İlaç falan alıyomuydun kan yapıcı seyler ye iç :)Adaş benim de cam perde balkon vs vs işler bana bakıp duruyor ama hem canım istemiyor hem yapacak halim yok kan değerim çok düşük yine halsizim epey
Yok gelme sen halin yokmuş kıyamamGeleyim mi yanında :))
Yiyorum ilaca da başladım canımİlaç falan alıyomuydun kan yapıcı seyler ye iç :)
yani cam perde kısmı bendede aynı sileceğimide zanetmiyorum yarın dışarı işim yine var bakalım ....Adaş benim de cam perde balkon vs vs işler bana bakıp duruyor ama hem canım istemiyor hem yapacak halim yok kan değerim çok düşük yine halsizim epey
Bende aynından düşünüyodum
aaayyy benim kızımda gelip gidim kol altlarımla oynuyoo bıngıl bıngıl bıngıl diyor az kolunu kaldırsana seveyim diyorAhh bonusum ahhh zayif olsak kiloyu takarmiydim acep komsum60 kilo ayyy yemem simitlerim çikti diyo
Ulan benim miğde kamyon tekeri gibi benim küçük kiz atada gelip kat kat olan miğdemi eliyle tutuyo anne az sosis yiyim diyo beni cocukum sosis gibi goruyo :) resmen
yani cam perde kısmı bendede aynı sileceğimide zanetmiyorum yarın dışarı işim yine var bakalım ....
kansızlık için ilaç kullanıyormusun iğne yazsalar keşke bende bu hafta içi gideyim kan tahlili yaptırayım diyordum eeee tabi halsizlikte oluyor
hayatım sen zaten yeni taşındın sayılır o kadar kirlenmemiştir evin ...
gerçi yılbaşından sonra halıları yıkamaya vermiştim bir lekelerinii görseen şu ev işi çok nankööör
banada çok misafir geldi gitti birde biz salonda yiyip içiyoruz halılarda açık renk neyse yarın vakitlice git telefonunu sormayada birde ordaki avm de giyecek bişey varmı diye bak bugün hangi avm ye gittin ?Senin evde küçük çocuk yokken lekeler var birde bizim evi görsenkoca 6 ay olmuş taşınalı bir kere perde yıkadım cam sildim ama idareten çocuklarla çok zor oluyo. Hala bazen çiş kaçırıyo kız elim sürekli makinede yıkıyorum. İstek oluyo nadiren ama güç olmuyo
Armoniparka gittim sefaköydeki. Tel airportta ama almıycam marta kadar kına için bişey alırım o zaman inş. İyi geceler bende yatayım.banada çok misafir geldi gitti birde biz salonda yiyip içiyoruz halılarda açık renk neyse yarın vakitlice git telefonunu sormayada birde ordaki avm de giyecek bişey varmı diye bak bugün hangi avm ye gittin ?
ayyy benı oraya kıralıçe yaparlar kesınEki Görüntüle 1775351 BEN GİDİYOM KIZLARRR
bonusum ıhmal etme gıt bıran once dr nekadar erken onlem alınırsa okadar ıyı canım nekadar aynı duyguları yasıyoruz benım omrum ne gıyecem dıye düşünmekle geçtı sımdı bulamıyorum anlıyorum ama sızın kılolarda geç kızkende bulamazdım burası kucuk sehır hep anne gıbı gıyınırdım offf of dertlendim gıneİyi geceler... Gelemedim pc açamadım sabahtan. Öğlen şu emg sonucunu ilk isteyen dr a götürdüm adam ameliyata girmişti not bıraktım büyük ihtimal yarın görüşürüm telde.
Çokta net bişey diyeceğini sanmıyorum yinede bir hekim fikri alacağım. Aile hekiminede uğradım fikir aldım danıştım. Bana vakıf gurebaya fizik tedavi romotoloji bölümüne gitmemi tavsiye etti. Kadrosu iyi dedi cerrahpaşadan falan kimsememnun kalmıyomuş ki bende kalmadım tahlil için gittiğimde. Gerçi annem nükleer tıptan fayda görmüştü ama neyyyyse.
Yürüdüm epeycede yoruldum alışık değilim. Biraz önce merak ettim baktım randevularına falan vakıf gurebada doçentler proflar var biraz farkla muayne ediyolarmış oraya gidicem inş.
Yine meraktan kas romatizmasıyla ilgili bişeyler okudum benim sıkıntılarım yazıyomu diye bir çoğu yazıyo hepsi olmasada.
Eğer varsa ve ne kadar geç tedavi olursa o kadar kronik bir durum olabilirmiş. Kronik demek hiç geçmeyecek demek vah ki ne vah...
Tedaviler kısmında karşıma çıkan şey yaşam tarzı değişikliği belli fizik tedaviler ve kullanılan ilaçların başında antidepresanlar. Yani kendini ota b.... sıkmanın üzülüp kahrolmanın kendini yemenin yiyip yiyip bunalıma girmenin bu yüzdende tekrar tekrar yemenin ve bu kısır döngüyle şişman kalmanın vs. daha 30 yaşında bana verdiği hediyeler.
Allahtan gelene sözüm yok hastalık bir imtihandır. Ama düşünüyorum ve kendimle yüzleşiyorum da gayet sağlıklıyken kendimi bu ve ilerde daha kötü olabilcek bir duruma sokmamın allahlık bir tarafı yok.
Nerem ağrısa dr luk ne durumum olsa altından kilom çıkıyo. Annemde yıllardır aynı daha yeni tekrar bütün herşeyi yapıldı dr demişki 10 sene içinde ciddi kalp hastalığın olur kilo vermezsen.
Annemin ne sıkıntı çektiğini göre göre ben öyle yapmim diyemedim oldum 107 kilo şimdi benzer şeyler bendede başladı.
Kendime çok fazla kızgınım kırgınım.
Bugun kasıtlı avm dolaştım. Mağazalara girdim baktım en basiti bir don bile yakıştıramadım kendime. Hep evde dur bi yere gitme bol esofman giy hamile pijamalarını giy lastikli nasılsa senin göbeğine ayak uydurur. Ama kırk yılda bir bi yere gidecek olsam sap gibi kalıyorum ortada simdi napcam diye. Ara sıra insan içine çıkmalı kendini görmeli insan. Kıyafetleri giyerek eskitmeli dolapta bekleterek değil.
6 martta halamın kızının nikahı var tarihi yeni öğrendim. Tek düşündüğüm ne giycem ne takıcam oldu. 3 martta kına varmış ablası kilolu baya onun dışında benden şişmanı yok gelecekler arasında. Gelin olacak kuzende zaten 100 lerden 80 e indi. Aylar yıllar geçiyo bir değişemeyen ben. Herkesin ablası gibi durucam başta kendi ablam benden yaşça küçük kardeşim gibi.
Çok yazdım çok doldum bir an hellal edin.
yenı nısanlıyım ozamanlar esımın dayısının elını opmeye gıtttık kv yenı bı gelın almssın dedı allahım uzulsemmı sevınsemmı anlamamıştım ozamanlarnursena eskiden bizdede öyleymiş babaannem öyle anltırdı gelin olucak kızın boyuna bosuna iriliğine bakarlarmış ben rahmetli babaannemin yalancısıyım ...
koltuklarını güle güle kullan :)
Valla canim tam tarih belli degil ama 3 hafta sonra sezeryan olur dedi doktor. Carsamba randevum var yine tamtarih verir belki bakalim :)
Bugün çok kötü bir şey oldu.köfte kızartrken tencere kaydı kızgın yağ elimin üstünden döküldü öldüm öldüm dirildim hastaneye gittik sardilar elimi çarşamba gününe çağırdı yine.suan daha iyiyim çok şükür
bebişinle birlikte sağlıcakla evine dön canım bizide arda bilgilendir olur mu :)
mağlesef bende eksi yok tersi artı bilem var
hakkaten şu yeşil çay bu kadar bize yararlıyken neden ihmal ederiz kiii yine sen 2 gün koşuşturmadan içememişsin devam et izninde gönlünce geçsin bol bol dinlen eğlen :)
ne güzel geldin iyiki geldin yok ümitsizlik filan herşey güzel olucak
evet yazın 100 altını görelim artık inşallah yarın bende alayım şu yeşil çayından
sağol canım iyiyim çok şükür koşturmacalardayım
Allah nasip ederse bir değişiklik olmazsa 27 şubatta
İyi geceler... Gelemedim pc açamadım sabahtan. Öğlen şu emg sonucunu ilk isteyen dr a götürdüm adam ameliyata girmişti not bıraktım büyük ihtimal yarın görüşürüm telde.
Çokta net bişey diyeceğini sanmıyorum yinede bir hekim fikri alacağım. Aile hekiminede uğradım fikir aldım danıştım. Bana vakıf gurebaya fizik tedavi romotoloji bölümüne gitmemi tavsiye etti. Kadrosu iyi dedi cerrahpaşadan falan kimsememnun kalmıyomuş ki bende kalmadım tahlil için gittiğimde. Gerçi annem nükleer tıptan fayda görmüştü ama neyyyyse.
Yürüdüm epeycede yoruldum alışık değilim. Biraz önce merak ettim baktım randevularına falan vakıf gurebada doçentler proflar var biraz farkla muayne ediyolarmış oraya gidicem inş.
Yine meraktan kas romatizmasıyla ilgili bişeyler okudum benim sıkıntılarım yazıyomu diye bir çoğu yazıyo hepsi olmasada.
Eğer varsa ve ne kadar geç tedavi olursa o kadar kronik bir durum olabilirmiş. Kronik demek hiç geçmeyecek demek vah ki ne vah...
Tedaviler kısmında karşıma çıkan şey yaşam tarzı değişikliği belli fizik tedaviler ve kullanılan ilaçların başında antidepresanlar. Yani kendini ota b.... sıkmanın üzülüp kahrolmanın kendini yemenin yiyip yiyip bunalıma girmenin bu yüzdende tekrar tekrar yemenin ve bu kısır döngüyle şişman kalmanın vs. daha 30 yaşında bana verdiği hediyeler.
Allahtan gelene sözüm yok hastalık bir imtihandır. Ama düşünüyorum ve kendimle yüzleşiyorum da gayet sağlıklıyken kendimi bu ve ilerde daha kötü olabilcek bir duruma sokmamın allahlık bir tarafı yok.
Nerem ağrısa dr luk ne durumum olsa altından kilom çıkıyo. Annemde yıllardır aynı daha yeni tekrar bütün herşeyi yapıldı dr demişki 10 sene içinde ciddi kalp hastalığın olur kilo vermezsen.
Annemin ne sıkıntı çektiğini göre göre ben öyle yapmim diyemedim oldum 107 kilo şimdi benzer şeyler bendede başladı.
Bugun kasıtlı avm dolaştım. Mağazalara girdim baktım en basiti bir don bile yakıştıramadım kendime. Hep evde dur bi yere gitme bol esofman giy hamile pijamalarını giy lastikli nasılsa senin göbeğine ayak uydurur. Ama kırk yılda bir bi yere gidecek olsam sap gibi kalıyorum ortada simdi napcam diye. Ara sıra insan içine çıkmalı kendini görmeli insan. Kıyafetleri giyerek eskitmeli dolapta bekleterek değil.
6 martta halamın kızının nikahı var tarihi yeni öğrendim. Tek düşündüğüm ne giycem ne takıcam oldu. 3 martta kına varmış ablası kilolu baya onun dışında benden şişmanı yok gelecekler arasında. Gelin olacak kuzende zaten 100 lerden 80 e indi. Aylar yıllar geçiyo bir değişemeyen ben. Herkesin ablası gibi durucam başta kendi ablam benden yaşça küçük kardeşim gibi.
Yok ya artida gibuyim yineSağolun kızlar yok çok yumuşak bir düşüş oldu komik oldum yanii :))
Yeliz napıyorsun nasıl gidiyor cuma bildirimine eksi var mı ?
Hasibe sanada temizlik işlerinde kolay gelsin..
Nursena gule gule kullan yeni esyalarini sinavinda da basarilar diliyorumİyi aksamlar kizlar kac gundur yoğunum eşya almaktan biktim yeminlen tasinirken yipranan kanepemi oturma odasi yapptim salono normal bi kanepe takimi aldik ev birbirine girdi yeniden tasinmiş gibi oldik cocuk odasi i tasidik salonu odaya tasidik yeni kanepeler geldo somdilik yerlesmis gibi gorunuyoruz ama gardrop içleri dokulüp yerleşcek
Cumaya sinav var kuran kursumda bi yandanda ona çalisiyorum oyle yogun iste bende gelemedim bi turlu adapte olamadim inş baslarim tam manasiyla cok uzuluyorum kilo veremediğime ama halada yemeye devam ediyorum pis boğaz nursena
Kiz bizi orlarda gorseler hemen kapacaklar yani bence gitmeEki Görüntüle 1775351 BEN GİDİYOM KIZLARRR
canim gecmis olsun ayni derthepimizde maleaef carebizde ama irade nerde bilmiyomİyi geceler... Gelemedim pc açamadım sabahtan. Öğlen şu emg sonucunu ilk isteyen dr a götürdüm adam ameliyata girmişti not bıraktım büyük ihtimal yarın görüşürüm telde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?