Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet ya bonus boş bırakmazdı burayı
Telefon gelesiye bir çare bulmak lazım
Kasımpatının düğüne 1 hafta felan kaldı galiba ama yanılıyor olabilirim
Dafi de köye mi gitti ki
Yena yine yoğun
Kaldık 2 adaş bir de Hemşerim geliyor gündüz
Yeliz de sağolsun uğruyor

Hemşerin yasemin dimii evet ayakta tutuyor bizi sağolsun bu ara düzenli de gidiyor daim olsun maşallah ...

Yasemin ne kadar erken işyerinde oluyorsunuz akşam çıkışın kaçtaa ? Birde 6:30 işte olmak için kaçta kalkıyorsun merak ettim çalışan bayan olmak çok zor gerçekten...

Listen çok güzel karatayda yapılması gereken bir beslenme şeklii gerçekten beni ekmek vuruyoor

Ne kadar güzel bu yaptıklarının hepsini bnde yapmak istiyorum ama bir tarafı yaparken bir taraf eksik kalıyor birikiyor

Kimseler uğramamış yarın hepiniz dökülürsünüz teker teker :)))

Dökülenlerden biriii

Hemşerin yasemin dimii evet ayakta tutuyor bizi sağolsun bu ara düzenli de gidiyor daim olsun maşallah ...

İnşallah canım sağolasın

Ben yıllardır alıştım saat 05:20 de kalkıyorum hızlandırılmış hazırlanıp çıkıyorum.Akşam çıkışım kışın 15-15:30 16 arası sarkabiliyor ama yazın en erken 18 oluyor 3-4 ay Allah güç kuvvetini veriyor o yüzdende bazen tavuklarla yatıyorum

Selamun aleykum
Hayırlı cumalar kızlar bu hafta gelemedim daha doğrusu geldim okudum yapamadim bol sancılı sıkıntılı bir hafta oldu Rabbim beylerinden saklasin şimdide hastanedeyim tahlil bekliyorum kucuk oglum isal istifar arkadaş cuma msj atınca aklıma geldi bugünün cuma olduğu hepinizi opuyorum inşallah bol eksiler görürsünüz
Kilom aynı kasımpatı

Yeliz listene bayıldım benimde hep yapmak istediklerim fakat yapmadığım şeyler doluu :)))

benimde ne zamandir ertelegim seylerdi cok sukur yaptimda rahat ederim biraz siz calisiyosunuz kizlar calisirken daha zor oluyor tabi

Günaydınnn hayırlı sabahlar hayırlı cumalar güzellerr
Hayırlı cumalar
Geçmiş olsun Hayriye cim

gunaydin hatunlar hayirli sabahlar hayirli cumalar dilerim bu hafta yoktum ortalikta en yakin arkadamisin dogum gununu kutladik bikac gun ardi sira tabi kilomda yerinde saydi siz dijital tartimi kullaniyorsunuz yoksa baskullerden mi ? benim ikisindede kilom farkli cikiyor sporumda yok.. bu gun aylardan sonra ilk defa gune erken basladim kahvaltimi yaptim devamini getiricem ins

Ben dijital tartı kullanıyorum hep aynı tartıda tartılmak en iyisi bence
Düzenli beslenmen daim olsun arkadaşının doğum günü kutlu olsun epey kutlu olmuş galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…