Baktım ben canım Sağolhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...arti-ile-kk-pro-kart-almak-isteyenler.325215/
Üstte ki linki tıklayarak bilgi alabilirsiniz asumanzeynep hanım..
Adaş geçmiş olsun sen de antibiyotik siz toparlayamayacaksin galibaYeminle zorlu centerde anam ağlıyor o kadar hastayım mecburiyetten buradayım eve o kadar uzağımki burdan eve ışınlansam
Adaş eve geçebilirsem ıhlamur kaynatmaya bile halim yok 2 yorganın altına girip yatıcam o kadar titriyorum hayır kapalı mekandayım ben titriyorum yarın yaparım belki .......Dün birisi kızım için soğan suyu onermisti aslında denesen adaş
Benim kız icmem dedi soğan sevmez zaten
2 bardak suya bi orta boy soğan ikiye böl at kaynayınca 30 sn tut söndür içinden soğanı süz ılıtıp iç istersen bal limon vs ekle
Doğal antibiyotik sonuçta
Canım bir an önce geç eve inşallahAdaş eve geçebilirsem ıhlamur kaynatmaya bile halim yok 2 yorganın altına girip yatıcam o kadar titriyorum hayır kapalı mekandayım ben titriyorum yarın yaparım belki .......
Allahim okuyunca duygulandim yaCanım bir an önce geç eve inşallah
Ateşin mi var ki öyleyse çok örtme üzerini
Allah şifa versin
Aslında gelsen tam teçhizat hasta bakacak durumdayım:)
Cok gecmis olsun frida. Acil sifalar...Adaş eve geçebilirsem ıhlamur kaynatmaya bile halim yok 2 yorganın altına girip yatıcam o kadar titriyorum hayır kapalı mekandayım ben titriyorum yarın yaparım belki .......
Canım bir an önce geç eve inşallah
Ateşin mi var ki öyleyse çok örtme üzerini
Allah şifa versin
Aslında gelsen tam teçhizat hasta bakacak durumdayım:)
Frida uzuldum kotu olmussun iyice.. Ins kolay toparlarsin.
Cok gecmis olsun frida. Acil sifalar...
Sen iyice bir dinlen canım esin daha iyidir baksın sana biraz :)Sağolun kızlar eve geldim o kadar angarya bir iştiki ondan mı yoksa bu içtiğim nurofen mi sinirlerimi bozdu bilmiyorum Dokunsan ağlıycam adaş gelirken soğan aldım biraz yatayım sonra yapabilirsem yapıcam .......
Kasimpati eline saglik.
Yeliz basiniz sagolsun...
Elifcim gecmis olsunmu diyim bilemedim. Okulda cok yoruldun sen bu zamana kadar kalmasaydin keske. Herseyde bir hayir vardir allah sagkla kucagina aldirsin ins.
Allah rahmet eylesin Yelizcim
Yelizcim başınız sağolsun Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin ...
Beni çoğunlukla babaannem büyütmüş zor ve huysuz bir kadındı güler yüzlü de değildi ama nadirde gülse bu günlerde hep gülen yüzü aklıma geliyor ....
Misafirim vardı sehpaları sildim topladımda mutfak çarşba pazarı gibii kalkıp toplıyım size bir bakayım dedim ayaklarımda ağrıdı 2 ufak çocuk vardı heryeri kurabiye yaptılar artık yarın süpürcem ...
Fena öksürüyorum bugün ekinezya çayıda aldım ıhlamura katıcam bugün misafirden ıhlamur yapamadım su kaynatayımda içine limon elma karafil atayım eşimede meyva suyu sıkarım
Eşimin de ilacı bitti bende öksürmeye başladım nurofen içelim diyorum ne dersiniz ? Yoksa Aferin filan mı alsam yarın ...
Ooooofff öksürmeye başladım ya geçmez artık eşimin de tam geçti dedik hastalığı yenilediii
nhtylz basiniz sagolsun cnm Allah rahmet eylesin
Tesekkur ederim cnm sagol
Yeliz başınız sağolsun.
Kolay gelsin Hasibecim. Hayırlı nöbetler
Başınız sağ olsun canım. Rabbim Rahmetiyle muamele eylesin
Asu bizim alt kattaki komşunun bebeği bronşit olmuş tu. Günlük aldım tülbentin arasına koyuyorum üzerinden ütüleyerek ısıtıyorum sonrada çocuğun göğsüne veya sırtına koyuyorum diyordu. Çocuğum iyileşti ve tekrarlamadı diyor.
zeze_84 başınız sağolsun mekanı cennet olun
Bonus spor listesi için eline emğine sağlık kızlar daha çok spor yapan olsunnnn
@eriny hoşgeldin kalışımız daimi olsun.sanırım yurtdışındaydın yanlışmı hatırlıyorum
asumanzeynep kızçene tekrardan geçmiş olsun ben bitkisel tablet v.s kullanıyorum grip v.s olmuyorum bu sene inşallah en kısa sürede atlatır tatili keyifli geçirir.
YENA iyicemi kötü olduki acaba?
hepiniz sagolun kizlarGunaydin
Mutlu haftasonlari olsun.
Yelizcigim Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun babaannenin canim..
@eriny yeniden hosgeldin. Bu kacinci soylesim hatirlamiyorum :))
Evlendinmi.?
Yasemincim yalniz degilsin haftasonu calisan olarak hemde salya sumukle pek bir cekilir durum
@zatenn burayi takip ediyorsun farkediyorum. 100 uzeri sanirim kilon. aramiza katilabilirsin bekleriz.
Hoşgeldin canım bu sefer incecik olup gideceksin inşallahhayirli geceler hatunlar..dengesiz ben yine ayni sisman olarak geldim araniza kabul edermisiniz bu defa donmek yok deyip geldim
Aramıza hoş geldin. Azmin daim olsunDaha once burda kendimi tanittimki hatirlamiyorum ama kisaca yazayim.34 yasinda 1 cocuk annesiyim.102 kilo 163 boydayim.calisiyorum.spora gidiyorum.dil kutsuna gidiyorum.bu yogunlukta enbuyuk sikintim sebze yemegi yapamamak genelde aksamlari et salata ile geciyo onu sebzeye cevirirsem daha iyi olcak sanirim bakicam artik.bi de 1 senedir ogluma kardes istiyoruz ama pko.insulin direncim oldugundan kalamiyorum hamile.bu ay yumurya takibim yapilcak.rabbim hetkese nasibetsin.oglum 14 yasinda ve cokkk istiyorum sanirim cok ara vetmek de olumsuz etkiledi.insallah hayirliysa olsun.ben boyleyim iste..
Canım geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.Adaş eve geçebilirsem ıhlamur kaynatmaya bile halim yok 2 yorganın altına girip yatıcam o kadar titriyorum hayır kapalı mekandayım ben titriyorum yarın yaparım belki .......
yelizcim en ibret alınacak yerde bile ibret alamıyor insanlar. Allah iyi etsin ne diyelimhepiniz sagolun kizlar
Frida gecmis olsun canim
Yarin sinavim vardi annem gelip cocuklara bakacakti simdi gitti bi donem seneye artik kismetse emegime degilde yatirdigim parama uzuldum
Cenazede de olmayacak seyler yaptilar Allah islah etsin bu insanlari bidaha da mecbur olmazsak gorusmeyiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?