yenoşumm canımm opuyorumnanaktanbu hafta senin olsun ama haftaya burdasın kaydirigubbakcemile valla çekerim kulaklarını yoksa hee :mymeka: okadar zorlandık be anacım bi tarafımız tahriş oldu verecez bu kiloları diye bi gıdım verdik bari onu gei almıyalım yaa dimi canımcımmŞeniz ben sana güveniyorum bütün tahlillerin bitsin kafan rahat başlarsın ondan sonra hız kesmek yk inşallah delikafadulden
aslında bakıldığnda doğru ama burda şeker yükelemsi yapmıyoruz ki kaydirigubbakcemile3 yanlış olan ekşi şeylerin şekeri dengelediği doğal olarak açlığı yada aklın yemekte olmasını engelliyor yani düşürmediği yada normale döndürmediğidir sadece dengede tutuyor normal seviyesine döndürmüyor yerimseniben bana yaşam koçu tarafından tavsiyte edilmiş olan kuruüzümdü ama insanı şundan kurtarıyor birden yemeğe saldırıp ne yediğini bilmeden yemekten ve birde tatlı tencerelerinin yada tepsilerin diplerini görmeni yada çikolata paketlerini bir açtığını birde çöpe atarken arkasından ağlar gibi baktığın şeker depolarının olmasını englelliyor:roflolaslında üzücü ama işte :) ) yani sadece kandaki insülini dengeliyor o kadar sengözlerimebaksanab az ve sıksık yemek bunun için aslında
Birde Barışı memeden kesmeye karar verdim nihayet..Göğüslerim feci şiş ve ağriii..:))
20 aylık oldu artık yeter..Diimi ama..geceleri nasıl olucak bilmiyorum..Çok zorlanıcam..
Kızım bir yıl emdi zar zor..
şakkıdısengözlerimebaksanabTamam canım söz..bende istiyorum artık ilk başlarda olduğu gibi her hafta kilo vermeyi..
Ama olmadı bir türlü yaa..
yarınıda bir atlatayımda..İnşallah sonucum iyi çıkar..:)
sonuçlarım güzel çıkacak diye kendi kendine telkin ver ve sesli sesli söyle Allahın izniyle bişeyin çıkmıcak canımcım karaciğer yağlanmasınada maydonoz diyor daktırar ibrahim saraçoğlu bu konuda çookkk ısrar etti ben dinlemiştim tvde sen bunun altındanda kalkarsın senin kararlılığına hayranım çünkü programlı bir kadınsınnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz
Seni hem güzel gözlü,hemide bilgiç kadın..:jeyyar:
Bitir anacım 24 ayı bence emiyorsa ama eziyet oluyorsa tabiki senin bileceğin iş keske bizimkide tiksinmeseydi :sinifsinif:çünkü anne sütü gibi sağlıklı başka bir besin yok ve başkada bulamicak malesef yerimseniben bide bu hastalıklar varken Allah korusun bütün sevdiklerimizi milletimizi inşallah:Saruboceq: yaa bu arada sen oğluşuna ne yediriyorsun kahvaltıda bak mesela bizimki bir dilim tost ekmeği yedi bazen biraz daha fazla yiyor bir bardak 250 ml civarı süt içti biraz peynir ve bir yumurtaya yakın sahanda yumurta yedi sen ne yediriyorsun bugün sana sorayım dedim senin malum bide papatyan var ondanda tecrübelisin bazen ne yediriceğimi şaşırıyorum :sinifsinif:
Ayyy tursari o kadar zor karar verdimki..Zaten bu ikinci denemem,ilkinde dayanamadım tekrar başladım..
Çünkü emzirmek çok özel bir olay..anne ve bebek arasında çok özel bir iletişim..Düşünsene sadece sen ve bebeğin..
Benim problemim,geceleri çok sık uyanması..Hep emmek istemesi..
Birde bu yüzden sanırım çok düşkün bana..Sonuçta erkek çocuğu,benim dibimden ayrılmıyor hiç..:)))
Kahvaltıya gelince size 41 kere maşallah diyeyim..biz bunu çeyreğini bile yemiyoruz..
Kahvaltı büyük sorun..Şaşırıyorum ne yedireceğimi..
Peynirli omlet yapıyorum bende arada..Bazen süte karıştıryorum tüm malzemeleri..
Peyniri tek başına hiç sevmiyor çünkü..
yemeğe gelince sebze konusunda zorlanmıyorum seviyor genelde..Makarnayıda çok seviyor..:))
off bugün yazdım yazdım gitmedi daha da yazmıycam usandım ya hu! herkese iyi geceler yarın kilo almış olacağım sanırım hissediyorum kaçamak yapmadım ama tuz kahve gırla gitti ama önemli değil yarın el atacağım...
dilenci ben kızacam ama artık sana ya sırf protein yiyosun ya da elma vs bu sefer de protein yok..
bu şekilde olmaz canım...lmaz:
şu 1200 lük liste süper gözüküyodu onla da gayet dengeli kilo verilir...
yine de sen bilirsin...
ben bi abla olarak gördüğümü söyliyim...alınma sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?