Gecmisler olsun cnmAdaş eve geçebilirsem ıhlamur kaynatmaya bile halim yok 2 yorganın altına girip yatıcam o kadar titriyorum hayır kapalı mekandayım ben titriyorum yarın yaparım belki .......
Tesekkuredrim cnm hosbuldummİyi akşamlar güzellerr
alıntı yapmıştım yanlış bişeyler yaptım gitti sanırım.
@YENA birazda olsa iyi olmana sevindim ortalık kırılıyor mikroptan hastalıktan
@y.o.l.c.u Zeynepcim vakti zamanına kadar rabbim yardm etsin annende biraz topalarsın inşallahh
zatenn arkadaşım hoşgeldin inşallah tez zmanda 2. bebiş gelir
dafi sana yakın oturmayı isterdim mamalrından tatmak için
@74FRIDA canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Bonus cum bende birkaç kez düşürdüm telefonu şimdi hiç hayrı yok sürekli uygulamalara dönüp duruyor.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=964735173605653&id=320910581321452&ref=bookmarks
Ben iyi guldum sizde gulun. Iyi geceler...
Yok canim unutmadim annem bakacakti cicuklara ama cenazeden dolayi gelemedi tabiMutlu pazarlar arkadaşlar...
Burası da çok soğuk ben de halsizlik devam ediyor ama şükür üşümüyorum fazla, frida sen de benim gibi oldun sanırım..
bir türlü ısınamıyordum ben de özellikle ellerim ve ayaklarım bugün daha iyisindir umarım. senin uyanık olduğun saatler de ben de uyanıktım bilsem bakardım :)
Yengemdeyim çok rahatsız o da kahvaltı yaptık birlikte sonra evini temizledim biraz dinlenip çıkıcaz...
Zeynepçim kıyamam dualarımız senin ve diğer gebeler de bi doğraydınız rahatlıyaydık :)
Yelizciğim sınavını unuttunumu yoksa cenazeden dolayımı kaçırdın.? Üzülme canım vardır bir hayır deyip teselli et kendini..
Elifçim sen nasılsın.?
Bonusçum yeremi düşürdün telefonunu ekran neden öyle oldu ki..
Asucum kızın nasıl oldu.?
Ya bonus yeni evlendigim zaman para sikismasi lafinin anlamini bilmiyodum sonra bizim televizyinun kablosu bozulunca esim yaptirdi getirdi para sıkısmıs dedi nasil yani dedim bana epey gulmustu o zamanYena evet dusurdum teli daha oncede dusmustu ama bu sefer dusunce boyle oldu.
Para sıkısmıstır ekrana :)
Zeynebim canim benim dua ediyorum aklima geldikce elif dediginden beri oda aklimda allah saglikla kurtarsin hepinizi. 37 haftaya kadar bi dayansan belki alirlar o zaman bebek iyi olursa.
Derin cok gecmis olsun canimYenacimmm sağol canim....
Üç gündür uyku yok bana nisanda uyumuyor ne gece ne gündüz...bütün gece sayıklıyor bağırıyor ağlıyor ayağımda sallıyorum...dün özel dr götürdük belki bu gece uğurda bende uyurum...bademcikleri bembeyaz olmuş çok rahatsız oluyor süt ile besleniyor üç gündür..birde kucağımdan inmiyor aşırı bana düşkün ev işi bile yapamıyorum....bugün sürekli ağlayarak geçirdim ..tansiyonumda 14 o bile rahatsız ediyor beni....
Frida sana da geçmiş olsun canim...
Ye na sen nasıl oldun iyisin iyisin forumda resimler çekilmiş
Asuman kızın nasıl oldu duzeldinizmi...
Geçmişi okuyamiyorum...
Ay bonus gulmekten catladim ya turkiyede mi acsba buhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=964735173605653&id=320910581321452&ref=bookmarks
Ben iyi guldum sizde gulun. Iyi geceler...
Amin ablacigimSelamun aleyküm güzeller
Rabbimin sabahın seherinde dağıttığı rizıklar evinize dolsun. Herşey gönlünüzce olsun
Cok sagol canim benim, okumus kadar oldunFrida iyisindir ins hele daha yorganin altindamisin acaba :)
Kasimpati düğündemi acaba :)
Derin sizede gecmis olsun canim bu cocuklara napsakta seneye kisa az direncli olsalar...
Gebeler valla her an aklimdasiniz.... Yapabilirsem ins hepinize bi yasin okumak istiyorum
Aleykum selam ablacim. Aminn:)Selamun aleyküm güzeller
Rabbimin sabahın seherinde dağıttığı rizıklar evinize dolsun. Herşey gönlünüzce olsun
Sağol hemşerim beslenme kısmınıda bu hafta sıkı tutmaya çalışcağım işteHemserim geçmiş olsun gorumcene
Maşallah beslenme iyi gidiyor demek
Bonuscum diğer kızlar cidden kan değerlerinize baktırın bir anda neler değişebiliyor haşimato troid tesadüfi bir şekilde öğrendim ben.İhmal etmeyin ne olur.Hakkaten ihmal ettin abla hemde o kadar hastanede kaldin. Ilk firsatta git ins.
Dafi sana soyluyorum bonus sen anla...
Selamun aleyküm güzeller
Herkese Günaydınlar.hafta sonunuda atlattık daha sırtım yere gelmez
gece yatağa zor attım kendimi.huzurla uyudum çok şükür.kaç zamandır nasıl olacak nasıl bitecek sıkıntısı bitti şükürSağol hemşerim beslenme kısmınıda bu hafta sıkı tutmaya çalışcağım işte
Bonuscum diğer kızlar cidden kan değerlerinize baktırın bir anda neler değişebiliyor haşimato troid tesadüfi bir şekilde öğrendim ben.İhmal etmeyin ne olur.
Günaydın hayırlı sbahlar daficim :)
O kadar misafir atlatıldıysa bravo valla
Aleyküm selam amin DaficimSelamun aleyküm güzeller
Geçmiş olsun:)Herkese Günaydınlar.hafta sonunuda atlattık daha sırtım yere gelmez
Günaydın elifcim. AminGunaydiinnnn... Yeni hafta hepimize saglik, mutluluk, huzur versin...
Elemi, kederi, hastaliklari alsin gotursun insallah
Cok sagol canim benim, okumus kadar oldun
Aleykum selam ablacim. Aminn:)
Günaydın hayırlı haftalarGünaydın hayırlı haftalar
Allahım bu ne soğukdur,yurdu yuvası olmayanlara Allah yardım etsin.
Hadi gecmis olsunHerkese Günaydınlar.hafta sonunuda atlattık daha sırtım yere gelmez
Bizde tatil matil farketmiyo aksam yatos saatleri biraz ilerlesede kalkis saati.ayniHayırlı mutlu huzurlu sağlıklı haftalar dilerim
Tatil olunca bozuk olan uyku düzeni iyice bozuldu daha hala uyuyor kızlar
Büyüsünler senin de değişir düzenler :)Bizde tatil matil farketmiyo aksam yatos saatleri biraz ilerlesede kalkis saati.ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?