Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun her zaman nerde bulacaksın :)
Hem kuruyemisler en masumlari bence Sizinkilere göre

selam kızlaaarr. cuma çok hastaydım eve gittim yattım gecegeç vakitlere kadar. kullandığım ilaçlarda tansiyonumu 5 e kadar düşürdü. şimdi şükür iyiyim. cuma günün eksikliğini gidereyim günlük işlerimi yapayım derken uğrama fırsatım olmadı. bide iş yerinde tek pc ye düştük. giremez oldum artık. umarım güzel bir hafta sonu ve mutlu bir hafta başlangıcı yapmışınızdır.

Günaydınlaaar
Eyi gunler :) kasimpaticim sagol geleneksel buhranlar iste :)

Asuman abla unuttum tartilmayi suyu tam icemiyorum ya cogaltmm lazim suyu.
bonuscum bu havalarda su içmek hakaten çok zor en iyisi bitki çayları yeşil çay içiyormusun ? ıhlamur veya içtiğim grip ilacı idrar söktürücülük yaptı ama ben ıhlamura bağlıyorum iyide oluyor sabah tartıldım bayağı eksi var cumaya kadar ne kalır ne gider bilemem

asusu iyi bilirdik
bende lenova veya asus alırım diye gitmiştim tekno markete acer alıp geldik eeehhh çalışıyor işte bunlarda cep telefonu gibi bir süre sonra değişim istiyor gibiii
elmaya zaten hiç yanaşılmıyor ....

Adaş daha iyisin inşallah
Çok fena dinlersin demek :))yazdım aklıma
Ben soğuğa rağmen şu icmeye çalışıyorum bir ya da 2 fincan da Yeşilçay içiyorum çay zaten var epey sıvı alıyorum da ayran felan içmiyorum kür olmasa yoğurt da pek tuketmiyorum aslında yoğurt yağ yaktırıyor

sağol daha iyiyim adaş biraz başım dönüyor fena halsizlik var tat almama duygusu devam ediyor bu iştahsızlık keşke her zaman olsaaa :) dün gece uyuyabildim yaniii daha iyiyim şimdi kalkıp bir çorba yapıcam
yoğurt bende fazla yiyemiyorum sağlıklı diye hep kendimi zorluyarak işte zaten kürüde yapamadım biliyorsun..
benim kızda hasta olmasına rağmen arkadaşlarıyla buluşup sinemaya gitti şimdi gittiği filime baktımda aşk filimiymiiiiş
sabahtan beri kar yağıyor sizdeki kar durumu nedir fazla yerler tutmadı gerçi ama ...
netde "kanadaya yerleşen İzmirlinin günlüğü" diye bir yazı var eski bir yazıymış ama ben yeni gördüm çok güldüm bir okusana googleye yaz çıkıyor

Adaş hava resmen buz gibi kalan karlar buz oldu zaten
Sen de gece uyumuşsun şükür iyilesmen daha hızlanır bundan sonra
Gençler işte kanları kaynıyor hastalık felan dinlemiyorlar
Benim kız gün sayıyor 10 gündür evden çıkamadım diye sıkıntıdan patlayacak :)
Bu hafta bir yere götüremem ama haftaya hava biraz artiya çıkacakmış gezdiririm biraz
Yarın annemlere ugrayacağız babam cuma umreye gidecek gitmeden görüşelim ama taksiyle gidip döneceğiz fazla da kalmayiz eşimin vakti yok
Dediğin yazıya bakayım şimdi

Slm kizlar
Dun sut meselesinden bahsetmistim ya dun aksam yine ictim yatmadan 2 saat once sabah yine eksi geldim bakalim cumaya ne olacak yememdende kismadim hic ama metabolizma iste hamileyken farkli calisiyor herhalde

Alooooo aşk filmi diyorum kime diyorum daha benimki düne kadar cızgıfilim seyrediyorduuu birde animasyon bu aşk filminde nerden çıktı :)))

Adaş en iyisi bu soğukta evde yatması kar hakatten insanı kısıtlıyor benim kızın öksürüğü bitmedi ama yarın idmana gidicem diyor gerçi yarında raporlu ama dinlemiyor klüptende sıkıştırıyorlar gelsin diye şubat başı 2. Yarı lig başlıycak öyle işte.....

Babacından güle güle gitsin gelsin ümresine çok uzaklarmı annenler sana ? Gerçi ankarada ulaşım İstanbula nazaran daha rahatdır

Alooooo aşk filmi diyorum kime diyorum daha benimki düne kadar cızgıfilim seyrediyorduuu birde animasyon bu aşk filminde nerden çıktı :)))
Ne diyim adaş :)
Biz hala kızlarla animasyon izliyoruz onda da var aşk :)
Küçük fantastik ve bilim kurgu sever onda da var aşk
Kaçış yok

Sağol canım çok uzak sayılmaz ama iki vasıta yaz olsa birini yürüyoruz ama şimdi soğuk hem 4 kişi 2 vasıta nerdeyse taksiye yakın olur hem usumeyiz
Gerçekten çok soğuk Ankara
Senin kız yarın da gitmese idmana daha iyi olur sanki iyilesmeden terlemesi iyi olmaz bence yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…