tabi canım neden olmasınMerhaba benide aranıza alırmısınız 99. 7 kilom
Ay canim benim hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah boyle bebek dogacagi zaman bende cok heyecanlanirim aklim sende dualarim sendeSelamün aleyküm...
nasılsınız...benim bikaç gündür ara ara sancım oluyodu alıştırma sancıları diye önemsemiyodum ama bu gece baya kötü oldum sancılar sıklaştı falan sabah apar topar doktora gittik...hastaneye bi girdik sancı mancı kalmadı bende derken nstye girdim doktorumda baya rahatlattı ama yarın yatıyorum hastaneye nasipse bebişime kavuşucam inş...dualarınızı eksik etmeyin nolur...kardeşim ve yeni gelinimiz hariç kimse bilmiyo...arabamız yok kardeşimden istedik onlarda o sebeple öğrendi gelinde ben çocuklara bakarım abla hastanede uğraşmasın babası dedi falan işi böyle bağladık işte...biraz heyecan biraz korku biraz sevinç kısacası karmaşık duygular içindeyim...
Kasimpati sagolasin liste icin...seninle muzik diynemeyi ozledim.
Esra yokmu?
Hatice vayyy ve wawww diyorum sana(kas goz oynatan smile)
Zeynom kuzum biliyondur mutlakada hatirlatim 3 hurmaya 3 yasin okunuyo dogumdan once yeniyo kolay dogum olsun diye birinide bebek cikinca oyle agzina surerler. Ben kendim okudum ameliyat icin geceden yemistim :)
Birde korku icin rahatlik icin kucuk cevsenim vardi onu okudum hep. Hastanede bile :)
Selamun aleyküm güzeller
Güzel bir gün geçirirsiniz inşallah
Herşey gönlünüzce olsun
Ay canim benim hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah boyle bebek dogacagi zaman bende cok heyecanlanirim aklim sende dualarim sende
sağol canım Allah razı olsun...
zeynebim bi avazda kurtarsın rabbim tez amanda kucağına al prensini
seni kaçırmayım diye hemen yazdımm
Allah kolaylık versin zeynepcimSelamün aleyküm...
nasılsınız...benim bikaç gündür ara ara sancım oluyodu alıştırma sancıları diye önemsemiyodum ama bu gece baya kötü oldum sancılar sıklaştı falan sabah apar topar doktora gittik...hastaneye bi girdik sancı mancı kalmadı bende derken nstye girdim doktorumda baya rahatlattı ama yarın yatıyorum hastaneye nasipse bebişime kavuşucam inş...dualarınızı eksik etmeyin nolur...kardeşim ve yeni gelinimiz hariç kimse bilmiyo...arabamız yok kardeşimden istedik onlarda o sebeple öğrendi gelinde ben çocuklara bakarım abla hastanede uğraşmasın babası dedi falan işi böyle bağladık işte...biraz heyecan biraz korku biraz sevinç kısacası karmaşık duygular içindeyim...
Selamün aleyküm...
Selamün aleyküm...
Elifcim gayet iyi bence 15 Kiloyla tamamlarsan
Ben 30 kilo aldiydım
Bugün burasi bomboş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?