Bonus hosgeldin yoklugun cok belli oliyo kiiizzzzzz
Selamun aleyküm güzeller
Güzel bir gün geçirirsiniz inşallah
Herşey gönlünüzce olsun
Selamün aleyküm...
nasılsınız...benim bikaç gündür ara ara sancım oluyodu alıştırma sancıları diye önemsemiyodum ama bu gece baya kötü oldum sancılar sıklaştı falan sabah apar topar doktora gittik...hastaneye bi girdik sancı mancı kalmadı bende derken nstye girdim doktorumda baya rahatlattı ama yarın yatıyorum hastaneye nasipse bebişime kavuşucam inş...dualarınızı eksik etmeyin nolur...kardeşim ve yeni gelinimiz hariç kimse bilmiyo...arabamız yok kardeşimden istedik onlarda o sebeple öğrendi gelinde ben çocuklara bakarım abla hastanede uğraşmasın babası dedi falan işi böyle bağladık işte...biraz heyecan biraz korku biraz sevinç kısacası karmaşık duygular içindeyim...
Kasımpatı hoşgeldinbende yeniden başladım başka sansım yohtur
Ismarla kiz icek karsiliklibu büyük bünye ile evelallah her şekilde belli olurum kızımnapan eyimisin bi yeşil çay ısmarlimi sana
Hosbulduk beyaa:) sen de hosgeldin tel arizaliymis anladigim kadari ile,gecmisten bi haber olunca son mesajlari puzul gibi birleştirmeye calisiyorum:)
Benim de başka sansim yok be bonusum,cok sIkIldim kilo isinden artik,hep basa dönmekten bu kisir döngü bitsin istiyorum artik..
tam yeni doldurdum valla yeliz afiyet olsun sanada :) iki ceviz kırak yanınaIsmarla kiz icek karsilikli
Bizdeki kuruyemis stogu tukendi bacim esim ve bidik sagolsun lup lup goturduler sana afiyet olsuntam yeni doldurdum valla yeliz afiyet olsun sanada :) iki ceviz kırak yanına
Ay sanki ozel mesaj atiyom gibi sormusum yaNasil oldun agrilarin devam ediyor mu cocuklar nasil
Canim benimmm insallah saglikla al kucagina.. Rabbim kolaylik versin. Insallah cok guzel olacak hersey :) aklina gelirsek bize de dua et..Selamün aleyküm...
nasılsınız...benim bikaç gündür ara ara sancım oluyodu alıştırma sancıları diye önemsemiyodum ama bu gece baya kötü oldum sancılar sıklaştı falan sabah apar topar doktora gittik...hastaneye bi girdik sancı mancı kalmadı bende derken nstye girdim doktorumda baya rahatlattı ama yarın yatıyorum hastaneye nasipse bebişime kavuşucam inş...dualarınızı eksik etmeyin nolur...kardeşim ve yeni gelinimiz hariç kimse bilmiyo...arabamız yok kardeşimden istedik onlarda o sebeple öğrendi gelinde ben çocuklara bakarım abla hastanede uğraşmasın babası dedi falan işi böyle bağladık işte...biraz heyecan biraz korku biraz sevinç kısacası karmaşık duygular içindeyim...
Aman da aman hosgeldin :) saglikli seyleri ye kacamak yapma da artik.. Yesilcaya devam :)Hey maşallah gadasına :)) YENA diyo ya gadasını aldığım diye :))
Telefonum gelsin mesaja boğacam hepinzi
Gecikmiş bir günaydın tünaydın eyi günler üçlemesiyle geldimhoşgeldim hoşbuldum inş
Eee nassınız be yaa epiniz eyisinizdir umarım. Epten bırakmayın topikidolgun etimizlen butumuzlan kurda kuşa yem olmıyak
Beni soracak olursunuz ben diyim siz sormadaniyiyim şükür dahada iyi olucam inş. dün pazardan hep sağlıklı şeyler aldım kendime allah sağlıkla tüketmeyi yakmayı nasip etsin inş
Canim hosgeldinnn:) baslangiclar guzeldir milyonuncu kez olsa da :) insallah hep beraber saliniriz yazaMerhabalar ,
Saglik,huzur,mutluluk ve neşe ile dopdolu sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz haftalariniz olsun efenimm:)
Bendeniz,tekrar kürkçü dükkani misali karatayimsi beslenmeme dönmüş bulunuyorum..Vakit aldiklarimi verme vakti,bahar geliyor yine koyu renklere ve milattan öncesi model olan kiyafetlere bürünmek istemiyorum...
Baslangicin sayisi,tekrari önemli değil mühim olan sonucu diyerekten kendimi motive etmeye calisiyor,ümitsizlik veren ic sesimi dinlemiyorum:)
Haydi bakalim hep beraber yeni baslangic yapip yaza sülün gibi salinalim olar miii
Insallah canim insallah...A,selam dafi ablacim,gönülden amin diyorum duana..Nasilsin,kismetse ne zaman yolculuk mübarek topraklara?
A,selam zeynepcim,Allah bir avazda kurtarsin,saglikla huzurla kucagina almak nasip eylesin..Dualarimiz seninle canim..
Ayriyetten bengisu,elif ve meyra sizlerinde doğuma az kalmistir sanirim,Allah yardimciniz olsun,bir avazda kurtarsin,saglik ve huzurla kucaginiza alin inşallah yavrularinizi..
5 kio ekledim var olana inş bi inesek 100 ün altına
Kasimpati hosgeldin bende sıkıldım valla artik gecen senesen 10 kilo fazlayim bende ne ara aldim nasil aldim farkinda bile degilim yaza kadar en azindan aldiklarimi vereyim istiyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?