Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler kizlarr
Bugun anca temizlik yaptim
Aksamda komsuya indim hem araba aldilar hayirli olsun dedim hem de bi yakinlari vefat etmis basiniz sagolsun dedim
Eve geldim annem simdi emineyi uyututo bende size bir bakayim dedim ☺

Saol canım linke baktım daha önce denedim ama başarılı olamamıştım

Bugün sabah bende arkadaşta kahvaltıdaydık hamur işi yememdim ama kendi düzenim gibi değildi kahvaltı

Bayanlar yeşil çayı sallama çay olarak mı Aliyorsunuz

evde demleme içiyorum iş yerinde sallama lipton limonlu yeşilçay

Amin hayriyecim
Maşallah sana da güzel gidiyorsun zaten bir alıştın mı fazla zorlanmazsın artık
Ben bugün biraz artı çıktım ama çok da güvenmiyorum ödem felan da vardır bana göre çok da erken tartıldım :)yarın belli olur durum
Geç yattım erken kalktım şimdi de büyük kızımla dişçiye gideceğiz ikimize de randevu almıştım
Büyük kızımın 1 hafta daha tatili var bikaç dolgu yaptiralim onun bahanesiyle ben de gidiyorum

bencede odemdir o inşallah asum böyle gider çok şükür bende mutluyum
rabbım kolaylık versın asum ben çok korkarım dişçiden

Amin canim masallah gercekten cok iyi gidiyosyn
Bence de odemdir canim yogurt kuruyle gonderirsin sen odemi de Allah kolayliklar versin discide bayilmisligim vardir benim
Gunaydin...
Guzel bi hafta olsun insallah
gunaydin canim senin izin basladi dimi kismetse ne zaman geri donuceksin

bencede odemdir o inşallah asum böyle gider çok şükür bende mutluyum
rabbım kolaylık versın asum ben çok korkarım dişçiden
Ben de çekiniyorum ama mecbur gittik kızıma dolgu yapıldı benim diş taşları temizlendi köprünün altındaki dislerde çürük varmış ama.yaptırdığım yere gitmem gerekiyormuş

Amin canim masallah gercekten cok iyi gidiyosyn

Bence de odemdir canim yogurt kuruyle gonderirsin sen odemi de Allah kolayliklar versin discide bayilmisligim vardir benim
gunaydin canim senin izin basladi dimi kismetse ne zaman geri donuceksin
Ben okadar korkmam da yine de geriliyorum tabii
Senin kahvaltı da güzelmiş afiyet olsun

Ben okadar korkmam da yine de geriliyorum tabii
Senin kahvaltı da güzelmiş afiyet olsun
Sagol canim oyle tok tuttu ki sanirim aksama kadar bisey yiyemicem belki kizlar gelince bi smoothie yaparim bu hafta boyle hafif gecirmeye calisalum bakalim cunaya ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…