Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bide kizlar bisey daha sorucam simdi ben sabah genelde ust uste bi kac kez tartiliyorum ve ilk ciktigim rakamla sonraki.rakam.bir olmuyo fakat daha sonraki rakamlar hep ikinci tartildigimla ayni cikyo umarim anlatabildim ikinci tartildigimi baz almaliyim dimi

Allah seni inandırsın bağada öyle oluyo

Ben burdayken listeyi yapsammı ki ecaba daha spor yapan varmıdır bilemedim şimcik

nothing pc den oyun bile oynayamadım var gerisini sen düşün elimin altında hızlı hızlı değiştiğim şekerler neyim anca iki kere tıklayınca değişiyo ben zor oynarım pc den tel geleydi o bana yetiyo çocuk durmadımı kapaması kaldırmasıda kolay oluyo power tuşuynan

heyyy bonus heyyy kk da sabahlardık be yaşladınmışım sanal olarak bile

olmaz canim merak etme bende de 3 cocuk var zaten yerini tutmaz ama bi fark eder belki

tamam canım bende çocuk yok pöpüş var

benimde aynı oluyor ama ilk tartıldığımı baz alıyorum

hehe oyunmu nirde oynayamamki cepten,farm heroes saga oynuyor eşim aynen şıkır şıkır meyve kaydırıyor

oyy oyyy sen yaşlandıysan biz napalım kuzuuu

Selamın aleyküm hayırlı cumalar
kilom:89.9
simdiden liste yapan ve azmadip diyetini bozmayan kilo verebilen butun arkadaslarimi tebrik ediyorum
ne zaman diyetime yeniden baslayabilecegim cook merak ediyorum
allaha emanet olun

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Nothinggg[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Allah seni inandırsın bağada öyle oluyo
Peki hangisini baz aliyosun sen
Yaaa ben ikinciyi baz aliyorum ve genelde o cok olan oluyor

ellerine.saglik canim arkadaslari tebrik eder kendimide bu listede gormeyi arzu ederim

O surec cok zor bi surec ya, tam da ergenlikle ayni zamanlar olunca daha da zorlasiyo. Insallah iyi sonuclar alirsiniz
Insallah sıkıntılarin hafiflesin canim su mubarek gunde
Oo bebekler peşpeşe gelecek maşallah
Allah kolaylık versin elifcim korkma hiç
Sagol ablacim dua et..
hiç korkma elıfcım bırgunde gecıp gıdecek ama sonucu dünyanın en güzel duygusu
Cok sagol canim insallah sonrasini yasamak da nasip olur
Aaa sezeryana mı karar kılındı?maşallah cok aaz kalmış bebisini kucagina almana.Allah saglik ve kolaylık versin.ben de cumartesi gidecem bakalm doktorm ne diyecek?
Benimki 38. haftada alalim dedi tam bi tarih de vermedi gerci mart basi aliriz dedi bakalim..
Sagol canim insallah..
Hosgeldin nursena.. Sen yine bi azimle baslayip verirsin aldiklarini insallah
Canim hosgeldin, yazdiklarini okumayi ozlemisim daha da uzun yazabilirdin:)
Insallah hayirlisiyla atlatabilirim dogumu, dua et..
Sen de agrilarini ihmal etme arastir canim, daha yasin genc, insallah hicbisey cikmaz, geciverir sıkıntılarin..

Ellerine saglik bonuscum. Spor yapan arkadaslar tebrik ederim hepinizi.

Bu arada esim spor yapiyo bu ara her gun 1 saat kosuyo disarda. Ve cok da diyet yapiyo denemez. Sadece abur cuburu ve sekeri kesti ve kepek ekmegi yiyo.. Ama yemekleri tabak tabak goturuyo:) ilk hafta 3 kilo verdi. Artik haftalik 2 kilo gidiyo en az. Ama hic kaytarmiyo, yagmur yagsa bile cikiyo kosmaya...

Hasili spor ve istikrar onemli.. :)

Gecen sene de sadece kosu bandiyla, hic diyet yapmadan 8 kilo vermisti.. Tabi birakinca aliyo:)))

Bu erkeklerin metabolizmasi bizden farkli malesef bi de bizden daha istikrarlilar sanirim

Temmuzda en yakin arkadasimin dugunu var kizlar.. Uzun zamandir gormedigim yuzlerce insan gorecegim. Ve herkesten aaaa ne olmus sana lafini duymak istemiyorum. Dogumdan sonra epey sıkı tutacagim insallah diyet ve spor isini... Diyetisyene de gideyim diyorum sutumu kesmeyecek bi diyet uygulamam lazim.

Bu erkeklerin metabolizmasi bizden farkli malesef bi de bizden daha istikrarlilar sanirim
Metabolizmalari daha hizli oluyomus canim evet. Ama benim esim ilac kullaniyo psikolojik bi rahatsizliktan dolayi. O da kilo aldiriyo ve engelliyo da kilo vermesini. aslinda yapi olarak genis yapili degil ama ilactan dolayi gobek yapiyo epey. Ama cok ugrasiyo 1 ay, misafirlige gitsek de erken donuyoruz mesela kosmak icin. Evde de mekik cekiyo falan.

Ben 3 gun dayanamam sıkılırım, o yuzden de 3 senedir zayiflicam diyorum ama 105i gordum hamilelikte :)
Ama o 1 ayda 10 kiloyu gonderiyo sıkı tuttugu icin..

Bonus ellerine sağlık
Sporcuları Kutlarım
Ben de Dr dan gelirken yürüdüm
İlaç 1 şubatta bitmişti Dr ara vermisken bakalım nolcak dedi ilaca tekrar baslamadi tekleyince başlarız dedi:)45 yaşına kadar bari öteleyelim diyor bende durum bu
Kuru dolma yapıyorum akşama ama canım pek istemiyor böyle aklımda daha zararlı şeyler var nedense

Merak etme canim dogumdan sonra 7 8 kilo rahat gidiyo zaten sonrada sisin falan iniyo 10 kilo gider rahat sonrasi sende artik bol yesillik komposto corba sut yapar zaten bol su icip karbonhidrattan uzak durursan kisa surede toparlarsin ay gelinim.sana soyluyom yeliz sen anla artik

Selamün aleyküm...

20 gun sonra sezeryan olacagim bi aksilik olmazsa kizlar... Bi korku sardi zaman yaklaşınca...

aaa çok şaşırdım...hayırlısı olsun inş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...

sağol canım...benimde aklım sizde ama çok gelemiyorum işte....hazır meyve suyuna gelince sağlıksızlığından ziyade şüpheliler kategorisinden olduğundan yıllardır kullanmıyoruz canım ama hastanede mecbur içiriyolar o bakımdan evden götürsem diye düşündüydüm....ayrıca taze gebeler için sansürlerinde şahane....bu arada sinirlerde bi sıkıntı olmamasına sevindim annemde var çünkü ordan biliyorum çokk zor bide onun büyük bi boyun fıtığı var ana damara yoğun baskı yapıyomuş zorluğunu iyi bilirim yani..ama bencede peşini bırakma bukadar olmuşken neden oluyomuş öğren kas romatizmasıda olabilir doktorun dediği gibi üzülerek söylüyorumki oda illet bişey...(ne güzel moral verdim he Allah belamı verecek)bu arada yazılarını okumayı özlemişim hiç te sıkılmadım kendi adıma...telefonunada en kısa zamanda kavuşursun inş...şeyy biri uzunmu yazdım demişti...

Eki Görüntüle 1771245 buyurun kahvaltiya arkadaslar zeytinde vardi ama bidigin elinden kurtaramadim

yelizz orda reçelmi gördümm....diyette nezamandan beri reçel yiyoz kızz...(canım çekmedi rahat ol)

Kilom 85.3 -800gr
180 dk yürüyüş

ooo süpersin asuman ablaa...bana şuan rüya gibi geliyo o rakamlar...

neyse bonus bekliyo beni beraber zayıflıcaz inş....

derincim geçmiş olsun....

nursena hoşgeldinn...çok kilo almamışsın hakkından gelirsin sen onların....

sanki daha bişeyler yazıcaktım ama unuttum kusuruma bakmayın olurmu ihtiyarlığıma verin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…