Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar ,

Saglik,huzur,mutluluk ve neşe ile dopdolu sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz haftalariniz olsun efenimm:)

Bendeniz,tekrar kürkçü dükkani misali karatayimsi beslenmeme dönmüş bulunuyorum..Vakit aldiklarimi verme vakti,bahar geliyor yine koyu renklere ve milattan öncesi model olan kiyafetlere bürünmek istemiyorum...

Baslangicin sayisi,tekrari önemli değil mühim olan sonucu diyerekten kendimi motive etmeye calisiyor,ümitsizlik veren ic sesimi dinlemiyorum:)

Haydi bakalim hep beraber yeni baslangic yapip yaza sülün gibi salinalim olar miii

Selamun aleyküm güzeller
Güzel bir gün geçirirsiniz inşallah
Herşey gönlünüzce olsun

A,selam dafi ablacim,gönülden amin diyorum duana..Nasilsin,kismetse ne zaman yolculuk mübarek topraklara?

A,selam zeynepcim,Allah bir avazda kurtarsin,saglikla huzurla kucagina almak nasip eylesin..Dualarimiz seninle canim..

Ayriyetten bengisu,elif ve meyra sizlerinde doğuma az kalmistir sanirim,Allah yardimciniz olsun,bir avazda kurtarsin,saglik ve huzurla kucaginiza alin inşallah yavrularinizi..

Kasımpatı hoşgeldin bende yeniden başladım başka sansım yohtur

Hosbulduk beyaa:) sen de hosgeldin tel arizaliymis anladigim kadari ile,gecmisten bi haber olunca son mesajlari puzul gibi birleştirmeye calisiyorum:)

Benim de başka sansim yok be bonusum,cok sIkIldim kilo isinden artik,hep basa dönmekten bu kisir döngü bitsin istiyorum artik..

5 kio ekledim var olana inş bi inesek 100 ün altına

Canim benimmm insallah saglikla al kucagina.. Rabbim kolaylik versin. Insallah cok guzel olacak hersey :) aklina gelirsek bize de dua et..
Aman da aman hosgeldin :) saglikli seyleri ye kacamak yapma da artik.. Yesilcaya devam :)
Canim hosgeldinnn:) baslangiclar guzeldir milyonuncu kez olsa da :) insallah hep beraber saliniriz yaza
Insallah canim insallah...

5 kio ekledim var olana inş bi inesek 100 ün altına

inşallah be bonusumm..

Kasimpati hosgeldin bende sıkıldım valla artik gecen senesen 10 kilo fazlayim bende ne ara aldim nasil aldim farkinda bile degilim yaza kadar en azindan aldiklarimi vereyim istiyorum insallah

Hosbulduk yelizcim,yaza kadar hepimiz hem aldiklarimizi hem fazlalık kilolarimizin tamamini verelim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…