Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler....gusel bir aksam gecirdim sayilir belimin agrisida olmasaydi.. Allah hayirli etsin kizimin yasini cumlesiyle birlikte...
Yorulmuşsundur tabi onca kalabalık hazırlık biz anneler bu tür aile toplantılarında hep yoruluyoruz gerçekten ben bağzen Yorgunluktan gelen misafirdende bişey anlamıyorum .....

En iyisi hep benim oturmaya gitmem

günaydın güzel kalpli kızlar nasılsınız ben iyiyim yoğunum yorgunum sıkkınım vs vs vs
küçükte uyku apnesi gibi bişey var. şişman insanlar gibi horluyor ve arada nefesi tekliyor. yataktan fırlıyoruz karı koca. uykular haram bu dünya yalan...
sizler nasılsınız. 84-84.5 arası hareketli tartı direniyor 83 görmemek için. hayatımda eksik olan şey spor. yoğunluktan yorgunum ama spor yerine geçecek bir aktivite yapmıyorum. insanlara laf anlat yaz çiz pc ye gir. sisteme göndermek (en zoru) klasik iş hayatı yani. hepimizin az çok başında.

Iyi geceler....gusel bir aksam gecirdim sayilir belimin agrisida olmasaydi.. Allah hayirli etsin kizimin yasini cumlesiyle birlikte...
Amin canim guzel gunlerini gor insallah
gecmis olsun canim uyku apnesi zor gercekten.Allah yardimciniz olsun

Bulamiyorum nobet bitti sanirim.iyi uykular

Geçmiş olsun haticecim uyumak zor böyle bir durumda
Neden oluyor acaba küçük çocuklarda da oluyor mu böyle rahatsızlıklar
Gunaydin kizlar
Bugun bende bi bogaz ve bas agrisiyla uyandim ama hayirlisi artik bidiga bulasmasa bari
Geçmiş olsun bulaşmadan hafifçe atlatirsın inşallah

Hayırlı sabahlar
Bonuscum gecenin güzel geçmesine sevindim bugün dinleme fırsatın olsa bari
Ben de yeni uyandım çayı koydum ocağa ama ne bişey hazirlayasim ne de yiyesim var ama napcan mecbur :)

selamlar arkadaslar.
kac gundur gırmıyorum onu bııle bılmıyorum.
salıha gunduz uykularını emzırıp besıgıne yatırduıgımda 15-20 dk da kalkıyor nerdeyse. dedım bıde ayagımda sallıyım. oyle olunca nerdeyse ıkı saate yakın uyudu bı o uyuyunca fırsatım oluyordu sımdı o da yok. sevınsemmıı uzulsemmı bılemedım:)
Bonus kızının dogum gunu kutlu olsun. Alllah hayırlı omurler versın. bızımkınede az kaldı bakalım..
bu arada menenjıt asısını yaptırdın mı yaptıracak mısın?
yogurt kurunu yapamadım. markette zencefil yok. zerdecal mıydı olmayan. ıkısınden bırı:)

Nerdesiniz kızlar
Bugün perşembe nasıl gidiyor beslenme
Ben kahvaltıda yarım simit omlet peynir zeytin yedim
Az önce şekersiz Türk kahvesi içtim yanında bişey yemedim :)
Akşama hala kereviz var ama sanırım bıktım bugün 4.gün :)
Barbunya pilav yapacağım aksama ama onlardan yermiyim onu da bilmiyorum aslında canım pek bisey istemiyor bugün
Yarına eksi çıkarım inşallah daha hic eksi görmedim bu hafta:)

Selamlar ben geldiim buradayım :) yeni kahvaltı yaptım sayılır çok geç oldu yarım ekmekle peynirli tost ve bal yedim akşama yemek yapıcam ama adaş gibi yiyemiycem sanki 2 gündür iştahım açıldı kahvaltıyı fazla kaçırdığım için bir ağırlık çöktü Hala öksürüyorum hapşırıyorum ....vs.

Yarın azda olsa eksi bildircem bütün hafta bişey yiyemedim çok bolda sıvı tüketim ama eskisi gibi güzel eksiler göremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…