Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnş kasımpatı bende öyle düşünüyorum şu 100 ün altına indikmi bizi kimse tutamaz kızım

2 dilim beyaz peynir az da kaşar, 2dilim normal ekmek, domates frenk maydanozu çay tüketildi..

Hic ayva receli yapmadim bilmiyorum ama 1 kilo ayvayi rendeleyip uzerine 1 kilodan 1 kase eksik sekeri aksamdan tencereye koyup sabaha kadar beklet seker eriyip sulaniyo zaten sonra pisirebilirsun kisik ateste 20 25 dkyeter diye dusunuyorum yani diger recelleriboyle yapiyorum ben

Dost tavsiyesi yapma derim :)) çok güzel olur severim kendisini. Ben iki kere rende yapıpta yaptım çekirdeklerinide içine koyuyosun renk vermesi için bazı ayvanın cinsine göre su bırakır bazısı çok kuru oluyo ocağı ayarlarsın ona göre. Birde bazen çekirdekler kırmızı yapıyo reçeli bazende hiç farketmiyo dönmüyo rengi.

işte rendelenmiş ayvaya şeker katıp ocağa biraz kaynayınca limon yada limon tuzu :) merak ediyorum asuman abla ne yazacak :) doğranmışta olabilir tabükü bi daha beyle şeyler sorma buraya

Bende ayvadan başka yapmadım hiç yada çok az yaptım çok yediriyo diye ablam yapınca veriyo biraz. Ben geceden bekletmiyorum şekerle meyve zaten çabuk sulanıyo bide suyunu çektirmek için kaynatınca rengi koyulaşıyo kararıyo

İnş kasımpatı bende öyle düşünüyorum şu 100 ün altına indikmi bizi kimse tutamaz kızım

2 dilim beyaz peynir az da kaşar, 2dilim normal ekmek, domates frenk maydanozu çay tüketildi..

Tabisi bizi kimse tutamaz beybiiii

Kahvalti harikaa,aferimmm:) frenk maydonozu da ne ola ki

Bonus tirstim biann:) hic yapmasammi ki,ayvalarda mundar olmamis olur hem

Yanliz ayvalari küp küp dograniyor diye biliyorum ben,yazin getirdilerimizde öyle oluyor memleketten rendelendiğini ilk defa duydum,marmelat gibimi oluyor acaba

Bonus tirstim biann:) hic yapmasammi ki,ayvalarda mundar olmamis olur hem

Yanliz ayvalari küp küp dograniyor diye biliyorum ben,yazin getirdilerimizde öyle oluyor memleketten rendelendiğini ilk defa duydum,marmelat gibimi oluyor acaba
genelde reçel doğranır zaten dahada güzel görünüyo ben kolay olsun diye dedim yelizde öyle demiş 3 çocuk olunca en kolayına gidiyosun

benimki buna benziyodu kasımpatı saplarıda yeşildi tabisi :) kahvaltılık alıyolar dedi pazarcı diğer maydanoz gibi zeytinyagda falan sünmüyo dedi beyle kalıyomuş

Lütfen şu üye gibi sağlıklı paylaşımlar yapın. Görüyorum burda bazen reçel bile konuşuluyo hayır amacı ne reçel soran üyenin

Lütfen şu üye gibi sağlıklı paylaşımlar yapın. Görüyorum burda bazen reçel bile konuşuluyo hayır amacı ne reçel soran üyenin

Anaaaammm,kabak benim basima patladı:)

Ne gibi bir amacim olabilir bilmek ve öğrenmekten başka acaba,deli gibi ayva reçeli canim cektigini,yapar yapmaz bir kase yeme planlarim olduğunu,hatta ayvayi da o sebepten aldigimi kimse bilmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…