Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşşallahhh sporrrr yapanlara 2 kere maşşallahhhh

hepinizi çokk tebrikk ediyooruuummmmm
liste yaptığınız için ellerinize sağlık benide eklediğin için sağol arkadaşım

alıntılar gitti net gidinceee tekrardaon hoşbulduk arkadaşlarım

eliff toplamda kaç kilo aldınnnn şimdiye kadarr
temmuzada baya incelirsin
incelmesende bebeğin senden ön planda olunca o kadar takmıyosun kiloyu aman hastalanmasın aman yesin aman uyusun derkennn zaman nası geçio anlamadımm

asuu kız ne menepozu daha doğurucaktıkkk ben yalnızmı doğuramm

Kasimpati sagolasin liste icin...seninle muzik diynemeyi ozledim.

Esra yokmu?

Hatice vayyy ve wawww diyorum sana(kas goz oynatan smile)

Zeynom kuzum biliyondur mutlakada hatirlatim 3 hurmaya 3 yasin okunuyo dogumdan once yeniyo kolay dogum olsun diye birinide bebek cikinca oyle agzina surerler. Ben kendim okudum ameliyat icin geceden yemistim :)

Birde korku icin rahatlik icin kucuk cevsenim vardi onu okudum hep. Hastanede bile :)

esselamun aleykum
mutlu huzurlu bol eksılı bır hafta sonu olsun inşallah
kızlar ellerınıze sağlık lısteler ıcın kılo veren spor yapan herkezı kutlarım
çok şükür diyet iyi gidiyor ama sankı hiç kılo vermıyormusum gıbı geliyor gerçi daha çok çok ereken bugun çocukları dışarı çıkartıcam orda yemek zorunda kalırım ama abartmam inşallah yuruyuşe bşlamam lazım ama bırturlu başlaamadım

10 kilo aldim nursena yaaa
Doguma da var daha en az 3 hafta.. 3 haftada da alirim. 15i bulur herhalde :) son haftalarda bebek de ben de epey sistik..
Temmuza 80e inme hedefim var nasip olursa :)

Günaydın herkese...
gecen hafta sehır dısındaydım , bu hafta tamamen unuttum tartılıp yazmayı kusura bakmayın. Listeden cıkmısım zaten inş. Yeniden motive olup daha sonra aranıza girmek istiyorum bu aralar hata bu sene cok yogunum yukum cok.
hepinizi seviyorum Allah a emanet olun.
toparlanıp donunce aranıza aliırsiniz inş beni yeniden :) selametle

hayırlı akşamlarrrrr
Tüm güzeller iyidir inşallar hamişlerde sağlıklıdır
bugün arkadaşımın nikah ve üğün vardı denizli çivrilde dün akşamdan bende kalan arkadaşlar oldu sabah erkenden yola çıktık hep beraber nikahı düğünü yaptık yeni eve geldim ama pertim dün akşamdan 4 saat uyudum.

Beslenmeme gelince dün akşam biraz abarttım ama kaçamak değil de miktar fazla idi rahatsız etti zaten.
bugünde sabah apar topar ben kahvaltı edemedim

öğlen ikide yoğurt salata kaz eti

sakşamda eve gelince 20:30 da patlıcan közlemesi yoğurtlu ,bir çay bardağı fındık 3 adet çiğköfte
saçma sapan m,bir menü ama yapacak bişey yok 2 gündür su ve yeşilçay içemedim ve artılardayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…