Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Dun yogunduk sabah bi baktim bi daha giremedim yeni doktorumuz basladi ise
Sizlerde iyisiniz umarim

Iyiyim cnm cok sukur 25. Haftayi doldurduk cok sukur bi sikintim yok bu cuma kontrole gitcem

Selamün aleyküm...
aleykum selam canım hosgeldın nasılsın zeynepçim hayırlarla kurtulda gel inşallah arkadaşım rabbım yardımcın olsun
ben kayısı gaz yapmaz diye biliyorum ama hem bağırsaklarının çalışmasınada ıyı gelır bence sezeryanda o çok önemli

Selam güzellerrr geçici vergilerden dolayı error veriyorumm

sabah karatay kahvaltısı klasik akşama belli değil bakıcağız

y.o.l.c.u canım rabbim yardım etsin bi avazda sağlıklıca kurtarsın

sağol ablacım....bu arada bir zamanlar kırmızı sana çok yakışıyor diye bir şarkı vardı yanlış hatırlamıyosamm sana ithaf edebilirim...

Slm kizlar
Dun yogunduk sabah bi baktim bi daha giremedim yeni doktorumuz basladi ise
Sizlerde iyisiniz umarim

Iyiyim cnm cok sukur 25. Haftayi doldurduk cok sukur bi sikintim yok bu cuma kontrole gitcem

Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş hasibecim....

hoşbuldum canım..fırsat buldukça biraz iyi hissettikçe gelip okumaya yazmaya çalışıyorum ama çok dayanamıyorum oturmaya öyle işte...
bende öyle biliyorum hayriyecim ama genede sormak istedim emin olmak istedim dikişlerle bide o sancıyı çekmek istemiyorum açıkcası...

bu arada feci kilo aldım hayatımda görmediğim rakamları gördüm ama az kaldı doğumdan sonra inş bi düzene sokucam kendimi....ne kadar başarılı olurum bilmiyorum ama kısa bir süre sonra tam gaz aranızdayım inş...

Hayırlı akşamlar
Bugün biraz fazla yedim galiba öğlene kadar bişey yemedim öğlen kahvaltı yaptım hafif yedim ama sonra arkadasa gittim bir de orda yedim ıspanaklı yumurta
Akşam da fırında patatesli tavuk yedim salatayla aslında çok aç değildim ama ailecek oturup yememek olmuyor
y.o.l.c.u Allah kolaylık versin sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah

Gunaydin Canim ay bidaha koymayim bari hakkini helal et

O açıdan demedim güzel yani afiyet olsun..
ve devamı gelsin. Sen ekle lütfen ..
Karnım doydu benim de ... çok güzel di benim yediklerim.. :)
Tam buğday ekmeğin üzerine bol zeytin yağlı antep Salça.. nasıl bir coğrafyadir orası sırf lezzet akıyor her şeyin de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…