Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam guzel oluyorda dosya indirme problemli helede muzik

Sen bana mutluluk veren seylerden vericen demek acaba nedir nedir yurtdisina cikip kibrisa gitmisligim var evrupayi hic merak etmiyorum

Hmm,o bakimdan sey olabilir

Oooo kibrisa gittiysen buraya da gelebilirsin..güzel yer evrupaa,gezer dolaşır altini üstüne getiririz senle:)

Cikelata deyince akla hemen onun adi gelir:) cok var o körölmayasicalardan burda:)doyana kadan yerük olmami

Selamun aleykum kizlar iyiki girip bakmisim sizeyoksakas impatinin dedigi gibi sabah okumak zor olucakti:)
Yena sagol canim yarin goz doktoruna goturucem bakalim bi sorunu yoksa stres kaynakli muhtemelen hic okula gitmek istemiyo cunku ogretmenini sevmedigini dusunuyorum
Yatan arkadaslara iyi geceler diliyorum
Tablet icinde vallabende hangisien iyiyseonutavsiye ederim bi kere vestel aldik bozuldu hemen sonra casper aldik oda kizlar dusurduler gitti simdi yine casper aldik daha 2 ay ancak oldu 1aydir serviste yine

Amethyst_1 sen nasıl oldun iyi misin
@meyra_ senin doğuma da mı 1 ay kaldı @y.o.l.c.u[/USER] sana da kolaylık dilerim
Tüm hamilelerimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşun yavrularınıza inşallah

Amin inş sağol ablacım.
Şubat sonu gibi dedi dr.

Sağolasın canım.
Hoşgeldin sende.

Bi seferde ciksin diye hepsi :) orasi oyle ya omurilikte bir bozulma olursa mutlaka baska yeride bozuluyomus.

Masaj yataklari var duydunmu hic burda bi yer acildi tanitim icin ucretsiz seans verdiler falan sonucunda annende yengemde aldi.

Annem en cok sirti dizi icin aldi ameliyatlik aslinda dizide 60 yastan once yapmiyolar ameliyat. Faydasi olucak diye aldi bastan keske almasaydim falan dedi ama simdi cok memnun. Banada bugun epeyce kizdi yengen yakin iki dk git yataga yat gel diye gidip deniycem ins. Fizil tedavi gibi 15 gun bi denim bakim.
Bak mesaj biraz uzadi ya yazarken teli tuttugum sag elim agrimaya basladi hem sirtim yaniyo hem dirsekten bilegime dogru agriyo hemde elim parmaklarim iste.

Bugun birazda yoruldum pertim iyice. Elife mama yedirirken az fazla tutsam kasigi yukarda yine agriyo. Elimde bisey dograyamiyorum hep dura dura. Tahtada dogriyim desem bicak tuttugum el ayri maydanoz tuttugum ayri agriyo :))

Fitiktan kelli olabilir yada bir ihtimal sinir sıkısmasi.

Ne agladim gece gece :) kim diyodu bunu

Kavram kargaşası yaşıyorsun sanırım şu an azıcık

Gittim ben .
yenacim gramer arapça derslerim vardı fıkıh ve hadis derslerim vardı ama gönüllü olarak ders verdiğim bir kursa gittim.çok özlüyorum o günlerimi ama oğlum 2buçuk yaşında yanımda hergün gidip gelemiyorum bırakacak kimsem yok bir ara söz konusu oldu kv burun kırin etti bakmam demeye getirdi bende daha açık olarak teklif etmedim zaten bakacağındanda ümitli değildim.inşallah oğlum 4yaşına girince Anaokullar var oralara vericem bende eğitim vermeye devam edicem

Adaş nereye gittin
İçme kış günü dolaptan su

adaş sıcak su beni şişiriyor tad olarakta soğuk su seviyorum

bii deneseydin fizik tedaviyi belki iyi gelir hele hele bu kış aylarında ama çıkınca çok iyi korumak gerkiyormuş bende dizimden 3 yıl üst üste gitmiştim bayağı açılıyor rahatlıyorum sonrasında yine kitleniyor oooffff bak halaa tibet egzersizlerime başlamadım aklıma geldii bugün konturol ettim hemen bacak kaslarım yumuşamaya başlamış

ne zaman yatağa gidiceksin git dene tabii sıcak oluyor herhalde bu soğuklarda çıkarken üşütmemen lazım gidenler memnun ben sende işe yarıyacağını düşünüyorum ihml etme

Allah rahatlık versin canım
Pek muhabbet edecek kimse kalmadı sanki
Belki adaş gelir bir de Bonus kafa var
yarın ne yemek yapıcağına karar verdin mi ?
bende markette bulursam karnabahar yapayım diyorum birde havuçlu, sarmısaklı soğanlı tavuklu bir hasta çorbası vardı onu yaparım
kış günü nohut ve kurufasülye güzel gider benim nohut yeni bitti yapamam biraz ara verip kurufasülye yapayım

ne zaman yatağa gidiceksin git dene tabii sıcak oluyor herhalde bu soğuklarda çıkarken üşütmemen lazım gidenler memnun ben sende işe yarıyacağını düşünüyorum ihml etme

Frida ins gidicem capraz apartmanda yengem hemen eve gelirim cikista usutmem ins. Korumak gerekiyomus. Annemde varda biraz yurumem gerekir giderken iyi olur ama donerken olmaz.

Haminiza gunaydin :)

günaydın
ne konuşmuşsunuz gine maşallah oku oku bitmedi ben gece gıne perte çıkıyorum erekenden uykum geliyor anlamıyorum sobadan çok sıcak oluyor ondanmı oluyor anlamadım aksam 8 buçukta uyuya kalmışım güya dirilişi izleyecektim sonrda sabahlar olmuyor

Hayırlı sabahlar
Gece boyunca kar yağdı okullar tatil küçük kızım zaten evde büyük de mecbur gidecek okula sınavı var bugün hala kar yağıyor Allah kolaylık versin benimkiyle birlikte tüm yola çıkacaklara
Kızım sabaha kadar öksürdü az önce hafif daldı uyur inşallah ben de sabaha kadar hem onunla ilgilendim hem de dün bahsettik ya bek fitigindan bacagim ağrıdı hep yani sonuçta uyumadım ben de
Büyük kızı gondereyim azcık uyurum inşallah

Gecmis olsun canim benim kizlarda evde bugun ders yok diye

çok geçmiş olsun Asuman abla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…