bende bi arkadasimda bir kendi tartimda tartiliyorum manyak ettimBen dijital tartı kullanıyorum hep aynı tartıda tartılmak en iyisi bence
Düzenli beslenmen daim olsun arkadaşının doğum günü kutlu olsun epey kutlu olmuş galiba :)
Selamun aleykum
Hayırlı cumalar kızlar bu hafta gelemedim daha doğrusu geldim okudum yapamadim bol sancılı sıkıntılı bir hafta oldu Rabbim beylerinden saklasin şimdide hastanedeyim tahlil bekliyorum kucuk oglum isal istifar arkadaş cuma msj atınca aklıma geldi bugünün cuma olduğu hepinizi opuyorum inşallah bol eksiler görürsünüz
Kilom aynı kasımpatı
günaydın hayırlı cumalarımız olsun kızlar. nasılsınız?
kilom:84.4
fark:04 çok moralim bozuk.
sporum yok ne yazıkki
Gunaydin
Kilom 96.7
Verecegim yerde habire aliyorum Allahim bidurdemem artik yoksa 100 gorunuyo azcik ucundan
Kilom 86.2 fark -300 gr
Sporum yok
derin bu arada da ev bakıyorsundur dimiii zor bir durum belki bir ara sakinleşirlerde evinde kalmaya başlarsın sadece kendi sokağından ev bulmak zorunda olman seçenekleri azaltıyor tabiiiKilom 129
Moralim çok bozuk üst komşular yüzünden evde duramiyorum?..anneme gidiyorum yatmaya eve geliyorum..diyette yapamıyorum
Hayirli cumalar
arkadaşının doğum günüsü kutlu olsun :) tekbir tartıda tartıl benim bildiğim bir çoğumuz dijital tartı kullanıyoruz
ay bunlar kim ne güzel bayanlar var bu fotoda. hiç bu kadar bakımlı ve güzel göründüğüm anı hatırlamıyorum. düğün dernek dışında. maşallah hepsine ayrı ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?