Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonuscum soğukalgınlığı ilacı kullanıyorduk fayda etmedi yanında antibiyotik ve şurup başladık

Asum çok geçmiş olsun kızına gercekten hiçbirşey faayda etmiyor.eşimde 1 haftadır hasta bitkisel şeyleride içmiyor öyle çekiyor

Sesss bir iki bir iki :)
Yasemincim haşimato değildin dimi sen . İlaç kullanıyormusun düzenli olarak..?
doktorun dediği mantıklı değiştir bakalım beslenmeni işe yarar kesin . sen disiplinli hatunsun..
İyisin değilmi? Yok canım ya haşimota yeni çıktı 1,5 ay önce ve ani kg artışı oldu troid gibide değil bu troidin iltihabıymış nasıl birşeysee ilaç kullanıyorum bakalım 25 i gibi gene tahlil ve sonuç değerlendirme var

74FRIDA Canım sen beni 75 falanmı zannediyorsun( bu bir sır) aşkolsun hayal v.s değil herşey istemeye gayrete bağlı

Yarına yemeğim yok şimdiden tasası düştü
Yarın yürümek de istiyorum hava da çok soğuk ama istiyorum yine de :))

Çok soğuk asucum.. Burada bile kar yağıyor ikidir. Yerler tutmuyor bi ağaçların üzeri hafif beyazlıyor onuda çocuklar eline alcak diye çırpınıp duruyorlar görmemişler naapsınlar :)
kar gören masumm egeliler :)

Derin arkadaşım benim karşı komşumda yaşlı insanlar bildiğin kokoşlar biraz.önce teyze ve amca vardı ses v.s pek yokdu şimdi amca felç oldu sağolsun gelenleri gidenleri yanlış zil basmaları hiç söylemeyorum sabır işi. oturma odalarımız bitişik mümkün değil oturamazsın o odada yatılı bakıcıları var o odada kalıyor rus sanırım gece sürekli telefon konuşmaları v.s yüksek sesle kaç kez uyarayım dedim eşim engelledi sonuçta ikimizinde kendi evi olunca yapacak pek birşey olmuyor ama sabırda bi yere kadar senin üst katın dahada farklı tabiki Allah sabır versin

Burda da kar az yağdı bişey kalmadı ama sonrasında fena ayaz yapıyor

Geçmiş olsun canım.. belirtisi ani kilo alımı dışın da neydi peki.?
Beyzuş diye arkadaşımız vardı topikte o da haşimatoydu..

Hemserim sana da geçmiş olsun inşallah sonuçların iyi çıkar

Sağol hemşom yaw yaş ilerleyince bakalım daha neler çıkıcak Allah dermannsız dert hastalık vermesinn

kıyamamam napsınlar görmeyince insan iistiyor ben kıskanıyorum inan hem hastalıklar temizlenir yaaa burayada yağsınnn ama kar nere antalya nere

Fridaa beraber bi nargile icsek ne guzel olur ya valla canim cekti :)

Cafelere gidip icemem ben de cocuklarla kardesim kendi hazirlar onunla firsat olursa iste :) dene bence beyyyle cigerine cigerine

Hiç içmedim ama merak etmişimdir sigara içtim teeee vakti zamanında ama nargile sanki içine çekince geneize kaçıcak hissi yaratıyor bende nasıl birşey?​

Geçmiş olsun canım.. belirtisi ani kilo alımı dışın da neydi peki.?
Beyzuş diye arkadaşımız vardı topikte o da haşimatoydu..

Tesadüfü bulundu canım aslında kg veremiyodum 2,5 aydır ama o kadar takmamıştım.iş yerine özel bir hastane paket check-up önerdiler uygun fiyat bende gidip yaptırınca cıktı ilk hafta ceyrek doz sonra tam verdi ilacı baktı gördü olcak gibi değil 2 tablet içiyorum hapkolikmiyim neyim anca yetiyomuş

tesekkurler kızlar....
şu anda ev yok bu çevrede cunki öğretmenimiz süper okul değiştirmek istemiyorum...birde annelerden çok uzaklaşmak istemiyorum ...nisaya bakıyor annem ben okul ile ilgileniyorum...annemlerede ben baktığım için ....insallah en yakın zamanda bulabilirim...
yenacim oda çok kötüdür madde bağımlısı ...tek korkum o zaten ..bunlardan kurtulurum o tip bir komşuya rastlarim...

Zaten onu demek istedim derinciğim.. OLmuyor dört dörtlük hiçbirşey..
Bana bir zararları yok hatta seviyorlar beni ama komşu olarak karşı komşu olarak uygun değiller onun dışın da diğer görüştüğüm 3 komşumla aram çok iyi Hatta onlar dışın da 7 katlı apartmanda ki herkes iyi . Öyle diyeyim...

Fridaa beraber bi nargile icsek ne guzel olur ya valla canim cekti :)

Cafelere gidip icemem ben de cocuklarla kardesim kendi hazirlar onunla firsat olursa iste :) dene bence beyyyle cigerine cigerine

Hiç yakıştıramadım hiç
Adaş sen de kötü örnek olma gençlere içmeyin yaaa

Nothing gecmis olsun sanada henuz alisamadim paslasamiyorum seninle ama olsun yani goruyorum

asuman ablacim lahana sarmasi olurmu ki?

Sagolcanım heheh paslaşa paslaşa sektirmeye başlarız sizlerde haklasınız ben pat diye gruba daldım direk yazmaya başladım tanışma faslı olmadan kusura bakmayın ama benzetme çok hoş ismim Yasemin bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…