Nescafede içmiyorum anca türk kahvesi spordan gelincede madensulu ayran aynen şişiriyorHemşerim ayran da beni şişiriyor bir de sütlü Nescafe tavsiye ederim
selamlar kızlar nasılsınız. ben iyiyi cumaya göre - 1 kilo. umarım sonu güzel gelir
Selamün aleyküm...
hadi gözün aydın canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inş...
son bikaç sayfaya göz attım ama meyra uğramıyo heralde çokmu sıkıntısı var acaba...onunda son günleri olmalı...
bengisu hasibe nasıllar...
yenacım sanırım ben doğurcam önce haftaya perşembe yatıyorum hastaneye nasipse...
bide bişey sorcam size ameliyat sonrası bize meyve suyu ve bisküvi yediriyolar ilk gün başka bişey vermiyolar...ve genelde kayısı ile şeftali suyu oluyo bende hazır meyve suyu içmek istemiyorum oyüzden evde kayısı hoşafı falan kendimmi yapsam diye düşündüm ama gaz yaparmı bide ondan sebep ağrı çekermiyim vs ne dersiniz...
Tebrikler canım azmin daim olsun inşallah.bende 82.9gördüm bu sabah.günümüz var bugün kendimë hâkim olabilirim inşallahselamlar kızlar nasılsınız. ben iyiyi cumaya göre - 1 kilo. umarım sonu güzel gelir
aleykum selam canım hosgeldın nasılsın zeynepçim hayırlarla kurtulda gel inşallah arkadaşım rabbım yardımcın olsunSelamün aleyküm...
ben kayısı gaz yapmaz diye biliyorum ama hem bağırsaklarının çalışmasınada ıyı gelır bence sezeryanda o çok önemlihadi gözün aydın canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inş...
son bikaç sayfaya göz attım ama meyra uğramıyo heralde çokmu sıkıntısı var acaba...onunda son günleri olmalı...
bengisu hasibe nasıllar...
yenacım sanırım ben doğurcam önce haftaya perşembe yatıyorum hastaneye nasipse...
bide bişey sorcam size ameliyat sonrası bize meyve suyu ve bisküvi yediriyolar ilk gün başka bişey vermiyolar...ve genelde kayısı ile şeftali suyu oluyo bende hazır meyve suyu içmek istemiyorum oyüzden evde kayısı hoşafı falan kendimmi yapsam diye düşündüm ama gaz yaparmı bide ondan sebep ağrı çekermiyim vs ne dersiniz...
Selam güzellerrr geçici vergilerden dolayı error veriyorumm
sabah karatay kahvaltısı klasik akşama belli değil bakıcağız
y.o.l.c.u canım rabbim yardım etsin bi avazda sağlıklıca kurtarsın
Slm kizlar
Dun yogunduk sabah bi baktim bi daha giremedim yeni doktorumuz basladi ise
Sizlerde iyisiniz umarim
Iyiyim cnm cok sukur 25. Haftayi doldurduk cok sukur bi sikintim yok bu cuma kontrole gitcem
hoşbuldum canım..fırsat buldukça biraz iyi hissettikçe gelip okumaya yazmaya çalışıyorum ama çok dayanamıyorum oturmaya öyle işte...aleykum selam canım hosgeldın nasılsın zeynepçim hayırlarla kurtulda gel inşallah arkadaşım rabbım yardımcın olsun
ben kayısı gaz yapmaz diye biliyorum ama hem bağırsaklarının çalışmasınada ıyı gelır bence sezeryanda o çok önemli
hain ton ton geçtin beniiiTebrikler canım azmin daim olsun inşallah.bende 82.9gördüm bu sabah.günümüz var bugün kendimë hâkim olabilirim inşallah
benm durumum hiç belli olmuyor canım geçen hafta 82.6 görmüştüm ama hala uğraşıyorum o kiloya inmk için.seninle inşallah 70leri görücz o zaman parti varhain ton ton geçtin beniii
Gunaydin Canim ay bidaha koymayim bari hakkini helal etHayriyee yapılırmi bu . :) arabadayim gözlerim beeele portledi omleti gorunce :)
afiyet olsun canım. .
Gunaydin Canim ay bidaha koymayim bari hakkini helal et
Yaa evet nasil bir benzetmedir böyle tipkisinin aynısı :)ysnasıl post: 45096952 .!.:Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?