Hastayım yatamıyorum bu gecede uyuycağınız tutduuu ...:)
Bu gün zorluda bütün ünlüleri gördüm nurelayı bile gördüm nurelanın kalça bölümünde çok kilo var poposunda benim 2 göbeğim vardı sanki...
Nurelanın evinde 2 buzdolabı varmış birine sadece tatlı çukulata koyuyormuuuş kadın yaşamın anlamını biliyor ( çok gerekli bilgiiii :)))
Iyiyim ben cok sukur.. Sen de daha iyi ol insallahMutlu pazarlar arkadaşlar...
Burası da çok soğuk ben de halsizlik devam ediyor ama şükür üşümüyorum fazla, frida sen de benim gibi oldun sanırım..
bir türlü ısınamıyordum ben de özellikle ellerim ve ayaklarım bugün daha iyisindir umarım. senin uyanık olduğun saatler de ben de uyanıktım bilsem bakardım :)
Yengemdeyim çok rahatsız o da kahvaltı yaptık birlikte sonra evini temizledim biraz dinlenip çıkıcaz...
Zeynepçim kıyamam dualarımız senin ve diğer gebeler de bi doğraydınız rahatlıyaydık :)
Yelizciğim sınavını unuttunumu yoksa cenazeden dolayımı kaçırdın.? Üzülme canım vardır bir hayır deyip teselli et kendini..
Elifçim sen nasılsın.?
Bonusçum yeremi düşürdün telefonunu ekran neden öyle oldu ki..
Asucum kızın nasıl oldu.?
Amin, insallahYena evet dusurdum teli daha oncede dusmustu ama bu sefer dusunce boyle oldu.
Para sıkısmıstır ekrana :)
Zeynebim canim benim dua ediyorum aklima geldikce elif dediginden beri oda aklimda allah saglikla kurtarsin hepinizi. 37 haftaya kadar bi dayansan belki alirlar o zaman bebek iyi olursa.
Hemserim geçmiş olsun gorumceneCuma günü 2 öğün yedim zatrn karatay gibi besleniyorum.Büyük görümcem küçük bi operasyon geçirdi annesininde haberi yok iki gündür yanında yardımcı olmaya çalışıyorum.Dün çok başarılı değildi sabah kahvaltısı iyi idi ama akşam berbattı.
bugün daha iyi yavaş yavaş eksiler geliyor bakalım.Alıyoruz alıyoruz sonrada çabala dur :)
Gecmis olsun elifcim.dikkat et bol bol dinlen.son günlerimiz artk.kac haftalik oldu bebis?kilosu kac?ins saglikla vaktinde gelir bebislerimiz.Selamun aleykum
Saygilar, sevgiler hepinizeee
Artik hep evdeyim
Erken dogum riskim var, acilmam baslamis, bebegim biraz onden gidiyor. Doktorum surekli yatmam gerektigini soyledi. Dua edin...
Su mubarek gunde ne derdimiz, sıkıntımız varsa Rabbim sonlandirsin.. Istediklerimizi hayra cevirip nasip etsin insallah hepimize
Saol Asum,aslında cok cok iyi değil beslenmemde 3 gündür karatay yapmaya çalışıyorum dün akşam bozdum gibi dukan yapıp karatay'a geçince eksiler başta çok gelirde sonrası duraklamalar olucak biliyorum.Hemserim geçmiş olsun gorumcene
Maşallah beslenme iyi gidiyor demek
Ben dün çok yemedim ama akşam atıştırma çok yaptım az artıdayım
Kahvaltı başarılıydı akşam da hamsi yiyeceğim salata belki çorba da yerim ama yağda kizartacagim :)
Tamam ablacim :)Yenacım kızım epey iyi şükür öksürük de çok azaldı
Darısı tüm hastalara
Elifcim çok dikkat et kendine canım
Oyle yapiyorum canim. Esim yapiyo herseyi.. Kontrole 2 haftada bir gidecegim..Elif duzenlemeyi esinle yap magnezyuma guvenme.
Kontrole ne zamn gidiceksin?
Sagol canim. Bebek yarin 33. haftaya giriyo normalde. Ama 2 hafta kadar onde bastan beri. Ultrasona gore 35. haftada. Doktor ultrason tarihine gore doguma hazirla kendini dedi.Gecmis olsun elifcim.dikkat et bol bol dinlen.son günlerimiz artk.kac haftalik oldu bebis?kilosu kac?ins saglikla vaktinde gelir bebislerimiz.
Bonus ve kasimpati liste icin tesekkürler.
Meyra ve zeynep. Ve diger kizlar sizler naslsnz?ben iyiyim sükür.geceleri kaşntm oluyo.yarn doktora gidecem bakalm ne diyecek?
Hakkaten ihmal ettin abla hemde o kadar hastanede kaldin. Ilk firsatta git ins.Yasemincim birgün kısmet olur otururuz belki
Görümcene çok geçmiş olsun
Asu prensesin iyileşmesine sevindim
Bende akşam yemeğini yedim. Az ondan az bundan aldımama çok kaçırmadım. Aslında çok ihmalkarım gidip kan değerlerine baktırmadım. Gerçekten dikkat ediyorum. Çok kaçırmıyorum. Her hafta ümitle çıkıyorum tartıya sonuç hüsran
Hosbuldum cnm
HosbuldummmmHosgeldin cnm
Ayyy bende yeni uyandim bi dus alip kendime gelip ayilmak icin kahve yapayim bari epeydir yapmiyordum
Kızım iyi şükür derincimYenacimmm sağol canim....
Üç gündür uyku yok bana nisanda uyumuyor ne gece ne gündüz...bütün gece sayıklıyor bağırıyor ağlıyor ayağımda sallıyorum...dün özel dr götürdük belki bu gece uğurda bende uyurum...bademcikleri bembeyaz olmuş çok rahatsız oluyor süt ile besleniyor üç gündür..birde kucağımdan inmiyor aşırı bana düşkün ev işi bile yapamıyorum....bugün sürekli ağlayarak geçirdim ..tansiyonumda 14 o bile rahatsız ediyor beni....
Frida sana da geçmiş olsun canim...
Ye na sen nasıl oldun iyisin iyisin forumda resimler çekilmiş
Asuman kızın nasıl oldu duzeldinizmi...
Geçmişi okuyamiyorum...
Amin ins canmİlgisi vardır bence. Ani ve hızlı kilo kaybının kalp krizi tetiklediğini hep söylüyor uzmanlar..
Hatırlarmısın bir demet tiyatro da bakkal çırağı vardı ''tombalak'' lakaplı. O da kelepçe taktırmıştı sanırım kısa süre sonra kalp krizinden vafat etmişti ve yaşı epey gençti..
Geçmiş olsun derinciğim..
Ya dinlemeyin böyle depresif şarkılar.. ben dinledim bi kaç kez.. Kendimi damdan atasım geldi :)
Dün doktora gittim frida faranjitmişim :) antibiyotik yazdı..
Düzelemedi kuzucuk yaa. günlük ben de duymuştum.. Memnun kalanlar var inşallah siz de memnun kalırsınız...
Daficiğim kuru dolma yapmışsın hala hazıra kaçıcam pizza yapıcam diyorsun ahh dafi ahhh..
Kim bulmuş kuru dolmayı de bakim obur bacına :))
Farkettim ıhlamurlu ocağı :)
Bayıldımmm.. nasıl güzel nasıl doğru yazmış yazan.. tam beni anlatıyor ..
Bem de 40+ yaşındayım :) 17 ve 7 yaşın da 2 çocuğum var. Çalışıyorum. Umarım hepimiz istediğimiz kilolara gelip daha sağlıklı daha hareketli bir yaşam süreriz .
İnşallah 2. bebeğinize çok beklemeden sağlıkla kavuşursunuz..
Çok havalıyım dimiii... Biliyorum..106 kiloluk havalı...
Meyra sen inceciktin dimi evlendiğin de :)
elifçiğim, tam zamanın da izne ayrıldın öyleyse.. Dikkat et canım inşallah zamanın da sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
Nursena kilo aldı yine.. Artık düşünsün dursun sana nasıl yetişecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?