Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu pazarlar arkadaşlar...

Burası da çok soğuk ben de halsizlik devam ediyor ama şükür üşümüyorum fazla, frida sen de benim gibi oldun sanırım..
bir türlü ısınamıyordum ben de özellikle ellerim ve ayaklarım bugün daha iyisindir umarım. senin uyanık olduğun saatler de ben de uyanıktım bilsem bakardım :)

Yengemdeyim çok rahatsız o da kahvaltı yaptık birlikte sonra evini temizledim biraz dinlenip çıkıcaz...

Zeynepçim kıyamam dualarımız senin ve diğer gebeler de bi doğraydınız rahatlıyaydık :)

Yelizciğim sınavını unuttunumu yoksa cenazeden dolayımı kaçırdın.? Üzülme canım vardır bir hayır deyip teselli et kendini..

Elifçim sen nasılsın.?

Bonusçum yeremi düşürdün telefonunu ekran neden öyle oldu ki..

Asucum kızın nasıl oldu.?

Çok gereklii :)) Komple kilolu bir kadın.programın da hiç yerinden kalkmıyormuş zaten bedeni gözükmesin diye..

Yena evet dusurdum teli daha oncede dusmustu ama bu sefer dusunce boyle oldu.

Para sıkısmıstır ekrana :)

Zeynebim canim benim dua ediyorum aklima geldikce elif dediginden beri oda aklimda allah saglikla kurtarsin hepinizi. 37 haftaya kadar bi dayansan belki alirlar o zaman bebek iyi olursa.

Iyiyim ben cok sukur.. Sen de daha iyi ol insallah
Bol bol dinleniyorum. Bugun biraz oturdugum yerden gardrop duzenledim. Uzun bi sure giymeyeceklerimi ayirdim.. Simdi de uzandim dinleniyorum. Cok bi is yapmasam da agrilarim devam ediyo ama okuldaki kadar olmuyo cok sukur.
Magnezyumu gunde 2 doza cikardi doktor. Yikilmadim ayaktayim
Amin, insallah

İyi akşamlar güzellerr
alıntı yapmıştım yanlış bişeyler yaptım gitti sanırım.
YENA birazda olsa iyi olmana sevindim ortalık kırılıyor mikroptan hastalıktan
y.o.l.c.u Zeynepcim vakti zamanına kadar rabbim yardm etsin annende biraz topalarsın inşallahh
zatenn arkadaşım hoşgeldin inşallah tez zmanda 2. bebiş gelir
dafi sana yakın oturmayı isterdim mamalrından tatmak için
74FRIDA canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Bonus cum bende birkaç kez düşürdüm telefonu şimdi hiç hayrı yok sürekli uygulamalara dönüp duruyor.

Cuma günü 2 öğün yedim zatrn karatay gibi besleniyorum.Büyük görümcem küçük bi operasyon geçirdi annesininde haberi yok iki gündür yanında yardımcı olmaya çalışıyorum.Dün çok başarılı değildi sabah kahvaltısı iyi idi ama akşam berbattı.
bugün daha iyi yavaş yavaş eksiler geliyor bakalım.Alıyoruz alıyoruz sonrada çabala dur :)

Hemserim geçmiş olsun gorumcene
Maşallah beslenme iyi gidiyor demek
Ben dün çok yemedim ama akşam atıştırma çok yaptım az artıdayım
Kahvaltı başarılıydı akşam da hamsi yiyeceğim salata belki çorba da yerim ama yağda kizartacagim :)

Gecmis olsun elifcim.dikkat et bol bol dinlen.son günlerimiz artk.kac haftalik oldu bebis?kilosu kac?ins saglikla vaktinde gelir bebislerimiz.

Bonus ve kasimpati liste icin tesekkürler.

Meyra ve zeynep. Ve diger kizlar sizler naslsnz?ben iyiyim sükür.geceleri kaşntm oluyo.yarn doktora gidecem bakalm ne diyecek?

Saol Asum,aslında cok cok iyi değil beslenmemde 3 gündür karatay yapmaya çalışıyorum dün akşam bozdum gibi dukan yapıp karatay'a geçince eksiler başta çok gelirde sonrası duraklamalar olucak biliyorum.
Zaten kg hergün aynı civarda cıkması imkansız sebze cok tükettiğimizde vücut suyu tutup artı çıkabiliyor ödem atılınca eksiye geçiyor.tabi merak edip tarılmaktanda geri kalmıyoruz

Yenacım kızım epey iyi şükür öksürük de çok azaldı
Darısı tüm hastalara
Elifcim çok dikkat et kendine canım
Tamam ablacim :)
Elif duzenlemeyi esinle yap magnezyuma guvenme.
Kontrole ne zamn gidiceksin?
Oyle yapiyorum canim. Esim yapiyo herseyi.. Kontrole 2 haftada bir gidecegim..
Sagol canim. Bebek yarin 33. haftaya giriyo normalde. Ama 2 hafta kadar onde bastan beri. Ultrasona gore 35. haftada. Doktor ultrason tarihine gore doguma hazirla kendini dedi.
Yatiyorum iste oyle..

Yasemincim birgün kısmet olur otururuz belki
Görümcene çok geçmiş olsun
Asu prensesin iyileşmesine sevindim
Bende akşam yemeğini yedim. Az ondan az bundan aldımama çok kaçırmadım. Aslında çok ihmalkarım gidip kan değerlerine baktırmadım. Gerçekten dikkat ediyorum. Çok kaçırmıyorum. Her hafta ümitle çıkıyorum tartıya sonuç hüsran

Hakkaten ihmal ettin abla hemde o kadar hastanede kaldin. Ilk firsatta git ins.

Dafi sana soyluyorum bonus sen anla...

Daficim hep ihmal ediyoruz kendimizi nedense
Ben de bu sıralar halsizim içim titriyor gibi acaip şeyler hissediyorum
Ben de akşam yedim işte doyasıya :)
Adaş nasıl oldu acaba
Hemserim napcaz alsak da boslamayip tekrar uğraşıyoruz napalım hayat hep mücadele

Yenacimmm sağol canim....
Üç gündür uyku yok bana nisanda uyumuyor ne gece ne gündüz...bütün gece sayıklıyor bağırıyor ağlıyor ayağımda sallıyorum...dün özel dr götürdük belki bu gece uğurda bende uyurum...bademcikleri bembeyaz olmuş çok rahatsız oluyor süt ile besleniyor üç gündür..birde kucağımdan inmiyor aşırı bana düşkün ev işi bile yapamıyorum....bugün sürekli ağlayarak geçirdim ..tansiyonumda 14 o bile rahatsız ediyor beni....
Frida sana da geçmiş olsun canim...
Ye na sen nasıl oldun iyisin iyisin forumda resimler çekilmiş
Asuman kızın nasıl oldu duzeldinizmi...
Geçmişi okuyamiyorum...

Kızım iyi şükür derincim
Allah şifa versin size de

Amin ins canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…