmayan kg aldım dr nin dediği yeme düzenini değiştir bünye alışınca aynı düzene veremiyosun az karatay yatıyor aklıma net baaşlayınca menüleri yazarım.
y.o.l.c.u rabbim 1 ay ayı göz acıp kapayana kadar gecirsin 3, istiyordun kızlar kaç yaşına geldiler cadılar :)
Meyraaa cım Allah vir avazdasenide kurtarsın vakti zamanında canım
YENA Nasıl oldun ses verrr
seninde boğazın ağrıyordu nasıl oldun dafi ben buzdolabından su içiyorum öksürmem o yüzden mi başladı kiiBu hafta artı çıktım neden öyle bilmiyorum.
Dün bugün tartılmadım dahamı arttı eksildimi bilmiyorum
Ama bu hafta suyu az içtim
Bu gün ki menüm
Sabah : yarım dilim ekmek, 1 küçük parça börek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, köz biber
Akşam : yarım dilim ekmek, 1 çupra, salata, 3 yaprak 3 kelem sarması, 1dilim limonlu tahin helvası
Arada ıhlamur, kahve
Yenaa nasıl oldun
Bayan size adaş diyebilirmiyim :)geçmiş olsun cnım yaa ilaç biraz rahatlatır inş. eşiminde ilacı bitti ama hala öksürüyor bende öksürüyorum sigarayamı bağlı yoksa hastamı oluyorum bilemiyorum halsizlik bu ara hep var zaten ...
sadece yarın dikkat ederek tablodaki rakamı görürüm ancak herhalde yoksa artıdayım
adaş yarın veya öbürsü gün sevdiğim arkadaşlarım eşleriyle gelcek elmalı pastayla yanına ne yapsam acaba kuru yemiş mi alsam yoksa şu 321 puaçasını yapıp yanına patates salatası mı yapsam
akşam çayının yanınaa hiç hamur işi yakıştıramıyorum yok yenmiyordaa
sen 321 puçasının üzerine galete unumu kullanıyorsun geçen kursa yapmıştım yarısına yumurta sürmüştüm ama herkez galete unlu olanları sevdi ..
ne güzel eve bakıcak vaktin olmuş biraz güle güle kirlet mağlesef bende 106 yı geçiyorumAsuman abla gecmis olsun ya ilacsiz hic gecmiyo.
Bugun butun gun evin islerini yaptim annem geldi cocuga bakti biraz. Ayaklarim agriyo simdi tasiyamiyolar 106 kiloyu.
Saka degil ya gercek 106.
kestane benimde aklımda puaça filan yapsam misafirimde sevmiycek biliyorum ama bir elmalı kurabiye olabilir belkiBayan size adaş diyebilirmiyim :)
Valla sigara degilde bi nargileye hayir demezdim su an olsa :)
Aksam cayina bende salata falan yakistiramiyorum. Kestane olabilir belki yada serbetli ama hafif bi tatlimi olsa?
evet evet çok güzelEski insanlar cocuklarnn dogum gününü böyle söylerler.ünv de bi arkadaşm vardı derdi ki öyle söylenince en azndan hangi mevsim olduğunu biliyorsunuz.onun annesi ona sen fatma gidlriğin flmi oynarken doğdun dermiş.
selamlar ben geldimm
dün kar kış demeden kızcıgıımla teyzeme gittim taksiyle. cok ta güzel gecti. bol boll sular içtik. haftsonu her zamanki gibi... pazar kv gittik sadece kp erzuruma gidecekti onu ugurlamış olduk.
işte beeele. dun tartıldım 300 gr fazla cıktı. yarın kazalarıma baslıyorum gene bakalım.
hasta olanlara da acil sifalar diliyorum.
Ortanca kizin saglik kontrolu vardi bugun basi agriyirdu epeydir stresten yada goz probleminden olabilir dedi doktor bizimkisi dersleri ve ogrenmeyi seviyo ama okulu sevmiyo sanirim.stresi bundan neyse bu sene orada son seneye 5.sinifta ablasinin okuluna verince rahatlar insallah biraz
Bu arada hasta arkadaşlara geçmiş olsun. Acil şifalar .
Iyi geceler kizlar
Aksam kizimla yeni oyunlar kesfettik oynadik baya bi zeynepte karnimda tepisip durdu simdiden kiskaniyomu ne ablasini
Son 2 gundur sanki karnim bir anda cikti gibime geliyor buyudu artik belli oluyoruz
günaydın güzeller. bugün tartıda güzel şeyler gördüm umudum cumaya aynı güzelliklerle devam etmesi. lütfen kızlar 100gr da olsa vermeye çalışın. sıcak günlerde eliizde taşıdığımız bir küçük su şişesi bile ağırlık oluyor üstümüze. lütfen küçük küçükte olsa bu şişelerden kurtulalım
Yeliz yaris gidemiyo bakalim nolcak.
Bu ara yine agrilarim var cok kollarim kalkmiyo sanki ellerimede yansiyo.
Hacamattan onceki gibi oldum heralde. Bi muddet cok farkini hissettim. Bu mesaji yazarmen bile parmaklarim agriyo.
Bendede var bundan bi tanee temizlik hastası ama benimki bana yardım eder o evi süpürürse bende silerim koltukları filan çeker yaniii yinede arada bu evin veyaa odanın hali ne diye sorduğu oluyor nasıl sinirlerin zıplıyor bir bilsen :)
Sabah benden önce kalktı bende sesini duyunca kalkmadım ondan bir 40 dk filan sonra kalktım çay yok çayı koydum gittim neden çay demlemedin diyorum bende yeni kalktım diyooo yalan söyleme uyanmıştın sen diyorum yok ben tekrar yatım diyooo :)))
Yanii bonus doğru söylüyor arada bugün çok yoruldum bak şu çocuğa dinlencem desen önce sen davransan iyi olur :)
Dün akşam kursa gittim yemeğinin yanına turpunu doğramamış birde ıhlamur hazırlamıştım içmemiş ilaaa ben hizmet edicem bağzen de böyle inadı tutar işteee....
Yelizcim kursun kesinlikle bana faydası oldu ama bu saatden sonra bu bilgileri bir işte değerlendirirsem harika olur tabi iş tecrübesi bambaşka yapmamız gerekenleri bilmekle yapmak apayrı bişey ...
Kursta güncel hayatı yakından takip edebiliyorduk 22 kişi bunun yarısı emlakçıydı ve taze bilgiler fikir alışverişi çok iyiydii çevrede ne olup bitiyor konuşup öğreniyorduk pasım silindi resmen bunu iş hayatına taşıyabilirsem aynı iyi yönlerini artırarak devam ettirebilirim inşallah..
geçenlerde benim adamda montumun düğmesi kopmuş dedi eee dedim yap demiyorum bilgin olsun sadece dedi bende efendimiz kendi söküğünü kendi dikermiş bilgin olsun dedim bi baktım o gece oturmuş dikmiş düğmesini...
selam kızlar..
moralim çok bozuk ne buraya giriyorum nede diyet yapabiliyorum ...üst komşum yüzünden ...kapıda karşılaştık pazartesi günü allah yardimcin olsun dedim sen nde benimde bende uyuyamıyorum dedim...kizmadim bagirmadim...yukarıya çıktı yarım saat sonra yerlere demirlemi tahta ile mi vurmaya başladı...sonrada kapıya geldi bağırdı cagirdi bana hastası varmış şikayet etmiycekmusim ...ama inanın çok korkuyorum sabaha kadar zapdetemiyorlar ...surekli kosturmaca bagirmaca ...ev ariyorum ama yok su andada. nisan gelmeden cikamamki
Anlatımlarına bakılırsa git gide durumlar iyi oluyor dahada iyi olur inşallah bu iyi yönde gelişmeleri devam ettir bence :)
Geçmiş olsun asucum.. İyi yapmışsınız gitmekle demek düzelemedi kıyamam..Hayırlı akşamlar
Bugün küçük kızımı tekrar götürdüm Dr a daha kötü oldu Boğazı antibiyotik verdi bu sefer başka türlü geçmeyecek inşallah rahatlar artık
Beslenmem fena değil sabah geçen haftaki kilomu gördüm sevindim artıdaydım hep nasıl gitti bilmesem de sevindim gitmesine
Cumaya az da olsa eksi olabilirim inşallah
Bugün akşam yemeği biraz geçe kaldi ama az az yerim artık
Önemli olan yarın :) iyice sıkıp akşam da kürü yaparsam belki haftayı kurtarırım
Adaş hadi sen de bu andan itibaren biraz dikkat et bol su iç olur mu
Diğer arkadaşlarım da aynen tabii
Yena sen nasıl oldun
ben beraber otururkende öyle bir rahatlik görmedim arapça hocalıgi yapıyordum saat 5gibi eve geliyordum yemek yok beni bekliyordu ben olmadan mutfağa girdiği çok çok nadirdir hatırlamam öyle bir şey.çocuğa bakmayada hiç bakmadı ben nereye gitsem benimle götürdüm hastaneye bile gitsem hep yanımda götürdüm.ben bakmadı diye ona kızamam ona güvenip yapmadim çocuğu aman boşver herkesin günahı kendine.suan sarma sarıyorz benim kendi annemle ve ortada yok kendisi oysa ki onun misafirlerine yapıyorum bir tenezzül edip yardıma gelmedi.sinirden başım ağrıyor annem yanımda olmasa ağlayacam doldum iyice.onun beni ağlarken görmesini istemiyorum
Eski insanlar cocuklarnn dogum gününü böyle söylerler.ünv de bi arkadaşm vardı derdi ki öyle söylenince en azndan hangi mevsim olduğunu biliyorsunuz.onun annesi ona sen fatma gidlriğin flmi oynarken doğdun dermiş.
Bu hafta artı çıktım neden öyle bilmiyorum.
Dün bugün tartılmadım dahamı arttı eksildimi bilmiyorum
Ama bu hafta suyu az içtim
Bu gün ki menüm
Sabah : yarım dilim ekmek, 1 küçük parça börek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, köz biber
Akşam : yarım dilim ekmek, 1 çupra, salata, 3 yaprak 3 kelem sarması, 1dilim limonlu tahin helvası
Arada ıhlamur, kahve
Yenaa nasıl oldun
İyi akşamlar
kızlar 2-3 gündür yeme düzeni pert dukana yapıyorum demiştin74FRIDA Canım şu an araştırmdayım farklı bir diyeti 18 kg verdim dukanla haşimato troid çıktı yemeye bağlı olmayan kg aldım dr nin dediği yeme düzenini değiştir bünye alışınca aynı düzene veremiyosun az karatay yatıyor aklıma net baaşlayınca menüleri yazarım.
y.o.l.c.u rabbim 1 ay ayı göz acıp kapayana kadar gecirsin 3, istiyordun kızlar kaç yaşına geldiler cadılar :)
Meyraaa cım Allah vir avazdasenide kurtarsın vakti zamanında canım
YENA Nasıl oldun ses verrr
geçmiş olsun cnım yaa ilaç biraz rahatlatır inş. eşiminde ilacı bitti ama hala öksürüyor bende öksürüyorum sigarayamı bağlı yoksa hastamı oluyorum bilemiyorum halsizlik bu ara hep var zaten ...
sadece yarın dikkat ederek tablodaki rakamı görürüm ancak herhalde yoksa artıdayım
adaş yarın veya öbürsü gün sevdiğim arkadaşlarım eşleriyle gelcek elmalı pastayla yanına ne yapsam acaba kuru yemiş mi alsam yoksa şu 321 puaçasını yapıp yanına patates salatası mı yapsam
akşam çayının yanınaa hiç hamur işi yakıştıramıyorum yok yenmiyordaa
sen 321 puçasının üzerine galete unumu kullanıyorsun geçen kursa yapmıştım yarısına yumurta sürmüştüm ama herkez galete unlu olanları sevdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?