Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimki buna benziyodu kasımpatı saplarıda yeşildi tabisi :) kahvaltılık alıyolar dedi pazarcı diğer maydanoz gibi zeytinyagda falan sünmüyo dedi beyle kalıyomuş
Biraz brokoliyi animsattibana
canim cok gecmis olsun ustuste gelmis gercekten Rabbim kaybettiklerinizin daha iyisini nasip etsin insallah

Ay parktan geldik kizi uyitim dedim yarim saat emerkwn uyudu agzindan cekiyorum agliyo anlicaniz uyutamadim adam cayi demlemis icim.dedim bana bisryler oldu bi bas agrisi mide bulantisi usume hissi neyse 1 saat utudumda kendime geldim kalktim hemen bi ihlamur yaptim kendime bide tarhana corbasi pisirdim hazir manti var bide onu yapayim.bizimkilere yetmez aksam.cayinin yanina bide tost yalarim olmazsa bugunde boyle gecer hamdolsun bigunumuze

Esracım çok geçmiş olsun sadaka verin size bişey olmasında yerine gelir inş. Listeden çıkmadım 2 hafta koyverdim 5 kilo aldım kızım çıkma sende hepten bırakma.

Yeliz yaprakları daha ufak kıvır kıvır sadece maydanoz gibi tadı zaten hatta yemesi daha iyi ondan. İnş bünyeme iyigelir.

Tel için tşk ederim gelsin bakim ne durumda :) öğlen 4 kaşık kadar parçalanmış yaprak sarması yedim 2 kaşık yogurtla. Bulgurluydu sarma. Akşam yemeğine kadar biraz su içsem iyi olucak.

tarhana çorbası iyi gelir derin grip olmasın inşallah da hafif atlatırsın dışarda soğuk aldın herhalde tarhana çorbası ve mantıda ne var 5 numara 10 yıldız biii yemek ama akşamki tost tehlike şahsen ben evdekilere bile tost yapsam dayanamam :)

şu yaprak sarmasını neden bulgurlu yaparsınız anlamam yapsana şöyle acılı, eşkiliii biii yaprak sarma

bende yemeğin altını kapatım biraz dinlensin yeriz mantar sote ve sebzeli bulgur pilavım var yanında yoğurtla yerim ekmek zaten yememde ölçülü yiyebileceğimi zanetmiyorum

akşam yemeğini yukarda bonusa yazdım fazla sağlıklı bir menü bulgur şişkinlik yapıyor bende
bugün ayva reçeline bittik gerçekten şekerimde var yapsam mı diye de düşünmeye başladım

Gelelim banaaa....
Cesitli sebeplerle benim dogum erkene aliniyor. Yarin ciger gelistirici igne olacagim. Bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz dedi doktor, ama haftaya persembe yuksek ihtimal gorunuyo... Yaklasik 20 gun once doğmuş olacak bebegim normal zamanindan. Dua edin saglik problemi yasamayalim kizim da ben de....

selam kızlar nasılsınız
benim ekmek siz ikinci h aftam gayet iyi gidiyor aramiyorumda ...
dün sabah basku le çıktığımda 125.9 gördüm nasıl sevindim...
bugün yalnız olan oldu...gerçi bulgur insallah bisey olmaz ...fellah köftesi yaptık yedik bugün canım çok istiyordu ....3 30 civarı yedim ..şimdide ayran ici cem yemek yemem artik

İnşallah sorunsuz sağlıklı kızını kucağına alırsın canım

clutch Esram gelmiş geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin napcaksın moralini bozma

Derin ekmeksiz hayat eksi getiriyor tebrik ederim devamı hadi gelsinn

iyi akşamlar kızlar

2 gündür saçma bir yoğunluk içindeydim izine ayrıldım ama pazartesi işe gittim geldim
dünde kolumda ağrı var demiştim daha önce iyice ağrımaya başladı dr gittim onla uğraştım tüm öğleden sonra
şu an pc mause kullanmak yasak meslek hastalığı :) oturma ve klavye ve mause yanlış kullanmkatan kireçlenme başlangıcı egzersiz ve ilaç v.s geçicek inşallah

diyette bu hafta çok başarılı değilim yani bozmadım ama eksi yok gibi cuma görücez artık

plynna geçmiş olsun canım

bir sürü alıntı yaptım benim gene gitti benmi beceremiyorum ne oluyor anlamıyorum
unuttuklarım varsa affolaa

Hayırlı akşamlar
Adaş menün güzel inşallah abartmamışsındır
Elifcim inşallah problemsiz alırsın bebeğini kucağına benim kızlar da 37.haftada dogdular
Meyranın doğum da çok yaklasmistir belki de almıştır bebeğini kucağına
Hemşerim geçmiş olsun
Ben de akşam yemeğinde 1 tabak kıymalı nohut yedim bir tane de kornişon turşu
Şimdi çay icecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…