- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ben eksideyim ama bana bakma azcık moralim bozuk bişey yemedimNasılsıniz canlarm ne yediniz bugün.ekside olanlar var mı. ben daha o mutluluğa eremdm
hayırdır ablacim ne olduBen eksideyim ama bana bakma azcık moralim bozuk bişey yemedim
Boşver canımhayırdır ablacim ne oldu
Amin canımNe derdin varsa inşallah kısa zamanda düzelir.elimde daha iyi ablacim yarın sargı açılacak
sargi olduğu için ne durumda bilmiyorum acısı azaldı amaAmin canım
İnşallah epeyce düzelmiştir elin
Güle güle kullan yeni takımını canımİyi aksamlar kizlar kac gundur yoğunum eşya almaktan biktim yeminlen tasinirken yipranan kanepemi oturma odasi yapptim salono normal bi kanepe takimi aldik ev birbirine girdi yeniden tasinmiş gibi oldik cocuk odasi i tasidik salonu odaya tasidik yeni kanepeler geldo somdilik yerlesmis gibi gorunuyoruz ama gardrop içleri dokulüp yerleşcek
Cumaya sinav var kuran kursumda bi yandanda ona çalisiyorum oyle yogun iste bende gelemedim bi turlu adapte olamadim inş baslarim tam manasiyla cok uzuluyorum kilo veremediğime ama halada yemeye devam ediyorum pis boğaz nursena
canım benim inşallah sağsağlim almışsındır bebişinizi kucağınıza amman ne çauk geçti 9 ay kııızzz bak gene doğurasım geldi:))Selamün aleyküm...
nasılsınız...benim bikaç gündür ara ara sancım oluyodu alıştırma sancıları diye önemsemiyodum ama bu gece baya kötü oldum sancılar sıklaştı falan sabah apar topar doktora gittik...hastaneye bi girdik sancı mancı kalmadı bende derken nstye girdim doktorumda baya rahatlattı ama yarın yatıyorum hastaneye nasipse bebişime kavuşucam inş...dualarınızı eksik etmeyin nolur...kardeşim ve yeni gelinimiz hariç kimse bilmiyo...arabamız yok kardeşimden istedik onlarda o sebeple öğrendi gelinde ben çocuklara bakarım abla hastanede uğraşmasın babası dedi falan işi böyle bağladık işte...biraz heyecan biraz korku biraz sevinç kısacası karmaşık duygular içindeyim...
offf geçmişş olsuunnn anneminde çay döküldüydü zor çocuğunu Allah korumuş başından bi ekmekle tuza oku çevir ver birine bariBugün çok kötü bir şey oldu.köfte kızartrken tencere kaydı kızgın yağ elimin üstünden döküldü öldüm öldüm dirildim hastaneye gittik sardilar elimi çarşamba gününe çağırdı yine.suan daha iyiyim çok şükür
geçmiş olsunnn ne gelirse boğazdan geliyo başımıza:)))iysin demi şimdi ağrıların yoktur inşallahiyi geceler hanımlar pek uğrayamadım cuma günü misafirim vardı diğer üç günde evde değildim hafta sonu 2 gün yürüyüş yaptım vücudum bayağı hamlaşmış ertesi günler hep heryerlerim ağrıyarak kalktım mağlesef yediklerime dikkat edemedim birde ben yaklaşık 15 gündür filan yeşil çayda içmiyorum neler yedim içtim söylemiyeyimde cumartesi akşamı lokantadan çıkarken hava yağmurluydu ayağım kaydı popomun üzerine fena düştüm sonrada Allahın sopası yok işte düşündüm :)
şimdi biraz geçmişe sizlere bakınayım :)
sabır sabır az kaldı inşallah düşündükce seni bana sıkıntı basıyo sinek ıssırsa kaşımaktan helak oluyoruz Allah kolylık versinnValla hem de ne yıpratti ..düşün dün gece 11de baslayan kaşntı sabah 6 da hafifledi.o saate kadar sadece 1 saat uyumusumdur o da yarm yamalak bi uyku.bi de ayak tabanlarm ve avuc ici daha cok kaşınıyo.öyle olunca da uzanamıyorm hep oturuyrm.bu hamilelikle annemin kıymetini bi kez daha anladm.üstelik o bu kaşntıyı cekerek yemek yapmıs camasir yikamis cocuk bakmış.
heee çokkpis gıcık oldum şuan sana bide eksideyim diyoooGüle güle kullan yeni takımını canım
Sınavda da başarılar
Yerken beni aklına getir belki az yersin :)
Valla hem de ne yıpratti ..düşün dün gece 11de baslayan kaşntı sabah 6 da hafifledi.o saate kadar sadece 1 saat uyumusumdur o da yarm yamalak bi uyku.bi de ayak tabanlarm ve avuc ici daha cok kaşınıyo.öyle olunca da uzanamıyorm hep oturuyrm.bu hamilelikle annemin kıymetini bi kez daha anladm.üstelik o bu kaşntıyı cekerek yemek yapmıs camasir yikamis cocuk bakmış.
heee çokkpis gıcık oldum şuan sana bide eksideyim diyooo
çok fena üstüme alındııımsen yemeye devam et bakalım
Artık ona göre davran o vakit :)çok fena üstüme alındııım
tamam beeaaa ooooofffffArtık ona göre davran o vakit :)
Kolay gelsin şimdidensabah ne güzel az yemiştim akşam dışarıda geç saat de fena yedim bir bardakta kola içtim bugün akşam yiyerek cuma eksisinden iyice uzaklaştım şimdi telefonda geldi cuma yatılı misafiriim olucaaakmıış
Sen de beni düşün :)tamam beeaaa ooooofffff
nasıl olucaksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?