- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Şükür canım Allah bugünü aratmasin :)Asumancim gadasını aldığım bugün nasılsın ?
ay bugün bende gidip alıyım diyorum. zayıfladığım için alamıyorum pek fazla bişi ama çok ihtiyacım var kumaştan daral geldiHatice geçen hafta lcw den kot aldık kızıma çok beğendim ben
hadi inşallah canım gayret edersek görürsün inşallah.Günaydın kızlar mutlu pazarlar olsun. Dışarıda kar ağıyor bizde ailecek oturuyoruz. Bugün 83.7 çıktım cumadan beri 1 kg gitmiş gibi. Ya ben kot pantolon istiyorum lcw nasıl güzel mi?
Sabah oğlumla eşim kahvaltıya beklemiş beni. Bugün karabuğday yapasım vardı. Yaklaşık 1 dilim ekmek 1 dilim domates 1 çatal peynir 1 çay kaşığı bal yedim. Ama doymadım. Şimdi Yoğurtlu karabuğday yaptım kendime. Sumak ve pul biberle yiyorum. Bu cuma 82 görsem ucundan kıyısından
Bende hep lcw den aliyorum canim kotlarimi ben de memnunumGünaydın kızlar mutlu pazarlar olsun. Dışarıda kar ağıyor bizde ailecek oturuyoruz. Bugün 83.7 çıktım cumadan beri 1 kg gitmiş gibi. Ya ben kot pantolon istiyorum lcw nasıl güzel mi?
Sabah oğlumla eşim kahvaltıya beklemiş beni. Bugün karabuğday yapasım vardı. Yaklaşık 1 dilim ekmek 1 dilim domates 1 çatal peynir 1 çay kaşığı bal yedim. Ama doymadım. Şimdi Yoğurtlu karabuğday yaptım kendime. Sumak ve pul biberle yiyorum. Bu cuma 82 görsem ucundan kıyısından
Benim de yeni kesfettigim bi ses.özellikle minnet eylemem türküsünü bu aralar dinliyorum.
Bu ara sık dinlediğim bir müzisyen.. Etnik kimliğini ön planda tutarak yorumladığı şarkılar ses tonu tınısı çok rahatlatıcı bir o kadar hüzünlendirici.. Tavsiye ederim..
Ahhh cnm bnm malesef bencil biri kendini zahmete sokmaz defalarca yemek istemisligimiz var oncelerde ama bi bahane yapmiyor.neyse gitti zaten cok gergindim ama iyiyum simdikoly gelsin düşündüğün gibi destek olur belkide kv içini ferrah tut bence annenizin özlediğiniz yemeği filan varsa şunu bize yapsana diyip yemeklerini bile yaptırabilirsin çalışıyormuşsunda gönlünce geçer inş.
Neyse hadi gozun aydin kalmamis fazlaAhhh cnm bnm malesef bencil biri kendini zahmete sokmaz defalarca yemek istemisligimiz var oncelerde ama bi bahane yapmiyor.neyse gitti zaten cok gergindim ama iyiyum simdi
Öyle düşünme Yelizcim kendine güven vereceksin zaten kilolarıYa nolcak benim bu kilolarin ya adam deri ceket alicam diye tutturdu bende alirsan eve gelme dedim kendimi yanina bi turlu yakıştıramıyorum acaba disardan bakinca nasil gorunuyoruz
Pazar günü o kadar yemek olur hayriyecimhayırlı aksamlar kızlar
bugun sabah annemlerdeydik annem bir dolu hamur işi döktürmüş gene e bende yedim tabi ama gıne eskısı kadar degıl bırdahada bısey yememdim aksamda sadece salata yedım sımdıde yoğurt seysı yaptım allahı ınsallah alışırım bu na çok zor yıyorum gecelerı çok acıkıyorum ama sanırım geçecektır bır müddet sonra dayanıyorumbakalım sımdılık ınsallah devam eder
inşallah asum çok acıkıyorum sende -700 kutlarım nekadar güzel gidiyorsun maşallahPazar günü o kadar yemek olur hayriyecim
Gece acikiyorsan kesin verirsin kilo
Ya insallah o eski gunlerdeki azmimi ozledim aksam haberlerde bi teyze varsi 70 kusur yasinda tam 90 kilo vermis 70 li kilolara dusmus gencligimi kilolu gecirdigime cok uzuluyorum demisti bende uzulmek.istemiyorum gencligimi.yasamak istiyorumÖyle düşünme Yelizcim kendine güven vereceksin zaten kiloları
Ben sallama aliyorum canimBayanlar yeşil çayı sallama çay olarak mı Aliyorsunuz
Bu sabah duruyorlardi ama bugün yedim epeyce yarın nolur bilmiyorumAsuman abla eksiler ne alemde
İyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?