Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Dun sut meselesinden bahsetmistim ya dun aksam yine ictim yatmadan 2 saat once sabah yine eksi geldim bakalim cumaya ne olacak yememdende kismadim hic ama metabolizma iste hamileyken farkli calisiyor herhalde

Neden şaşırıyorsam ben 2 hamileliğimde de kilo vererek doğum yapmıştım senin ilk hamileliğinde kılo durumun nasıldı ?

Ne diyim adaş :)
Biz hala kızlarla animasyon izliyoruz onda da var aşk :)
Küçük fantastik ve bilim kurgu sever onda da var aşk
Kaçış yok
Heeee evet yaaa ben niye bu kadar paniklediysem zaten tüm yaşıt erkek arkadaşları anca koltuk altına geliyor öyle işte boydan bir damat sorunumuz da vaaar yaniii:)))

Geçen bizim evde arkadaşın 3 yaşındaki kızı benim evdeki bir heykele bakıp bakıp kıs kıs gülüyor ne gülüyorsun sen dedim gelinle damat bunlar diyor bende evet öpüşecekler birazdan dedim nasıl gülüyor hem elleriyle ağzını kapatıyor hemde gülüyordu bizide çok güldürdü...

Neden şaşırıyorsam ben 2 hamileliğimde de kilo vererek doğum yapmıştım senin ilk hamileliğinde kılo durumun nasıldı ?

Ilkinde 97yle hamile kalmistim 91e dusmustum ilk 5 ay civari sonra 7 kilo aldim 98le doguma girdim

Buna 98le hamile kaldim bi sure 97lerde dolastim sonra 96lardaydim cok vermedim iste bu hafta 95leri gordum

Ben 82ile hamile kaldım 85doğum yaptım ama işte emzirme döneminde aldım alacağım kadar 93e kadar çıkmıştim
Dikkatmi etmiştin yoksa kendiliğinden olan bişey miydii ?

Benim kendiliğinden olan bişeydi hatda hamileyken canım ne istiyor acaba diye düşünüp bulup gidip onu yerdim :)

Dikkatmi etmiştin yoksa kendiliğinden olan bişey miydii ?

Benim kendiliğinden olan bişeydi hatda hamileyken canım ne istiyor acaba diye düşünüp bulup gidip onu yerdim :)
bir müddet doğru bir şey yemedim ayran çorbası yedim sadece ama sonraki aylar baya baya yedim

hastalara geçmiş olsun.
benimde dilimde şu çıkar ya bişey ondan çıktı, çok acır, geçer bakalım.
birazda boğazım ağrıyo, bu hafta soğukta dışarı çıktım kısa sürelide olsa ondan oldu galiba, hava feci soğuk burda da ama, -8ler falan.
asumanzeynep asuman abla allah hayırlısı ile kavuştursun inş babacığınla.

Ayy merak edersiniz diye uyku arasında yazım didim :) oğlanın tel den.

Frida evet verdim servise. Airport tan almıştım istanbul bilişime en aklıma geldi çıkarken fatura falan yanına aldım iyiki almışım 2 sene servis garantisi varmis
verdim iste bakalım ne kadan surcek 15-20 gün suren olurmuş onu duydum ya ben beyle kaldim yapcak bisey yok. Ücretsiz yapılacaksa boynum kıldan ince
Eski telimi de bulamadım bi turlu simdilik hatsız ve netsiz im kendimi fena bosta hissediyorum

Pc sormussun kendimize ait yok evde okuldan getiriyodu esim hep orda kullandığını gerek kalmıyordu tel oluncada. Simdi evde duruyo getir götür yapmıyo ama fazla takıntılı olduğu için cihazlar konusunda ben hic açmıyorum bile. İçimden bir ses bu aralar acarsın diyo

Beyleyken beyle iste ha birde bugün bebikimin doğum günü 1 yas ne cabuk geldi geçti hazır kekten bi pasta yapicam babanne falan gelir kutlarız iste
İyi geceler.....

Biraz düzelmene de sevindim. Aklım elife gitti simdi bugün gelmemiş mi?

hemen yapılır inş telin: )
bebeğininde doğum günü kutlu olsun, sevdikleriyle birlikte daha nice hayırlı mutlu huzurlu seneleri olsun inş.

Gunaydinnnn
Bonus cuuummmm... Iyiyim canim, merak etme. Dun okudum ama yazamadim pek.. Yatiyorum oyle. Cok tesekkur ederim ilgine, cok mutlu oldum.
Telefonunun ucretsiz olmasina sevindim, zira 300 lira biraz tuzlu.. Bazen serviste uzun sure kaliyo, esimin telefonu da 4 hafta kalmisti.
Evde laptop varsa bizi guzel enerjinden mahrum etme
Elifin dogum gunu de kutlu olsuuunn, nice mutlu saglikli yaslarini gorelim insallah
M meyra__ gecmis olsun canim, su agzindaki yara vitaminsiz kalmandan kaynaklaniyo olabilir mi? Dikkat et canim kendine.. Havalar cok soguk zaten ki bi de orasi karasal. Ilerlemeden ihlamur falan ic istersen..
asumanzeynep abla, Allah kabul etsin babanin umresini, hayirlisiyla kavusun insallah. Allah hepimize nasip etsin..

Sağol meyracım amin Allah bize de nasip etsin
Sana da geçmiş olsun aman dikkat et soğuklar fena Aft olmuş gargara felan iyi gelir tuzlu su ile gargara yap yapabilirsen

Amin elifcim sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…