- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Ellerine sağlık canım olabilir sorun değil nolcak görünce deyiverdim :)Dereceyi giren ve gayret eden herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar..
Asuman ablacim evet hâklisin yst arkadasimizda yanlislik olmuş,foto çekmeden önce yaptigim için hatayi sonrasından düzenleyemedim,listeyi sonra düzenlerim inşallah..
Bugun listede değişiklikler yapmam gerekiyordu da o ara gözümden kacmis,sagolasin hatirlattigin için..
Insallah canim...Merak etme canim dogumdan sonra 7 8 kilo rahat gidiyo zaten sonrada sisin falan iniyo 10 kilo gider rahat sonrasi sende artik bol yesillik komposto corba sut yapar zaten bol su icip karbonhidrattan uzak durursan kisa surede toparlarsin ay gelinim.sana soyluyom yeliz sen anla artik
Amin canim sagolSelamün aleyküm...
aaa çok şaşırdım...hayırlısı olsun inş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...
sağol canım...benimde aklım sizde ama çok gelemiyorum işte....hazır meyve suyuna gelince sağlıksızlığından ziyade şüpheliler kategorisinden olduğundan yıllardır kullanmıyoruz canım ama hastanede mecbur içiriyolar o bakımdan evden götürsem diye düşündüydüm....ayrıca taze gebeler için sansürlerinde şahane....bu arada sinirlerde bi sıkıntı olmamasına sevindim annemde var çünkü ordan biliyorum çokk zor bide onun büyük bi boyun fıtığı var ana damara yoğun baskı yapıyomuş zorluğunu iyi bilirim yani..ama bencede peşini bırakma bukadar olmuşken neden oluyomuş öğren kas romatizmasıda olabilir doktorun dediği gibi üzülerek söylüyorumki oda illet bişey...(ne güzel moral verdim he Allah belamı verecek)bu arada yazılarını okumayı özlemişim hiç te sıkılmadım kendi adıma...telefonunada en kısa zamanda kavuşursun inş...şeyy biri uzunmu yazdım demişti...
yelizz orda reçelmi gördümm....diyette nezamandan beri reçel yiyoz kızz...(canım çekmedi rahat ol)
ooo süpersin asuman ablaa...bana şuan rüya gibi geliyo o rakamlar...
neyse bonus bekliyo beni beraber zayıflıcaz inş....
derincim geçmiş olsun....
nursena hoşgeldinn...çok kilo almamışsın hakkından gelirsin sen onların....
sanki daha bişeyler yazıcaktım ama unuttum kusuruma bakmayın olurmu ihtiyarlığıma verin....
Hosgeldin canim.. Misafirlerini ugurlayinca donersin diyetine :)Merhabalar,hayirli cumalar olsun hepinize kizlar:)
Iyisinizdir umarim..biz düğün telaslarimizi atlattik sükür,haftasonu misafirlerimizide ugurlayinca daha rahat olacagim inşallah..
Karatayimsi beslenmem yerle yeksan oldu,hic iyi seyler ile beslenmedim bu süreçte ama toparlayacagim inşallah,ümitvarim:)
Sizler güzel ilerliyorsunuz listenin maşallah var,özellikle asuman ablami ve haftalardır istikrarla ilerleyip eksi bildirim yapan topraami kutluyor,sap diye öpüyorum..:)
Ellerine saglik canim. Tebrik ederim kizlarHAFTANIN 1.si................................. - 1.7 kg......................................... YST
HAFTANIN 2.si...................................... - 1.5 kg............................................NOTHINGGG
HAFTANIN 3.sü..................................- 1.1 kg..................................... BONUS
mCanımmm hala aynı fikirdeyim aynen gençlikde biz yaşlandık kuzum be gözlüğü tak cebi oku v.s uzun işşş inşallah kısa sürede dönersin sahalara
Oyyy sen gene benden azsınnn hadi nurseneya yetişmem lazım
canım nacizane fikrim az yuruyemişte eklersen dahada tok tutuyor ve vücut direncin fazla oluyor
20 gun sonra sezeryan olacagim bi aksilik olmazsa kizlar... Bi korku sardi zaman yaklaşınca...
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Nothinggg[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN 1.si................................. - 1.7 kg......................................... YST
HAFTANIN 2.si...................................... - 1.5 kg............................................NOTHINGGG
HAFTANIN 3.sü..................................- 1.1 kg..................................... BONUS
aferin sanaEllerinize sağlık kızlar bu hafta çifte birincilik yapmışım aferin bana
Ben tam bir recel canavariyim canim malesef evlenmeden once kasik kasik yerdim simdi de bi lokmada olsa yemeden duramiyorum malesefyelizz orda reçelmi gördümm....diyette nezamandan beri reçel yiyoz kızz...(canım çekmedi rahat ol)
..
ellerine saglik kasimpati arkadaslari tebrik ediyorumHAFTANIN 1.si................................. - 1.7 kg......................................... YST
Eki Görüntüle 1771696
Bunu görünce bizim hamişlerimiz aklıma geldii gerçi bizimkilerin maşallahı var :)
Ben tam bir recel canavariyim canim malesef evlenmeden once kasik kasik yerdim simdi de bi lokmada olsa yemeden duramiyorum malesef
ellerine saglik kasimpati arkadaslari tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?