Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:asigim::asigim::asigim:koşu bandıyla aşk he:roflol::roflol::roflol:benimkiyle aramızdaki sadece bakışmadan ibaret ilk adımı benmi atayım yani bir bayan olarak gurur yapıyom kendimce:))

Son düzenleme:

ıspanak salatası yapan arkadaşlarım var ama sen yermisin dersen yok o şekilde yiyememkaydirigubbakcemile3ıspanağı güzelce incecik doğranmış bir soğanla azcık yağda öldürürüm sonrada yoğurtla yerimcokacimcoook:hulya::hulya:nasıl tarif ama hiçbiyerde bulamassın:roflol::roflol::roflol:

hakkaten heee fransız aşçılardan alınmış gibi hehehekaydirigubbakcemile3 valla çiğ tadına bakmadım hayatımda bilmiyorum ki olmazsa salata yapçam birazının deneyeyim de sevmezsem hepsi boşa gitmesin. sağol canımŞeniz

bu arada herkes sorun yaşıyor mu bu kk ya girmekle dünden beri sinir oldum

evet canım bi giriyoruz siteye sonra saatlerce uğraş veriyoruz.

bu arada kilo çizelgemdeki sayı geçen haftanın ki bu sabah 95.7 çıktım ne hikmetse....malum dönem yakın inşallah onun şişkinliğidir
kıs sen zati bizimle deelmiydin yahuu :birara :lepi:kayboldunda gerimi geldin yenidenn zemuszemuszemuszemustekrar hoşgeldinn opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zaten bende elma ve bu gibi besinler üzerine yazdım bunu ayrıca nar ekşisi fikride fena değilcokacimcoook:roflol:hatta varyaa Allah seni inandırsın bir elmada yemiştim yeşil elmaydı ama yinede aniden düşebiliyor bazen:roflol::roflol: bu konuda taa osmanlı döneminden bu yana uygulanan yemekten önce içilen yada sonra isteğe kalmış bir şerbet var elma sirkesi bal ve ılık su adı padişah şerbeti bayaada faydalı iki kilo falan verdim ama ancak bir hafta dayanabildim kokusuna :bbo: yaa bide saatlece aç kalsaydımda olsaydı bu kanşekeri düşüşü ama iki saat önce yemek yemiştim problem orda öyle olmasa zaten acıktımda böyle oldu dicem ama farklı bir sıkıntı vardı yani aslında insan kendini herkesten daha iyi tanırsada kimsenin tavsiyesine ihtiyacıda kalmaz bence. ne senin nede benim yani aslında bizim diyetisyen yada etrafımızın beslenme uzmanlarıyla dolmasınada gerek kalmadı malesef bu kilolar üzünden hepimiz birer diyetisyen oldukk mafoldumben amann neyse gidicek bu daimi misolarımızzzzz yoksa biz kovucaz zorla başka çaresi yokkkkk kötükedihüso:lepi::lepi::lepi:
:asigim::asigim::asigim:koşu bandıyla aşk he:roflol::roflol::roflol:benimkiyle aramızdaki sadece bakışmadan ibaret ilk adımı benmi atayım yani bir bayan olarak gurur yapıyom kendimce:))
:roflol: :roflol: :roflol: demek gurur heee :roflol: :roflol: kır zincirlerini ygözlümmm :lepi::lepi::lepi:

evet canım bi giriyoruz siteye sonra saatlerce uğraş veriyoruz.

yaa hiç sorma gıcccccıkkkkk oldum bendeeeeekötükedihüsokötükedihüso

Son düzenleme:
ya bu arada ne kadar şekerli yada unlu mamulleri fazla tükettikce vücud dahada fazlasını istiyor bizim sorunumuzda bu galiba bunun için kromu tavsiye diyorum. aslında Allah c.c. o kadar güzel bir sistem oturtmuşki doğada insannın aklı hayali almıyor kendi kendimizi hasta ediyoruz o düzene uysak herşey kendiliğinden yoluna girecek ama işte herşeye burnumuzu sokmayı işimiz gibi gördüğümüz için malesef insanın girdiği her doğallık aslından çıkıyor.dilenci canım açtın konuyu sakın yanlış anlama gene ekşi dicem ama sadece bilgilendirmek adına yapıyorum. asla yanlış anlamanı istemem.mesela kışın verilen besinleri incelediğimizde biraz kilo aldırıcı ama kışa dayanabilmemizi sağlayacak besinlerle dolu bahar geldiğinde ilk çıkan meyvelerin hepside ekşi ve detoks etkisi yapıyor ve bizi yaza hazırlıyor yazın sonuna doğruda yani sonbaharda tekrar kışa yavaştan hazılanmamız için verilmiş besinler giriyor devreye hiçbirşey birden ve karışık bir şekilde verilmemiş. İnsanın hayretler içerisinde kalıyor ve tekrar tekrar tefekkür ediyor.kendi adıma konuşmam gerekirse ben bu dengeye uymadığım ve kendi vücudumun sesini dinlemediğim için bu haldeyim malesef mafoldumben ama şu da varkı oyun teorisini kullanarak bunu alt edicez kaydirigubbakcemile5 yani kısaca birlikten kuvvet doğar beraber bitiricez bu meseleyi bu son olacak inşallahhhh :lepi:

yaa bu arada şişman manifestosunu sen mi vermiştin dilenci gerçekten çok güzel motive edici şeyler var bakan varsa eğer videolar bölümünde öncesi ve sonrasında gösterilen resimlerde büyük başarı örnekleri var bide yemek bağımlısı videosu beni çok üzdü kadın uyumaya hazılanırken bile 1400 kalorilik snack aburcubur yiyor ve daha 39 yaşında iki sene önce kocası terketmiş ve bizim gibi birsürü hayali olduğunu söylüyor. gerçekkten çok üzüldüm nerdeyse ağlıcaktım çok kötü durumda ama yemeğide durduramıyor:1no2: tanıtan kadın tıpkı bir topa benziyor diyor:1no2: ona bakarken bizim çokkk daha şanslı olduğumuzu düşündüm ülke olarakta kadın kalori ülkesi Amerikada koloradoda yaşıyormuş. gerçekten bu konuda şanslıyız daha herşleyimiz kalorili değil en azından vede o kadar kilo almadan bişeylerin farkına vardık.:Saruboceq:artık bunu kesinlikle durdurmalıyızz yasakkelime

tursari evet canım ben vermiştim. süper site ben resmen her gün bakıyom artık ne yemiş diye:)) evet ya çok kötü bir de şişmanlarla dalga geçenler videosu koymuş çok sinirlenmiştim ben ordakilere!

alıncak bişiy yok tatlım hepimiz bilgileniyoruz. yazma hevesim gidiyo valla sürekli nası uğraşıcaz bu siteyle bilmem he.

yağmurgözlü gurur yapma aşkta gurur olmaz saldır koşu bandına sevgilim de aşkım de seni çok ihmal ettim de, gönlünü al:)))

gelelim yediklerime nevra aplam bak sabah güzel kahvaltımı yaptım akşamda ıspanak salatası yedim sadece koca bi tabak ama bir bakın içinde yok yok. (kalorili olanlar az miktarda var ve yağda sebzenin vitaminleri boşa gitmesin diye gerekli olduğu için 1 yemek kaşığı koydum)

ıspanak
tere
roka
havuç
kırmızı lahana
kuzu kulağı
marul
maydanoz
azcık ceviz
azcık peynir
sarımsak limon nar ekşisi tuz nane kekeik pul biber ve bi kaşık yağla sos!

mükemmel oldu kızlar tavsiye ederim!!!! akşam yemeğim buydu ve şiştim inanılmaz bişey! yeşilleri bol kullandım çok oldu. çenem yoruldu ama yerken:))

nerdesiniz hatunlarrr nasıl benim salata iyi etmiş miyim:)

1mil leslie ile en basitlerinden yürüdüm+35dk koşu bandımlan meşk ettim 2.5 lt su içtim bi sürü çay artık yarın da veremezsem duvarlara vuracam heryerlerimi!

ayyy canım ne üzücü dimi o amerikadaki kadının hali. dilencinin eline sağlık bizle paylaştı bende sürekli girip okuyorum...

[gelelim yediklerime nevra aplam bak sabah güzel kahvaltımı yaptım akşamda ıspanak salatası yedim sadece koca bi tabak ama bir bakın içinde yok yok. (kalorili olanlar az miktarda var ve yağda sebzenin vitaminleri boşa gitmesin diye gerekli olduğu için 1 yemek kaşığı koydum)

ıspanak
tere
roka
havuç
kırmızı lahana
kuzu kulağı
marul
maydanoz
azcık ceviz
azcık peynir
sarımsak limon nar ekşisi tuz nane kekeik pul biber ve bi kaşık yağla sos!

mükemmel oldu kızlar tavsiye ederim!!!! akşam yemeğim buydu ve şiştim inanılmaz bişey! yeşilleri bol kullandım çok oldu. çenem yoruldu ama yerken:))[/QUOTE]
ooo süper salata...afiyet olsun...arada bişi yedin mi ben mi kaçırdım?
sengözlerimebaksanab
hangi video ya
link verin bende izlicem
acil
s.o.s
ooo citol hoşgeldin gitti mi misafirler?
özledim walla resimli menülerini...kaydirigubbakcemile5

annemi yolladım
kardeşimide evine yollarsam tam olcakk
baş kalabalıkken insan kendine vakit ayıramıyo valaa
diyetisyene gtiim
adamın dediklerinide yapamadımki adam gibi
bide milletin dilindeyim
kilenden ne düştü
diye imalı imalı soruyolar delleniyom ama belli etmememye çalışıyorum

nevra aplam işte sabah "bir dilim ekmek bi yumurta 100 ml light süt domat salatalık"

ondan sonrada her iki saatte bir elma. toplam 4 elma yedim.
akşam7 de bu salatayı yedim iki kaşıkta mercimek yemeğinden yedim o kadar. başka bişi ağzıma sürmedim ya kafayı yicem bi de bugün spor da yaptım mekikte çektim. diyete başlayalı yarın daha bir hafta oluyo ama kilo vermem pat diye nası durur anlamadım ki((

Son düzenleme:

yafyuuumm normaldir ya vücudn direniyordur. neye uğradığını şaşırdı çünkü ve sinyal verdi stokları koruyun kıtılık başladı diyeekaydirigubbakcemile3

olsun sen canını sıkma kilola verince desin kilolarımı gören varmı yolda gelirken düşürmüşmde bulursanız bana getirmeyin :roflol::roflol::roflol:

]
yafyuuumm normaldir ya vücudn direniyordur. neye uğradığını şaşırdı çünkü ve sinyal verdi stokları koruyun kıtılık başladı diyeekaydirigubbakcemile3

valla ne vücut varmış anında tırstı da kıtlığa girdi daha bi hafta olmadı be allahından korksun tabi baktı pizza hamburger yok diğer sağlıklı besinleri tanıyamadı henüz kötükedihüso

herkese günaydınna.s.

Son düzenleme:
günaydınnnnnnn bayram dolayısıyle iş tatillllllll evdeyimmm birazdan koşu bandımın gönlünü almaya gidicem bir bakayım dedim kimler var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…