- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
tamam canım...gözüm üstünde...
:1ninca:
yağmurgözlü eline sağlık canım. kabuğunu soymadan elma yeme diyetine girdim ben de hehe:)) 5 gün falan da onu yapıcam kızlar. bugün yürüyüşlere de başlıyorum koşu bandımla aşk yaşıycam artık
kız yağmurgözlü nette sorun var herhalde tamam soymıycaz kabuğunu kaç kez oldu hehehe:)))
sabah 1 haşlanmış yumurta bir ç.bardağı süt 1dilim kepek ekmek domates salatalık 3 zeytin yedim. artık elma ve yeşillik yiycem.
ıspanak almıştım ama dün gaza gelince elma diyetine girdim e çürümesin diyorum ama bu ıspanak çiğ yenir mi kızlar? nası yenir bilen var mı?
ıspanak salatası yapan arkadaşlarım var ama sen yermisin dersen yok o şekilde yiyememkaydirigubbakcemile3ıspanağı güzelce incecik doğranmış bir soğanla azcık yağda öldürürüm sonrada yoğurtla yerimcokacimcoook:hulya::hulya:nasıl tarif ama hiçbiyerde bulamassın:roflol::roflol::roflol:
kıs sen zati bizimle deelmiydin yahuu :birara :lepi:kayboldunda gerimi geldin yenidenn zemuszemuszemuszemustekrar hoşgeldinn opuyorumnanaktanbu arada kilo çizelgemdeki sayı geçen haftanın ki bu sabah 95.7 çıktım ne hikmetse....malum dönem yakın inşallah onun şişkinliğidir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zaten bende elma ve bu gibi besinler üzerine yazdım bunu ayrıca nar ekşisi fikride fena değilcokacimcoook:roflol:hatta varyaa Allah seni inandırsın bir elmada yemiştim yeşil elmaydı ama yinede aniden düşebiliyor bazen:roflol::roflol: bu konuda taa osmanlı döneminden bu yana uygulanan yemekten önce içilen yada sonra isteğe kalmış bir şerbet var elma sirkesi bal ve ılık su adı padişah şerbeti bayaada faydalı iki kilo falan verdim ama ancak bir hafta dayanabildim kokusuna :bbo: yaa bide saatlece aç kalsaydımda olsaydı bu kanşekeri düşüşü ama iki saat önce yemek yemiştim problem orda öyle olmasa zaten acıktımda böyle oldu dicem ama farklı bir sıkıntı vardı yani aslında insan kendini herkesten daha iyi tanırsada kimsenin tavsiyesine ihtiyacıda kalmaz bence. ne senin nede benim yani aslında bizim diyetisyen yada etrafımızın beslenme uzmanlarıyla dolmasınada gerek kalmadı malesef bu kilolar üzünden hepimiz birer diyetisyen oldukk mafoldumben amann neyse gidicek bu daimi misolarımızzzzz yoksa biz kovucaz zorla başka çaresi yokkkkk kötükedihüso:lepi::lepi::lepi:tursari hatunu ekşi dediysek nar ekşisi ye demedik herhalde:)) ekşiye yakın bir elma mesela. aını şekilde kuru erik mesela. ara öğün olarak çok iyidir kuru üzüm abartmadan, ama sen yazında çarpındım dolandım, ev süpürdüm akşam yedim demişsin. ben de uzun süreli açlıktan sonrasını kastettim birden yükseltmek iyi değildir diye. ekşi dediğimiz meyveler bile yeterince şeker üretir. dengeli bir beslenmede kan şekeri düşmez zaten ve insan bedeni meyve dahi yemeden kendine gerekecek şekeri sebzelerden baklagillerden vs sağlayabilecek yapıdadır. her yanım diyetisyen gıda mühendisi dolu yani onlardan biliyorum bi de:)
ekim hoşgeldin gözüm yollarda kaldı hadi tam gaz devam bizimle:*
deli oldum ya sabahın köründe gittim yıkandım saçım kurumadı dışarı çıktım hoop baktım okul yokmuş bugün! g.tün g.tün geri döndüm:)))
nasıl inatlaşıyorum kilolarla bilemezsiniz. tuz mu yuttum şap mı yaladım nolduysam gitmiyor iki gündür meret. ama yok ben kasım'a 92 ile gireceğim ne olursa olsun! bugün elma diyetine başladım 5 gün falan yaparım sonra artık 1200lük diyete başlayacağım.
:roflol: :roflol: :roflol: demek gurur heee :roflol: :roflol: kır zincirlerini ygözlümmm :lepi::lepi::lepi::asigim::asigim::asigim:koşu bandıyla aşk he:roflol::roflol::roflol:benimkiyle aramızdaki sadece bakışmadan ibaret ilk adımı benmi atayım yani bir bayan olarak gurur yapıyom kendimce:))
evet canım bi giriyoruz siteye sonra saatlerce uğraş veriyoruz.
hangi video ya
link verin bende izlicem
acil
s.o.s
ayyy canım ne üzücü dimi o amerikadaki kadının hali. dilencinin eline sağlık bizle paylaştı bende sürekli girip okuyorum...yaa bu arada şişman manifestosunu sen mi vermiştin dilenci gerçekten çok güzel motive edici şeyler var bakan varsa eğer videolar bölümünde öncesi ve sonrasında gösterilen resimlerde büyük başarı örnekleri var bide yemek bağımlısı videosu beni çok üzdü kadın uyumaya hazılanırken bile 1400 kalorilik snack aburcubur yiyor ve daha 39 yaşında iki sene önce kocası terketmiş ve bizim gibi birsürü hayali olduğunu söylüyor. gerçekkten çok üzüldüm nerdeyse ağlıcaktım çok kötü durumda ama yemeğide durduramıyor:1no2: tanıtan kadın tıpkı bir topa benziyor diyor:1no2: ona bakarken bizim çokkk daha şanslı olduğumuzu düşündüm ülke olarakta kadın kalori ülkesi Amerikada koloradoda yaşıyormuş. gerçekten bu konuda şanslıyız daha herşleyimiz kalorili değil en azından vede o kadar kilo almadan bişeylerin farkına vardık.:Saruboceq:artık bunu kesinlikle durdurmalıyızz yasakkelime
ooo citol hoşgeldin gitti mi misafirler?hangi video ya
link verin bende izlicem
acil
s.o.s
nevra aplam işte sabah "bir dilim ekmek bi yumurta 100 ml light süt domat salatalık"
ondan sonrada her iki saatte bir elma. toplam 4 elma yedim.
akşam7 de bu salatayı yedim iki kaşıkta mercimek yemeğinden yedim o kadar. başka bişi ağzıma sürmedim ya kafayı yicem bi de bugün spor da yaptım mekikte çektim. diyete başlayalı yarın daha bir hafta oluyo ama kilo vermem pat diye nası durur anlamadım ki((
annemi yolladım
kardeşimide evine yollarsam tam olcakk
baş kalabalıkken insan kendine vakit ayıramıyo valaa
diyetisyene gtiim
adamın dediklerinide yapamadımki adam gibi
bide milletin dilindeyim
kilonden ne düştü
diye imalı imalı soruyolar delleniyom ama belli etmememye çalışıyorum
yafyuuumm normaldir ya vücudn direniyordur. neye uğradığını şaşırdı çünkü ve sinyal verdi stokları koruyun kıtılık başladı diyeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?