Gününüz aydın olsun arkadaşlar. .
y.o.l.c.u canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.. hersey çok yolun da gider inşallah. .
plynna çok geçmiş olsun.. büyük aksilik olmuş .. ama dediğin gibi oğluna gelmemiş şükür. .
bengisu022 canım sen yazdıkca kendimi hatırlıyorum. . Az kaldı doğumla birlikte hemen rahatlayacaksin. .
dafi bizi unutma dualarin da..
Fridacim sen de düşmüssun geçmiş olsun..
benim de en korktuğum düşmek. .
Kasımpati ve bonus ikilisi yeniden başlamışsiniz ne guzel.. daimi olur inş. .
Artık üçlü rakamlardan kurtulsak ne iyi olur. Şahane olur.
Hayriyecim senin nasıl gidiyor..
Asucum nihayet kavuştum Zombilerime ☺
izledinmi sen de?
Elifcim doğum tarihin belli olmuş .. Sağlıkla kavuşun birbirinize canım. . Güzel ve heyecanlı anlar..
Allah isteyen herkesin dileğini gerçekleştirin inş.
koşuşturmalarında kolay gelsin canım tatlı teleşlaar güle güle gidin gelin inşallah :)sağol canım iyiyim çok şükür koşturmacalardayım
Allah nasip ederse bir değişiklik olmazsa 27 şubatta
yenacım fena düştüm yaaa bende düşmekten korkarım kapnın önüne gazete karton sermişler iyiki çamur olmadım yerdeyim kuzenim bakıyor nasıl düştün yaaa yumuşak şekilde bıraktın kendini diyor kardeşim Allahın sopası yok hakketmiştin diyor bak gördünmü durmadan benle kavga edersen olacağı bu diyor yaaav bi susun el verinde kalkayım dedim :)
Slm kizlarrr
Dun aksam yemekten sonra balkonu toparladim dolaplari yerlestirdim gece 12ydi isim anca bitti yorgunluktan gozlerim sismis gecmisi actim okuyayim diye ama giz kapaklarima hakim olamadim iyi geceler yazdim ciktim netten yattim. Insallah iyisinizdir.
Bugunde is cikisi pazara gitcem aksam yemekten sonra temizlik yapcam yarin misafirlerim gelecek.
Gecmis olsun cnm
Cok gecmis olsun canm.yanık da kötüdür cabucak. iyilesir insBugün çok kötü bir şey oldu.köfte kızartrken tencere kaydı kızgın yağ elimin üstünden döküldü öldüm öldüm dirildim hastaneye gittik sardilar elimi çarşamba gününe çağırdı yine.suan daha iyiyim çok şükür
Valla hem de ne yıpratti ..düşün dün gece 11de baslayan kaşntı sabah 6 da hafifledi.o saate kadar sadece 1 saat uyumusumdur o da yarm yamalak bi uyku.bi de ayak tabanlarm ve avuc ici daha cok kaşınıyo.öyle olunca da uzanamıyorm hep oturuyrm.bu hamilelikle annemin kıymetini bi kez daha anladm.üstelik o bu kaşntıyı cekerek yemek yapmıs camasir yikamis cocuk bakmış.bengisu şu kaşıntı seni bayağı yıpratı gerçekten neyse az kaldıı doğum sonrası bebikde sende sağlıklı olunda buda ödülünüz olsun :) birde bizim buranın hamilelerinin maşallahı vardı hepiniz az kilo aldınız :)
acımaz mı ne kadar canın yanmıştır tabiii Allah daha beterlerinden saklasın bayağı aksilik olmuş gerçekten annen babanı yolcu ettinmi ? neyse kadıncağızla telefonda konuşurken iyiyim felan dersin rahatlatırsın biraz artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?