Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gününüz aydın olsun arkadaşlar. .

y.o.l.c.u canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.. hersey çok yolun da gider inşallah. .

plynna çok geçmiş olsun.. büyük aksilik olmuş .. ama dediğin gibi oğluna gelmemiş şükür. .

bengisu022 canım sen yazdıkca kendimi hatırlıyorum. . Az kaldı doğumla birlikte hemen rahatlayacaksin. .

dafi bizi unutma dualarin da..

Fridacim sen de düşmüssun geçmiş olsun..
benim de en korktuğum düşmek. .

Kasımpati ve bonus ikilisi yeniden başlamışsiniz ne guzel.. daimi olur inş. .
Artık üçlü rakamlardan kurtulsak ne iyi olur. Şahane olur.

Hayriyecim senin nasıl gidiyor..

Asucum nihayet kavuştum Zombilerime ☺
izledinmi sen de?

Elifcim doğum tarihin belli olmuş .. Sağlıkla kavuşun birbirinize canım. . Güzel ve heyecanlı anlar..
Allah isteyen herkesin dileğini gerçekleştirin inş.

yenacım fena düştüm yaaa bende düşmekten korkarım kapnın önüne gazete karton sermişler iyiki çamur olmadım yerdeyim kuzenim bakıyor nasıl düştün yaaa yumuşak şekilde bıraktın kendini diyor kardeşim Allahın sopası yok hakketmiştin diyor bak gördünmü durmadan benle kavga edersen olacağı bu diyor yaaav bi susun el verinde kalkayım dedim :)

plynna canım çok geçmiş olsun rabım şifa versin canım

YENA günaydın canım şükür dünki vukattan sonra bugun yenı yenıden başladım şükür
bugünden intibaren bende dikkat edicem Hayriye yeni kalktım kahvaltımı edeyimde bikaç saat sonra dışarıda çıkıcam günü vukatsız bitirmeyi planlıyoruum

Slm kizlarrr
Dun aksam yemekten sonra balkonu toparladim dolaplari yerlestirdim gece 12ydi isim anca bitti yorgunluktan gozlerim sismis gecmisi actim okuyayim diye ama giz kapaklarima hakim olamadim iyi geceler yazdim ciktim netten yattim. Insallah iyisinizdir.
Bugunde is cikisi pazara gitcem aksam yemekten sonra temizlik yapcam yarin misafirlerim gelecek.

Gecmis olsun cnm

74FRIDA gecmis olsun canim benimde en korktugum seydir dusmek valla neyse en azindan bisey olmamis sukur

y.o.l.c.u kavusmussundur bebisine insallah bizide haberdar et kendini iyi toparlaninca

Sağolun kızlar yok çok yumuşak bir düşüş oldu komik oldum yanii :))

Yeliz napıyorsun nasıl gidiyor cuma bildirimine eksi var mı ?

Hasibe sanada temizlik işlerinde kolay gelsin..

Cok gecmis olsun canm.yanık da kötüdür cabucak. iyilesir ins

Valla hem de ne yıpratti ..düşün dün gece 11de baslayan kaşntı sabah 6 da hafifledi.o saate kadar sadece 1 saat uyumusumdur o da yarm yamalak bi uyku.bi de ayak tabanlarm ve avuc ici daha cok kaşınıyo.öyle olunca da uzanamıyorm hep oturuyrm.bu hamilelikle annemin kıymetini bi kez daha anladm.üstelik o bu kaşntıyı cekerek yemek yapmıs camasir yikamis cocuk bakmış.

Frida gecmis olsun canm..
Zeynep bebisine kavustu mu acaba haberiniz var mı?
Bu arada dafi abla umreye ne zaman gidiyorsun?gidince bizler icin de dua et olur mu.
Ah yena bu kaşntıyı ceken anlar ancak.annem beni gördükce üzülüyordu o yüzden bi hafta erken döndüm eve

Hayırlı akşamlar
y.o.l.c.u almıştır bebeğini kucağına Allah hayırlı evlat eylesin
Adaş düşmüşsün geçmiş olsun :)
Bengisu az kaldı Allah kolaylık versin senin sıkıntı da ayrı zor
Tüm hamilelerimizi öpüyorum
YENA izledim dün ben dd zombileri epey heyecanlıydı
dafi az kalmış gitmenize dualarında bize de yer ver inşallah
Unuttuğum varsa affola
Ben bugün yürüdüm yine biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…