Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş benim de cam perde balkon vs vs işler bana bakıp duruyor ama hem canım istemiyor hem yapacak halim yok kan değerim çok düşük yine halsizim epey
yani cam perde kısmı bendede aynı sileceğimide zanetmiyorum yarın dışarı işim yine var bakalım ....
kansızlık için ilaç kullanıyormusun iğne yazsalar keşke bende bu hafta içi gideyim kan tahlili yaptırayım diyordum eeee tabi halsizlikte oluyor

Bende aynından düşünüyodum

hayatım sen zaten yeni taşındın sayılır o kadar kirlenmemiştir evin ...
gerçi yılbaşından sonra halıları yıkamaya vermiştim bir lekelerinii görseen şu ev işi çok nankööör

aaayyy benim kızımda gelip gidim kol altlarımla oynuyoo bıngıl bıngıl bıngıl diyor az kolunu kaldırsana seveyim diyor

Senin evde küçük çocuk yokken lekeler var birde bizim evi görsen koca 6 ay olmuş taşınalı bir kere perde yıkadım cam sildim ama idareten çocuklarla çok zor oluyo. Hala bazen çiş kaçırıyo kız elim sürekli makinede yıkıyorum. İstek oluyo nadiren ama güç olmuyo

banada çok misafir geldi gitti birde biz salonda yiyip içiyoruz halılarda açık renk neyse yarın vakitlice git telefonunu sormayada birde ordaki avm de giyecek bişey varmı diye bak bugün hangi avm ye gittin ?

banada çok misafir geldi gitti birde biz salonda yiyip içiyoruz halılarda açık renk neyse yarın vakitlice git telefonunu sormayada birde ordaki avm de giyecek bişey varmı diye bak bugün hangi avm ye gittin ?
Armoniparka gittim sefaköydeki. Tel airportta ama almıycam marta kadar kına için bişey alırım o zaman inş. İyi geceler bende yatayım.

selamun alekum hayırlı sabahlar canlarım
akşam buraya yazdıktan sonra uyuyya kalmışım allahım nekadar erken uykum geliyor kılodan zahır eşim belım agrıyo dıyo 50 kıloluk yem çuvallarını kaldırıyorum dıye ben duşundum ben 24 saat taşıyorum o yem çuvalından nereyse 2 tane sonrada çok acıdım kendıme kendıme yaptığım bu hale
neyse beslenmem kısmen ıyı gıdıyor şükür ama tartılamıyorum çok bi farkta yok sankı ama bozmıycam busefer bu yem çuvallarını atıcam ustumden inşallah
ayyy benı oraya kıralıçe yaparlar kesın

bonusum ıhmal etme gıt bıran once dr nekadar erken onlem alınırsa okadar ıyı canım nekadar aynı duyguları yasıyoruz benım omrum ne gıyecem dıye düşünmekle geçtı sımdı bulamıyorum anlıyorum ama sızın kılolarda geç kızkende bulamazdım burası kucuk sehır hep anne gıbı gıyınırdım offf of dertlendim gıne

nursena eskiden bizdede öyleymiş babaannem öyle anltırdı gelin olucak kızın boyuna bosuna iriliğine bakarlarmış ben rahmetli babaannemin yalancısıyım ...
koltuklarını güle güle kullan :)
yenı nısanlıyım ozamanlar esımın dayısının elını opmeye gıtttık kv yenı bı gelın almssın dedı allahım uzulsemmı sevınsemmı anlamamıştım ozamanlar

Valla canim tam tarih belli degil ama 3 hafta sonra sezeryan olur dedi doktor. Carsamba randevum var yine tamtarih verir belki bakalim :)

Saglikla gelsin inşallah elifcim,Allah bir avazda kurtarsin..

Gecmis olsun plynna,Allah sifalar ihsan eylesin.

Fridamm,azimli hatun ümitsizlik yok evet,hersey güzel olucak hepimiz için inşallah..
Bu ara da cok geçmiş olsun yaa,simdi daha iyisindir umarim..

sağol canım iyiyim çok şükür koşturmacalardayım
Allah nasip ederse bir değişiklik olmazsa 27 şubatta

Az kalmis dafi ablacim,bizlere de dua et mübarek beldelerde..

Bonuscum,gecmis olsun tekrar..Tedavine devam et olur mu,ihmal etme sakin..

Kilo konusunda lütfen kendine kizip,kirgin olma bu duygular ümitsizliği tetikleyip kisir döngüye düşmemize ve yerimizde saymamiza neden oluyor maalesef..

Öncelikle zayiflayabilecegimize kendimiz inanmamiz gerekiyor canim ya,basaranlardan hiçbir seyimiz eksik değil,istersek bizde yapabiliriz..

6 marta kadar iki hafta var daha,biraz dikkat edersen ilk haftalarda hizli gittiğinden 4-5 kilo eksi gidebilirsin nikaha,inan 1 kilo bile inanilmaz farkediyor her acidan..

Hadi bakalim gözüm üzerinde,dolapta stogun da var,aldigin yeşillik ve sebzelerden hafif mamisler ve salatalar yap kendine..:)

bengisu022 canim az kaldi doğuma,birazcik daha sabir:)Allah yardimcin olsun inşallah.

asumanzeynep ablacim moralin bozukmuş dün aksam,umarim simdi daha iyisindir..Allah gönlünü daraltan üzüntünü gidersin inşallah..

Son düzenleme:
Gunaydin esim ve bidik kizimla bi park yaptik geldik anam.bizimkigelmek.istemiyo hic parktan yorulmus heralde uyutuyorum simdi
Sağolun kızlar yok çok yumuşak bir düşüş oldu komik oldum yanii :))

Yeliz napıyorsun nasıl gidiyor cuma bildirimine eksi var mı ?

Hasibe sanada temizlik işlerinde kolay gelsin..
Yok ya artida gibuyim yine
Nursena gule gule kullan yeni esyalarini sinavinda da basarilar diliyorum
Kiz bizi orlarda gorseler hemen kapacaklar yani bence gitme
canim gecmis olsun ayni derthepimizde maleaef carebizde ama irade nerde bilmiyom

Arkadaslar sizden bir ricam olucak,bilgi sahibi olanlariniz yazabilirse cok makbule geçer:)

Söyleki:) evde fazla,tüketemedigimiz ayvalar var.Ben reçel yaparak onlari değerlendirmek istiyorum ama daha önce hic reçel yapmadım:)
Nette baktim biraz ama farkli farkli tarifler mevcut,tecrubem olmadigi için hangisi doğru tarif karar veremedim:)

Acaba ayva reçeli yapmasini bileniniz var mi araniza,Nasil yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…