- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hee Ekmekli pilavlı karatay.. :))
Hemşerim ayran da beni şişiriyor bir de sütlü Nescafe tavsiye ederimkıyısından kulağından tutan besinler var işteee
bu aralar bende doymuyorum yarı aç yarı tok kalkıyorum şimdide yeşilçay madensuyu limon yaptım iştah kapatıyor azda olsa
Evet canim cikti yarim santim kuculme olmus yarin gostericek esim sonucu iyiye mi isaret doyeYeliz,
Çıktımı usg sonucunuz.?
hala face de ankarada sanırım nursena
asumanzeynep geçmiş olsun canım dişçiden ödüm kopar ve hiç dişçiye gitmedim 1 kez gitim temizletmeye dişçinin ellerine yapışmışım yapma diye
Elif arkadaşım rabbim bi avazda kurtarsın
Sagolun kizlar :)Elifçim hadi hayırlı olsun iznin.. Geriye sağlıkla kucağına almak kalıyor :)
Çok heyecanlı 4 bebeğimiz olacak.. Bakalım kim önce doğuracak..
Çok güldüm yaa.. Demek dişçiye ne olur yapma dedin :))
E sağlam dişlerin o zaman maşallah.. Benim erken oldu diş kaybım. kızımın da bana çekmiş.. gerçi onun tel tedavisinden dolayı erken başladı çürükleri...
Azmin daim olsun derincimiyi akşamlar herkeze...
44 kilo veren bayan dan çok etkilendim insallah bu gazla giderim...
sabah iki yumurta
peynir siyah yeşil zeytin
iki ceviz iki kuru kayisi
domates salatalık çay
ekmeksizde kahvaltı oluyormuş ....
öğle yok cunki öğlen kahvaltı ettim bugün
akşam
tavuk ciğer sote salata yoğurt ekmek yok
çayın yanında bir avuç.çekirdek
meyva
şimdide günün tek kaçamağı iki lokma tahin helvası
yarin izmir e gidiyoruz doktora ben ayaklarımın agrisi için randevu aldim ..burada odem deniyor bakalim orda ne çıkacak....kilo ver diyecek illaki...
kayinvalidem nisaya bakicak nazi yanıma ali cam...
yena isyerin izmir in neresinde canım...
Aleyküm selam Günaydın hayriyecimselamun aleykum günaydın güzeller
Evet bugun itibariyle yasal iznim basladi. Haziran basinda iznim bitiyo ama ben geri kalan 2 hafta icin de rapor almayi dusunuyorum. Sonra seminer donemi var temmuza kadar, ama okul idaresi idare ederiz seminer zamani dedi. Yani bi dahaki doneme kadar izinli sayilirim oyle soyleyeyim. Eylul 1 is basi :)
Elifçim hadi hayırlı olsun iznin.. Geriye sağlıkla kucağına almak kalıyor :)
Çok heyecanlı 4 bebeğimiz olacak.. Bakalım kim önce doğuracak..
Çok güldüm yaa.. Demek dişçiye ne olur yapma dedin :))
E sağlam dişlerin o zaman maşallah.. Benim erken oldu diş kaybım. kızımın da bana çekmiş.. gerçi onun tel tedavisinden dolayı erken başladı çürükleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?