Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar,hayirli cumalar olsun hepinize kizlar:)

Iyisinizdir umarim..biz düğün telaslarimizi atlattik sükür,haftasonu misafirlerimizide ugurlayinca daha rahat olacagim inşallah..
Karatayimsi beslenmem yerle yeksan oldu,hic iyi seyler ile beslenmedim bu süreçte ama toparlayacagim inşallah,ümitvarim:)
Sizler güzel ilerliyorsunuz listenin maşallah var,özellikle asuman ablami ve haftalardır istikrarla ilerleyip eksi bildirim yapan topraami kutluyor,sap diye öpüyorum..:)

HAFTANIN 1.si................................. - 1.7 kg......................................... YST

HAFTANIN 2.si...................................... - 1.5 kg............................................NOTHINGGG

HAFTANIN 3.sü..................................- 1.1 kg..................................... BONUS

Dereceyi giren ve gayret eden herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar..

Asuman ablacim evet hâklisin yst arkadasimizda yanlislik olmuş,foto çekmeden önce yaptigim için hatayi sonrasından düzenleyemedim,listeyi sonra düzenlerim inşallah..
Bugun listede değişiklikler yapmam gerekiyordu da o ara gözümden kacmis,sagolasin hatirlattigin için..

Ellerine sağlık canım olabilir sorun değil nolcak görünce deyiverdim :)

Insallah canim...
Amin canim sagol
Hosgeldin canim.. Misafirlerini ugurlayinca donersin diyetine :)
Ellerine saglik canim. Tebrik ederim kizlar

m
her sabah yiyorum canım badem ve ceviz bu sabah menemen olunca dağa doyurucu geldi bana ara o gunde yedim.kuruyemiş i ...gerçekten yok tutuyor

Slm kizlar bugun egitim gunumdu butungun konferans salanundaydim orada telefon cekmiyor bu yuzden giremedim
Eve gelince islerimi anca hallettim esimin arkadaslari gelecekmis oturmaya hazirlik yaptim

Kasimpati ve bonus elinize saglik kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum

Sabah 96.0 ciktim biliyorum geciktim ama yinede bildirmek istedim

Onumuzdeki hafta bu haftaki kilomuda yazarim soru isaretini duzeltirsin olma mi kasimpati ☺

Bugun kontrolede gittim iyiymis cok sukur zeynep hanimin durumu

20 gun sonra sezeryan olacagim bi aksilik olmazsa kizlar... Bi korku sardi zaman yaklaşınca...

Hayirlisiyla kucagina al canim en azindan ne gun olacagi belli bi aksilik cikmazsa. Emine 41 hafta 2. Gununde dogmustu her gun stres acaba bugun gelecek mi ya da yarin gelecek mi? Her ikisininde ayri stresi var yani

Bonusum teşekkür edrim eline emeğine sağlık

Saol canım bunca işin arasında emkelrine sağlıkk

dereceye giren güzelleride kutlarımmm hadi devamı gelsinnn

yelizz orda reçelmi gördümm....diyette nezamandan beri reçel yiyoz kızz...(canım çekmedi rahat ol)
..
Ben tam bir recel canavariyim canim malesef evlenmeden once kasik kasik yerdim simdi de bi lokmada olsa yemeden duramiyorum malesef
ellerine saglik kasimpati arkadaslari tebrik ediyorum

Eki Görüntüle 1771696

Bunu görünce bizim hamişlerimiz aklıma geldii gerçi bizimkilerin maşallahı var :)

7 öğün bana uymamış ben sayısını hatırlamıyom o derece çoktu...diğerleri aynen ya...

Ben tam bir recel canavariyim canim malesef evlenmeden once kasik kasik yerdim simdi de bi lokmada olsa yemeden duramiyorum malesef
ellerine saglik kasimpati arkadaslari tebrik ediyorum

bende aynen tatlı hastasıyım reçellerdende en çok çilek reçelini severim...fakat diyet yaptığım dönemde azda olsa tatlı yesem kilo veremiyorum feci etkiliyo beni oyüzden en azından belli bi kilo verene kadar her türlü tatlıyı bırakıyorumda o bakımdan şeyttim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…