- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bitmedi malesef bişey yapılmadı köprüyü yapan yere gitmem lazımmış daha 2 senelik olduğu için kırılırsa felan başka yerde müdahale olmuyormusAsucum,
Sizin diş olayınız bittimi artık..
Pırasayı nasıl pişirdin mücvermi yaptın. :)
Bitmedi malesef bişey yapılmadı köprüyü yapan yere gitmem lazımmış daha 2 senelik olduğu için kırılırsa felan başka yerde müdahale olmuyormus
Pırasa yı zeytinyağlı pirinçli yaptım canım 2 gün oldu yapalı yiyen yok sofraya geldikçe ben yiyorum az az
Ben de aynen öyle pisiriyorum Pırasayı azcık domates sos ekliyorum kavanoza koyduklarimdanHatırladım söylemiştin.. Kendileri yapsa noolcak sanki..
Özeldemi yaptırmıştın daha önce.?
Afiyet olsun severim ben de o şekil pırasayı ama beyaz seviyorum salçasız sadece pırasa az pırinç zeytinyağı tuz birazcıkta şeker düdüklüye atıp 7-8 dk. sonra kapatıyorum.. :) Oldu da bitti maşallah.. :))
Geçen bonus yumurtalı kaşarlı pişirmiş güzel olduğunu söylemişti.. Yumurtalı ben de yapıyorum kavurmasını ama kaşarlı denemedim.. Aklımız da bulunsun.. :)
Ispanaklı börek çekiyor canım çok fazla.. Haftasonu yaparım belki..
Bu çok acımasız olmuş yaaaawss:)))Hayriyecim doymayacagiz zaten :)
Sütlü kahve ya da ayran icsen iyi gelir
Gerçekler acı adaş napalımBu çok acımasız olmuş yaaaawss:)))
İyi geceler Gelemedim 2 gündür kuzenlerim sözleşmiş gibi geldiler birde kaynım hastanede yatıyor ona gidip geliyorum diyet modumda çok düşük sizide kötü etkilemek istemiyorum öyle iştee....Adaş gelmiş
Askolsun sen de böyle deme ne demek kötü etkilemek adaşİyi geceler Gelemedim 2 gündür kuzenlerim sözleşmiş gibi geldiler birde kaynım hastanede yatıyor ona gidip geliyorum diyet modumda çok düşük sizide kötü etkilemek istemiyorum öyle iştee....
Nasip lerinde yokmuş demek adaşBu gün kuzenler kahvaltıya geldi ama geç kalktılar bende uzun zamandır görüşemedik diye yanlarında uğraşmak istemedim ama sonrasında çok pişman oldum biii mercimekli köfte yapsaydık barii dedim 2. Çayın yanında yalnızca kurabiye yedik kalktılar akşam 5 6 ya kadar oturdular....
Bende listeme aldım yakın zamanda yapayım bariii bugün kuzenlerlede andım ama kaldı öyle yapamadık....Bulgursuz mercimek köftemi olur allasen. :)
Yeni icat çıkarma yasemincim :)
Gün için de yersin akşam yemezsin.. Bol kıvırcık ve turşu eşliğin de bir de çay ve dost muhabbeti oy oy.. KEndi canımı çektirdim şimdi :))
Hayriyecim doymayacagiz zaten :)
Bulgursuz mercimek köftemi olur allasen. :)
Yeni icat çıkarma yasemincim :)
Gün için de yersin akşam yemezsin.. Bol kıvırcık ve turşu eşliğin de bir de çay ve dost muhabbeti oy oy.. KEndi canımı çektirdim şimdi :))
İznin ne kadar sürecek merak ettim sporuna filan daha rahat vakit ayırırsın :) bide sabahları 8 kadar uyursun saat 9 yapma benim gibi uykucu olursun bak senin izin planlarını yaptım bilee :)))İyi geceler güzellerrrr
pazartesi izine ayrılcak bunca yıllık çalışma hayatımda uzun vade hiç izin kullanmadım ama gene oto kontrollü evden çalışma v.s genede sevinçliyim
bu hafta hergün tartıya çıkmadım sürpriz bilmiyorum eksimiyim artımıyım hergün tartılınca geriliyorum
sizde durumlar nedir?asumanzeynep asum demiş YENA m menüler güzel gidiyor ve 2 öğün süper bence kısa sürede topalarsın canımcım
Pırasalı börekte çok güzel oluyor tavsiye ederim denedin mi hiç :)Hatırladım söylemiştin.. Kendileri yapsa noolcak sanki..
Özeldemi yaptırmıştın daha önce.?
Afiyet olsun severim ben de o şekil pırasayı ama beyaz seviyorum salçasız sadece pırasa az pırinç zeytinyağı tuz birazcıkta şeker düdüklüye atıp 7-8 dk. sonra kapatıyorum.. :) Oldu da bitti maşallah.. :))
Geçen bonus yumurtalı kaşarlı pişirmiş güzel olduğunu söylemişti.. Yumurtalı ben de yapıyorum kavurmasını ama kaşarlı denemedim.. Aklımız da bulunsun.. :)
Ispanaklı börek çekiyor canım çok fazla.. Haftasonu yaparım belki..
Nasılsın gebe hanim :)
Uşaklar nasıl ?
Eki Görüntüle 1769610
Yürürken kuğulu Parktan geçtik
gıttım geldım yemek kaşıkladım asum bıde onu ıçmek ıstemedim ama bugun proteın gunu yapmak ıstıyorum bakalım ben sebzeye ağırlık verdım 2 gundur ondanmı doymadım anlamadımHayriyecim doymayacagiz zaten :)
estafırullah neden yanlış anlayayım canım ben 6 ogun besleniyorum yenam ekmekte yıyorum ama vücuduma goreazsa yediklerim tabi bilemem bundan sonra kahvaltılarımı daha sıkı tutayım ozaman zaten fıkır verın dıye paylaasıyorum yalnışlarımı soyleyın lütfen ben tekbasıma yapamamHayriyeciğim yanlış anlamazsan nacizane bir iki şey söylemek istiyorum..
Eğer tüm öğünlerin sabah fotoladığın tabak gibiyse gerçekten çok az...
Bu şekil beslenme çabuk bıkkınlık getirir kuzucum..
Şayet ekmek yemiyorsan 2 yumurta, 15-20 adet zeytin, 1 çay bardağı kuruyemiş, bir dilim peynir ''kibrit kutusu büyüklüğün de değil''. avuç içi büyüklüğün de. Yanın da mevsimine göre söğüşlük malzeme turp,havuç,domates,salatalık,biber gibi...
Bu tip kahvaltı 5-6 saat acıktırmıyor biliyorum çünkü 2-3 ay bu şekil de beslenmiştim.. Çok rahattım..
sonra ki öğünlerini de kendi ağırlığına göre ayarlarsın hayriyeciğim.. Çok fazla aç kalmakta tehlikeli bizim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?