- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Biraz brokoliyi animsattibanabenimki buna benziyodu kasımpatı saplarıda yeşildi tabisi :) kahvaltılık alıyolar dedi pazarcı diğer maydanoz gibi zeytinyagda falan sünmüyo dedi beyle kalıyomuş
canim cok gecmis olsun ustuste gelmis gercekten Rabbim kaybettiklerinizin daha iyisini nasip etsin insallahKızlar selam nasılsınız?
Ben baya mahcubum, beni sormuşsunuz yazamadım bildirim de yapamadım. @kasimpati35 Elifcim kusura bakma bildirim yapamadım Cuma günü.Bonus cum sen de merak etmişsin @YENA m haber verdi sağolsun... Biraz keyfisizim bu ara, cuma günü aklımdan çıkmış tamamen Beni listeden çıkar çıkarmadıysan Elifcim, bu ara hiç kilo işleriyle ilgilenemiyorum...
Ev sahibi evi satılığa çıkardı geçen haftalarda, ona biraz canım sıkılıyordu. Üstüne geçen hafta arabanın camı patlatıp çantamı çaldılar biz dışardayken. 5 bin lira civarında ziynet çalındı, bi de cam patladı o da maddi külfet. Kendimi suçlu hissediyorum çantamı almadım diye, baya canım sıkıldı. Bu ara sürekli zarara uğruyoruz, eşimin iş yaptığı bilgisaya çay döküldü falan. Nedendir anlayamıyorum.. Cana geleceğine mala gelsin tabi... Size dert yanıp canınızı sıkmak için yazmıyorum, unutkanlığımı açıklayayıım dedim :) Şimdi iyiyiz şükür. Umarım hepiniz iyisinizdir.
tarhana çorbası iyi gelir derin grip olmasın inşallah da hafif atlatırsın dışarda soğuk aldın herhalde tarhana çorbası ve mantıda ne var 5 numara 10 yıldız biii yemek ama akşamki tost tehlike şahsen ben evdekilere bile tost yapsam dayanamam :)Ay parktan geldik kizi uyitim dedim yarim saat emerkwn uyudu agzindan cekiyorum agliyo anlicaniz uyutamadim adam cayi demlemis icim.dedim bana bisryler oldu bi bas agrisi mide bulantisi usume hissi neyse 1 saat utudumda kendime geldim kalktim hemen bi ihlamur yaptim kendime bide tarhana corbasi pisirdim hazir manti var bide onu yapayim.bizimkilere yetmez aksam.cayinin yanina bide tost yalarim olmazsa bugunde boyle gecer hamdolsun bigunumuze
şu yaprak sarmasını neden bulgurlu yaparsınız anlamam yapsana şöyle acılı, eşkiliii biii yaprak sarmaEsracım çok geçmiş olsun sadaka verin size bişey olmasında yerine gelir inş. Listeden çıkmadım 2 hafta koyverdim 5 kilo aldım kızım çıkma sende hepten bırakma.
Yeliz yaprakları daha ufak kıvır kıvır sadece maydanoz gibi tadı zaten hatta yemesi daha iyi ondan. İnş bünyeme iyigelir.
Tel için tşk ederim gelsin bakim ne durumda :) öğlen 4 kaşık kadar parçalanmış yaprak sarması yedim 2 kaşık yogurtla. Bulgurluydu sarma. Akşam yemeğine kadar biraz su içsem iyi olucak.
akşam yemeğini yukarda bonusa yazdım fazla sağlıklı bir menüBirazdan ben de çıkacağım kızimla işimiz var mecburen yuruyecegiz de
Ayva reçeli konusunda ben rendeyi seviyorum daha bol taneli homojen oluyor
Akşamdan şeker yatiriuorum ben de bütün reçel leri
Adaş hadi aksami hafif geçirelim inşaallah
Gelelim banaaa....
Cesitli sebeplerle benim dogum erkene aliniyor. Yarin ciger gelistirici igne olacagim. Bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz dedi doktor, ama haftaya persembe yuksek ihtimal gorunuyo... Yaklasik 20 gun once doğmuş olacak bebegim normal zamanindan. Dua edin saglik problemi yasamayalim kizim da ben de....
Ayrancı da oturuyorum canım meclise yakınasum ankarada nerde oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?