Gunaydin
Mutlu haftasonlari olsun.
Yelizcigim Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun babaannenin canim..
eriny yeniden hosgeldin. Bu kacinci soylesim hatirlamiyorum :))
Evlendinmi.?
Yasemincim yalniz degilsin haftasonu calisan olarak hemde salya sumukle pek bir cekilir durum
zatenn burayi takip ediyorsun farkediyorum. 100 uzeri sanirim kilon. aramiza katilabilirsin bekleriz.
Daha once burda kendimi tanittimki hatirlamiyorum ama kisaca yazayim.34 yasinda 1 cocuk annesiyim.102 kilo 163 boydayim.calisiyorum.spora gidiyorum.dil kutsuna gidiyorum.bu yogunlukta enbuyuk sikintim sebze yemegi yapamamak genelde aksamlari et salata ile geciyo onu sebzeye cevirirsem daha iyi olcak sanirim bakicam artik.bi de 1 senedir ogluma kardes istiyoruz ama pko.insulin direncim oldugundan kalamiyorum hamile.bu ay yumurya takibim yapilcak.rabbim hetkese nasibetsin.oglum 14 yasinda ve cokkk istiyorum sanirim cok ara vetmek de olumsuz etkiledi.insallah hayirliysa olsun.ben boyleyim iste..
Ay evet yaa bastiralim parayi biz de pro olalım :)Allam ya rebbim ya nedir siz pro uyelerin bu havasi
Ezikliyo bizi. Hayir birimizdede yokki bir tek o pro uye.Ay evet yaa bastiralim parayi biz de pro olalım :)
Gunaydin bayanlarrrrr
Cok sukur sabah oldu
Hosgeldin insallah bu sefer basarili olabilirsin, olabiliriz..
hosbuldum hatunlar gunaydin diyemicem yine tunaydini yapip gune basladimGunaydin
Mutlu haftasonlari olsun.
Yelizcigim Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun babaannenin canim..
eriny yeniden hosgeldin. Bu kacinci soylesim hatirlamiyorum :))
Evlendinmi.?
Yasemincim yalniz degilsin haftasonu calisan olarak hemde salya sumukle pek bir cekilir durum
zatenn burayi takip ediyorsun farkediyorum. 100 uzeri sanirim kilon. aramiza katilabilirsin bekleriz.
hosbuldum hatunlar gunaydin diyemicem yine tunaydini yapip gune basladimyenacim sor sorun degil halen evlenmedim erteleyip duruyorum hayirlisi ..tombis gelin olmucam hep ondan erteliom desem yalan olur
ben zaten esprisindeyim daha evlenesim yok yolunda olmayan emin olamadigim baska durumlar var yoksa gozum kiloyu gormez yillardir var kilolarimohooo kiloya göre evlenirsen yandın bence: P
ne bekliyon kilonu, şimdi korse falan iş tamam.
ben zaten esprisindeyim daha evlenesim yok yolunda olmayan emin olamadigim baska durumlar var yoksa gozum kiloyu gormez yillardir var kilolarim
Aman dikkat et yat :))Bonus sagol canim iyiyim yatıyorum oyle, esim sagolsun tatilde o halleder herseyi eli de yatkin herseye.. Sonrasinda da annem gelecek sanirim bakalim..
6 yil oldu bizim iste surekli sorunluydu bu yuzden zamana biraktim hayirlisi diyorum acele etmiyorumanladım canımda başta yanlış anlamışım kusura bakma.
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş.
tehlike görüyorsan dikkat et bencede.. evliliğin bitişi ile flörtün bitişi çok farklı, evlilik çok farklı bişey.
ince konular bunlar, çok iyi düşün, akıl al güvendiklerinden ailenden, kararını kendin vericen, çok iyi düşün derim.
Ben kaç kere ciddi ciddi düşündüm prolugu da parayi nereye yatıracam felan ugrasmadim dur araştıralım tekrar
Mustafa koçun ölümünü geçirdiği mide ameliyatınada bağlıyorlar hızlı bir şekilde 40 kilo vermiş ama sabah sporunda kalp krizi geçirmiş
o kadar stresli ve sınırlı bir hafta sonucu +1
kilom 128.5
akşamda pek uyuyamadim nisa biraz ateşlendi sayıkladı calpol verdim ayağımda salladım zor bir geceydi...
asuman size de geçmiş olsun canım..
o kadar uykum varki nisayi uyutucam şimdi bende yatıp uyurym..nazda arkadaşına gitti...tatilde hergun gezmek isteyecek artık bu soğukta çok zor..
Sözlerim ağırdır, dokunur kalbe
Şu suskun ağzımı açtırma benim...
Adaş sizdeki grip ne durumda ? Kızımız biraz atlatı mı ?
YENA da gelmediiii
Boğazı daha iyi ama gece öksürük uyutmuyor
Bugün ak günlük diye bir ağaç reçinesi aldım hem tütsü yaptım hem dumanına pamuk ısıtıp göğsüne koydum araştır bir istersen epey faydali biseymis
Hayırlı geceler güzeller
Ben bu akşam biraz yoğundum
Akşam geç saatte inegölden aradılar yarın sana gelicez diye birde özel istek geldi. Kuru dolma. kalktım yaptım dolaba koydum kısmet olursa sabah pişiririm. Akşamdan yemeğimide yaptım. Yarın yapacak zamanım olmaz. Kp.yemek konusunda pek anlayışlı değil. Akşam beş gibi geliyorlar namazı kıldığı gibi gidip masaya oturuyor. Hazırmı diye sormaz bile.
Hiç hamur işi birşey yapamadım. Kolaya kaçmak zorundayım. Hazır ekmek hamurundan zeytinli ekmek ve pizza yapasım var. Birde salata yaparım. Tatlıda yeğenim yapmıştı ona ilave birşey hallederim inşallah.
Herhalde hepiniz yatınız bende mutfağı toplarken ıhlamur yaptım onu içiyorum hatta mutfaktan çabuk çıkayım diye ocağı bile silmedim ocakta ıhlamur vardı ondan yaniii :))
Yarın dışarda işim var İst. Merkeze zorlu sentra gidicem ...
Eki Görüntüle 1752597 Gunaydinnn
Ömrümüz beklemekle geçiyor.Yazı ,kışı baharı,sevgiyi,huzuru, mutluluğu. Halbuki hayat o kadar uzun değil.Kalkın ve istediğiniz hayatı kendinize armağan edin.Siz buna değersiniz.
alinti...
Daha once burda kendimi tanittimki hatirlamiyorum ama kisaca yazayim.34 yasinda 1 cocuk annesiyim.102 kilo 163 boydayim.calisiyorum.spora gidiyorum.dil kutsuna gidiyorum.bu yogunlukta enbuyuk sikintim sebze yemegi yapamamak genelde aksamlari et salata ile geciyo onu sebzeye cevirirsem daha iyi olcak sanirim bakicam artik.bi de 1 senedir ogluma kardes istiyoruz ama pko.insulin direncim oldugundan kalamiyorum hamile.bu ay yumurya takibim yapilcak.rabbim hetkese nasibetsin.oglum 14 yasinda ve cokkk istiyorum sanirim cok ara vetmek de olumsuz etkiledi.insallah hayirliysa olsun.ben boyleyim iste..
Allam ya rebbim ya nedir siz pro uyelerin bu havasi
ohooo kiloya göre evlenirsen yandın bence: P
ne bekliyon kilonu, şimdi korse falan iş tamam.
Bonus sagol canim iyiyim yatıyorum oyle, esim sagolsun tatilde o halleder herseyi eli de yatkin herseye.. Sonrasinda da annem gelecek sanirim bakalim..
Merhabalar
Arkadasa misafirleri için yardım ettim geldim
Birazdan mutfağa girip yemek yapacağım ömrümüz mutfakta geçiyor
Nursena aradı ankaradalarmis dün kayinvalidesinde tartılamamis ugrayamamis bilgilerinize arz ederiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?