Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasımınpatısı ve Bonusunkafası :) emeğinize ve yüreğinize sağlık dilerim tez zaman da emeklerinizin karşılığı olarak zayıflayıp incecik olasınız hemi :)

Topraam hakkaten geçen hafta ve bu hafta kilolarımız aynı ve aynı şahane kilo kaybımız olmuş koskoca ( - 300 gr. )
Ne dersin haftaya düz 105 görekmi ya da 104 lü birşey.. Gönül isterdi ki direk 80 lere in ama olmuyor işte :)

Kızım daha iyi bugün antibiyotik mi icirdiklerim mi günlük mü yoksa hepsi mi fayda etti bilmiyorum ama şükür gece uyudu yarın iyice toparlar inşallah
Yenacim sana da geçmiş olsun tekrar
Nursena tatil de iyice alır kiloları ben de sapitmazsam peşimde kossun dursun artık :)

Dün birisi kızım için soğan suyu onermisti aslında denesen adaş
Benim kız icmem dedi soğan sevmez zaten
2 bardak suya bi orta boy soğan ikiye böl at kaynayınca 30 sn tut söndür içinden soğanı süz ılıtıp iç istersen bal limon vs ekle
Doğal antibiyotik sonuçta

Adaş eve geçebilirsem ıhlamur kaynatmaya bile halim yok 2 yorganın altına girip yatıcam o kadar titriyorum hayır kapalı mekandayım ben titriyorum yarın yaparım belki .......

Adaş eve geçebilirsem ıhlamur kaynatmaya bile halim yok 2 yorganın altına girip yatıcam o kadar titriyorum hayır kapalı mekandayım ben titriyorum yarın yaparım belki .......

Canım bir an önce geç eve inşallah
Ateşin mi var ki öyleyse çok örtme üzerini
Allah şifa versin
Aslında gelsen tam teçhizat hasta bakacak durumdayım:)

Canım bir an önce geç eve inşallah
Ateşin mi var ki öyleyse çok örtme üzerini
Allah şifa versin
Aslında gelsen tam teçhizat hasta bakacak durumdayım:)

Frida uzuldum kotu olmussun iyice.. Ins kolay toparlarsin.

Cok gecmis olsun frida. Acil sifalar...

Sağolun kızlar eve geldim o kadar angarya bir iştiki ondan mı yoksa bu içtiğim nurofen mi sinirlerimi bozdu bilmiyorum Dokunsan ağlıycam adaş gelirken soğan aldım biraz yatayım sonra yapabilirsem yapıcam .......

Sağolun kızlar eve geldim o kadar angarya bir iştiki ondan mı yoksa bu içtiğim nurofen mi sinirlerimi bozdu bilmiyorum Dokunsan ağlıycam adaş gelirken soğan aldım biraz yatayım sonra yapabilirsem yapıcam .......
Sen iyice bir dinlen canım esin daha iyidir baksın sana biraz :)
Soğan da ben yapmadım ama kafama yattı
Söyleyen arkadaşın kızı böbrek nakilli ilaç kullanamıyor iyi geldi dedi

Kasimpati eline saglik.

Yeliz basiniz sagolsun...

Elifcim gecmis olsunmu diyim bilemedim. Okulda cok yoruldun sen bu zamana kadar kalmasaydin keske. Herseyde bir hayir vardir allah sagkla kucagina aldirsin ins.

Allah rahmet eylesin Yelizcim

nhtylz basiniz sagolsun cnm Allah rahmet eylesin

Tesekkur ederim cnm sagol

Yeliz başınız sağolsun.

hepiniz sagolun kizlar
Frida gecmis olsun canim
Yarin sinavim vardi annem gelip cocuklara bakacakti simdi gitti bi donem seneye artik kismetse emegime degilde yatirdigim parama uzuldum
Cenazede de olmayacak seyler yaptilar Allah islah etsin bu insanlari bidaha da mecbur olmazsak gorusmeyiz zaten

Hayırlı geceler güzeller
Bizim ev ancak boşaldı. Misafirlerim çocuğun uyanmasını beklediler herzamanda gelemiyorlar diye geç saate kadar oturdular. Onlar kalkmadan başka misafir geldi. Onlarıda az önce yolcu ettim.
Öğlende herşeyden az az yedim. Akşam yemeği yemedim.

hayirli geceler hatunlar..dengesiz ben yine ayni sisman olarak geldim araniza kabul edermisiniz bu defa donmek yok deyip geldim
Hoşgeldin canım bu sefer incecik olup gideceksin inşallah

Aramıza hoş geldin. Azmin daim olsun

Canım geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.

yelizcim en ibret alınacak yerde bile ibret alamıyor insanlar. Allah iyi etsin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…