Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok sagol canim benim..
Sen de dugunu atlat da dön hemen buralara :)

Iyiaksamlar herkese.bende depresifim bugun biraz islerle ilgili sikinti vardi sanirim o beni etkiledi bide yeme olayini duzenleyemedigim gibi deli gibi cikolata yedim bugun onun pismanligi da uzerimde yarin topatlanicam ama allah yardimcimiz olsun cok zor bu yememe olaylari poffffffffff

Kızım iyi şükür bugün hasta yatağını topladık :)
Sana da kosturmacalarinda kolaylıklar dilerim canım düğün bitmeden senin karatayla arayı düzeltmen zor gibi

Asum kızında iyileşmiş darısı 74FRIDA nın başına en kısa sürede iyileşirsin inşallah ama ihmal etme bekleme hemen dr git arkadaşım

Zor yaziyorum poffff g3 ekran degisimi 300 liraymis okuz oturdu ekrana.

Asuman abla yogurt kurunu ackenmi yiyodun daha cok hafif ackenmi yoksa yemekten sonrami? Ne var biraz merak etmissem :)

Bonus cum tam sıkışmış para yani ( Patronumun ıphone camı kırıldı 700 tl demişler.LG lerde demekki yedek parçası baya pahalı

700 muu 300 cok geldi ya gittigi yere kadar gitsin bakalim

Zor yaziyorum poffff g3 ekran degisimi 300 liraymis okuz oturdu ekrana.

Asuman abla yogurt kurunu ackenmi yiyodun daha cok hafif ackenmi yoksa yemekten sonrami? Ne var biraz merak etmissem :)
Şimdi yedim canım çok aç değilim ama biraz aç olmak daha iyi gibi
Sen ye yani üstüne de suyu iç olur elbet faydası:))
Telefon için üzüldüm ama ekran değişimleri o civar oluyor diye duymuştum

Şimdi yedim canım çok aç değilim ama biraz aç olmak daha iyi gibi
Sen ye yani üstüne de suyu iç olur elbet faydası:))
Telefon için üzüldüm ama ekran değişimleri o civar oluyor diye duymuştum

İyni indi yimisiz cik mitli ildim. 110 kiliyi digri gidiyirim dir dimim lizim. Diprisyindiyim....doprosyondoyom

Canım bizim yaptığımız o değil biber yakar tabii
Bizimki zencefil zerdecal tarçınlı olan kür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…