Sagolcanım heheh paslaşa paslaşa sektirmeye başlarız sizlerde haklasınız ben pat diye gruba daldım direk yazmaya başladım tanışma faslı olmadan kusura bakmayın ama benzetme çok hoş ismim Yasemin bu arada :)
Hiç yakıştıramadım hiç
Adaş sen de kötü örnek olma gençlere içmeyin yaaa
Sen de konuşma istersen
Daim olsun inşallahİki gündür hiç içmiyorum. kahveyle bile..
Dün kahveyle de içmedim dayandım adaçayı ballı zencefile
Sen neden birden bire gittin habersizce yasemin.. Nüçün nüçün :))
hımmm kem kümmm ben kendime küstüm sanırım bi ara burayla kişiyle v.s ile alakası yok biliyosun benim geçmişi birazz kabugumda takıldım baktım burayı özledimmm yaaa burası sorgusuz sualsız ne yazılsa sarılır sarmalanır yardım edilir fikir verilir bazen diyet topiği olduğunu unutuyoruz ama napalım çne çalmayı sefiyos be yaww
Kasimpati cok yoruldun hasta dustun demek giyamam
Gecmis olsun....
Selamün aleykümm...
bonuscum mesajını gördüm sağol canım idare etmeye çalışıyorum baya zor sıkıntılı günler artık namaza bile zor kalkıyorum dolayısıyla vakit hiç geçmiyo gibi..tek tesellim paşamın gayet sağlıklı olması...geçen hafta doktora gittik 17 si ile 25 arası alıcaz diyo bi dahaki kontrol ay başında ozaman kesinleşir artık...
elifcim sende etiketlemişin bildirimde gördüm ama mesaja bakamadım...tahmin ediyorum merak etmişsinizdir hepiniz habersiz bıraktım kusuruma bakmayın kendi derdime düşünce düşünemedim...sende iyisindir inş...geçmişş çokk birikmiş okuyamıcam şuan inş hepiniz iyisinizdir bıraktığımda hastalar vardı iyi olmuşlardır inş..
bonus senin çocuklar nasıl oldu....
meyra nasıl onunda son zamanları geliyomu iyimi...
iyi akşamlar hanımlaar ben geldim uğrayamadım kusura bakmayın hem çok yoğunluk oldu hemde yüzüm yoktu
bu akşam kursumun son günüydü kurtuldum sonunda gerçi yeni bir kursa yazıldım oda 3. ayın başında başlıyacak :) çok misafirim oldu epey yoruldum ama evdeki hareket yeterli gelmiyor demek ki bu akşam kursa gidip geldim çok yoruldum nefes nefese kaldım birde yerler buzlu diye kastım kendimi galiba çok yoruldum kurstada herkez bişeyler yapıp getirmişti bende hiç görmemiş gibi yedim geç vakit fena olduuu
Selamın aleyküm canlar
zor bir hafta geçiriyorum çocuklarım hasta onlarla uğraşıyorum Rabbim hastalara şifalar versin inşallah
diyet falan da yapamıyorum aksine stres yapıyorum daha çok yiyorum sanırım bu hafta artida olacam
hayırlısı artık
hayırlı sabahlar
dun bıraz evle ılgılendım zıra benıım duzen hastası esım ısyan bayragını coktan cekmıstı. dun o kadar evı supurdum topladım guzel yemekler yaptım. gelınce dıırek utuyu neden yapmadım dıye kızdı.
selam kızlar..
moralim çok bozuk ne buraya giriyorum nede diyet yapabiliyorum ...üst komşum yüzünden ...kapıda karşılaştık pazartesi günü allah yardimcin olsun dedim sen nde benimde bende uyuyamıyorum dedim...kizmadim bagirmadim...yukarıya çıktı yarım saat sonra yerlere demirlemi tahta ile mi vurmaya başladı...sonrada kapıya geldi bağırdı cagirdi bana hastası varmış şikayet etmiycekmusim ...ama inanın çok korkuyorum sabaha kadar zapdetemiyorlar ...surekli kosturmaca bagirmaca ...ev ariyorum ama yok su andada. nisan gelmeden cikamamki
Amethyst_1 sen nasıl oldun iyi misin
@meyra_ senin doğuma da mı 1 ay kaldı @y.o.l.c.u[/USER] sana da kolaylık dilerim
Tüm hamilelerimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşun yavrularınıza inşallah
ba baaa baaa sen sigaramı içiyosunnnn Yenamm hımmİki gündür hiç içmiyorum. kahveyle bile..
Dün kahveyle de içmedim dayandım adaçayı ballı zencefile
Pehhh milletin iki nefes nargilesine laf ediyi burdaba baaa baaa sen sigaramı içiyosunnnn Yenamm hımm
ba baaa baaa sen sigaramı içiyosunnnn Yenamm hımm
Dimi burası hakketen özel bir topik.. Çok mutluyum ben burada olmaktan..
Sagolasin cancagizim..
Sana da cok geçmiş olsun,kol agrindan daha önce de bahsetmistin ben kacirdim sanirim doktora gittin mi,neden kaynaklaniyor?Allah sifalar ihsan eylesin.
Hosgelsin yolcu,merak etmiştik seni iyi olmana sevindim..Su gibi geçsin zaman inşallah.
Tebrikler fridacim..
Misafirlerin için kurabiye cesitleri yapabilirsin hem saklama kaplarinda uzun süre saklanabildiği için su dönemde gelen misafirlerine ikram etmiş olursun..
Ayrica sütlü tatlilar veya sufle yapabilirsin,daha hafif olur..
Gecmis olsun bulut,acil sifalar diliyorum.
Ne desem bilemedim simdi leylasa,arkadaslar güzel yorumlar yapmis gerçi sana...Allah anlayis ve izan nasip tüm sevdiklerimize.
Allah yardimcin olsun derin.
Asuman ablacim sagolasin,nasil da duygulandımm daha iyiyim sükür..
Kizina da cok geçmiş olsun,Allah acil sifalar ihsan eylesin.
Mutlu aksamlar olsun hepinize.
Yelizcim cok geçmiş olsun kizina.
Topram size de cok geçmiş olsun,insallah migren değildir.
Aynen çok özelll ara ara kopsakda kürkçü dükkanı misali iştee...
konu dışı şu aralar eşim gece çalışıyor pc ye el koyuyorum en kısa sürede tablet tarzı bişey alıcam( fazla pahalısını düşünemiyorum ) ne alabilirim teknoloji özürlüyüm birazda
Ucuzlar kotu oluyo 140 liraya falan var hic alma onlardan. Asus un tabletleri olabilir.Aynen çok özelll ara ara kopsakda kürkçü dükkanı misali iştee...
konu dışı şu aralar eşim gece çalışıyor pc ye el koyuyorum en kısa sürede tablet tarzı bişey alıcam( fazla pahalısını düşünemiyorum ) ne alabilirim teknoloji özürlüyüm birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?