Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler....

Az biraz okuyum dedim okudum bi kaç günü...

Elif Zeynep hep aklımdasınız. Allahım sağlıkla kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin inş hamınıza :)
y.o.l.c.u zeynom hastanede iç hazır bişey olmaz eve gelince yaparlar sana doğalından zaten fucutta ilaç narkoz oluyo meyve suyu hafif kalır onların yanında... ben erik suyunun cok gaz yaptığına sahit olmuştum bizzat. yazın süt yapsın diye içtim gunum zehir olmuştu
Gaz için bi hap veriyolar ya onlar iyi gelir inş. Sen acemi değilsin biliyosun inan gaz aynı gaz ben diyim sana Bu havadan sudan muhabbeti kesiyorum artık...

Taze gebeler mesaj yazarken sizin için sansür uyguluyorum kıymetimi bilim ele dümdüz yazabilirdim herbişeyi ayy iğrençsin bınıs

Elifcim senin içinde inş hersey cok kolay olur... tedirgin oldukça sonucu düşün lohusa şerbeti incik boncuk neyin öyle şeyler düşün :) ben en çok bebeğin yüzünü tenini merak ediyodum son zamanda hep karnımın içini görüyodum rüyamda :)

_______

Geleyim bana :) hala tel gelmedi bekliyorum 20 iş günüymüş sınır bugün 15. iş günü eli kulağındadır inş. aradım sordum servise yayık ağızlı bi kız dediki hanımefendi zaten 20 gün süresi var işleminiz devam ediyomuş şu an başka bir bilgi görünmüyor 20 günü doldurmak zorundamısınız diyemedim tel onların elindeyken

Buraya ve face çok fazla giriyomuşum onu eyice bir anladım. Geçen hafta çok kötüydüm şimdi daha iyiyim.

Cumartesi elimin kolumun ağrısı için dr gittim beyin ve sinir dr u boyun fıtığım var deyince hemen mr istedi çektirdim. 5. 6.diskteki fıtıklarım duruyo hamdolsun amma bu fıtık bu derece ağrı yapmazmış şikayetim üzerine emg istedi onuda bugun çektirdim epeyde tırsarak gittim iyi geçti. Sonuç olarak sinirlerimde ve kaslarımda hiç bir şey yokmuş gayet iyilermiş e fıtıkta sinire baskı yapmıyo bu başka bişey dedi emg yi yapan dr.
Kas romatizması olabilirmiş çok ödemim varmış bunun üstüne gidip araştırmalıymışım dahiliye ya da fizik tedavi uzmanlarıyla, birde etim kalın ve sertmiş iğneleri yaparken dedi daş gibi olduğumu diyecektide dili sürçtü zaar ilk bakan dr da bi görsün bakalım ne diycem ne tavsiye edicek.

Bişey çıkmadığına sevindim şükür olsun tabiki ama ne olduğunun belli olmaması canımı sıktı...ciddibir sıkıntım var gerçekten.

Meşhur hint dizisine bakıyorum tv ye bakmıyodum bile... telden yazmak zor diyen taze kürklü arkadaş inan bana pc den uzun zaman arayla yazmak daha zormuş herşey gençlikte tele çok hakim olduğum için pc zor geldi.

Uzun yazdım kolum ağrımaya başladı. Kiloma gelince ölümüne yemiyorum ama düzensiz dengesiz sağlıksız yiyorum. çok huzursuzum bunun için.

Beyleyken beyle....Ha bu arada..

Manevi desteğini esirmeyen güzel mesajlarıyla bana güç veren çok kötüyüm diye yazdığımda üşenmeden okuyan kırmızı kürklü kova kişisine burdan teşekkürlerimi sunuyorum.

az uzunmu oluvermiş okumayın valla alınmam ben yazdım ya o yeter

NurSena hoşgeldin canım.buralar iyice şenlendi
Hoşbukdukkk donduk gene ins uaza kadar biraz inceliriz

Bonus üşenmeden okudummm zevkle geçmiş olsun canimcim Allah şifa versinnn tel icin ne oldu bilmiyorum amma ben enson verdiğimde gelmedi şikayert ettkm (musteri hizmetlerini aradim o ay faturaya baya kitlediler paraliymiş) neyse 6 ay sonra yenisini gonderdiler ben ümidi kesip bir gun once yeni tel alanca:)

Gunaydin
Kilom 96.8
Hosgeldin toparlarsin sen bekliyoruz resimli monu onerilerini
canim iyi olmana sevindim insallah sonuclarin iyi cukar ayrica hic sikilmadan okudum

canım özledik hadi bi gel artık ve hepsini okudum :)))

esselamun aleykum hayırlı cumalar hayırlı sabahlar
cok sukur gunumuze bugun tolantıya gıdıcem bakalım inşallah az yerım
kasımpatı canım benı ızınlı yazarsan sevınırım gıne
Hayirli cumalar diliyorum ve yeni başlangıç kilom 91.600
hosgeldın nursena aman fazla bir şey yokmus halledersın sen
Eki Görüntüle 1771245 buyurun kahvaltiya arkadaslar zeytinde vardi ama bidigin elinden kurtaramadim
afıyet olsun bol bol eksı getırsın ınsallah

Özledik be yaaa
Geçmiş olsun geçsin gitsin sıkıntıların inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…