- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ayyyy ayni dertteyiz cnm:))Ya nolcak benim bu kilolarin ya adam deri ceket alicam diye tutturdu bende alirsan eve gelme dedim kendimi yanina bi turlu yakıştıramıyorum acaba disardan bakinca nasil gorunuyoruz
Evet canimBayanlar yeşil çayı sallama çay olarak mı Aliyorsunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
Burada detaylı anlatıyor canım bir nevi ayrıştırma diyeti. Çevremdeki troid hastaları özellikle memnun kalıyor. Sabah başladığıyla gitmesede o günü sebze günü yapıyor mesela. Az yağlı sebze yemekleri. Gibi... ben 90 kg da yaptığımda sporsuz yaklaşık 4kg verdim.
hayırlı aksamlar kızlar
bugun sabah annemlerdeydik annem bir dolu hamur işi döktürmüş gene e bende yedim tabi ama gıne eskısı kadar degıl bırdahada bısey yememdim aksamda sadece salata yedım sımdıde yoğurt seysı yaptım allahı ınsallah alışırım bu na çok zor yıyorum gecelerı çok acıkıyorum ama sanırım geçecektır bır müddet sonra dayanıyorumbakalım sımdılık ınsallah devam eder
Bayanlar yeşil çayı sallama çay olarak mı Aliyorsunuz
Amin hayriyecimselamun aleykum
mutlu sağlıklı bol eksili bol hareketli bir hafta olsun inşallah
hernekadar akşam aç yatsamda sabah çok mutlu kalktım aynen devam bugun sohbetım var ordada dengelemeye çalışıcam inşallah rabbım irademizi kuvvetlendirsin inşallah
bencede odemdir oAmin hayriyecim
Maşallah sana da güzel gidiyorsun zaten bir alıştın mı fazla zorlanmazsın artık
Ben bugün biraz artı çıktım ama çok da güvenmiyorum ödem felan da vardır bana göre çok da erken tartıldım :)yarın belli olur durum
Geç yattım erken kalktım şimdi de büyük kızımla dişçiye gideceğiz ikimize de randevu almıştım
Büyük kızımın 1 hafta daha tatili var bikaç dolgu yaptiralim onun bahanesiyle ben de gidiyorum
Amin canim masallah gercekten cok iyi gidiyosynselamun aleykum
mutlu sağlıklı bol eksili bol hareketli bir hafta olsun inşallah
hernekadar akşam aç yatsamda sabah çok mutlu kalktım aynen devam bugun sohbetım var ordada dengelemeye çalışıcam inşallah rabbım irademizi kuvvetlendirsin inşallah
Bence de odemdir canim yogurt kuruyle gonderirsin sen odemi de Allah kolayliklar versin discide bayilmisligim vardir benimAmin hayriyecim
Maşallah sana da güzel gidiyorsun zaten bir alıştın mı fazla zorlanmazsın artık
Ben bugün biraz artı çıktım ama çok da güvenmiyorum ödem felan da vardır bana göre çok da erken tartıldım :)yarın belli olur durum
Geç yattım erken kalktım şimdi de büyük kızımla dişçiye gideceğiz ikimize de randevu almıştım
Büyük kızımın 1 hafta daha tatili var bikaç dolgu yaptiralim onun bahanesiyle ben de gidiyorum
gunaydin canim senin izin basladi dimi kismetse ne zaman geri donuceksinGunaydin...
Guzel bi hafta olsun insallah
Ben de çekiniyorum ama mecbur gittik kızıma dolgu yapıldı benim diş taşları temizlendi köprünün altındaki dislerde çürük varmış ama.yaptırdığım yere gitmem gerekiyormuşbencede odemdir oinşallah asum böyle gider çok şükür bende mutluyum
rabbım kolaylık versın asum ben çok korkarım dişçiden
Ben okadar korkmam da yine de geriliyorum tabiiAmin canim masallah gercekten cok iyi gidiyosyn
Bence de odemdir canim yogurt kuruyle gonderirsin sen odemi de Allah kolayliklar versin discide bayilmisligim vardir benim
gunaydin canim senin izin basladi dimi kismetse ne zaman geri donuceksin
Sagol canim oyle tok tuttu ki sanirim aksama kadar bisey yiyemicem belki kizlar gelince bi smoothie yaparim bu hafta boyle hafif gecirmeye calisalum bakalim cunaya ne olacakBen okadar korkmam da yine de geriliyorum tabii
Senin kahvaltı da güzelmiş afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?