Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosbulduk elifcim,öyle diyip motive ediyorum kendimi:)
Sen nasilsin,ne kadar kaldi doğuma?

bi ara bi dr a gidicem inş şu romatizma için onun dışında iyiyim çok şükür doğum günümüze kadar biraz inelim yeliz ya :)
Ya evet benim de dogum gunume az kaldi ne yapsakta o zaman kadar biraz versek bilmiyorum yada aslinda biliyorum ama yapmak ocin irade diliyorum Rabbimden

selamun aleykum hayırlı akşamlar
havayı güzel görünce ben temızlıge koyuldum ora bura derken ayaklarımın altından ateş çıkıyor diyette pek düzenli gitmedi bugun okadar çok yemişimki aksam hıç bırsey yemedim sadece su ıcıyorum şimdi
y.o.l.c.u canım dualarımız senınle allahın ıznıyle saga salım al gel bebısımızı opuyorum canım rabbime emanetsın
Bonus kuzum hoş geldin hemde sağlam gelmişsin hadı hep beraber hallardelim şu iş

Bugün çok kötü bir şey oldu.köfte kızartrken tencere kaydı kızgın yağ elimin üstünden döküldü öldüm öldüm dirildim hastaneye gittik sardilar elimi çarşamba gününe çağırdı yine.suan daha iyiyim çok şükür

canim cok gecmis olsun buyuk bi kaza atlatmissin gercekten Rabbim beterinden korusun

Selam ben geldim.nasilsiniz kızlar?diyete tam gaz devam ediyorsunuz amma recellerden dolmalardan da hep bahsediyonuz.ee insann daha da bi yitesi geliyo.olmaz ki böyle.ben de iyiyim bebis de.ama uyuz gibim kaşınıyorm.artk saat sayacam nerdeyse.kriz gibi bu kaşntı.
Dün tartldm 33.haftada 99 kilo ciktm.fark 7.5 kilo.elif bebislerimiz dogsun hayrlisiyla beraber diyte baslarz ins

iyi geceler hanımlar pek uğrayamadım cuma günü misafirim vardı diğer üç günde evde değildim hafta sonu 2 gün yürüyüş yaptım vücudum bayağı hamlaşmış ertesi günler hep heryerlerim ağrıyarak kalktım mağlesef yediklerime dikkat edemedim birde ben yaklaşık 15 gündür filan yeşil çayda içmiyorum neler yedim içtim söylemiyeyimde cumartesi akşamı lokantadan çıkarken hava yağmurluydu ayağım kaydı popomun üzerine fena düştüm sonrada Allahın sopası yok işte düşündüm :)

şimdi biraz geçmişe sizlere bakınayım :)

napaysın adaş bugün benimde bayağı koşuşturmalı geçti ama fena yedim hem kahvaltıda hem ikindi sofrasında dışardaydım bol hamur işili geçti burda da hava güzelde esiyor bende biraz fatura yatırdım ama bitmedi bitiremedim bitmiyooor

Ya evet benim de dogum gunume az kaldi ne yapsakta o zaman kadar biraz versek bilmiyorum yada aslinda biliyorum ama yapmak ocin irade diliyorum Rabbimden

evet banada irade lazım ama bahar geldi toparlıycaz artık

geçmiş olsun bayağı zor olmuş ağrıyor mu cabuk iyileşir inşallah

Allah yar ve yardmcn olsun canm.ins kolaylıkla atlarsnz.Rabbim sana da bebegine de saglik versin

bebişinle birlikte sağlıcakla evine dön canım bizide arda bilgilendir olur mu :)

mağlesef bende eksi yok tersi artı bilem var
hakkaten şu yeşil çay bu kadar bize yararlıyken neden ihmal ederiz kiii yine sen 2 gün koşuşturmadan içememişsin devam et izninde gönlünce geçsin bol bol dinlen eğlen :)

ne güzel geldin iyiki geldin yok ümitsizlik filan herşey güzel olucak

5 kio ekledim var olana inş bi inesek 100 ün altına

tam yeni doldurdum valla yeliz afiyet olsun sanada :) iki ceviz kırak yanına

evet yazın 100 altını görelim artık inşallah yarın bende alayım şu yeşil çayından

Çok ağrı çektim ama suan daha iyiyim.hamdolsun oğlum hemen ayağımin dibindeydi ona gelmd. yıkılırdim yoksa.işin kötü tarafı annemle babam 3aydır istanbuldaydi çoğu zaman bende kaldılar bugün yok çıkacaklar diye köfte ile börek yaptım yolda yesinler diye.köfte yaparken öyle olunca annem ağladı bizim yüzmuzden oldu diye.ağrıma mı yanayim annemler gidiyor ona mi yanayim annemin içine dert oldu elimin yanması ona mı yanayim bilemedim.ağla ağla gözler balon oldu

bengisu şu kaşıntı seni bayağı yıpratı gerçekten neyse az kaldıı doğum sonrası bebikde sende sağlıklı olunda buda ödülünüz olsun :) birde bizim buranın hamilelerinin maşallahı vardı hepiniz az kilo aldınız :)

acımaz mı ne kadar canın yanmıştır tabiii Allah daha beterlerinden saklasın bayağı aksilik olmuş gerçekten annen babanı yolcu ettinmi ? neyse kadıncağızla telefonda konuşurken iyiyim felan dersin rahatlatırsın biraz artık ...

acımaz mı ne kadar canın yanmıştır tabiii Allah daha beterlerinden saklasın bayağı aksilik olmuş gerçekten annen babanı yolcu ettinmi ? neyse kadıncağızla telefonda konuşurken iyiyim felan dersin rahatlatırsın biraz artık ...[/QUOTE] evet yolcu ettim ama evden tabi otogara gidemedim.hastane çıkışı babam aradı bir şey yokmuş krem sürüp gönderiler yüzeysel yanıkmis ağrı kesici bile vermediler dedim.

Allah kurtarsın hayırlısuyla kucağına alırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…