Cok sagol canim benim..Yelizcim başın sagolsun,Mekanı cennet olsun babanneciginin..
Sınavın konusunda üzüldüm,vardir bir hayır..
Fridacim çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..
Bonuscum geçmiş olsun,cana gelecegine mala gelsin derler..:) bu arada düğüne var daha:)
Elifcim sana da geçmiş olsun,vaktinde ayrılmışsın izne,bol bol dinlen inşallah..
Asuman ablacım kızın nasıl oldu?daha iyidir umarım..
Kızım iyi şükür bugün hasta yatağını topladık :)Yelizcim başın sagolsun,Mekanı cennet olsun babanneciginin..
Sınavın konusunda üzüldüm,vardir bir hayır..
Fridacim çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..
Bonuscum geçmiş olsun,cana gelecegine mala gelsin derler..:) bu arada düğüne var daha:)
Elifcim sana da geçmiş olsun,vaktinde ayrılmışsın izne,bol bol dinlen inşallah..
Asuman ablacım kızın nasıl oldu?daha iyidir umarım..
İyi akşamlarİyi akşamlar kızlarr
İyi akşamlar
Zor yaziyorum poffff g3 ekran degisimi 300 liraymis okuz oturdu ekrana.
Asuman abla yogurt kurunu ackenmi yiyodun daha cok hafif ackenmi yoksa yemekten sonrami? Ne var biraz merak etmissem :)
Şimdi yedim canım çok aç değilim ama biraz aç olmak daha iyi gibiZor yaziyorum poffff g3 ekran degisimi 300 liraymis okuz oturdu ekrana.
Asuman abla yogurt kurunu ackenmi yiyodun daha cok hafif ackenmi yoksa yemekten sonrami? Ne var biraz merak etmissem :)
Şimdi yedim canım çok aç değilim ama biraz aç olmak daha iyi gibi
Sen ye yani üstüne de suyu iç olur elbet faydası:))
Telefon için üzüldüm ama ekran değişimleri o civar oluyor diye duymuştum
Bir gayret gostermen hoşuma gitti :)İyni indi yimisiz cik mitli ildim. 110 kiliyi digri gidiyirim dir dimim lizim. Diprisyindiyim....doprosyondoyom
Iste sen hoslan diye settim en cok. Haleti ruhiyemi anlatmaya diprisyin kelimesi yetmezBir gayret gostermen hoşuma gitti :)
Canım bizim yaptığımız o değil biber yakar tabiispordan geldim duş aldım ısınamıyorum donuyorumm elektrikli battaniye yatağı ısıtsın tavuk gibin yatıcam
asumanzeynep Asum yoğurt küründe pul biber atınca benim midem çok kötü kaynatıyor aç tok farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?