- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Bonus bak buda vardi,hatirlar misin:)
oyy çok severinnn tuz kadar severiz kısmı hele :)
inş özelde görüşen yok sanırım zeynoyla.ama esradan haber edebilir kova kişisi töbe yarabbim kadının adı kova kalacakclutch ugramiyor uzun süredir,özelde görüşeniniz var mi?önemli bir durum yoktur,hersey yolundadir inşallah..
Zeynepden haberi olan var mi kizlar?insallah saglikla kavuşmuştur yavrusuna..
Aslında güncelde çok dinlerim ama hareketlilik olsun diye o yılların popuyla insan duygulanıyo şimdikiler follow mee :)Ben dee:) ne kadan ortak yönlerimiz var öyle
bunuda bi diyne acapella pehh kültürüme bir sakız patlatayım
Aslında güncelde çok dinlerim ama hareketlilik olsun diye o yılların popuyla insan duygulanıyo şimdikiler follow mee :)
güzel fikir çay kesmedi diyodum kahveyi şekersiz içemiyorum tarçınla yapiyim bari telim geleydi bi resim atardım ana demişken bi servisi arim bakim noldiBonusum,ben gidip kendime sabah kahvesi yapacagim,söyle bol köpüklü halis türk kayfesi:)topla bebeleri buyur gel,karsilikli içelim beraber olsun..
kasımpatı işlere kalkıcam çay içtim şekersiz çok güzeldidiyete başlıyorum sayfasındaki arzu şey yazmıştı geçenlerde çok yeme isteği tatlı isteği falan hep amaçsızlıktan mutsuzluktan oluyomuş. Amaçsız değiliz değil mi böyle düşününce çayımdan keyif aldım
güzel fikir çay kesmedi diyodum kahveyi şekersiz içemiyorum tarçınla yapiyim bari telim geleydi bi resim atardım ana demişken bi servisi arim bakim noldi
geçmiş olsuun bağzen geldimi üst üste geliyor denir yaa öyle olmuş bayağı zor günler geçirmişsiniz ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum tekrarı yaşanmaz inşallah son olur canımKızlar selam nasılsınız?
Ben baya mahcubum, beni sormuşsunuz yazamadım bildirim de yapamadım.Amethyst_1 Elifcim kusura bakma bildirim yapamadım Cuma günü. Bonus cum sen de merak etmişsin YENA m haber verdi sağolsun... Biraz keyfisizim bu ara, cuma günü aklımdan çıkmış tamamen Beni listeden çıkar çıkarmadıysan Elifcim, bu ara hiç kilo işleriyle ilgilenemiyorum...
Ev sahibi evi satılığa çıkardı geçen haftalarda, ona biraz canım sıkılıyordu. Üstüne geçen hafta arabanın camı patlatıp çantamı çaldılar biz dışardayken. 5 bin lira civarında ziynet çalındı, bi de cam patladı o da maddi külfet. Kendimi suçlu hissediyorum çantamı almadım diye, baya canım sıkıldı. Bu ara sürekli zarara uğruyoruz, eşimin iş yaptığı bilgisaya çay döküldü falan. Nedendir anlayamıyorum.. Cana geleceğine mala gelsin tabi... Size dert yanıp canınızı sıkmak için yazmıyorum, unutkanlığımı açıklayayıım dedim :) Şimdi iyiyiz şükür. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Geçmiş olsun esracımKızlar selam nasılsınız?
Ben baya mahcubum, beni sormuşsunuz yazamadım bildirim de yapamadım.Amethyst_1 Elifcim kusura bakma bildirim yapamadım Cuma günü. Bonus cum sen de merak etmişsin YENA m haber verdi sağolsun... Biraz keyfisizim bu ara, cuma günü aklımdan çıkmış tamamen Beni listeden çıkar çıkarmadıysan Elifcim, bu ara hiç kilo işleriyle ilgilenemiyorum...
Ev sahibi evi satılığa çıkardı geçen haftalarda, ona biraz canım sıkılıyordu. Üstüne geçen hafta arabanın camı patlatıp çantamı çaldılar biz dışardayken. 5 bin lira civarında ziynet çalındı, bi de cam patladı o da maddi külfet. Kendimi suçlu hissediyorum çantamı almadım diye, baya canım sıkıldı. Bu ara sürekli zarara uğruyoruz, eşimin iş yaptığı bilgisaya çay döküldü falan. Nedendir anlayamıyorum.. Cana geleceğine mala gelsin tabi... Size dert yanıp canınızı sıkmak için yazmıyorum, unutkanlığımı açıklayayıım dedim :) Şimdi iyiyiz şükür. Umarım hepiniz iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?