Evet bugun itibariyle yasal iznim basladi. Haziran basinda iznim bitiyo ama ben geri kalan 2 hafta icin de rapor almayi dusunuyorum. Sonra seminer donemi var temmuza kadar, ama okul idaresi idare ederiz seminer zamani dedi. Yani bi dahaki doneme kadar izinli sayilirim oyle soyleyeyim. Eylul 1 is basi :)Amin canim masallah gercekten cok iyi gidiyosyn
Bence de odemdir canim yogurt kuruyle gonderirsin sen odemi de Allah kolayliklar versin discide bayilmisligim vardir benim
gunaydin canim senin izin basladi dimi kismetse ne zaman geri donuceksin
iniş çıkışlar moralini bozmasin canım çok gerçek olmuyor bende çok oldu Sonra birden gidiyorgünaydın kızlar. boool eksili bir hafta diliyorum. dün hiç isteğim olmadan başladığım 5-5 e bugün tam gaz devam ediyorum. sabah yarım haşlanmış patatesyedim. öğlende patates çorbası yaptım.
şimdilik gayet iyi gidiyor...
maşallah diyelim lütfen.
dün 83.7 bugün 84.5 çok saçmaladı bünyem yaa
Hadi bakalım doğum iyice yaklaştı demek oluyor buEvet bugun itibariyle yasal iznim basladi. Haziran basinda iznim bitiyo ama ben geri kalan 2 hafta icin de rapor almayi dusunuyorum. Sonra seminer donemi var temmuza kadar, ama okul idaresi idare ederiz seminer zamani dedi. Yani bi dahaki doneme kadar izinli sayilirim oyle soyleyeyim. Eylul 1 is basi :)
Haklısın ben de cumaya dünkü rakama dönsem yeter banainiş çıkışlar moralini bozmasin canım çok gerçek olmuyor bende çok oldu Sonra birden gidiyor
Erken olmazsa bi 40 gun kaldi ablacim. Insallah hayirla tamamlanir..Hadi bakalım doğum iyice yaklaştı demek oluyor bu
Allah hayırla tamamlamayı nasip etsin
hala face de ankarada sanırım nursenanursena tatil bitti dönmeyi düşünmüyor musun hala :)
ay çok fenayım 2 ayda 2.5 kg gitmiş. mantıklımı. 2011den beri 80 li rakamları görmedim ondan öncede çooook eskiden görmüştüm. vucut direnç kazanıyor olabilir. dukan yapayım dedim sanki günlerce aç kalmışım gibi elim ayağım titreddi garip. kurtulayım ve bi daha hiiiçç gelmesininiş çıkışlar moralini bozmasin canım çok gerçek olmuyor bende çok oldu Sonra birden gidiyor
ben sabah baya doydm kahvaltıda üstüne bide arkadaş çağırdı oraya gittim kısır vardı ondan yedim Sadece ama baya yedim saat 3gibi.ondan dolayı akşam yemedim bol bol su içiyorum.yarın günümüz var ve sıra bende akşam temizlige başladım Karnım aç aslında ama telaştan unutmaya çalışıyorumHaklısın ben de cumaya dünkü rakama dönsem yeter bana
Bugün çok yemedim ama akşam bile isteye çekirdek citleyecegim kızıma tuğbadan aldırdım
Evet bugun itibariyle yasal iznim basladi. Haziran basinda iznim bitiyo ama ben geri kalan 2 hafta icin de rapor almayi dusunuyorum. Sonra seminer donemi var temmuza kadar, ama okul idaresi idare ederiz seminer zamani dedi. Yani bi dahaki doneme kadar izinli sayilirim oyle soyleyeyim. Eylul 1 is basi :)
hala face de ankarada sanırım nursena
asumanzeynep geçmiş olsun canım dişçiden ödüm kopar ve hiç dişçiye gitmedim 1 kez gitim temizletmeye dişçinin ellerine yapışmışım yapma diye
YENA evet yenam ya gerçekten çok korkuyorum öle böle değil .çok iyi bakarım dişlerime ama genetik birazda sanırım hiç dolgu v.s bişeyim yok
senin beslenmede karatayvarimi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?