Soğuk olmazmı Asum buranın ayazı meşhur yazın birde bünye çok sıcağa alışıyor kışın çok soğuğu kaldırmıyor.Dün -3 idiAntalya da mı soğuk
Ankara buz gibi
Malesef öyle oluyor ben de hafta sonu abartmadım ama normal insan gibi yiyince +400 gördüm hemenkızlar dün baya abarttim yemeyi bugün sabahta aynı..o kadar uğraş veriyoruz bir kere kaçamak yapınca sanki tekrar kilo almış gibi oluyo hemen.
Vallaha bunu doğru söyledin azıcık eksi bildirmek için normalden nekadar az besleniyoruzMalesef öyle oluyor ben de hafta sonu abartmadım ama normal insan gibi yiyince +400 gördüm hemen
ben tartlmadm cuma gününden sonra cumaya daha heyecan olsun diye.Malesef öyle oluyor ben de hafta sonu abartmadım ama normal insan gibi yiyince +400 gördüm hemen
Aman Allah korusun Asuman çabucak atlatırsın inşallahMerhabalaar ben geldim kızlar geçmişi okudum ama alıntılama yapamıyorum hep buralardayım sizi okuyorum ama inanın parmaklarım dahi ağrıyor yoksa yataktayım yaniii bugün Dr. Gittim ama antibiyotik vermedi kızımda benimle aynı durumdaaa.....
Özetle domuz gribi olduğumu düşünüyorum diyim siz anlayın :)))
canım zaten insan morali bozuluyor duruma yiyip yiyipte kg almayanlara gıcığımkızlar dün baya abarttim yemeyi bugün sabahta aynı..o kadar uğraş veriyoruz bir kere kaçamak yapınca sanki tekrar kilo almış gibi oluyo hemen.
Özetle domuz gribi olduğumu düşünüyorum diyim siz anlayın :)))
Gunaydin kizlar
Bu sabah tartida eksi ciktimdenk mi geldi bilmiyorum ama ne zaman aksam yatmadan 1-2 saat once sut icsem sabah eksi cikiyorum ya da denk geldi oyle bu aksamda iceyim bakalim yarin ne olacak
Hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı haftalar dilerim
Tatil olunca bozuk olan uyku düzeni iyice bozuldu daha hala uyuyor kızlar
Allah korusun adaş atlatirsın tabii Allahın izniyleYaawww kızlar neden Allah korusun diyorsunuz ki domuz gribi olan yaşamıyormuki aayy bunuda atlatırız nolcak ...:)))
Şaka maka Dr. Domuz gribi dedi benim gibi kaba bir şekilde söylemedi tabiii :) 2 gün daha yat düzelme olmasa büyük bir hastanede KBB git dedi poooofffff
Biraz düzelme olur inş 2 güne kadar
Bilmezmiyim canımaman kızları kendi hallerine koy tatilde ablacım, ilerde baba ocağı aranıyor genelde.. gönüllerince yaşasınlar bu zamanlarını.
Atlatırsın tabiki canım normale göre daha ağır geçiyor diye biliyoruz onun için diyoruz. Cabucak atlatırsın inşallahYaawww kızlar neden Allah korusun diyorsunuz ki domuz gribi olan yaşamıyormuki aayy bunuda atlatırız nolcak ...:)))
Şaka maka Dr. Domuz gribi dedi benim gibi kaba bir şekilde söylemedi tabiii :) 2 gün daha yat düzelme olmasa büyük bir hastanede KBB git dedi poooofffff
Biraz düzelme olur inş 2 güne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?