Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben dijital tartı kullanıyorum hep aynı tartıda tartılmak en iyisi bence
Düzenli beslenmen daim olsun arkadaşının doğum günü kutlu olsun epey kutlu olmuş galiba :)
bende bi arkadasimda bir kendi tartimda tartiliyorum manyak ettim epey kutlu oldu fotolarimizdan aticam size ama bir turlu pc atilmiolar sinirlendim sabah sabah

geçmiş olsun Hayriye çabuk toparlarsınız inşallah

günaydın hayırlı cumalarımız olsun kızlar. nasılsınız?
kilom:84.4
fark:04 çok moralim bozuk.
sporum yok ne yazıkki

neden moralin bozuk anlamadım been ?

Gunaydin
Kilom 96.7
Verecegim yerde habire aliyorum Allahim bidurdemem artik yoksa 100 gorunuyo azcik ucundan

yeliz evet toparlamalıyız bende senin eski listelerini özledim

Kilom 86.2 fark -300 gr
Sporum yok

maşallah mağlum dönemde olmana rağmen eksi görmüşsün süper daim olsun

Kilom 129
Moralim çok bozuk üst komşular yüzünden evde duramiyorum?..anneme gidiyorum yatmaya eve geliyorum..diyette yapamıyorum
Hayirli cumalar
derin bu arada da ev bakıyorsundur dimiii zor bir durum belki bir ara sakinleşirlerde evinde kalmaya başlarsın sadece kendi sokağından ev bulmak zorunda olman seçenekleri azaltıyor tabiii

Oho oho...ses ses.... :)

Tunaydin hayirli cumalar... Bonus tartilmayi unutmus..aksam felaket bir sofraya oturmus hemde tok karnina....ucundan 108 i gormus... Simdide ne yazsa bilememis.

Eski telden yazmak zor bana yetisemiyo. Adaslar sizi opuyorum..diger herkeside

Annemde olucam her cesit sarma mevcutmus. Yarin insanlik icin yeniden bir adim atip baslamam gerekiyor spor ayakkabimi aldigim zqmanki azimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…