Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız. ben azcık bunalım takılıyorum. dün çok yakın ve eski bir arkadaşımla görüştüm. uzun zamandır görüşmüyorduk. çok zayıflamışın ama çok mutsuz görünüyorsun dedi. mart ayında iş değişikliği yapıcam. yeni iş yeni ortam çok can sıkıcı.

Benim de canım çok sıkkın. .
kızımı düşünüyorum sürekli .. Bu hafta çok mutsuz çok sık ağlıyor. Dün konuştuk sonra babası gelince konuştular. .
umarım rahatlamistir. .
sürekli sınavı düşünüyor. Hep bir kaygı için de napıyım bilemiyorum..
Onu daha bu yaşta gelecek kaygısı yaşayıp uzulmesini hazmedemiyorum ..
Bu bir süreç biliyorum. Inşallah sağlıklı bir şekil de atlatıriz bu süreci. .. tabi tüm emek verenler de..

Haticecigim sen istediğin de is değişikliği yapabiliyormusun .?
Seni daha iyi hissettiricekse tabii yap. Senin huzurun önemli olan.
Çocukların nasıl. ?

İznin ne kadar sürecek merak ettim sporuna filan daha rahat vakit ayırırsın :) bide sabahları 8 kadar uyursun saat 9 yapma benim gibi uykucu olursun bak senin izin planlarını yaptım bilee :)))
Asumancım 15 gün fakat ilk bir hafta antalyadayım ikinci bir haftadada eskişehir ve ankaraya gideceğim aile ziyareti bırkamayı düşünmüyorum sporu yapmadığımda eksi göremiyorum en kötüsü leslie yapıcam gittiğim yerlerde ama uyusam olmazmıııı bende sabah uykusu istiyorumm

Canım kendini iyi hissedicek şeylere yönel ne iş yaptığını bilmiyorum ama iş değiştirmek ortam değiştirmek aslında ruh hali kötü iken iyidir diye düşünüyorum Allah refahlık versin
Hayırlı günler
Kahvaltımı yaptım mantarlı kaşarlı omlet 2 dilim ekmek peynir zeytin vs bal da yedim
Artık aksama Allah Kerim
Canım lahmacun istiyor 1 tane yesem perşembe günü sakıncalı olur mu ki

Yeme asum yeme canımm yaa

Kıyamam kuzuya ya Türkiyedeki eğitim sistemi çünki kaygılanmamak elde değil bi yerleri kazanıyosun bitiriyosun iş kaygısı atanma ve kpss kaygısı hep bir kaygıı kzuzucuk kangi bölüm istiyordu
senin gibi bir annesi var şanslı sen bir şekilde sakinleştirirsin kuzucuğu

Mthn83 canim Allah kolayliklar ferahliklar versin insallah is degistirmen mumkunse iyi gelebilir dedigin gibi degisik.ortam degisik insallah

YENA universite sinavina mi giricek kizin malesef kaygilar hep suruyo aslinda kaygilanmasi da guzel onemsedigini gosterir bazi cocuklar cok onemsemiyor cunku kafasini dagitmaya calisin vaktiniz olursa sinemaya goturun beraber vakit gecirin ve bol bol konusun kaygisi gecmicektir elbet ama onu her durumda seven destek olan bi ailesi oldugunu bilmek ona iyi gelecektir

Yenacım çok normal sınav yaklaştıkça kaygı artıyor benim arkadaşın kızı da girecek o da öyleymis hatta dersaneyi bırakacağım felan demiş Ağlamış bagirmis dersane öğretmeni geldi konuştular felan şimdi biraz düzelmiş
Önemseyen uğraşan çocuklarda kaygı daha fazla oluyor
Allah hepsinin hakkinda hayırlısını versin

Mthn83 haticecim sana ne iyi gelir bilmiyorum ama kendini rahatlatacak ferahlatacak bişeyler bulmak lazım Allah gönlüne ferahlık versin inşallah yeni ortamın sana iyi gelir
bilmiyorum canım yeni ortaya çıkan bişey değil. önceden hipotroide bağlıyordum. şimdi değerler normal ama hala bişeyler eksik duygusal açlık yaşıyorum bu aralar sık sık. bugünüme şükür diyebiliyorum sadece.
canım biz hazırlanırken sınavlara dr karanfil çayı önermişti yada içtiği içeceğe kat canım
Haticecigim sen istediğin de is değişikliği yapabiliyormusun .?
Seni daha iyi hissettiricekse tabii yap. Senin huzurun önemli olan.
Çocukların nasıl. ?
canım aile hekimliğindeyim ben. başka bir hekimle anlaştım
sağol canım amin
sağol canım
20 gun sonra sezeryan olacagim bi aksilik olmazsa kizlar... Bi korku sardi zaman yaklaşınca...
allah bi solukta kurtarsın canım

hayırlı aksamlar kızlar
bugun sukur ıyıydı proteın yıyınce doyuyor gerçekten
hemen yedıklerımı yazayım
sabah 2 yumurta 1 peynır 3 cevız badem 1 dilim ekmek turp
öğlen 1 tabak yeşil mercimek yoğurt 1 dilim ekmek
ara elma
akşam tavuk sote yoğurt 1 dilim ekmek
bırazdanda yoğurt şeysinden yapıcam ınsallah

maalesef yenam gençler hep aynı durumda bende bu kargaşada geçip giden en güzel yıllarına uzulyorum ama maalesef hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…