Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen bi hastamız cevizin arasındak kabuk varya onu kaynatmış. öksürüğe çok iyi geldi diyor. hastalık sonrası geçmeyen öksüreğe kullanmış.
Onu denedim şöyle ceviz içini ateşte yakarak ye demişlerdi onu yaptım ıhlamur günlük demliyorum bende öksürük bir başladımı kronikleşiyor zaten geçer bir ara inş. Sağol

Onu denedim şöyle ceviz içini ateşte yakarak ye demişlerdi onu yaptım ıhlamur günlük demliyorum bende öksürük bir başladımı kronikleşiyor zaten geçer bir ara inş. Sağol
Günlük dene istersen adaş :)aktardan aldım ak günlük diye satılıyor teflon tavada eritip tütsü yaptım dumanına pamuk tuttum göğsüne koydum benim kızın öksürüğü bitti nerdeyse

sabah 1dilim kepek turşu kavurma mantar sote.
misafirlikteyiM saat 3de 5tane sarma patates salatası mantı yedim aksama yemesem çok iyi olur hiç zannetmyorum.annem babam bende çorba pilav var ana yemek lazım ne yapıcam bilmiyorum

Perşembe günü olmaması gereken bir menü olmuş ama aksam az yemeyi başarabilirsen belki dengelersin

burdayız

ben 1 haftadır kaçamaksız karatay yaptım sonuç iyi gibi inşallah böyle devam eder .

sabah kahvaltıda kıymalı mnemen zeytin peynir yeşillik ve 1 çay bardağı ceviz yedim.

akşam yemeğide karnabahar haşlaması sarımsaklı yoğurtlu ve tavuk haşlama 2 parça salata

tabi aralarda çayyyy yeşil çay bol su

Maşallah Hemşerim menü çok güzel
Peki açlık hissettin mi gün içinde merak ettim

Maşallah Hemşerim menü çok güzel
Peki açlık hissettin mi gün içinde merak ettim

olabildiğince kahvaltıyı geç yapmaya çalıştım ki bu benim için zor çünki 6,30 da iş yerinde oluyorum ama dayandım cay içtim yeşil çay içtim kahvaltıya kadar .sonrada akşam yemeğine kadar çok acıkırsam koyu ayran içtim

Ben bugun bol bol temizlik yaptim hali sildim yer sildim banyo temizledim yemek yaptim simdide utumu yaptim yarinda 2 kucukv itrinimi silerim mutfagi soyle bi temizlerim yatak odami temizleyesim var bilmiyorum yarin karar vereyim onada yemek zaten hergun yaptigim sey
Bu hafta malym donemdeydim bakalim.yarin ne olacak aksam su yogurt kurunu yapayim bakalim bi faydasi olacak mi simdi gideyim mutfak toplayayim yarin yuzumuz gulsun insallah tartida

Yeliz listene bayıldım benimde hep yapmak istediklerim fakat yapmadığım şeyler doluu :)))

Ben bir tabak İzmir köfte 2 kaşıkta yoğurt yedim saat 8 de geç oldu biraz ama çayın yanında kurabiyeler vardı onlardan yemedim bak :)
Gayet iyi bence sonuçta geç yatıyoruz o nedenle geç sayılmaz
Ben de 2 kaşık pilav 2 kaşık barbunya yedim
Çayın yanında kuru kayısı 1 de ceviz
Yoğurt seysini de yaptım

Kaç saattir aynı şeyi düşünüyordum adaş :))
Misafirim vardı benim akşam yemeğini yedik bizdende başka yere taziye ziyaretine gittik o yüzden gelemedim ...

Dafi , elif ,YENA gelmemiş

Bonusun yerinde çok belli

Kasımpatınında şu düğünü bitseydii

Zeynebide merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…