Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ust kat komsumun kendi gurultusu yetmiyomus gibi memleketten 2 cocuguyla kardesi geldi 11 de kalkip gece 1 de yatiyolar ve bu saate kadar patirti kuturtu eksik.olmuyo soylesem bisey degismiyo anlayis olsa zaten altta bebek var biraz durun derler cocuklara basim catliyo sinirden yani cildirmaya az kaldi Allahim biran once su geri donusum seyleri.olsada su insanlardan kurtulsam tabi imsallah gittigim yerde daha fenasima denk gelmem

Cok gecmis olsun.frida.ins cabucak atlatrsnz.bol bol dinlen.

Zor yaziyorum poffff g3 ekran degisimi 300 liraymis okuz oturdu ekrana.

Asuman abla yogurt kurunu ackenmi yiyodun daha cok hafif ackenmi yoksa yemekten sonrami? Ne var biraz merak etmissem :)
Yan sanayisi filan yokmudur o ekranın birde oraya bak hele parası fazlaymış yaaa birkaç yerede sor bakalım nolcak

Frida gecmis olsun tekrardan bence gecmesini bekleme direk git dr a. Bari kilo versen bu arada
Eee bugün doktordaydım zateeen git eve bitki çayı içmeye devam et dedi birde bir şurupla ağrı kesici verdi ...

Ağzımın tadı yok hatda acı bir tat var bolca meyva suyu , bitki çayına bal ve tereyağlı pekmez yiyorum bunlardan dolayı eksi olmayabilir ama 3 akşam dır geceleri 1 kase çorbayı zorla iyileşeyim diye içiyoruuum ....

Napiyon asuman abla?
Bosver eksiyi saka yaptim ben hele bi duzelde sen nasilsa veririz. Gecmezse kbb git demis ya onu dedim bekleme diye. Dune gore nasilsin hic ilerleme varmi?

Napiyon asuman abla?

Bosver eksiyi saka yaptim ben hele bi duzelde sen nasilsa veririz. Gecmezse kbb git demis ya onu dedim bekleme diye. Dune gore nasilsin hic ilerleme varmi?
Daha iyi gibiyim bitki çaylarına devam ben içiyorum da kızım içmiyor o sıkıntı

Cumaya ümitliyim yalnız söyliyim
Senin canın sadece telefona sıkkın değil herhaldee ?

Bayağı sıkıntılı bir durumuş biz o konuda çok şanslıyız üst katımda yaşlı bir çift oturuyor hiç sesleri olmuyor

Napiyon asuman abla?

Şimdi gördüm bonuscum
Yatmış idim :)ama uyumamistim herhalde
Kür ise yaradı mı durum nedir
Ben artıların yarısını gondermisim ama cumaya göre hala artı 200 üm
Akşam da çok yememistim kereviz ve ıspanak yediydim
Denyimlerime göre aç olursan daha çok gidiyor normal olarak bu bir mucize değil ama kesinlikle yardımcı bir yöntem

Günaydinlar,mutlu mesud günler olsun arkideşler:)

Ben hala temizligi bitiremedim,tabi tembel olunca insan çok normal bu durum :)
15 dakikadir leptobu açmaya çalişiyorum açilmiyor birtürlü ne oldu anlamadım,yine servis yolu gözüküyor kendisine:)
Siz siz olun asus denen zınbirtiyi almayin

Kızım iyi şükür bugün hasta yatağını topladık :)
Sana da kosturmacalarinda kolaylıklar dilerim canım düğün bitmeden senin karatayla arayı düzeltmen zor gibi

Oo maşallah size asuman ablacım,hastalık ugramasin hanenize bir daha inşallah.:)

Ben de öyle düşünüyorum malesef,ne olcak benim şu iradesizligim dayımın tr'den getirdigi tuğba ganimetleri ile fena imtiandayım şu ara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…