Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de çekirdeğimi citledim bi de utanmadan söylüyorum :)
Canım yoğurt kürü yapmak da istemiyor yerine ayran içerim
Yenacım dediğin gibi Yeşilçay bence de çok iyi geliyor ödeme günde ben de 1 kupa içiyorum nadiren 2 oluyor
Yoğurt kürünün faydası belli saatten sonra yememek ve bol su içmek sayesinde oluyor

Sagolun kizlar :)
Once zeyneple Meyra, sonra benle bengisu, sonra da hasibe :) 5 bebis gelicek topige

Naber hanimlar.iyi sukur herkes.ben de 9 da eve girfim yemek cay simdi bakabildim siteye.bugun hem izinden ise dondum.hem dilkursumun 2.kuru basladi.yarin da spor basliyor.tempolu gunler geri geldi sukur.allah saglik versin ins.diyetim de fena degil ins moda giricem iyice bi spor da baslasin da

iyi akşamlar herkeze...
44 kilo veren bayan dan çok etkilendim insallah bu gazla giderim...
sabah iki yumurta
peynir siyah yeşil zeytin
iki ceviz iki kuru kayisi
domates salatalık çay
ekmeksizde kahvaltı oluyormuş ....
öğle yok cunki öğlen kahvaltı ettim bugün
akşam
tavuk ciğer sote salata yoğurt ekmek yok
çayın yanında bir avuç.çekirdek
meyva
şimdide günün tek kaçamağı iki lokma tahin helvası
yarin izmir e gidiyoruz doktora ben ayaklarımın agrisi için randevu aldim ..burada odem deniyor bakalim orda ne çıkacak....kilo ver diyecek illaki...
kayinvalidem nisaya bakicak nazi yanıma ali cam...
yena isyerin izmir in neresinde canım...

Azmin daim olsun derincim
Dr da önemli bir sorun çıkmaz inşallah

Bindik bi alamete gidiyozzz kıyamete hooopaaaaa teyyyyy teyyyyy..kilo veremiyorum kafayı yiiyorum kızlar mazur görünnn?

hadi gözün aydın canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inş...

son bikaç sayfaya göz attım ama meyra uğramıyo heralde çokmu sıkıntısı var acaba...onunda son günleri olmalı...

bengisu hasibe nasıllar...

yenacım sanırım ben doğurcam önce haftaya perşembe yatıyorum hastaneye nasipse...

bide bişey sorcam size ameliyat sonrası bize meyve suyu ve bisküvi yediriyolar ilk gün başka bişey vermiyolar...ve genelde kayısı ile şeftali suyu oluyo bende hazır meyve suyu içmek istemiyorum oyüzden evde kayısı hoşafı falan kendimmi yapsam diye düşündüm ama gaz yaparmı bide ondan sebep ağrı çekermiyim vs ne dersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…