Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi inşallah canım gayret edersek görürsün inşallah.

Bende hep lcw den aliyorum canim kotlarimi ben de memnunum

Bu ara sık dinlediğim bir müzisyen.. Etnik kimliğini ön planda tutarak yorumladığı şarkılar ses tonu tınısı çok rahatlatıcı bir o kadar hüzünlendirici.. Tavsiye ederim..
Benim de yeni kesfettigim bi ses.özellikle minnet eylemem türküsünü bu aralar dinliyorum.

Ahhh cnm bnm malesef bencil biri kendini zahmete sokmaz defalarca yemek istemisligimiz var oncelerde ama bi bahane yapmiyor.neyse gitti zaten cok gergindim ama iyiyum simdi

hayırlı aksamlar kızlar
bugun sabah annemlerdeydik annem bir dolu hamur işi döktürmüş gene e bende yedim tabi ama gıne eskısı kadar degıl bırdahada bısey yememdim aksamda sadece salata yedım sımdıde yoğurt seysı yaptım allahı ınsallah alışırım bu na çok zor yıyorum gecelerı çok acıkıyorum ama sanırım geçecektır bır müddet sonra dayanıyorumbakalım sımdılık ınsallah devam eder

Pazar günü o kadar yemek olur hayriyecim
Gece acikiyorsan kesin verirsin kilo

Öyle düşünme Yelizcim kendine güven vereceksin zaten kiloları
Ya insallah o eski gunlerdeki azmimi ozledim aksam haberlerde bi teyze varsi 70 kusur yasinda tam 90 kilo vermis 70 li kilolara dusmus gencligimi kilolu gecirdigime cok uzuluyorum demisti bende uzulmek.istemiyorum gencligimi.yasamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…