Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi aksamlar kizlar kac gundur yoğunum eşya almaktan biktim yeminlen tasinirken yipranan kanepemi oturma odasi yapptim salono normal bi kanepe takimi aldik ev birbirine girdi yeniden tasinmiş gibi oldik cocuk odasi i tasidik salonu odaya tasidik yeni kanepeler geldo somdilik yerlesmis gibi gorunuyoruz ama gardrop içleri dokulüp yerleşcek
Cumaya sinav var kuran kursumda bi yandanda ona çalisiyorum oyle yogun iste bende gelemedim bi turlu adapte olamadim inş baslarim tam manasiyla cok uzuluyorum kilo veremediğime ama halada yemeye devam ediyorum pis boğaz nursena

Güle güle kullan yeni takımını canım
Sınavda da başarılar
Yerken beni aklına getir belki az yersin :)

canım benim inşallah sağsağlim almışsındır bebişinizi kucağınıza amman ne çauk geçti 9 ay kııızzz bak gene doğurasım geldi:))

offf geçmişş olsuunnn anneminde çay döküldüydü zor çocuğunu Allah korumuş başından bi ekmekle tuza oku çevir ver birine bari
geçmiş olsunnn ne gelirse boğazdan geliyo başımıza:)))iysin demi şimdi ağrıların yoktur inşallah

sabır sabır az kaldı inşallah düşündükce seni bana sıkıntı basıyo sinek ıssırsa kaşımaktan helak oluyoruz Allah kolylık versinn

bayağı zor bir durum uykusuzda kalıyorsun annendede varmış genetik oluyor demek ki neyse az sabır daha, doğumdan sonra tüm bu zorlukları unutacaksın inşallah :)

Kolay gelsin şimdiden
Beslenme konusunda da cumaya daha var 2 gün iyi devam edersen güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…