- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Hastalik kalp gozunumu acti ne :)
Afiyet olsun her zaman nerde bulacaksın :)Oo maşallah size asuman ablacım,hastalık ugramasin hanenize bir daha inşallah.:)
Ben de öyle düşünüyorum malesef,ne olcak benim şu iradesizligimdayımın tr'den getirdigi tuğba ganimetleri ile fena imtiandayım şu ara:)
bonuscum bu havalarda su içmek hakaten çok zor en iyisi bitki çayları yeşil çay içiyormusun ? ıhlamur veya içtiğim grip ilacı idrar söktürücülük yaptı ama ben ıhlamura bağlıyorum iyide oluyor sabah tartıldım bayağı eksi var cumaya kadar ne kalır ne gider bilememEyi gunler :) kasimpaticim sagol geleneksel buhranlar iste :)
Asuman abla unuttum tartilmayi suyu tam icemiyorum ya cogaltmm lazim suyu.
bu çok güzelmiş bayıldım :)
her zaman fark ediyorum seni ve bir kaç kişiyi özelim açık isteyen istediği zaman ulaşabilir fena dinlerim çözüm yollarımda çok keskindirHastalik kalp gozunumu acti ne :)
asusu iyi bilirdikGünaydinlar,mutlu mesud günler olsun arkideşler:)
Ben hala temizligi bitiremedim,tabi tembel olunca insan çok normal bu durum :)
15 dakikadir leptobu açmaya çalişiyorum açilmiyor birtürlüne oldu anlamadım,yine servis yolu gözüküyor kendisine:)
Siz siz olun asus denen zınbirtiyi almayin
Adaş daha iyisin inşallah
Çok fena dinlersin demek :))yazdım aklıma
Ben soğuğa rağmen şu icmeye çalışıyorum bir ya da 2 fincan da Yeşilçay içiyorum çay zaten var epey sıvı alıyorum da ayran felan içmiyorum kür olmasa yoğurt da pek tuketmiyorum aslında yoğurt yağ yaktırıyor
Yokmu evde buraya bağlanacak cihaz yaaa ben bağzen dışarda eşimin telefonundan giriyoruuum hem senin oğlanın telefonuda vardır daha evdeki bilgisayarı ve leptopu da bilmiyoruuum :)Telimi goturuyorum bakalim nolcak. Ses etmezsen anlarsiniz :)
Alooooo aşk filmi diyorum kime diyorum daha benimki düne kadar cızgıfilim seyrediyorduuu birde animasyon bu aşk filminde nerden çıktı :)))Adaş hava resmen buz gibi kalan karlar buz oldu zaten
Sen de gece uyumuşsun şükür iyilesmen daha hızlanır bundan sonra
Gençler işte kanları kaynıyor hastalık felan dinlemiyorlar
Benim kız gün sayıyor 10 gündür evden çıkamadım diye sıkıntıdan patlayacak :)
Bu hafta bir yere götüremem ama haftaya hava biraz artiya çıkacakmış gezdiririm biraz
Yarın annemlere ugrayacağız babam cuma umreye gidecek gitmeden görüşelim ama taksiyle gidip döneceğiz fazla da kalmayiz eşimin vakti yok
Dediğin yazıya bakayım şimdi
Ne diyim adaş :)Alooooo aşk filmi diyorum kime diyorum daha benimki düne kadar cızgıfilim seyrediyorduuu birde animasyon bu aşk filminde nerden çıktı :)))
Sağol canım çok uzak sayılmaz ama iki vasıta yaz olsa birini yürüyoruz ama şimdi soğuk hem 4 kişi 2 vasıta nerdeyse taksiye yakın olur hem usumeyizAdaş en iyisi bu soğukta evde yatması kar hakatten insanı kısıtlıyor benim kızın öksürüğü bitmedi ama yarın idmana gidicem diyor gerçi yarında raporlu ama dinlemiyor klüptende sıkıştırıyorlar gelsin diye şubat başı 2. Yarı lig başlıycak öyle işte.....
Babacından güle güle gitsin gelsin ümresine çok uzaklarmı annenler sana ? Gerçi ankarada ulaşım İstanbula nazaran daha rahatdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?