Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allam ya rebbim ya nedir siz pro uyelerin bu havasi

Hosgeldin cnm

Eki Görüntüle 1752657

Bunun aynisindan istiyorum ya :))

Ayyy bende yeni uyandim bi dus alip kendime gelip ayilmak icin kahve yapayim bari epeydir yapmiyordum

Gunaydin bayanlarrrrr
Cok sukur sabah oldu

Hosgeldin insallah bu sefer basarili olabilirsin, olabiliriz..

hosbuldum hatunlar gunaydin diyemicem yine tunaydini yapip gune basladim yenacim sor sorun degil halen evlenmedim erteleyip duruyorum hayirlisi ..tombis gelin olmucam hep ondan erteliom desem yalan olur

hosbuldum hatunlar gunaydin diyemicem yine tunaydini yapip gune basladim yenacim sor sorun degil halen evlenmedim erteleyip duruyorum hayirlisi ..tombis gelin olmucam hep ondan erteliom desem yalan olur

ohooo kiloya göre evlenirsen yandın bence: P
ne bekliyon kilonu, şimdi korse falan iş tamam.

ben zaten esprisindeyim daha evlenesim yok yolunda olmayan emin olamadigim baska durumlar var yoksa gozum kiloyu gormez yillardir var kilolarim

anladım canımda başta yanlış anlamışım kusura bakma.
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş.
tehlike görüyorsan dikkat et bencede.. evliliğin bitişi ile flörtün bitişi çok farklı, evlilik çok farklı bişey.
ince konular bunlar, çok iyi düşün, akıl al güvendiklerinden ailenden, kararını kendin vericen, çok iyi düşün derim.

Merhabalar
Arkadasa misafirleri için yardım ettim geldim
Birazdan mutfağa girip yemek yapacağım ömrümüz mutfakta geçiyor
Nursena aradı ankaradalarmis dün kayinvalidesinde tartılamamis ugrayamamis bilgilerinize arz ederiz :)

6 yil oldu bizim iste surekli sorunluydu bu yuzden zamana biraktim hayirlisi diyorum acele etmiyorum

Mustafa koçun ölümünü geçirdiği mide ameliyatınada bağlıyorlar hızlı bir şekilde 40 kilo vermiş ama sabah sporunda kalp krizi geçirmiş

İlgisi vardır bence. Ani ve hızlı kilo kaybının kalp krizi tetiklediğini hep söylüyor uzmanlar..
Hatırlarmısın bir demet tiyatro da bakkal çırağı vardı ''tombalak'' lakaplı. O da kelepçe taktırmıştı sanırım kısa süre sonra kalp krizinden vafat etmişti ve yaşı epey gençti..

Geçmiş olsun derinciğim..

Sözlerim ağırdır, dokunur kalbe
Şu suskun ağzımı açtırma benim...

Ya dinlemeyin böyle depresif şarkılar.. ben dinledim bi kaç kez.. Kendimi damdan atasım geldi :)

Adaş sizdeki grip ne durumda ? Kızımız biraz atlatı mı ?

YENA da gelmediiii

Dün doktora gittim frida faranjitmişim :) antibiyotik yazdı..

Düzelemedi kuzucuk yaa. günlük ben de duymuştum.. Memnun kalanlar var inşallah siz de memnun kalırsınız...

Daficiğim kuru dolma yapmışsın hala hazıra kaçıcam pizza yapıcam diyorsun ahh dafi ahhh..
Kim bulmuş kuru dolmayı de bakim obur bacına :))

Farkettim ıhlamurlu ocağı :)

Bayıldımmm.. nasıl güzel nasıl doğru yazmış yazan.. tam beni anlatıyor ..

Bem de 40+ yaşındayım :) 17 ve 7 yaşın da 2 çocuğum var. Çalışıyorum. Umarım hepimiz istediğimiz kilolara gelip daha sağlıklı daha hareketli bir yaşam süreriz .
İnşallah 2. bebeğinize çok beklemeden sağlıkla kavuşursunuz..

Allam ya rebbim ya nedir siz pro uyelerin bu havasi

Çok havalıyım dimiii... Biliyorum..106 kiloluk havalı...

ohooo kiloya göre evlenirsen yandın bence: P
ne bekliyon kilonu, şimdi korse falan iş tamam.

Meyra sen inceciktin dimi evlendiğin de :)

Bonus sagol canim iyiyim yatıyorum oyle, esim sagolsun tatilde o halleder herseyi eli de yatkin herseye.. Sonrasinda da annem gelecek sanirim bakalim..

elifçiğim, tam zamanın da izne ayrıldın öyleyse.. Dikkat et canım inşallah zamanın da sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

Nursena kilo aldı yine.. Artık düşünsün dursun sana nasıl yetişecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…