Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asucum,

Sizin diş olayınız bittimi artık..

Pırasayı nasıl pişirdin mücvermi yaptın. :)
Bitmedi malesef bişey yapılmadı köprüyü yapan yere gitmem lazımmış daha 2 senelik olduğu için kırılırsa felan başka yerde müdahale olmuyormus
Pırasa yı zeytinyağlı pirinçli yaptım canım 2 gün oldu yapalı yiyen yok sofraya geldikçe ben yiyorum az az

Hatırladım söylemiştin.. Kendileri yapsa noolcak sanki..
Özeldemi yaptırmıştın daha önce.?

Afiyet olsun severim ben de o şekil pırasayı ama beyaz seviyorum salçasız sadece pırasa az pırinç zeytinyağı tuz birazcıkta şeker düdüklüye atıp 7-8 dk. sonra kapatıyorum.. :) Oldu da bitti maşallah.. :))
Geçen bonus yumurtalı kaşarlı pişirmiş güzel olduğunu söylemişti.. Yumurtalı ben de yapıyorum kavurmasını ama kaşarlı denemedim.. Aklımız da bulunsun.. :)

Ispanaklı börek çekiyor canım çok fazla.. Haftasonu yaparım belki..

Ben de aynen öyle pisiriyorum Pırasayı azcık domates sos ekliyorum kavanoza koyduklarimdan
Dişi ozelde yaptırmadım canım
yapacaklar da devlet ancak 4 senede karşılıyor sanırsam o nedenle yaptirmadim
Aklıma yazdım Kaşarlı yumurtalı Pırasayı bonus kulakların çınlasın

Nasip lerinde yokmuş demek adaş
Epey oturmuslar :)

Bende listeme aldım yakın zamanda yapayım bariii bugün kuzenlerlede andım ama kaldı öyle yapamadık....

En son yaptığımda bulgurunu fazla kaçırmıştım çokta artımlı bir bulgurmuş inanılmaz fazla olmuştu yapmaya yapmaya unutuyorumda sonra komşuyu çağırdım yardım etti bitirdik yaniii kaç eve kaç kapıya gitmişti mercimekli köftem :)

Hayriyecim doymayacagiz zaten :)
Sütlü kahve ya da ayran icsen iyi gelir

kurtarıcı kahveee hemide metabolizma çalıştırıyorr

oluyor yenammm denedim oldu tabi bulgurlu daha iyi bulgur 2 gün önce tükettim diye bulgursuz dedim ama yapmadım
spor salonuna gittim çok yoruldum ıspanaklı yumurta yoğurt 2 tanede tavuk incik ve yeşillikl yedim

İyi geceler güzellerrrr
pazartesi izine ayrılcak bunca yıllık çalışma hayatımda uzun vade hiç izin kullanmadım ama gene oto kontrollü evden çalışma v.s genede sevinçliyim

bu hafta hergün tartıya çıkmadım sürpriz bilmiyorum eksimiyim artımıyım hergün tartılınca geriliyorum

sizde durumlar nedir? asumanzeynep asum demiş YENA m menüler güzel gidiyor ve 2 öğün süper bence kısa sürede topalarsın canımcım

İznin ne kadar sürecek merak ettim sporuna filan daha rahat vakit ayırırsın :) bide sabahları 8 kadar uyursun saat 9 yapma benim gibi uykucu olursun bak senin izin planlarını yaptım bilee :)))

Pırasalı börekte çok güzel oluyor tavsiye ederim denedin mi hiç :)

Bonusla görüştünüzmü hiç neden gelmiyor telefonunu almıştır herhalde...

selamun aleykum
açlıkla boğuşunca akşam erken yatmaya karar verdim buseferde kafam davul gibi olmuş ,
Hayriyecim doymayacagiz zaten :)
Sütlü kahve ya da ayran icsen iyi gelir
gıttım geldım yemek kaşıkladım asum bıde onu ıçmek ıstemedim ama bugun proteın gunu yapmak ıstıyorum bakalım ben sebzeye ağırlık verdım 2 gundur ondanmı doymadım anlamadım

estafırullah neden yanlış anlayayım canım ben 6 ogun besleniyorum yenam ekmekte yıyorum ama vücuduma goreazsa yediklerim tabi bilemem bundan sonra kahvaltılarımı daha sıkı tutayım ozaman zaten fıkır verın dıye paylaasıyorum yalnışlarımı soyleyın lütfen ben tekbasıma yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…