Aaa sezeryana mı karar kılındı?maşallah cok aaz kalmış bebisini kucagina almana.Allah saglik ve kolaylık versin.ben de cumartesi gidecem bakalm doktorm ne diyecek?20 gun sonra sezeryan olacagim bi aksilik olmazsa kizlar... Bi korku sardi zaman yaklaşınca...
Yena Allah yardmcnz olsun.ama başarı için fazla olmayacak sekilde kaygı da ve heyecan dda gerekiyo.ilk oturumu atlatrsa rahatlar emin ol.Benim de canım çok sıkkın. .
kızımı düşünüyorum sürekli .. Bu hafta çok mutsuz çok sık ağlıyor. Dün konuştuk sonra babası gelince konuştular. .
umarım rahatlamistir. .
sürekli sınavı düşünüyor. Hep bir kaygı için de napıyım bilemiyorum..
Onu daha bu yaşta gelecek kaygısı yaşayıp uzulmesini hazmedemiyorum ..
Bu bir süreç biliyorum. Inşallah sağlıklı bir şekil de atlatıriz bu süreci. .. tabi tüm emek verenler de..
Hic korkma canim goz acip kapayana kadar geciyor hepsi Allah yardimcin olsun saglikla al.bebegini kucagina insallah her aninin tadini cikar kucaga alisir diye onu kendinden mahrum birakma goz acip kapayana kadar geciyor zaman sonra keske diyosun daha cok opseudim koklasaydim ben diyorum cunku ilk kizimi keske bidik kizim gibi yetistirebilseydim cok uzuluyorum o cahllik hallerime simdi20 gun sonra sezeryan olacagim bi aksilik olmazsa kizlar... Bi korku sardi zaman yaklaşınca...
canim cok gecmis olsun mahkemeyide kazanirsin insallah mahkemelik oldugun insanlarla yuz yuze bakiyor olman da ayri bi sorun zaten iyi duriyosun yine ben olsam lanet olsun size deyip tasi taragi toplayip gitmistim.o okuldanyenacım biz o gun önce sada hastanesine geldik once orda ortopediye randevu almıştım hem anneanneme hem bana oda ameliyat olacak pazartesi gunu protez takılaak dizlerine...dru cok methediyorlardı burada benimde ayaklarımdan yuruyemediğimi canımın çok yandıgını söyleyince rontgen ultrason sonucunda ıkı ayak bileğimede iğne yaptı ucer tane canım çok yandı ...orda varıslerim içinde ultrason çektirmişti 4. derece dedi biran önce kalp damar druna git dedi ayvalıktada yok ...esimde alsancak devlet hastanesinin yanında profosorun muayenesi..hemen o hastaneden randevu aldım ameliyat dedi artık kararını ver zamanı gelmiş dedi...varis corabı verdi iki gündür giyiyorum ama bir an önce kilonu ver öyle ameliyat ol dedi..rahat olursun dedi..dunde mahkemem vardı hep yalnış ifade verdiler suclu benişim gibi canım çok sıkıldı avukatım beni çok guzel savundu biraz korktular ıyıde oldu ..canım sandıklarım yuzume baka baka yalan ifade verdiler çok sasırdım ...mahkemeden sonra okulda beraberdik tuh yuzunuze demek isterdim ama olay mahkemelik olunca bişey diyemiyorsun...
Hoşgeldin kaçak bekliyordum seni dört gözleiyii akşamlarr kaçakk geldiiiiii
tabisi kilo laraktan döndümmm
nefret ediyorum ama malaesef gene 90 üzeriyim başa sardık gene
Allahım hayırlısıyla 8 leri görmek nasip eder inşallah
hamişlerimiz ve diğer topik arkadaşlarımız nasılsınız
geldimm valla çokk fena yımmm kilomda arttı topuk dikenimde basamıyorum ayağımın üzerineHoşgeldin kaçak bekliyordum seni dört gözle
Gezdin tozdun geldin şimdi bir düzene girersin topugun da rahat lar inşallahgeldimm valla çokk fena yımmm kilomda arttı topuk dikenimde basamıyorum ayağımın üzerine
sanırım izinde çok gezdimmmm
86 mı oldun senn annammmmmm şöyle bi bakam dedim oyy oyyyy maşşallahhhhh kızzz benim yokluğumu fırsat bilmişsin arayı açmışsınn fırsatçı asuuuGezdin tozdun geldin şimdi bir düzene girersin topugun da rahat lar inşallah
Geçen hafta öyleydi bakalım yarın kaç çıkacağım :)86 mı oldun senn annammmmmm şöyle bi bakam dedim oyy oyyyy maşşallahhhhh kızzz benim yokluğumu fırsat bilmişsin arayı açmışsınn fırsatçı asuuu
İyi akşamlar
Bugün 40 dk kadar yürüdüm
Akşam 1 lahmacun 2 mercimek köftesi yedim ayran içtim
Hemşerim yeme demişti ama yedim
iyii akşamlarr kaçakk geldiiiiii
tabisi kilo laraktan döndümmm
nefret ediyorum ama malaesef gene 90 üzeriyim başa sardık gene
Allahım hayırlısıyla 8 leri görmek nasip eder inşallah
hamişlerimiz ve diğer topik arkadaşlarımız nasılsınız
Ben görmedim ne kadar gezdiğini
okadar gezmemme zayıflamam lazımdı demii yawww
Yediklerini de desene :)okadar gezmemme zayıflamam lazımdı demii yawww
ooo sende dönmüşsün sahnelere bacımmmmm hoşgeldinnyaediğinle yürüyüş birbirini telafi etmiş asum
hoşgeldin gördük gördük ne kaaaaa gezdiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?