- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bonuscum soğukalgınlığı ilacı kullanıyorduk fayda etmedi yanında antibiyotik ve şurup başladık
İyisin değilmi? Yok canım ya haşimota yeni çıktı 1,5 ay önce ve ani kg artışı oldu troid gibide değil bu troidin iltihabıymış nasıl birşeysee ilaç kullanıyorum bakalım 25 i gibi gene tahlil ve sonuç değerlendirme varSesss bir iki bir iki :)
Yasemincim haşimato değildin dimi sen . İlaç kullanıyormusun düzenli olarak..?
doktorun dediği mantıklı değiştir bakalım beslenmeni işe yarar kesin . sen disiplinli hatunsun..
Yarına yemeğim yok şimdiden tasası düştü
Yarın yürümek de istiyorum hava da çok soğuk ama istiyorum yine de :))
Burda da kar az yağdı bişey kalmadı ama sonrasında fena ayaz yapıyorÇok soğuk asucum.. Burada bile kar yağıyor ikidir. Yerler tutmuyor bi ağaçların üzeri hafif beyazlıyor onuda çocuklar eline alcak diye çırpınıp duruyorlar görmemişler naapsınlar :)
kar gören masumm egeliler :)
İyisin değilmi? Yok canım ya haşimota yeni çıktı 1,5 ay önce ve ani kg artışı oldu troid gibide değil bu troidin iltihabıymış nasıl birşeysee ilaç kullanıyorum bakalım 25 i gibi gene tahlil ve sonuç değerlendirme var
ı
Hemserim sana da geçmiş olsun inşallah sonuçların iyi çıkar
kıyamamam napsınlar görmeyince insan iistiyor ben kıskanıyorum inanÇok soğuk asucum.. Burada bile kar yağıyor ikidir. Yerler tutmuyor bi ağaçların üzeri hafif beyazlıyor onuda çocuklar eline alcak diye çırpınıp duruyorlar görmemişler naapsınlar :)
kar gören masumm egeliler :)
Fridaa beraber bi nargile icsek ne guzel olur ya valla canim cekti :)
Cafelere gidip icemem ben de cocuklarla kardesim kendi hazirlar onunla firsat olursa iste :) dene bence beyyyle cigerine cigerine
Geçmiş olsun canım.. belirtisi ani kilo alımı dışın da neydi peki.?
Beyzuş diye arkadaşımız vardı topikte o da haşimatoydu..
tesekkurler kızlar....
şu anda ev yok bu çevrede cunki öğretmenimiz süper okul değiştirmek istemiyorum...birde annelerden çok uzaklaşmak istemiyorum ...nisaya bakıyor annem ben okul ile ilgileniyorum...annemlerede ben baktığım için ....insallah en yakın zamanda bulabilirim...
yenacim oda çok kötüdür madde bağımlısı ...tek korkum o zaten ..bunlardan kurtulurum o tip bir komşuya rastlarim...
Hiç yakıştıramadım hiçFridaa beraber bi nargile icsek ne guzel olur ya valla canim cekti :)
Cafelere gidip icemem ben de cocuklarla kardesim kendi hazirlar onunla firsat olursa iste :) dene bence beyyyle cigerine cigerine
Nothing gecmis olsun sanada henuz alisamadim paslasamiyorum seninle ama olsun yani goruyorum
asuman ablacim lahana sarmasi olurmu ki?
Hiç yakıştıramadım hiç
Adaş sen de kötü örnek olma gençlere içmeyin yaaa
Sen de konuşma istersenhiççç. ne anlıyorlar bilmem..
Sigara bitti nargile çıktı başımıza tövbe tövbe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?