Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasımınpatısı,

İzledinmi alyazmılımı.?aslın da ortamın uygundu geçen de anlattığına göre battaniye kahve ve filmm olabilirdi :)

Toprammm tam üzerine bastin ayagini kaldirIste tam o gün acip izledim ve mendiller foraaa esime yakalanmayaydim da iki gündür tekrar geyik konusu olmayaydim iyiydi ama neyse

Daha iyisin demek ne gözel hic kiskanmadim zaten kahveni battaniyeni falan :)

Aaa hic kıskanma beybisi,atla ucaga 2 saate bendesin birlikte yapalim battaniye keyfi,hem mutluluk veren kakolu seylerden de yirik olmami

Yasemin hanim memnun oldum bende kivircikgillerden bonus :) genelde tugbada derler sahne adim bonus

hehe müşerref oldum efem antalyadayım çoçcağım yok bi köroğlu ayvaz yaşarız işte. he birde muhasebeciyim ( öğğğ) ama hanım dime lütfen sanırım abla yaşındayım tuğbacım

Pehhh milletin iki nefes nargilesine laf ediyi burda

ben hala merak ediyorum nargileyi Asum şimdi topa koycak bizi :)

Yıllar sonra sırrım ortaya çıktı :)
Ara vermiştim geçen yıl tekrar buluştuk eski nefes arkadaşımla :) Bu aralar yine aramız bozuldu bakalım belki yine çıkarırım hayatımdan..

Lütfen çıkar kuzum şaka maka cidden hem kg miz fazla hem sigara nefes sorunu tetikliyor

kuzum onu iyi demediler ya önermiyolar ma

Ucuzlar kotu oluyo 140 liraya falan var hic alma onlardan. Asus un tabletleri olabilir.

Ha havam olsun dersen az daha verirsin ayped alirsin boyle reklam olmaz

hehe samsung tab 4 dedi biriside aklım karıştı bakıcam artık çok teşekkür ederimm

Niye üstüme geldiniz yaw ekonomi babın da konuşmuştum tamam ıpad alsın ısırılmış elma logolu olanından :)

Fiyati pahali ama o isirilmis elma legolu iyi oluyor gerçekten teknolojik aletlerde..:)Yigidi öldürüp hakkini yemeyelim diye sey ettiydim bana ne oluyorsaIyi geceler,datlu üryalar topramm

Nothingg gönlünüzce bir tablet bulursunuz inşallah.

Iyi gecelerrrr yatanlara :)))

Asuman ablacim boyun fitigi var ivet :) bir mr makinesine girsemde belimi boynunu iste her yerimi ayni anda cekseler olmami?

Nothing ben herkese kolay kolay abla diyemem burda sadece asuman ablaya dafi ablaya diyorum. Misal yena abla tovbe ya rabbim hec agzima uymuyo

Frida abla dahada uymuyo

Slm kizlar
Iyi geceler hepinize
Yarin mesai gunu bu aralar nedense hic calisasim yok zor gidiyorum ise ama Allah kolaylik versin bi sekilde gececek vakit

Yıllar sonra sırrım ortaya çıktı :)
Ara vermiştim geçen yıl tekrar buluştuk eski nefes arkadaşımla :) Bu aralar yine aramız bozuldu bakalım belki yine çıkarırım hayatımdan..

Keske hic baslamamis olsaydin :-(
Mesajin icin de tesekkur ederim yuzunuzde ufak bi tebessum birakip huzurlu hissettirebildiysem ne mutlu bana

Tamam guzel oluyorda dosya indirme problemli helede muzik

Sen bana mutluluk veren seylerden vericen demek acaba nedir nedir yurtdisina cikip kibrisa gitmisligim var evrupayi hic merak etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…