Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı sabahlar günaydınnnn
yarın tartı günü bugün çok yemeyelim hanımlarr
Amin Hemserim Sağol
Tartı günü değil yarın :))ama yemeyelim yine de tabii ki
:))

bonus sevindim telefonunu servise vermşsin belki tamamiyle yenilerler bağzen oluyo olmadı tamirde etseler iyi :)
bebişininde yeni yaşı kutlu olsun sağlıklı uzun ömürleri olsun annesi :) en iyisi evde yapılan pasta bende kızıma evde yapmıştım afiyet olsun size :)

Kizlar vitamin kullanimi hakkinda ne.dusunuyorsunuz

ben zaman zaman çok ihtiyaç duyuyorum bu arada öyle ben bir araştırıyorum içinden çıkılmaz bir hal alıyor sonra biri gelip boşver onlarda yan etkiliymiş diyince tekrar vazgeçip oturuyorum yerime bu konuda herhangi bir araştırman varsa veya aldığın tavsiye bizimlede paylaş olur mu pazartesi sabahı dr. sordum herhangi br takviye kullanalım mı şu imuneks bağışıklık güçlendiriciyi kızıma alsam mı diye sordum sık hasta olmuyorsanız gerek yok dediii bende almadım ..

aslında magnezyum eksikliği filan varmı bilmiyorumda zaten kanım da az millet çinko hapları filan kullanıyor birde ester c diye bir vitamin kullanmak lazım mış baktım c vitamini zaten yeterince meyva ve meyva suyu kullanıyoruz gerek var mı bilemiyorum

nothinggg birde omega 3 var tabii onu yasemin arkadaş kullanıyormuş bize nasıl başladı faydaları neler anlatırsa seviniriz :)

Hayırlı sabahlar
Herkese uyuyor çayı demleyim uyandirayim
sizede hayırlı sabahlar adaaaş
bende şimdi ıhlamurumu demliyorum birazdan kızımla yapacağım kahvaltımızı hazırlarıım

benimkinin idman saati akşama alındı gidecem diyor öksürüyorda akşama onu idmana götürebilirim

geçmiş olsun meyracım ıhlamur filan iç bebişle kendine iyi bak olur mu :)

nothinggg birde omega 3 var tabii onu yasemin arkadaş kullanıyormuş bize nasıl başladı faydaları neler anlatırsa seviniriz :)

ben meslek gereği başladım muhasebeciyim tabi çok araştırdım aynı senin dediğin gibi birilerinden duyup kullanmak isterken hep vazgeçtim ama 1,5 aydır kullanıyorum forever diye bir bitkisel ürün dediler benim kendi müdürüm tavsiye etti gerçekten etkisi var bağışıklık sistemi hafıza günçendirme sinir sisteminede etkisi var tabi ben şimdilik memnunun yan etkisinide görmedim böleykennn böleeee

Bence gitmemeniz ikiniz için de iyi olur

sabah kahvaltıdan önce bu kadar gerçek ve doğru insanı acıtıyooor
Belki bu daha az yememize sebep olmuştur inşallah :)

teşekkürler cnım gerçekten kullanmak lazım özelikle bu ara hiç balık yiyemiyoruz eminim faydası vardır genelde solgarı veya gnç yi öneriyorlar ama bakalım bizde ...

Bence gitmemeniz ikiniz için de iyi olur

Belki bu daha az yememize sebep olmuştur inşallah :)
haklısın ama buda okul gibii bir çeşit devamlılık gerektiriyor uzun zamandırda ben çocuklara refagat etmedim artık diğer velilere yüzümde yok bu akşamda siz götürün demeye ben akşama gidecek gibi hazırlık yapayımda bakalım nolcak

Frida benimde bi arastirmam yok aslinda ama sac dokulmem ve unutkanligim cok fazla aslinda vitamin kiloda aldiriyor istah actigi icin demislerdi bi de bi ara cinko hapi kullanmistim alerji yapti bende

Elifçiğim iyi olmana sevindim sen uzanıp dinlenmek zorundasınyaa yardımcı kimsen varmı yemeğini filan yapan ? yapıyorsunuz bebişle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…