Kizlar vitamin kullanimi hakkinda ne.dusunuyorsunuz
hayırlı sabahlar günaydınnnnHayırlı sabahlar
asumanzeynep Asucum babanın umresini Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin
Bonus canım bebişinin doğum günü kutlu olsun Allah nice yaşlar göstersin
@kasimpati35 düğününüz için kolay gelsin zor işler
omega 3 kullanıyorum
Amin Hemserim Sağolhayırlı sabahlar günaydınnnn
yarın tartı günübugün çok yemeyelim hanımlarr
Amin Hemserim Sağol
Tartı günü değil yarın :))ama yemeyelim yine de tabii ki
:))
Ayy merak edersiniz diye uyku arasında yazım didim :) oğlanın tel den.
Frida evet verdim servise. Airport tan almıştım istanbul bilişime en aklıma geldi çıkarken fatura falan yanına aldım iyiki almışım 2 sene servis garantisi varmis
verdim iste bakalım ne kadan surcek 15-20 gün suren olurmuş onu duydum ya ben beyle kaldimyapcak bisey yok. Ücretsiz yapılacaksa boynum kıldan ince
Eski telimi de bulamadım bi turlu simdilik hatsız ve netsiz im kendimi fena bosta hissediyorum
Pc sormussun kendimize ait yok evde okuldan getiriyodu esim hep orda kullandığını gerek kalmıyordu tel oluncada. Simdi evde duruyo getir götür yapmıyo ama fazla takıntılı olduğu için cihazlar konusunda ben hic açmıyorum bile. İçimden bir ses bu aralar acarsın diyo
Beyleyken beyle iste ha birde bugün bebikimin doğum günü1 yas ne cabuk geldi geçti hazır kekten bi pasta yapicam babanne falan gelir kutlarız iste
İyi geceler.....
Biraz düzelmene de sevindim. Aklım elife gitti simdi bugün gelmemiş mi?
Kizlar vitamin kullanimi hakkinda ne.dusunuyorsunuz
Her günü perşembe gibi yasamamız lazım yasemincim :)aynen Hemşerim ben bugün perşembe diye yaşayıp durayım
sizede hayırlı sabahlar adaaaşHayırlı sabahlar
Herkese uyuyor çayı demleyim uyandirayim
sabah kahvaltıdan önce bu kadar gerçek ve doğru insanı acıtıyooorHer günü perşembe gibi yasamamız lazım yasemincim :)
geçmiş olsun meyracım ıhlamur filan iç bebişle kendine iyi bak olur mu :)hastalara geçmiş olsun.
benimde dilimde şu çıkar ya bişey ondan çıktı, çok acır, geçer bakalım.
birazda boğazım ağrıyo, bu hafta soğukta dışarı çıktım kısa sürelide olsa ondan oldu galiba, hava feci soğuk burda da ama, -8ler falan.
asumanzeynep asuman abla allah hayırlısı ile kavuştursun inş babacığınla.
nothinggg birde omega 3 var tabii onu yasemin arkadaş kullanıyormuş bize nasıl başladı faydaları neler anlatırsa seviniriz :)
Bence gitmemeniz ikiniz için de iyi olursizede hayırlı sabahlar adaaaş
bende şimdi ıhlamurumu demliyorum birazdan kızımla yapacağım kahvaltımızı hazırlarıım
benimkinin idman saati akşama alındı gidecem diyor öksürüyorda akşama onu idmana götürebilirim
Belki bu daha az yememize sebep olmuştur inşallah :)sabah kahvaltıdan önce bu kadar gerçek ve doğru insanı acıtıyooor
teşekkürler cnım gerçekten kullanmak lazım özelikle bu ara hiç balık yiyemiyoruz eminim faydası vardır genelde solgarı veya gnç yi öneriyorlar ama bakalım bizde ...ben meslek gereği başladım muhasebeciyim tabi çok araştırdım aynı senin dediğin gibi birilerinden duyup kullanmak isterken hep vazgeçtim ama 1,5 aydır kullanıyorum forever diye bir bitkisel ürün dediler benim kendi müdürüm tavsiye etti gerçekten etkisi var bağışıklık sistemi hafıza günçendirme sinir sisteminede etkisi var tabi ben şimdilik memnunun yan etkisinide görmedim böleykennn böleeee
Eki Görüntüle 1756106
haklısın ama buda okul gibii bir çeşit devamlılık gerektiriyorBence gitmemeniz ikiniz için de iyi olur
Belki bu daha az yememize sebep olmuştur inşallah :)
Hadi gozunaydin canim :) iyi nobetlerSlm kizlar
Son nobetime baslamis bulunmaktayim simdilik bi sikinti yok insallah sag saglim sabaha ulasiriz
Kolay gelsin Hasibe cimSlm kizlar
Son nobetime baslamis bulunmaktayim simdilik bi sikinti yok insallah sag saglim sabaha ulasiriz
Elifçiğim iyi olmana sevindim sen uzanıp dinlenmek zorundasınyaa yardımcı kimsen varmı yemeğini filan yapan ? yapıyorsunuz bebişle :)Gunaydinnnn
Bonus cuuummmm... Iyiyim canim, merak etme. Dun okudum ama yazamadim pek.. Yatiyorum oyle. Cok tesekkur ederim ilgine, cok mutlu oldum.
Telefonunun ucretsiz olmasina sevindim, zira 300 lira biraz tuzlu.. Bazen serviste uzun sure kaliyo, esimin telefonu da 4 hafta kalmisti.
Evde laptop varsa bizi guzel enerjinden mahrum etme
Elifin dogum gunu de kutlu olsuuunn, nice mutlu saglikli yaslarini gorelim insallah
@meyra__ gecmis olsun canim, su agzindaki yara vitaminsiz kalmandan kaynaklaniyo olabilir mi? Dikkat et canim kendine.. Havalar cok soguk zaten ki bi de orasi karasal. Ilerlemeden ihlamur falan ic istersen..
asumanzeynep abla, Allah kabul etsin babanin umresini, hayirlisiyla kavusun insallah. Allah hepimize nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?