Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalaar ben geldim kızlar geçmişi okudum ama alıntılama yapamıyorum hep buralardayım sizi okuyorum ama inanın parmaklarım dahi ağrıyor yoksa yataktayım yaniii bugün Dr. Gittim ama antibiyotik vermedi kızımda benimle aynı durumdaaa.....

Özetle domuz gribi olduğumu düşünüyorum diyim siz anlayın :)))

Gunaydin kizlar
Bu sabah tartida eksi ciktimdenk mi geldi bilmiyorum ama ne zaman aksam yatmadan 1-2 saat once sut icsem sabah eksi cikiyorum ya da denk geldi oyle bu aksamda iceyim bakalim yarin ne olacak

Malesef öyle oluyor ben de hafta sonu abartmadım ama normal insan gibi yiyince +400 gördüm hemen
Vallaha bunu doğru söyledin azıcık eksi bildirmek için normalden nekadar az besleniyoruz

Dikkat edin kendinize bu günlerde hep meyva yemek lazım (hasta olmamak için) aman almayalım kilo vermesi de şurda dursun......

Malesef öyle oluyor ben de hafta sonu abartmadım ama normal insan gibi yiyince +400 gördüm hemen
ben tartlmadm cuma gününden sonra cumaya daha heyecan olsun diye.ama hemen göbek cikiyor valla bahaneye bakıyor.daha sporada başlamadım.eltimler devamli sofra yemek atıştırma halindeler bir kere düzeni bırakınca toparlamk zor oluyo gerçekten.

Aman Allah korusun Asuman çabucak atlatırsın inşallah

Nilüfer cim güzeller güzeli
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun sağlıkla mutlulukla huzurla nice 21 yıllar geçirin canım. Yavrularınızla birlikte mutluluğunuz daim olsun

Ağzınızda takma dişleriniz, elinizde astonunuzla torunlarınızın torunlarının peşinde koşturun

kızlar dün baya abarttim yemeyi bugün sabahta aynı..o kadar uğraş veriyoruz bir kere kaçamak yapınca sanki tekrar kilo almış gibi oluyo hemen.
canım zaten insan morali bozuluyor duruma yiyip yiyipte kg almayanlara gıcığım

Özetle domuz gribi olduğumu düşünüyorum diyim siz anlayın :)))

Allah gecindnen verse töbee.Geçmiş ol sunn

Gunaydin kizlar
Bu sabah tartida eksi ciktimdenk mi geldi bilmiyorum ama ne zaman aksam yatmadan 1-2 saat once sut icsem sabah eksi cikiyorum ya da denk geldi oyle bu aksamda iceyim bakalim yarin ne olacak

Gece içilen tarçınlı süt ve kefir ,sabah eksi kg dönüşü olduğunu diyetisyen söylemişti.

Hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı haftalar dilerim
Tatil olunca bozuk olan uyku düzeni iyice bozuldu daha hala uyuyor kızlar

aman kızları kendi hallerine koy tatilde ablacım, ilerde baba ocağı aranıyor genelde.. gönüllerince yaşasınlar bu zamanlarını.

Yaawww kızlar neden Allah korusun diyorsunuz ki domuz gribi olan yaşamıyormuki aayy bunuda atlatırız nolcak ...:)))

Şaka maka Dr. Domuz gribi dedi benim gibi kaba bir şekilde söylemedi tabiii :) 2 gün daha yat düzelme olmasa büyük bir hastanede KBB git dedi poooofffff

Biraz düzelme olur inş 2 güne kadar

Allah korusun adaş atlatirsın tabii Allahın izniyle
İnşallah duzelirsin

Atlatırsın tabiki canım normale göre daha ağır geçiyor diye biliyoruz onun için diyoruz. Cabucak atlatırsın inşallah

Mutlu akşamlar olsun güzel hatunlar:)

Ben ugrayamadim yogunluktan,haftasonu kuzenimin veda gecesi vardi arkadaşlari ile..Aslında küçük bir yer tutulmuştu ama son anda iptal edilince bizim evde yaptık veda gecemizi,hal böyle olunca hazırlık vs derken ugrayamadim..bugun de tüm gün ev temizligi ile ugraştım:)

Karatayımsı beslenmem ile aramız fena açıldı bu ara,umarım kısa zamanda düzeltiriz aramızdaki sorunları:)

Sizler nasılsınız?

Yelizcim başın sagolsun,Mekanı cennet olsun babanneciginin..
Sınavın konusunda üzüldüm,vardir bir hayır..

Fridacim çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..

Bonuscum geçmiş olsun,cana gelecegine mala gelsin derler..:) bu arada düğüne var daha:)

Elifcim sana da geçmiş olsun,vaktinde ayrılmışsın izne,bol bol dinlen inşallah..

Asuman ablacım kızın nasıl oldu?daha iyidir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…