Meşhur hint dizisine bakıyorum tv ye bakmıyodum bile... telden yazmak zor diyen taze kürklü arkadaş inan bana pc den uzun zaman arayla yazmak daha zormuş herşey gençliktetele çok hakim olduğum için pc zor geldi.
Hayirli cumalar diliyorum ve yeni başlangıç kilom 91.600
Günaydın hayirli cuma lar
Kilom128.en eden aynıymış diye üzülürken malum günlerde olduğum aklıma geldi...cunki haftasonu 127.5 görmüştüm..bir haftadır ekmekte hiç yemiyorum çok dikkat liyim...birde varislerim çok sis odemde çok vücudumda...
Dün bütün gün temizlik yapınca sabahtan yemeklerini koydum isim bitti ..ne kadar huzurlu oluyorum...
Kahvaltı
Iki yumurtalı menemen
Iki dilim peynir
6-7tane siyah yeşil zeytin
Cok da güzel doydum,,
Öğleye kıymalı taze fasulye ve ezogelin corbasi pisiyor
Hayırlı cumalar
Mutluluk huzur sağlık bizimle olsun
11.5 da randevum var kadın dogumcuda hiç istemeden de olsa gideceğim galiba
Hormon hapları bitti 10 gün oluyor kontrole gel dediydi
İlaca devam edecekmiyim bilmiyorum canım bakalımHayırlı cumalar asum geçmiş olsun sadece ilaç yazdırma sanırım rutin kontrol inşallah önemli bişey yoktur
İlaca devam edecekmiyim bilmiyorum canım bakalım
Erken menopoza girmemek için hormon kullandım 2 ayGeçmiş olsun tekrardan ne için ilaç kullanıyordun ?
Erken menopoza girmemek için hormon kullandım 2 ay
nothinggg kilolarimiz birbirine yakin biz senle yaris halinde olsak ya ne dersin
Hosgeldin nursena.özlettin kendini.naslsn?bizler de iyiyiz.son günlerimiz artkiyii akşamlarr kaçakk geldiiiiii
tabisi kilo laraktan döndümmm
nefret ediyorum ama malaesef gene 90 üzeriyim başa sardık gene
Allahım hayırlısıyla 8 leri görmek nasip eder inşallah
hamişlerimiz ve diğer topik arkadaşlarımız nasılsınız
olmaz canim merak etme bende de 3 cocuk var zaten yerini tutmaz ama bi fark eder belkisüper tamam varım ben haftada 3 gün spor salonum var ama haksız rekabet olmz değilmi
canım mevzu neydi kaçırdım galiba.maşallah çok iyi kilo vermişsin bu hafta beni geçmişsinhayırlı cumalar güzeller. nasılsınız. hala kafam karışık.kendme güvendirdiğim insanların çırpınışlarını görmek çok ağır geliyor çok üzülüyorum ama buda benim geleceğim. zor günler geçiriyorum. allahım bu günün hürmetine cümlesine içinde bizlerede kolaylık ver yarabbim amin.
kilom: 83
spor 260 çoğu var azı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?