Yanimda suan esim var idare ediyoruz onunla :) okul baslayinca belki annem gelir..Elifçiğim iyi olmana sevindim sen uzanıp dinlenmek zorundasınyaa yardımcı kimsen varmı yemeğini filan yapan ? yapıyorsunuz bebişle :)
Gittim geldim canımİdmandayım potanın minik perilerini izliyorum Zor oldu ama geldik birazdan eve dönüşe geçeriz :)
Adaş sen naptın annenlere gittinmi dönüşte bonusa mı uğrasam orda pasta vardır şimdiii :)))
Hadi gozunaydin canim :) iyi nobetler
Kolay gelsin Hasibe cim
Hep öyle oluyor canım ben de nerde ne baksam sonra her yerde reklam olarak karşıma çıkıyorBi ara bi siteden hamile kiyafetleri baktim simdi nereye baglansam sagda solda o siteden baktigim kiyafetlerin reklamlari cikiyor
Tesekkurler kizlar cok sukur iyi geciyor simdilik
Yorulmuşsundur tabi onca kalabalık hazırlık biz anneler bu tür aile toplantılarında hep yoruluyoruz gerçekten ben bağzen Yorgunluktan gelen misafirdende bişey anlamıyorum .....Iyi geceler....gusel bir aksam gecirdim sayilir belimin agrisida olmasaydi.. Allah hayirli etsin kizimin yasini cumlesiyle birlikte...
Amin canim guzel gunlerini gor insallahIyi geceler....gusel bir aksam gecirdim sayilir belimin agrisida olmasaydi.. Allah hayirli etsin kizimin yasini cumlesiyle birlikte...
gecmis olsun canim uyku apnesi zor gercekten.Allah yardimciniz olsungünaydın güzel kalpli kızlar nasılsınız ben iyiyim yoğunum yorgunum sıkkınım vs vs vs
küçükte uyku apnesi gibi bişey var. şişman insanlar gibi horluyor ve arada nefesi tekliyor. yataktan fırlıyoruz karı koca. uykular haram bu dünya yalan...
sizler nasılsınız. 84-84.5 arası hareketli tartı direniyor 83 görmemek için. hayatımda eksik olan şey spor. yoğunluktan yorgunum ama spor yerine geçecek bir aktivite yapmıyorum. insanlara laf anlat yaz çiz pc ye gir. sisteme göndermek (en zoru) klasik iş hayatı yani. hepimizin az çok başında.
sağol canımAmin canim guzel gunlerini gor insallah
gecmis olsun canim uyku apnesi zor gercekten.Allah yardimciniz olsun
Bulamiyorum nobet bitti sanirim.iyi uykular
Geçmiş olsun haticecim uyumak zor böyle bir durumdagünaydın güzel kalpli kızlar nasılsınız ben iyiyim yoğunum yorgunum sıkkınım vs vs vs
küçükte uyku apnesi gibi bişey var. şişman insanlar gibi horluyor ve arada nefesi tekliyor. yataktan fırlıyoruz karı koca. uykular haram bu dünya yalan...
sizler nasılsınız. 84-84.5 arası hareketli tartı direniyor 83 görmemek için. hayatımda eksik olan şey spor. yoğunluktan yorgunum ama spor yerine geçecek bir aktivite yapmıyorum. insanlara laf anlat yaz çiz pc ye gir. sisteme göndermek (en zoru) klasik iş hayatı yani. hepimizin az çok başında.
Geçmiş olsun bulaşmadan hafifçe atlatirsın inşallahGunaydin kizlar
Bugun bende bi bogaz ve bas agrisiyla uyandim ama hayirlisi artik bidiga bulasmasa bari
sğol asucum valla bilmiyorum ki bi kbb ye götürsem diyorumGeçmiş olsun haticecim uyumak zor böyle bir durumda
Neden oluyor acaba küçük çocuklarda da oluyor mu böyle rahatsızlıklar
Geçmiş olsun bulaşmadan hafifçe atlatirsın inşallah
Götür canım araştır bakalım iyicesğol asucum valla bilmiyorum ki bi kbb ye götürsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?