- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Canim benimmm insallah saglikla al kucagina.. Rabbim kolaylik versin. Insallah cok guzel olacak hersey :) aklina gelirsek bize de dua et..
Aman da aman hosgeldin :) saglikli seyleri ye kacamak yapma da artik.. Yesilcaya devam :)
Canim hosgeldinnn:) baslangiclar guzeldir milyonuncu kez olsa da :) insallah hep beraber saliniriz yaza
Insallah canim insallah...
Nasil oldun agrilarin devam ediyor mu cocuklar nasil
Valla canim tam tarih belli degil ama 3 hafta sonra sezeryan olur dedi doktor. Carsamba randevum var yine tamtarih verir belki bakalim :)Hosbulduk elifcim,öyle diyip motive ediyorum kendimi:)
Sen nasilsin,ne kadar kaldi doğuma?
Ya evet benim de dogum gunume az kaldi ne yapsakta o zaman kadar biraz versek bilmiyorum yada aslinda biliyorum ama yapmak ocin irade diliyorum Rabbimdenbi ara bi dr a gidicem inş şu romatizma için onun dışında iyiyim çok şükür doğum günümüze kadar biraz inelim yeliz ya :)
Geçmiş olsun çok büyük bir kaza atlatmissinBugün çok kötü bir şey oldu.köfte kızartrken tencere kaydı kızgın yağ elimin üstünden döküldü öldüm öldüm dirildim hastaneye gittik sardilar elimi çarşamba gününe çağırdı yine.suan daha iyiyim çok şükür
canim cok gecmis olsun buyuk bi kaza atlatmissin gercekten Rabbim beterinden korusunBugün çok kötü bir şey oldu.köfte kızartrken tencere kaydı kızgın yağ elimin üstünden döküldü öldüm öldüm dirildim hastaneye gittik sardilar elimi çarşamba gününe çağırdı yine.suan daha iyiyim çok şükür
İyi akşamlar
Bugün de epey koşturmacalı geçti sabah para çek fatura yatır ogleden sonra çarşı işleri derken çok yoruldum
Dün ve Bugün epeyce de yürüdüm
Hava da tam bahar havası insan evde durmak istemiyor
Ya evet benim de dogum gunume az kaldi ne yapsakta o zaman kadar biraz versek bilmiyorum yada aslinda biliyorum ama yapmak ocin irade diliyorum Rabbimden
Bugün çok kötü bir şey oldu.köfte kızartrken tencere kaydı kızgın yağ elimin üstünden döküldü öldüm öldüm dirildim hastaneye gittik sardilar elimi çarşamba gününe çağırdı yine.suan daha iyiyim çok şükür
Allah yar ve yardmcn olsun canm.ins kolaylıkla atlarsnz.Rabbim sana da bebegine de saglik versinSelamün aleyküm...
nasılsınız...benim bikaç gündür ara ara sancım oluyodu alıştırma sancıları diye önemsemiyodum ama bu gece baya kötü oldum sancılar sıklaştı falan sabah apar topar doktora gittik...hastaneye bi girdik sancı mancı kalmadı bende derken nstye girdim doktorumda baya rahatlattı ama yarın yatıyorum hastaneye nasipse bebişime kavuşucam inş...dualarınızı eksik etmeyin nolur...kardeşim ve yeni gelinimiz hariç kimse bilmiyo...arabamız yok kardeşimden istedik onlarda o sebeple öğrendi gelinde ben çocuklara bakarım abla hastanede uğraşmasın babası dedi falan işi böyle bağladık işte...biraz heyecan biraz korku biraz sevinç kısacası karmaşık duygular içindeyim...
Selamün aleyküm...
nasılsınız...benim bikaç gündür ara ara sancım oluyodu alıştırma sancıları diye önemsemiyodum ama bu gece baya kötü oldum sancılar sıklaştı falan sabah apar topar doktora gittik...hastaneye bi girdik sancı mancı kalmadı bende derken nstye girdim doktorumda baya rahatlattı ama yarın yatıyorum hastaneye nasipse bebişime kavuşucam inş...dualarınızı eksik etmeyin nolur...kardeşim ve yeni gelinimiz hariç kimse bilmiyo...arabamız yok kardeşimden istedik onlarda o sebeple öğrendi gelinde ben çocuklara bakarım abla hastanede uğraşmasın babası dedi falan işi böyle bağladık işte...biraz heyecan biraz korku biraz sevinç kısacası karmaşık duygular içindeyim...
hayırlı haftalar olsun güzellerrrrrr
sözde izine ayrıldım ama sabah 2-3 saatliğine işe gittim geldim 11 de kaahvaltı yaptım hala +1 deyim kafayı icem
yeşilçay su gerçekten bende etkili 2 gündür içemedim ve durum buu
umarım sizlerde eksileri olanalr vardır
Merhabalar ,
Saglik,huzur,mutluluk ve neşe ile dopdolu sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz haftalariniz olsun efenimm:)
Bendeniz,tekrar kürkçü dükkani misali karatayimsi beslenmeme dönmüş bulunuyorum..Vakit aldiklarimi verme vakti,bahar geliyor yine koyu renklere ve milattan öncesi model olan kiyafetlere bürünmek istemiyorum...
Baslangicin sayisi,tekrari önemli değil mühim olan sonucu diyerekten kendimi motive etmeye calisiyor,ümitsizlik veren ic sesimi dinlemiyorum:)
Haydi bakalim hep beraber yeni baslangic yapip yaza sülün gibi salinalim olar miii
5 kio ekledim var olana inş bi inesek 100 ün altına
tam yeni doldurdum valla yeliz afiyet olsun sanada :) iki ceviz kırak yanına
Selam ben geldim.nasilsiniz kızlar?diyete tam gaz devam ediyorsunuz amma recellerden dolmalardan da hep bahsediyonuz.ee insann daha da bi yitesi geliyo.olmaz ki böyle.ben de iyiyim bebis de.ama uyuz gibim kaşınıyorm.artk saat sayacam nerdeyse.kriz gibi bu kaşntı.
Dün tartldm 33.haftada 99 kilo ciktm.fark 7.5 kilo.elif bebislerimiz dogsun hayrlisiyla beraber diyte baslarz ins
Çok ağrı çektim ama suan daha iyiyim.hamdolsun oğlum hemen ayağımin dibindeydi ona gelmd. yıkılırdim yoksa.işin kötü tarafı annemle babam 3aydır istanbuldaydi çoğu zaman bende kaldılar bugün yok çıkacaklar diye köfte ile börek yaptım yolda yesinler diye.köfte yaparken öyle olunca annem ağladı bizim yüzmuzden oldu diye.ağrıma mı yanayim annemler gidiyor ona mi yanayim annemin içine dert oldu elimin yanması ona mı yanayim bilemedim.ağla ağla gözler balon oldu
Allah kurtarsın hayırlısuyla kucağına alırsın inşallah canımSelamün aleyküm...
sağol canım iyiyim çok şükür koşturmacalardayımA,selam dafi ablacim,gönülden amin diyorum duana..Nasilsin,kismetse ne zaman yolculuk mübarek topraklara?
ay canım çok geçmiş olsunBugün çok kötü bir şey oldu.köfte kızartrken tencere kaydı kızgın yağ elimin üstünden döküldü öldüm öldüm dirildim hastaneye gittik sardilar elimi çarşamba gününe çağırdı yine.suan daha iyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?