Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı akşamlar
Bugün küçük kızımı tekrar götürdüm Dr a daha kötü oldu Boğazı antibiyotik verdi bu sefer başka türlü geçmeyecek inşallah rahatlar artık
Beslenmem fena değil sabah geçen haftaki kilomu gördüm sevindim artıdaydım hep nasıl gitti bilmesem de sevindim gitmesine
Cumaya az da olsa eksi olabilirim inşallah
Bugün akşam yemeği biraz geçe kaldi ama az az yerim artık
Önemli olan yarın :) iyice sıkıp akşam da kürü yaparsam belki haftayı kurtarırım
Adaş hadi sen de bu andan itibaren biraz dikkat et bol su iç olur mu
Diğer arkadaşlarım da aynen tabii
Yena sen nasıl oldun

ben beraber otururkende öyle bir rahatlik görmedim arapça hocalıgi yapıyordum saat 5gibi eve geliyordum yemek yok beni bekliyordu ben olmadan mutfağa girdiği çok çok nadirdir hatırlamam öyle bir şey.çocuğa bakmayada hiç bakmadı ben nereye gitsem benimle götürdüm hastaneye bile gitsem hep yanımda götürdüm.ben bakmadı diye ona kızamam ona güvenip yapmadim çocuğu aman boşver herkesin günahı kendine.suan sarma sarıyorz benim kendi annemle ve ortada yok kendisi oysa ki onun misafirlerine yapıyorum bir tenezzül edip yardıma gelmedi.sinirden başım ağrıyor annem yanımda olmasa ağlayacam doldum iyice.onun beni ağlarken görmesini istemiyorum

Eski insanlar cocuklarnn dogum gününü böyle söylerler.ünv de bi arkadaşm vardı derdi ki öyle söylenince en azndan hangi mevsim olduğunu biliyorsunuz.onun annesi ona sen fatma gidlriğin flmi oynarken doğdun dermiş.

Hayırlı akşamlar güzeller

Geçmişi okudum bitirmek üzereyken benimkiler teşrif etti alelacele telefonu kapattım alıntılarım da gitti.
Yasemin sağol canım
Asu kıscene Allah şifalarversin
Palyyana sanada Allah sabırlar versin canım.
Derincim sanada sabırlar ve kolaylıklar diliyorum

Bu hafta artı çıktım neden öyle bilmiyorum.
Dün bugün tartılmadım dahamı arttı eksildimi bilmiyorum
Ama bu hafta suyu az içtim

Bu gün ki menüm

Sabah : yarım dilim ekmek, 1 küçük parça börek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, köz biber

Akşam : yarım dilim ekmek, 1 çupra, salata, 3 yaprak 3 kelem sarması, 1dilim limonlu tahin helvası
Arada ıhlamur, kahve

Yenaa nasıl oldun

Allah yardımcın olsun derincim

İyi akşamlar
kızlar 2-3 gündür yeme düzeni pert dukana yapıyorum demiştin 74FRIDA Canım şu an araştırmdayım farklı bir diyeti 18 kg verdim dukanla haşimato troid çıktı yemeye bağlı olmayan kg aldım dr nin dediği yeme düzenini değiştir bünye alışınca aynı düzene veremiyosun az karatay yatıyor aklıma net baaşlayınca menüleri yazarım.
y.o.l.c.u rabbim 1 ay ayı göz acıp kapayana kadar gecirsin 3, istiyordun kızlar kaç yaşına geldiler cadılar :)
Meyraaa cım Allah vir avazdasenide kurtarsın vakti zamanında canım
YENA Nasıl oldun ses verrr

geçmiş olsun cnım yaa ilaç biraz rahatlatır inş. eşiminde ilacı bitti ama hala öksürüyor bende öksürüyorum sigarayamı bağlı yoksa hastamı oluyorum bilemiyorum halsizlik bu ara hep var zaten ...
sadece yarın dikkat ederek tablodaki rakamı görürüm ancak herhalde yoksa artıdayım

adaş yarın veya öbürsü gün sevdiğim arkadaşlarım eşleriyle gelcek elmalı pastayla yanına ne yapsam acaba kuru yemiş mi alsam yoksa şu 321 puaçasını yapıp yanına patates salatası mı yapsam
akşam çayının yanınaa hiç hamur işi yakıştıramıyorum yok yenmiyordaa
sen 321 puçasının üzerine galete unumu kullanıyorsun geçen kursa yapmıştım yarısına yumurta sürmüştüm ama herkez galete unlu olanları sevdi ..

anladım kolay gelsin kendine uygun menüleri , listeleri bulursun inşallah bana göre hayal kilodasın zaten :)

seninde boğazın ağrıyordu nasıl oldun dafi ben buzdolabından su içiyorum öksürmem o yüzden mi başladı kii bizim burdada buzlar erdi ama yeniden kar yağacakmış herhalde

Bayan size adaş diyebilirmiyim :)

Valla sigara degilde bi nargileye hayir demezdim su an olsa :)

Aksam cayina bende salata falan yakistiramiyorum. Kestane olabilir belki yada serbetli ama hafif bi tatlimi olsa?

Asuman abla gecmis olsun ya ilacsiz hic gecmiyo.

Bugun butun gun evin islerini yaptim annem geldi cocuga bakti biraz. Ayaklarim agriyo simdi tasiyamiyolar 106 kiloyu.

Saka degil ya gercek 106.
ne güzel eve bakıcak vaktin olmuş biraz güle güle kirlet mağlesef bende 106 yı geçiyorum
herkes hasta çevremde bayağı serum bağlanan insan var dün kuzenim kardeşi için abla hastanelerde yer yok bir serum taktıramadım diyorduuu dün geceyi hastanede geçirdiler

Bayan size adaş diyebilirmiyim :)

Valla sigara degilde bi nargileye hayir demezdim su an olsa :)

Aksam cayina bende salata falan yakistiramiyorum. Kestane olabilir belki yada serbetli ama hafif bi tatlimi olsa?
kestane benimde aklımda puaça filan yapsam misafirimde sevmiycek biliyorum ama bir elmalı kurabiye olabilir belki
ne dersin ?
nargile tiryakisi bir tanıdığım arap var sürekli içiyor mutfağında pek alışık olmadığım için değişik geliyor bana sigara gibi kokusu var(annemin kiracısı kira almaya gidince ilgiyle takip ediyorum) o közler filan zor geliyor bana narglenin hiç tadına bakmadım ben :)

Çok iyi yapmışsın leylasa arada yapmak gerekiyor bahaneler bulmadan..

yelizcim geçmiş olsun. Sonuç belli değilmi.? Kızımın da 1 haftayı geçkindir baş ağrısı var ama hep aynı tarafta.. yarın için nörolojiye randevu aldık götüreyim bakayım.. Muhtemelen stres kaynaklı diyorum ama bugün migren hastası iş arkadaşım korkuttu beni.
Onun da üni sınav hazırlık dönemin de başlamış...

Bu arada hasta arkadaşlara geçmiş olsun. Acil şifalar .

Hoşgeldiniz aramıza...

Iyi geceler kizlar
Aksam kizimla yeni oyunlar kesfettik oynadik baya bi zeynepte karnimda tepisip durdu simdiden kiskaniyomu ne ablasini
Son 2 gundur sanki karnim bir anda cikti gibime geliyor buyudu artik belli oluyoruz

senin mesajların huzur veriyor insana böyle çiçekler böcekler lay lay lom. :)

Çok haklısın kesinlikle kurtulmak gerek.. Çok zor bu yükle yaşamak..

Yeliz yaris gidemiyo bakalim nolcak.

Bu ara yine agrilarim var cok kollarim kalkmiyo sanki ellerimede yansiyo.

Hacamattan onceki gibi oldum heralde. Bi muddet cok farkini hissettim. Bu mesaji yazarmen bile parmaklarim agriyo.

Bonuscum boyun fıtığından kaynaklı dimi senin kol ağrın.? İhmal etme onu git doktora fırsat bulduğun da kuzum..

Sen adama kalkıp kahvaltı hazırlama o da ıhlamurunu içmeyerek seni cezalandırıyor işte :)
erkek kişiler tuhaf yaratıklar vesselam..

Senin adına çok seviniyorum fridacım. böyle kurslara gitmekle çalışmasan bile artı olarak vizyon sahibi oluyorsun..

Çok fenasın zeynepçim.. : ) Adamı muma çevirmişsin :) Asla ama asla dikemez kocam.. Direk terziye :)

Derinciğim yaa çok üzüldüm.. Sen bakın belki uygun ve güzel bir ev denk gelir yine...
Benim bahsettiğim komşumun oğlu da sanırım madde bağımlısı..

Anlatımlarına bakılırsa git gide durumlar iyi oluyor dahada iyi olur inşallah bu iyi yönde gelişmeleri devam ettir bence :)

Senin bu olumlu bakış açına hastayım.. Herşeyin iyi yönünü görüyorsun..
Şahane bir meziyet kardeş..

Geçmiş olsun asucum.. İyi yapmışsınız gitmekle demek düzelemedi kıyamam..
Bana bugün aferin falan verdiler işyerin de iyi geldi biraz ama tamamen düzelmedim tabii.

Arapça hocası derken kuran eğitmenliğimi.?
Peki neden devam etmiyorsun plynna.?
Bence bırakmamalısın imkanı varsa şartlar uygunsa her kadın kendi ayaklarının üzerin de durmalı bence...
Çok zor gerçekten yıpratıcı bir süreç ama kadın olarak üretken olmanın verdiği hazzı,güveni hiçbirşeyden alamıyor insan..

Çok tatlı.. Bengisu aklımdayken yazayım. sevindim kolestaz olmamana.. Lavanta sabunu kullanmamı önermişlerdi bana o dönem.. Sen de dene istersen ben de etki etmemişti sen de inşallah işe yarar...

Ehhh daficiğim düzelicem inaşallah..

Sesss bir iki bir iki :)
Yasemincim haşimato değildin dimi sen . İlaç kullanıyormusun düzenli olarak..?
doktorun dediği mantıklı değiştir bakalım beslenmeni işe yarar kesin . sen disiplinli hatunsun..

Elmalı ve tahinli kurabiye favorim. ÖZetle bayılırım..:)
4 3 2 1 şeklin de yaparsan çok daha iyi sonuç alırsın :)
Hatta 4,5 diyelim cıvık oluyor 4 bardak unla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…