Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler kizlar benim beslenmem sabah disinda iyiydi sabah ekmegi fazla kacirdim ama ogle yulaf lapasi aksam da barbunya salata yedim arada da tarcinli nescafe ictim aksam 5 te yedim yemegi dahada bisey yemedim ac degilim ama kendimi sis hissediyorum insallaj sabaha gecer bu his

Selamün aleyküm...

nasılsınız...benim bikaç gündür ara ara sancım oluyodu alıştırma sancıları diye önemsemiyodum ama bu gece baya kötü oldum sancılar sıklaştı falan sabah apar topar doktora gittik...hastaneye bi girdik sancı mancı kalmadı bende derken nstye girdim doktorumda baya rahatlattı ama yarın yatıyorum hastaneye nasipse bebişime kavuşucam inş...dualarınızı eksik etmeyin nolur...kardeşim ve yeni gelinimiz hariç kimse bilmiyo...arabamız yok kardeşimden istedik onlarda o sebeple öğrendi gelinde ben çocuklara bakarım abla hastanede uğraşmasın babası dedi falan işi böyle bağladık işte...biraz heyecan biraz korku biraz sevinç kısacası karmaşık duygular içindeyim...

Ay canim benim hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah boyle bebek dogacagi zaman bende cok heyecanlanirim aklim sende dualarim sende

sağol canım hazır hurmalarım paketledim eşimede tembihledim bebişe vermesi için...

Selamun aleyküm güzeller
Güzel bir gün geçirirsiniz inşallah
Herşey gönlünüzce olsun

Ve aleyküm selam ablacım...

hayırlı haftalar olsun güzellerrrrrr

sözde izine ayrıldım ama sabah 2-3 saatliğine işe gittim geldim 11 de kaahvaltı yaptım hala +1 deyim kafayı icem

yeşilçay su gerçekten bende etkili 2 gündür içemedim ve durum buu

umarım sizlerde eksileri olanalr vardır

Allah kolaylık versin zeynepcim
Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
Aklına gelirsem bir de sen bana dua et canım

Slm kizlarrr
Bugun is cikisi carsida biraz islerim var dolancam

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim insallah ☺

A.s zeynebim girer girmez yazını gördüm bende heycanlandım kızım bağa noluyosa

Sen girmeden inş bende bi yasin okurum ikinizede sağ salim kolaylıkla sağlıkla girip çıkın diye. Ameliyathaneye girince herkese dua etmeyi unutma allahım hepinize çok çok kolaylaştırsın hiç bir zorluk sıkıntı yaşatmasın. Südünüzde hemmencik gelsin :)

kimseye dimeme işini vardır bir bildiğin diye hiç konuşmuyorum öpüyorum seni kocaman kucaklıyorum

Elifcim gayet iyi bence 15 Kiloyla tamamlarsan
Ben 30 kilo aldiydım

Hey maşallah gadasına :)) YENA diyo ya gadasını aldığım diye :))

Bugün burasi bomboş ya

Telefonum gelsin mesaja boğacam hepinzi

Gecikmiş bir günaydın tünaydın eyi günler üçlemesiyle geldim hoşgeldim hoşbuldum inş

Eee nassınız be yaa epiniz eyisinizdir umarım. Epten bırakmayın topiki dolgun etimizlen butumuzlan kurda kuşa yem olmıyak

Beni soracak olursunuz ben diyim siz sormadan iyiyim şükür dahada iyi olucam inş. dün pazardan hep sağlıklı şeyler aldım kendime allah sağlıkla tüketmeyi yakmayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…