- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Senin evlenme çağın geçti sanki :)))Eki Görüntüle 1775351 BEN GİDİYOM KIZLARRR
HEEE BİDE ORASI VAR DEMİİİ kızzzzSenin evlenme çağın geçti sanki :)))
Boşuna gitmene gönlüm razı olmadıHEEE BİDE ORASI VAR DEMİİİ kızzzz
Ah bonus ahhh.bunlar hepimiz yaşadığı seyler.seni bizden baska kimse anlayamaz.ama herseyin farkinda olman ilk adımı atmanı saglayacaktr.kendine yeniden hedefler koy ve bulundugun su yolda yeniden dogrul.ins basarirsin.basardikca kendinle de barışrsn..İyi geceler... Gelemedim pc açamadım sabahtan. Öğlen şu emg sonucunu ilk isteyen dr a götürdüm adam ameliyata girmişti not bıraktım büyük ihtimal yarın görüşürüm telde.
Çokta net bişey diyeceğini sanmıyorum yinede bir hekim fikri alacağım. Aile hekiminede uğradım fikir aldım danıştım. Bana vakıf gurebaya fizik tedavi romotoloji bölümüne gitmemi tavsiye etti. Kadrosu iyi dedi cerrahpaşadan falan kimsememnun kalmıyomuş ki bende kalmadım tahlil için gittiğimde. Gerçi annem nükleer tıptan fayda görmüştü ama neyyyyse.
Yürüdüm epeycede yoruldum alışık değilim. Biraz önce merak ettim baktım randevularına falan vakıf gurebada doçentler proflar var biraz farkla muayne ediyolarmış oraya gidicem inş.
Yine meraktan kas romatizmasıyla ilgili bişeyler okudum benim sıkıntılarım yazıyomu diye bir çoğu yazıyo hepsi olmasada.
Eğer varsa ve ne kadar geç tedavi olursa o kadar kronik bir durum olabilirmiş. Kronik demek hiç geçmeyecek demek vah ki ne vah...
Tedaviler kısmında karşıma çıkan şey yaşam tarzı değişikliği belli fizik tedaviler ve kullanılan ilaçların başında antidepresanlar. Yani kendini ota b.... sıkmanın üzülüp kahrolmanın kendini yemenin yiyip yiyip bunalıma girmenin bu yüzdende tekrar tekrar yemenin ve bu kısır döngüyle şişman kalmanın vs. daha 30 yaşında bana verdiği hediyeler.
Allahtan gelene sözüm yok hastalık bir imtihandır. Ama düşünüyorum ve kendimle yüzleşiyorum da gayet sağlıklıyken kendimi bu ve ilerde daha kötü olabilcek bir duruma sokmamın allahlık bir tarafı yok.
Nerem ağrısa dr luk ne durumum olsa altından kilom çıkıyo. Annemde yıllardır aynı daha yeni tekrar bütün herşeyi yapıldı dr demişki 10 sene içinde ciddi kalp hastalığın olur kilo vermezsen.
Annemin ne sıkıntı çektiğini göre göre ben öyle yapmim diyemedim oldum 107 kilo şimdi benzer şeyler bendede başladı.
Kendime çok fazla kızgınım kırgınım.
Bugun kasıtlı avm dolaştım. Mağazalara girdim baktım en basiti bir don bile yakıştıramadım kendime. Hep evde dur bi yere gitme bol esofman giy hamile pijamalarını giy lastikli nasılsa senin göbeğine ayak uydurur. Ama kırk yılda bir bi yere gidecek olsam sap gibi kalıyorum ortada simdi napcam diye. Ara sıra insan içine çıkmalı kendini görmeli insan. Kıyafetleri giyerek eskitmeli dolapta bekleterek değil.
6 martta halamın kızının nikahı var tarihi yeni öğrendim. Tek düşündüğüm ne giycem ne takıcam oldu. 3 martta kına varmış ablası kilolu baya onun dışında benden şişmanı yok gelecekler arasında. Gelin olacak kuzende zaten 100 lerden 80 e indi. Aylar yıllar geçiyo bir değişemeyen ben. Herkesin ablası gibi durucam başta kendi ablam benden yaşça küçük kardeşim gibi.
Çok yazdım çok doldum bir an hellal edin.
nursena eskiden bizdede öyleymiş babaannem öyle anltırdı gelin olucak kızın boyuna bosuna iriliğine bakarlarmış ben rahmetli babaannemin yalancısıyım ...Eki Görüntüle 1775351 BEN GİDİYOM KIZLARRR
gülüm ben cumartesi akşamı Büyükçekmece sahilde düştüm nursenada sormuş bir yerlerin ağrıyormu diye sağolsun sabahları kalkınca bir müdet yürüyemiyorum ama yaa düşmemden yada bu ara hep yürüyüş yaptım ondan da olabilirplynna dün okudum telden yazamadım çok üzüldüm yanık çok zordur çok geçmiş olsun mutlaka bir sadaka ver. Allah beterinden korusun.
74FRIDA sen ne ara düştün onu hiç anlamadım :) sanada geçmiş olsun yımışakta olsa düşme düşmedir.
dafi ablacım umreye gidicekmişşsin şimdiden mübarek olsun...
bengisu022 az kaldı inş zeynep kurtardı sizde kolaylıkla kurtarırsınız bütün rahatsızlıklarınız geçer
Tesekkir ederim cnmSağolun kızlar yok çok yumuşak bir düşüş oldu komik oldum yanii :))
Yeliz napıyorsun nasıl gidiyor cuma bildirimine eksi var mı ?
Hasibe sanada temizlik işlerinde kolay gelsin..
Cnm yeni okudum durumunu cok gecmis olsun emineye hamileyken duduklu patlamisti bende yanmistim bilirim yanik acisini valla korkutmak gibi olmasin ama pansumanda Allah yardimcin olsunhepinizde çok sağolun arkadaşlar.allah kimsenin başına vermesin çok kötü durum tek elimle hiç bir şey yapamıyorum oğlumun altını kaynanam değiştirdi dünden beri
ahh ahhh yanlis zamanda gelin olmusuznursena eskiden bizdede öyleymiş babaannem öyle anltırdı gelin olucak kızın boyuna bosuna iriliğine bakarlarmış ben rahmetli babaannemin yalancısıyım ...
koltuklarını güle güle kullan :)
mısafırım geliyooor temizlik yapmam lazımBu hafta hava gerçekten güzel degerlendirmek lazım yürüyüşle
Bonus telefondan haber yok mu daha
Kolay gelsin Hasibe cimIyi geceler kizlar
Bu saat oldu daha isim bitmedi bi mola vermisken size bakayim dedim
Tesekkir ederim cnm
Cnm yeni okudum durumunu cok gecmis olsun emineye hamileyken duduklu patlamisti bende yanmistim bilirim yanik acisini valla korkutmak gibi olmasin ama pansumanda Allah yardimcin olsun
Bu hafta hava gerçekten güzel degerlendirmek lazım yürüyüşle
Bonus telefondan haber yok mu daha
Bende aynından düşünüyodummısafırım geliyooor temizlik yapmam lazım
evdede kış kiri var sanki biraz idare etsemde bahar temizliği gibi yapsam diyordum
Geleyim mi yanında :))Yokyarın 20 iş günü doluyo gidicem bakim ne diycekler. Yakarım hiç affetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?