- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hepsi de sebep olabilir ya da bahane :))Bu günlerde çok duygusal oldum hastalıktan mı yoksa ilaçlardan mı yoksa ıhlamurdan mı ağlayıp duruyoruuum İzmir köfteyi yapana kadar soğanla başladım devamını getirdim dokunaklı birkaç şarkıda açmıştım ....
Hemşerin yasemin dimii evet ayakta tutuyor bizi sağolsun bu ara düzenli de gidiyor daim olsun maşallah ...Evet ya bonus boş bırakmazdı burayı
Telefon gelesiye bir çare bulmak lazım
Kasımpatının düğüne 1 hafta felan kaldı galiba ama yanılıyor olabilirim
Dafi de köye mi gitti ki
Yena yine yoğun
Kaldık 2 adaş bir de Hemşerim geliyor gündüz
Yeliz de sağolsun uğruyor
Sanada hayırlı geceler adaş öptüm hadi sabah görüşürüz..Adaş bana müsade Hayırlı geceler
Güzel bildirimler görmek nasip olur inşallah
Yasemin ne kadar erken işyerinde oluyorsunuz akşam çıkışın kaçtaa ? Birde 6:30 işte olmak için kaçta kalkıyorsun merak ettim çalışan bayan olmak çok zor gerçekten...olabildiğince kahvaltıyı geç yapmaya çalıştım ki bu benim için zor çünki 6,30 da iş yerinde oluyorum ama dayandım cay içtim yeşil çay içtim kahvaltıya kadar .sonrada akşam yemeğine kadar çok acıkırsam koyu ayran içtim
Ben bugun bol bol temizlik yaptim hali sildim yer sildim banyo temizledim yemek yaptim simdide utumu yaptim yarinda 2 kucukv itrinimi silerim mutfagi soyle bi temizlerim yatak odami temizleyesim var bilmiyorum yarin karar vereyim onada yemek zaten hergun yaptigim sey
Bu hafta malym donemdeydim bakalim.yarin ne olacak aksam su yogurt kurunu yapayim bakalim bi faydasi olacak mi simdi gideyim mutfak toplayayim yarin yuzumuz gulsun insallah tartida
Kimseler uğramamış yarın hepiniz dökülürsünüz teker teker :)))
Hemşerin yasemin dimii evet ayakta tutuyor bizi sağolsun bu ara düzenli de gidiyor daim olsun maşallah ...
Ben yıllardır alıştım saat 05:20 de kalkıyorum hızlandırılmış hazırlanıp çıkıyorum.Akşam çıkışım kışın 15-15:30 16 arası sarkabiliyor ama yazın en erken 18 oluyor 3-4 ay Allah güç kuvvetini veriyor o yüzdende bazen tavuklarla yatıyorumYasemin ne kadar erken işyerinde oluyorsunuz akşam çıkışın kaçtaa ? Birde 6:30 işte olmak için kaçta kalkıyorsun merak ettim çalışan bayan olmak çok zor gerçekten...
Listen çok güzel karatayda yapılması gereken bir beslenme şeklii gerçekten beni ekmek vuruyoor
Yeliz listene bayıldım benimde hep yapmak istediklerim fakat yapmadığım şeyler doluu :)))
benimde ne zamandir ertelegim seylerdi cok sukur yaptimda rahat ederim biraz siz calisiyosunuz kizlar calisirken daha zor oluyor tabiNe kadar güzel bu yaptıklarının hepsini bnde yapmak istiyorum ama bir tarafı yaparken bir taraf eksik kalıyor birikiyor
Dökülenlerden biriii
İnşallah canım sağolasın
Ben yıllardır alıştım saat 05:20 de kalkıyorum hızlandırılmış hazırlanıp çıkıyorum.Akşam çıkışım kışın 15-15:30 16 arası sarkabiliyor ama yazın en erken 18 oluyor 3-4 ay Allah güç kuvvetini veriyor o yüzdende bazen tavuklarla yatıyorum
Hayırlı cumalarGünaydınnn hayırlı sabahlar hayırlı cumalar güzellerr
Geçmiş olsun Hayriye cimSelamun aleykum
Hayırlı cumalar kızlar bu hafta gelemedim daha doğrusu geldim okudum yapamadim bol sancılı sıkıntılı bir hafta oldu Rabbim beylerinden saklasin şimdide hastanedeyim tahlil bekliyorum kucuk oglum isal istifar arkadaş cuma msj atınca aklıma geldi bugünün cuma olduğu hepinizi opuyorum inşallah bol eksiler görürsünüz
Kilom aynı kasımpatı
Ben dijital tartı kullanıyorum hep aynı tartıda tartılmak en iyisi bencegunaydin hatunlarhayirli sabahlar hayirli cumalar dilerim bu hafta yoktum ortalikta en yakin arkadamisin dogum gununu kutladik bikac gun ardi sira tabi kilomda yerinde saydi siz dijital tartimi kullaniyorsunuz yoksa baskullerden mi ? benim ikisindede kilom farkli cikiyor sporumda yok.. bu gun aylardan sonra ilk defa gune erken basladim kahvaltimi yaptim devamini getiricem ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?