Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen gel ben yaparım sanada cancağızım
Çok kolaya kaçmadım yine kış kızartması yaptım. Kurudan sonra en çok beğenilen kızartma oldu. Sağolsunlar elleri boş gelmemişler iki kişi tatlı yapmış biriside mercimek köftesi yapmış bir sürü ikramlık oldu.

Selamün aleyküm...

hayırlı geceler...

yelizcim Allah rahmet eylesin canım....

fridacım Rabbim şifa versin....

sadece son sayfaya göz attım alıntılardan anca bukadarını anladım başka hastalar varsa Rabbim hepsine şifa versin inş..

ben cuma günü anneme geldim geldiğimden beri ölü gibi yatıyorum....bu haftayı burda geçiririz sanırım...çok sıkıntılıyım dualarınızda unutmayın benide olurmu...

Canım Allah bütün sıkıntılarını gidersin inşallah

Ne güzel misafir :)))

Ateşli kelebeğiniz geldiiiiii :))))

Annam yok kardaşlarım yok hepsi İstanbul dışında bir arkadaşım 15 tatili geçirmeye annesine gitti bir yakın arkadaşım oda kayınbabasını kaybetti adapazarındaa aslında komşularım varda çorbanm var gelip napıcaklar onlarada bulaşır olmaz ..

Ateşten yüksek sesle düşünüyorum iyimi limonlu , ballı ve tarçınlı 2 bardak çay yaptım içtim.....

Sağlıkla tamamlansın inşallah hep aklımızdasın en sıkıntılı senin geçti sankiii ...

Hastayım yatamıyorum bu gecede uyuycağınız tutduuu ...:)

Bu gün zorluda bütün ünlüleri gördüm nurelayı bile gördüm nurelanın kalça bölümünde çok kilo var poposunda benim 2 göbeğim vardı sanki...

Nurelanın evinde 2 buzdolabı varmış birine sadece tatlı çukulata koyuyormuuuş kadın yaşamın anlamını biliyor ( çok gerekli bilgiiii :)))

Canim dualarimiz seninle Rabbim sikintilarinizi grcirsin insallah
keske bizler yakin olsak bende gelirdim sana bakmaya bi corbani yapmaya

Selamun aleyküm güzeller
Karlı bir bursa sabahı
Heryer gelinlik giymiş gibi. Rabbim evsiz yurtsuz olanların yardımcısı olsun. Kimseyi darda açıkta bırakmasın. Hastalara acil şifalar versin. Sıkıntısı olanların sıkıntılarını gidersin inşallah.
Gününün gönlünüzdeki güzelliklerle dolsun
Hepinize hayırlı sabahlar

Canim dualarimiz seninle Rabbim sikintilarinizi grcirsin insallah
keske bizler yakin olsak bende gelirdim sana bakmaya bi corbani yapmaya
Yelizcim sağol yapmış kadar oldun ben laf olsun diye söylüyorum zateen eşim evde istediğim an çağırcağım yakın komşularımda var :)

Ben senin kaçırdığın sınava üzüldüm esas ben yakın oksam bakardım çocuklara dün ben zorluya komşumun çocuğu için gittim önceden söz vermiştim annesi babası da yok adapazarındaa öylee sürünerek gidip geldik işte :)

Ne güzel dilekler hayırlı sabahlar dafiiii sağol

Geçmiş olsun canım
İlaç başladın mı

Adaşım ateşten sayıklıyor :))

Gunaydin :) ekranim bozuldu kararip duruyo yazamadim o yuzden.
Ay ekranın bozulmasın senin lütfen sen yazmadan olmaz

Hayırlı pazarlar
Ailecek geç uyuduk daha uyuyor herkes pazar diye ellemedim kimseye
Bu saatten sonra daha kahvaltı hazırlanacak da yapılacak ooo gün böyle biter
Dafi burda da aşırı soğuk var kar yağdı bitti ama buzu ne zaman biter Allah bilir
Bu hafta gündüz bile eksi 7-8 ler söyleniyor Allah bilir tabii
Allah yakacağı barınağı olmayanlara yardım etsin

Allah yardımcın olsun zeynepcim sağlıkla kolaylıkla tamamla hamileliğini inşallah

Amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…