- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Tamam guzel oluyorda dosya indirme problemli helede muzik
Sen bana mutluluk veren seylerden vericen demekacaba nedir nedir yurtdisina cikip kibrisa gitmisligim var evrupayi hic merak etmiyorum
Amethyst_1 sen nasıl oldun iyi misin
@meyra_ senin doğuma da mı 1 ay kaldı @y.o.l.c.u[/USER] sana da kolaylık dilerim
Tüm hamilelerimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşun yavrularınıza inşallah
İyi akşamlar
kızlar 2-3 gündür yeme düzeni pert dukana yapıyorum demiştin74FRIDA Canım şu an araştırmdayım farklı bir diyeti 18 kg verdim dukanla haşimato troid çıktı yemeye bağlı olmayan kg aldım dr nin dediği yeme düzenini değiştir bünye alışınca aynı düzene veremiyosun az karatay yatıyor aklıma net baaşlayınca menüleri yazarım.
@y.o.l.c.u rabbim 1 ay ayı göz acıp kapayana kadar gecirsin 3, istiyordun kızlar kaç yaşına geldiler cadılar :)
@Meyraaa cım Allah vir avazdasenide kurtarsın vakti zamanında canım
@YENA Nasıl oldun ses verrr
Bi seferde ciksin diye hepsi :) orasi oyle ya omurilikte bir bozulma olursa mutlaka baska yeride bozuluyomus.Bonus komple girsen nolacak
Ben belim den de girdim orda da var fıtık bir de siniri sıkıştırıyormus fizik tavsiye etti gidemedim 1 sene oldu
Gitsem ne değişecek ona da pek inancım yok belki geçici rahatlama olur ama sürekli korumak lazım
yenacim gramer arapça derslerim vardı fıkıh ve hadis derslerim vardı ama gönüllü olarak ders verdiğim bir kursa gittim.çok özlüyorum o günlerimi ama oğlum 2buçuk yaşında yanımda hergün gidip gelemiyorum bırakacak kimsem yok bir ara söz konusu oldu kv burun kırin etti bakmam demeye getirdi bende daha açık olarak teklif etmedim zaten bakacağındanda ümitli değildim.inşallah oğlum 4yaşına girince Anaokullar var oralara vericem bende eğitim vermeye devam edicemKavram kargaşası yaşıyorsun sanırım şu an azıcık
Gittim ben .
güzelmiş şimdi çocuklar bunu yapıyor kızım dün gösterdi onun adınada yapmış arkadaşı sonra öğretmenlerine yapmışlar çok tehlikeli öğretmeniniz görürse yakalanırsanız kötü olur dedim :)
Adaş nereye gittin
İçme kış günü dolaptan su
Bonus komple girsen nolacak
Ben belim den de girdim orda da var fıtık bir de siniri sıkıştırıyormus fizik tavsiye etti gidemedim 1 sene oldu
Gitsem ne değişecek ona da pek inancım yok belki geçici rahatlama olur ama sürekli korumak lazım
ne zaman yatağa gidiceksin git dene tabii sıcak oluyor herhalde bu soğuklarda çıkarken üşütmemen lazım gidenler memnun ben sende işe yarıyacağını düşünüyorum ihml etmeBi seferde ciksin diye hepsi :) orasi oyle ya omurilikte bir bozulma olursa mutlaka baska yeride bozuluyomus.
Masaj yataklari var duydunmu hic burda bi yer acildi tanitim icin ucretsiz seans verdiler falan sonucunda annende yengemde aldi.
Annem en cok sirti dizi icin aldi ameliyatlik aslinda dizide 60 yastan once yapmiyolar ameliyat. Faydasi olucak diye aldi bastan keske almasaydim falan dedi ama simdi cok memnun. Banada bugun epeyce kizdi yengen yakin iki dk git yataga yat gel diye gidip deniycem ins. Fizil tedavi gibi 15 gun bi denim bakim.
Bak mesaj biraz uzadi ya yazarken teli tuttugum sag elim agrimaya basladi hem sirtim yaniyo hem dirsekten bilegime dogru agriyo hemde elim parmaklarim iste.
Bugun birazda yoruldum pertim iyice. Elife mama yedirirken az fazla tutsam kasigi yukarda yine agriyo. Elimde bisey dograyamiyorum hep dura dura. Tahtada dogriyim desem bicak tuttugum el ayri maydanoz tuttugum ayri agriyo :))
Fitiktan kelli olabilir yada bir ihtimal sinir sıkısmasi.
Ne agladim gece gece :) kim diyodu bunu
yarın ne yemek yapıcağına karar verdin mi ?Allah rahatlık versin canım
Pek muhabbet edecek kimse kalmadı sanki
Belki adaş gelir bir de Bonus kafa var
ne zaman yatağa gidiceksin git dene tabii sıcak oluyor herhalde bu soğuklarda çıkarken üşütmemen lazım gidenler memnun ben sende işe yarıyacağını düşünüyorum ihml etme
Gecmis olsun canim benim kizlarda evde bugun ders yok diyeHayırlı sabahlar
Gece boyunca kar yağdı okullar tatil küçük kızım zaten evde büyük de mecbur gidecek okula sınavı var bugün hala kar yağıyor Allah kolaylık versin benimkiyle birlikte tüm yola çıkacaklara
Kızım sabaha kadar öksürdü az önce hafif daldı uyur inşallah ben de sabaha kadar hem onunla ilgilendim hem de dün bahsettik ya bek fitigindan bacagim ağrıdı hep yani sonuçta uyumadım ben de
Büyük kızı gondereyim azcık uyurum inşallah
çok geçmiş olsun Asuman abla yaHayırlı sabahlar
Gece boyunca kar yağdı okullar tatil küçük kızım zaten evde büyük de mecbur gidecek okula sınavı var bugün hala kar yağıyor Allah kolaylık versin benimkiyle birlikte tüm yola çıkacaklara
Kızım sabaha kadar öksürdü az önce hafif daldı uyur inşallah ben de sabaha kadar hem onunla ilgilendim hem de dün bahsettik ya bek fitigindan bacagim ağrıdı hep yani sonuçta uyumadım ben de
Büyük kızı gondereyim azcık uyurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?