Bide kizlar bisey daha sorucam simdi ben sabah genelde ust uste bi kac kez tartiliyorum ve ilk ciktigim rakamla sonraki.rakam.bir olmuyo fakat daha sonraki rakamlar hep ikinci tartildigimla ayni cikyo umarim anlatabildim ikinci tartildigimi baz almaliyim dimi
olmaz canim merak etme bende de 3 cocuk var zaten yerini tutmaz ama bi fark eder belki
Bide kizlar bisey daha sorucam simdi ben sabah genelde ust uste bi kac kez tartiliyorum ve ilk ciktigim rakamla sonraki.rakam.bir olmuyo fakat daha sonraki rakamlar hep ikinci tartildigimla ayni cikyo umarim anlatabildim ikinci tartildigimi baz almaliyim dimi
nothing pc den oyun bile oynayamadım var gerisini sen düşünelimin altında hızlı hızlı değiştiğim şekerler neyim anca iki kere tıklayınca değişiyo ben zor oynarım pc den tel geleydi o bana yetiyo çocuk durmadımı kapaması kaldırmasıda kolay oluyo power tuşuynan
heyyy bonus heyyy kk da sabahlardık be yaşladınmışım sanal olarak bile
Peki hangisini baz aliyosun senAllah seni inandırsın bağada öyle oluyo
Yaaa ben ikinciyi baz aliyorum ve genelde o cok olan oluyortamam canım bende çocuk yok pöpüş var
benimde aynı oluyor ama ilk tartıldığımı baz alıyorum
hehe oyunmu nirde oynayamamki cepten,farm heroes saga oynuyor eşim aynen şıkır şıkır meyve kaydırıyor
oyy oyyy sen yaşlandıysan biz napalım kuzuuu
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Nothinggg[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
ellerine.saglik canim arkadaslari tebrik eder kendimide bu listede gormeyi arzu ederimHaftanın spor 1.si
yst38
Haftanın spor 2.si
Nothinggg
Haftanın spor 3.sü
asumanzeynep
SPOR YAPAN HERKESİ TEBRİK EDERİM... AZ DA OLSA ÇABA GÖSTERMEK HARİKA... HELE DE İŞİN GÜCÜN ARASINDA VAKİT AYIRIP SPOR YAPMAK MİKEMMELL
O surec cok zor bi surec ya, tam da ergenlikle ayni zamanlar olunca daha da zorlasiyo. Insallah iyi sonuclar alirsinizBenim de canım çok sıkkın. .
kızımı düşünüyorum sürekli .. Bu hafta çok mutsuz çok sık ağlıyor. Dün konuştuk sonra babası gelince konuştular. .
umarım rahatlamistir. .
sürekli sınavı düşünüyor. Hep bir kaygı için de napıyım bilemiyorum..
Onu daha bu yaşta gelecek kaygısı yaşayıp uzulmesini hazmedemiyorum ..
Bu bir süreç biliyorum. Inşallah sağlıklı bir şekil de atlatıriz bu süreci. .. tabi tüm emek verenler de..
Insallah sıkıntılarin hafiflesin canim su mubarek gundebilmiyorum canım yeni ortaya çıkan bişey değil. önceden hipotroide bağlıyordum. şimdi değerler normal ama hala bişeyler eksik duygusal açlık yaşıyorum bu aralar sık sık. bugünüme şükür diyebiliyorum sadece.
canım biz hazırlanırken sınavlara dr karanfil çayı önermişti yada içtiği içeceğe kat canım
canım aile hekimliğindeyim ben. başka bir hekimle anlaştım
sağol canım amin
sağol canım
allah bi solukta kurtarsın canım
Sagol ablacim dua et..Oo bebekler peşpeşe gelecek maşallah
Allah kolaylık versin elifcim korkma hiç
Cok sagol canim insallah sonrasini yasamak da nasip olurhiç korkma elıfcım bırgunde gecıp gıdecek ama sonucu dünyanın en güzel duygusu
Benimki 38. haftada alalim dedi tam bi tarih de vermedi gerci mart basi aliriz dedi bakalim..Aaa sezeryana mı karar kılındı?maşallah cok aaz kalmış bebisini kucagina almana.Allah saglik ve kolaylık versin.ben de cumartesi gidecem bakalm doktorm ne diyecek?
Sagol canim insallah..Hic korkma canim goz acip kapayana kadar geciyor hepsi Allah yardimcin olsun saglikla al.bebegini kucagina insallah her aninin tadini cikar kucaga alisir diye onu kendinden mahrum birakma goz acip kapayana kadar geciyor zaman sonra keske diyosun daha cok opseudim koklasaydim ben diyorum cunku ilk kizimi keske bidik kizim gibi yetistirebilseydim cok uzuluyorum o cahllik hallerime simdi
canim cok gecmis olsun mahkemeyide kazanirsin insallah mahkemelik oldugun insanlarla yuz yuze bakiyor olman da ayri bi sorun zaten iyi duriyosun yine ben olsam lanet olsun size deyip tasi taragi toplayip gitmistim.o okuldan
Hosgeldin nursena.. Sen yine bi azimle baslayip verirsin aldiklarini insallahiyii akşamlarr kaçakk geldiiiiii
tabisi kilo laraktan döndümmm
nefret ediyorum ama malaesef gene 90 üzeriyim başa sardık gene
Allahım hayırlısıyla 8 leri görmek nasip eder inşallah
hamişlerimiz ve diğer topik arkadaşlarımız nasılsınız
Canim hosgeldin, yazdiklarini okumayi ozlemisim daha da uzun yazabilirdin:)İyi geceler....
Az biraz okuyum dedim okudum bi kaç günü...
Elif Zeynep hep aklımdasınız. Allahım sağlıkla kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin inş hamınıza :)
y.o.l.c.u zeynom hastanede iç hazır bişey olmaz eve gelince yaparlar sana doğalından zaten fucutta ilaç narkoz oluyo meyve suyu hafif kalır onların yanında... ben erik suyunun cok gaz yaptığına sahit olmuştum bizzat. yazın süt yapsın diye içtim gunum zehir olmuştu
Gaz için bi hap veriyolar ya onlar iyi gelir inş. Sen acemi değilsin biliyosun inan gaz aynı gaz ben diyim sanaBu havadan sudan muhabbeti kesiyorum artık...
Taze gebeler mesaj yazarken sizin için sansür uyguluyorum kıymetimi bilim ele dümdüz yazabilirdim herbişeyiayy iğrençsin bınıs
Elifcim senin içinde inş hersey cok kolay olur... tedirgin oldukça sonucu düşün lohusa şerbeti incik boncuk neyin öyle şeyler düşün :) ben en çok bebeğin yüzünü tenini merak ediyodum son zamanda hep karnımın içini görüyodum rüyamda :)
_______
Geleyim bana :) hala tel gelmedi bekliyorum 20 iş günüymüş sınır bugün 15. iş günü eli kulağındadır inş. aradım sordum servise yayık ağızlı bi kız dediki hanımefendi zaten 20 gün süresi var işleminiz devam ediyomuş şu an başka bir bilgi görünmüyor20 günü doldurmak zorundamısınız diyemedim tel onların elindeyken
Buraya ve face çok fazla giriyomuşum onu eyice bir anladım. Geçen hafta çok kötüydüm şimdi daha iyiyim.
Cumartesi elimin kolumun ağrısı için dr gittim beyin ve sinir dr u boyun fıtığım var deyince hemen mr istedi çektirdim. 5. 6.diskteki fıtıklarım duruyo hamdolsunamma bu fıtık bu derece ağrı yapmazmış şikayetim üzerine emg istedi onuda bugun çektirdim epeyde tırsarak gittim iyi geçti. Sonuç olarak sinirlerimde ve kaslarımda hiç bir şey yokmuş gayet iyilermiş e fıtıkta sinire baskı yapmıyo bu başka bişey dedi emg yi yapan dr.
Kas romatizması olabilirmiş çok ödemim varmış bunun üstüne gidip araştırmalıymışım dahiliye ya da fizik tedavi uzmanlarıyla, birde etim kalın ve sertmiş iğneleri yaparken dedidaş gibi olduğumu diyecektide dili sürçtü zaar ilk bakan dr da bi görsün bakalım ne diycem ne tavsiye edicek.
Bişey çıkmadığına sevindim şükür olsun tabiki ama ne olduğunun belli olmaması canımı sıktı...ciddibir sıkıntım var gerçekten.
Meşhur hint dizisine bakıyorum tv ye bakmıyodum bile... telden yazmak zor diyen taze kürklü arkadaş inan bana pc den uzun zaman arayla yazmak daha zormuş herşey gençliktetele çok hakim olduğum için pc zor geldi.
Uzun yazdım kolum ağrımaya başladı. Kiloma gelince ölümüne yemiyorum ama düzensiz dengesiz sağlıksız yiyorum. çok huzursuzum bunun için.
Beyleyken beyle....Ha bu arada..
Manevi desteğini esirmeyen güzel mesajlarıyla bana güç veren çok kötüyüm diye yazdığımda üşenmeden okuyan kırmızı kürklü kova kişisine burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
az uzunmu oluvermişokumayın valla alınmam ben yazdım ya o yeter
Bu erkeklerin metabolizmasi bizden farkli malesef bi de bizden daha istikrarlilar sanirimEllerine saglik bonuscum. Spor yapan arkadaslar tebrik ederim hepinizi.
Bu arada esim spor yapiyo bu ara her gun 1 saat kosuyo disarda. Ve cok da diyet yapiyo denemez. Sadece abur cuburu ve sekeri kesti ve kepek ekmegi yiyo.. Ama yemekleri tabak tabak goturuyo:) ilk hafta 3 kilo verdi. Artik haftalik 2 kilo gidiyo en az. Ama hic kaytarmiyo, yagmur yagsa bile cikiyo kosmaya...
Hasili spor ve istikrar onemli.. :)
Gecen sene de sadece kosu bandiyla, hic diyet yapmadan 8 kilo vermisti.. Tabi birakinca aliyo:)))
Metabolizmalari daha hizli oluyomus canim evet. Ama benim esim ilac kullaniyo psikolojik bi rahatsizliktan dolayi. O da kilo aldiriyo ve engelliyo da kilo vermesini. aslinda yapi olarak genis yapili degil ama ilactan dolayi gobek yapiyo epey. Ama cok ugrasiyo 1 ay, misafirlige gitsek de erken donuyoruz mesela kosmak icin. Evde de mekik cekiyo falan.Bu erkeklerin metabolizmasi bizden farkli malesef bi de bizden daha istikrarlilar sanirim
Merak etme canim dogumdan sonra 7 8 kilo rahat gidiyo zaten sonrada sisin falan iniyo 10 kilo gider rahat sonrasi sende artik bol yesillik komposto corba sut yapar zaten bol su icip karbonhidrattan uzak durursan kisa surede toparlarsin ay gelinim.sana soyluyom yeliz sen anla artikMetabolizmalari daha hizli oluyomus canim evet. Ama benim esim ilac kullaniyo psikolojik bi rahatsizliktan dolayi. O da kilo aldiriyo ve engelliyo da kilo vermesini. aslinda yapi olarak genis yapili degil ama ilactan dolayi gobek yapiyo epey. Ama cok ugrasiyo 1 ay, misafirlige gitsek de erken donuyoruz mesela kosmak icin. Evde de mekik cekiyo falan.
Ben 3 gun dayanamam sıkılırım, o yuzden de 3 senedir zayiflicam diyorum ama 105i gordum hamilelikte :)
Ama o 1 ayda 10 kiloyu gonderiyo sıkı tuttugu icin..
20 gun sonra sezeryan olacagim bi aksilik olmazsa kizlar... Bi korku sardi zaman yaklaşınca...
İyi geceler....
Az biraz okuyum dedim okudum bi kaç günü...
Elif Zeynep hep aklımdasınız. Allahım sağlıkla kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin inş hamınıza :)
y.o.l.c.u zeynom hastanede iç hazır bişey olmaz eve gelince yaparlar sana doğalından zaten fucutta ilaç narkoz oluyo meyve suyu hafif kalır onların yanında... ben erik suyunun cok gaz yaptığına sahit olmuştum bizzat. yazın süt yapsın diye içtim gunum zehir olmuştu
Gaz için bi hap veriyolar ya onlar iyi gelir inş. Sen acemi değilsin biliyosun inan gaz aynı gaz ben diyim sanaBu havadan sudan muhabbeti kesiyorum artık...
Taze gebeler mesaj yazarken sizin için sansür uyguluyorum kıymetimi bilim ele dümdüz yazabilirdim herbişeyiayy iğrençsin bınıs
Elifcim senin içinde inş hersey cok kolay olur... tedirgin oldukça sonucu düşün lohusa şerbeti incik boncuk neyin öyle şeyler düşün :) ben en çok bebeğin yüzünü tenini merak ediyodum son zamanda hep karnımın içini görüyodum rüyamda :)
_______
Geleyim bana :) hala tel gelmedi bekliyorum 20 iş günüymüş sınır bugün 15. iş günü eli kulağındadır inş. aradım sordum servise yayık ağızlı bi kız dediki hanımefendi zaten 20 gün süresi var işleminiz devam ediyomuş şu an başka bir bilgi görünmüyor20 günü doldurmak zorundamısınız diyemedim tel onların elindeyken
Buraya ve face çok fazla giriyomuşum onu eyice bir anladım. Geçen hafta çok kötüydüm şimdi daha iyiyim.
Cumartesi elimin kolumun ağrısı için dr gittim beyin ve sinir dr u boyun fıtığım var deyince hemen mr istedi çektirdim. 5. 6.diskteki fıtıklarım duruyo hamdolsunamma bu fıtık bu derece ağrı yapmazmış şikayetim üzerine emg istedi onuda bugun çektirdim epeyde tırsarak gittim iyi geçti. Sonuç olarak sinirlerimde ve kaslarımda hiç bir şey yokmuş gayet iyilermiş e fıtıkta sinire baskı yapmıyo bu başka bişey dedi emg yi yapan dr.
Kas romatizması olabilirmiş çok ödemim varmış bunun üstüne gidip araştırmalıymışım dahiliye ya da fizik tedavi uzmanlarıyla, birde etim kalın ve sertmiş iğneleri yaparken dedidaş gibi olduğumu diyecektide dili sürçtü zaar ilk bakan dr da bi görsün bakalım ne diycem ne tavsiye edicek.
Bişey çıkmadığına sevindim şükür olsun tabiki ama ne olduğunun belli olmaması canımı sıktı...ciddibir sıkıntım var gerçekten.
Meşhur hint dizisine bakıyorum tv ye bakmıyodum bile... telden yazmak zor diyen taze kürklü arkadaş inan bana pc den uzun zaman arayla yazmak daha zormuş herşey gençliktetele çok hakim olduğum için pc zor geldi.
Uzun yazdım kolum ağrımaya başladı. Kiloma gelince ölümüne yemiyorum ama düzensiz dengesiz sağlıksız yiyorum. çok huzursuzum bunun için.
Beyleyken beyle....Ha bu arada..
Manevi desteğini esirmeyen güzel mesajlarıyla bana güç veren çok kötüyüm diye yazdığımda üşenmeden okuyan kırmızı kürklü kova kişisine burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
az uzunmu oluvermişokumayın valla alınmam ben yazdım ya o yeter
Eki Görüntüle 1771245 buyurun kahvaltiya arkadaslar zeytinde vardi ama bidigin elinden kurtaramadim
Kilom 85.3 -800gr
180 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?