Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım biz o gun önce sada hastanesine geldik once orda ortopediye randevu almıştım hem anneanneme hem bana oda ameliyat olacak pazartesi gunu protez takılaak dizlerine...dru cok methediyorlardı burada benimde ayaklarımdan yuruyemediğimi canımın çok yandıgını söyleyince rontgen ultrason sonucunda ıkı ayak bileğimede iğne yaptı ucer tane canım çok yandı ...orda varıslerim içinde ultrason çektirmişti 4. derece dedi biran önce kalp damar druna git dedi ayvalıktada yok ...esimde alsancak devlet hastanesinin yanında profosorun muayenesi..hemen o hastaneden randevu aldım ameliyat dedi artık kararını ver zamanı gelmiş dedi...varis corabı verdi iki gündür giyiyorum ama bir an önce kilonu ver öyle ameliyat ol dedi..rahat olursun dedi..dunde mahkemem vardı hep yalnış ifade verdiler suclu benişim gibi canım çok sıkıldı avukatım beni çok guzel savundu biraz korktular ıyıde oldu ..canım sandıklarım yuzume baka baka yalan ifade verdiler çok sasırdım ...mahkemeden sonra okulda beraberdik tuh yuzunuze demek isterdim ama olay mahkemelik olunca bişey diyemiyorsun...

yenacım dediğin çok dogru bende kahvaltıda artık ekmek yemiyorum bol ceviz badem kayısı iki haslanmış yumurta peynir olcüsüz domates alatalık zeytin hakıkattende çok doyurucu oluyor ekmeksizde doyuluyormus ..
menüye devam edeyim
oğle tavuksuyuna yogurtlu çorba
4 kaşık bakla yemegi yogurt
şimdide ıspanak yemeği yogurtlu salata yıyeceğim ..geç kaldım esimi bekliyordum ama gecikti en iyisi kalkıp yiyeyim...
birgun izmire gitmem birde dun mahkeme stresi azcık kaçamak yapınca fazla eksiye gecemedim halbuki haftasonu eksi bire düşmüstüm bakalım yarın ne çıkacak...

Yena Allah yardmcnz olsun.ama başarı için fazla olmayacak sekilde kaygı da ve heyecan dda gerekiyo.ilk oturumu atlatrsa rahatlar emin ol.

20 gun sonra sezeryan olacagim bi aksilik olmazsa kizlar... Bi korku sardi zaman yaklaşınca...
Hic korkma canim goz acip kapayana kadar geciyor hepsi Allah yardimcin olsun saglikla al.bebegini kucagina insallah her aninin tadini cikar kucaga alisir diye onu kendinden mahrum birakma goz acip kapayana kadar geciyor zaman sonra keske diyosun daha cok opseudim koklasaydim ben diyorum cunku ilk kizimi keske bidik kizim gibi yetistirebilseydim cok uzuluyorum o cahllik hallerime simdi
canim cok gecmis olsun mahkemeyide kazanirsin insallah mahkemelik oldugun insanlarla yuz yuze bakiyor olman da ayri bi sorun zaten iyi duriyosun yine ben olsam lanet olsun size deyip tasi taragi toplayip gitmistim.o okuldan

Hoşgeldin kaçak bekliyordum seni dört gözle

İyi akşamlar
Bugün 40 dk kadar yürüdüm
Akşam 1 lahmacun 2 mercimek köftesi yedim ayran içtim
Hemşerim yeme demişti ama yedim

yaediğinle yürüyüş birbirini telafi etmiş asum

hoşgeldin gördük gördük ne kaaaaa gezdiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…