Adaş eve geçebilirsem ıhlamur kaynatmaya bile halim yok 2 yorganın altına girip yatıcam o kadar titriyorum hayır kapalı mekandayım ben titriyorum yarın yaparım belki .......
Sen gel ben yaparım sanada cancağızımİlgisi vardır bence. Ani ve hızlı kilo kaybının kalp krizi tetiklediğini hep söylüyor uzmanlar..
Hatırlarmısın bir demet tiyatro da bakkal çırağı vardı ''tombalak'' lakaplı. O da kelepçe taktırmıştı sanırım kısa süre sonra kalp krizinden vafat etmişti ve yaşı epey gençti..
Geçmiş olsun derinciğim..
Ya dinlemeyin böyle depresif şarkılar.. ben dinledim bi kaç kez.. Kendimi damdan atasım geldi :)
Dün doktora gittim frida faranjitmişim :) antibiyotik yazdı..
Düzelemedi kuzucuk yaa. günlük ben de duymuştum.. Memnun kalanlar var inşallah siz de memnun kalırsınız...
Daficiğim kuru dolma yapmışsın hala hazıra kaçıcam pizza yapıcam diyorsun ahh dafi ahhh..
Kim bulmuş kuru dolmayı de bakim obur bacına :))
Selamün aleyküm...
hayırlı geceler...
yelizcim Allah rahmet eylesin canım....
fridacım Rabbim şifa versin....
sadece son sayfaya göz attım alıntılardan anca bukadarını anladım başka hastalar varsa Rabbim hepsine şifa versin inş..
ben cuma günü anneme geldim geldiğimden beri ölü gibi yatıyorum....bu haftayı burda geçiririz sanırım...çok sıkıntılıyım dualarınızda unutmayın benide olurmu...
Ne güzel misafir :)))Sen gel ben yaparım sanada cancağızım
Çok kolaya kaçmadım yine kış kızartması yaptım. Kurudan sonra en çok beğenilen kızartma oldu. Sağolsunlar elleri boş gelmemişler iki kişi tatlı yapmış biriside mercimek köftesi yapmış bir sürü ikramlık oldu.
Selamün aleyküm...
hayırlı geceler...
sadece son sayfaya göz attım alıntılardan anca bukadarını anladım başka hastalar varsa Rabbim hepsine şifa versin inş..
ben cuma günü anneme geldim geldiğimden beri ölü gibi yatıyorum....bu haftayı burda geçiririz sanırım...çok sıkıntılıyım dualarınızda unutmayın benide olurmu...
Canim dualarimiz seninle Rabbim sikintilarinizi grcirsin insallahSelamün aleyküm...
hayırlı geceler...
keske bizler yakin olsak bende gelirdim sana bakmaya bi corbani yapmayaAteşli kelebeğiniz geldiiiiii :))))
Annam yok kardaşlarım yok hepsi İstanbul dışında bir arkadaşım 15 tatili geçirmeye annesine gitti bir yakın arkadaşım oda kayınbabasını kaybetti adapazarındaa aslında komşularım varda çorbanm var gelip napıcaklar onlarada bulaşır olmaz ..
Ateşten yüksek sesle düşünüyorum iyimi limonlu , ballı ve tarçınlı 2 bardak çay yaptım içtim.....
Yelizcim sağol yapmış kadar oldun ben laf olsun diye söylüyorum zateen eşim evde istediğim an çağırcağım yakın komşularımda var :)Canim dualarimiz seninle Rabbim sikintilarinizi grcirsin insallah
keske bizler yakin olsak bende gelirdim sana bakmaya bi corbani yapmaya
Ne güzel dilekler hayırlı sabahlar dafiiii sağolSelamun aleyküm güzeller
Karlı bir bursa sabahı
Heryer gelinlik giymiş gibi. Rabbim evsiz yurtsuz olanların yardımcısı olsun. Kimseyi darda açıkta bırakmasın. Hastalara acil şifalar versin. Sıkıntısı olanların sıkıntılarını gidersin inşallah.
Gününün gönlünüzdeki güzelliklerle dolsun
Hepinize hayırlı sabahlar
Geçmiş olsun canımAteşli kelebeğiniz geldiiiiii :))))
Annam yok kardaşlarım yok hepsi İstanbul dışında bir arkadaşım 15 tatili geçirmeye annesine gitti bir yakın arkadaşım oda kayınbabasını kaybetti adapazarındaa aslında komşularım varda çorbanm var gelip napıcaklar onlarada bulaşır olmaz ..
Ateşten yüksek sesle düşünüyorum iyimi limonlu , ballı ve tarçınlı 2 bardak çay yaptım içtim.....
Adaşım ateşten sayıklıyor :))Hastayım yatamıyorum bu gecede uyuycağınız tutduuu ...:)
Bu gün zorluda bütün ünlüleri gördüm nurelayı bile gördüm nurelanın kalça bölümünde çok kilo var poposunda benim 2 göbeğim vardı sanki...
Nurelanın evinde 2 buzdolabı varmış birine sadece tatlı çukulata koyuyormuuuş kadın yaşamın anlamını biliyor ( çok gerekli bilgiiii :)))
Ay ekranın bozulmasın senin lütfen sen yazmadan olmazGunaydin :) ekranim bozuldu kararip duruyo yazamadim o yuzden.
Allah yardımcın olsun zeynepcim sağlıkla kolaylıkla tamamla hamileliğini inşallahSelamün aleyküm...
hayırlı geceler...
AmiinHayırlı pazarlar
Ailecek geç uyuduk daha uyuyor herkes pazar diye ellemedim kimseye
Bu saatten sonra daha kahvaltı hazırlanacak da yapılacak ooo gün böyle biter
Dafi burda da aşırı soğuk var kar yağdı bitti ama buzu ne zaman biter Allah bilir
Bu hafta gündüz bile eksi 7-8 ler söyleniyor Allah bilir tabii
Allah yakacağı barınağı olmayanlara yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?