Ayrancı da oturuyorum canım meclise yakın
Duyduk patlamayı eşimin cami meclis duvarının hemen yanında camlar yerinden oynamış Allah ölenlere rahmet yaralılara acil şifa ihsan eylesin
Gelelim banaaa....
Cesitli sebeplerle benim dogum erkene aliniyor. Yarin ciger gelistirici igne olacagim. Bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz dedi doktor, ama haftaya persembe yuksek ihtimal gorunuyo... Yaklasik 20 gun once doğmuş olacak bebegim normal zamanindan. Dua edin saglik problemi yasamayalim kizim da ben de....
iyi akşamlar kızlar
2 gündür saçma bir yoğunluk içindeydim izine ayrıldım ama pazartesi işe gittim geldim
dünde kolumda ağrı var demiştim daha önce iyice ağrımaya başladı dr gittim onla uğraştım tüm öğleden sonra
şu an pc mause kullanmak yasak meslek hastalığı :) oturma ve klavye ve mause yanlış kullanmkatan kireçlenme başlangıcı egzersiz ve ilaç v.s geçicek inşallah
a
esram geçmiş olsun canım rabbım beterinden esirgesinKızlar selam nasılsınız?
Ben baya mahcubum, beni sormuşsunuz yazamadım bildirim de yapamadım. @kasimpati35 Elifcim kusura bakma bildirim yapamadım Cuma günü.Bonus cum sen de merak etmişsin YENA m haber verdi sağolsun... Biraz keyfisizim bu ara, cuma günü aklımdan çıkmış tamamen Beni listeden çıkar çıkarmadıysan Elifcim, bu ara hiç kilo işleriyle ilgilenemiyorum...
Ev sahibi evi satılığa çıkardı geçen haftalarda, ona biraz canım sıkılıyordu. Üstüne geçen hafta arabanın camı patlatıp çantamı çaldılar biz dışardayken. 5 bin lira civarında ziynet çalındı, bi de cam patladı o da maddi külfet. Kendimi suçlu hissediyorum çantamı almadım diye, baya canım sıkıldı. Bu ara sürekli zarara uğruyoruz, eşimin iş yaptığı bilgisaya çay döküldü falan. Nedendir anlayamıyorum.. Cana geleceğine mala gelsin tabi... Size dert yanıp canınızı sıkmak için yazmıyorum, unutkanlığımı açıklayayıım dedim :) Şimdi iyiyiz şükür. Umarım hepiniz iyisinizdir.
bugünlerde az yıyorum ama duzenlı degıl sankı ama yazayım hemenmerhabalar ben geldiim :)
güzel muhabetler şarkılar dönmüş yetişemedim :) geç vakit güzel kahvaltı yaptım kahvaltıda biraz pekmezle ,birazda bal yedim ama dün akşamki geç yemek yememle bir gün öncesine göre bayağı artılardayım
kalkıp ortalığı toplayım yemek yapmam lazım hala ne yemek yapcam bilmiyorum bir markete çıkmam lazım
kardeşim aradı gelebilir ve yürüyüşe çıkabilirmişiz
Bonus gözün aydın telefonun halolmuş :)
@kasimpati35 ayva reçelin güzel olur inşallah ben bir iki kere reçel yap vardı karışım toz onla paketdeki tarife göre reçeller yapmıştım sonra bana doğal gelmedi bıraktım reçel yapmayı en doğalından yap sen reçelinii
YENA nereyesuun sesin soluğun çıkmıyor
OGULCUKLARIM güzel listelerini tekrardan yazsana benim öyle güzel listem yoook
asumanzeynep dediğin gibi bu günümüz dünden güzel olur inşallah
diğer yazamadığım arkadaşlarımda özelikle hamişlere bol sağlık diliyorum yakında burada büsürü büsürü bebik olcaak
tabii yelizle banada bol iredee
canım çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlanacak konturol altındasın şükür sağlıkla alacan bebegını kucağına inşallahGelelim banaaa....
Cesitli sebeplerle benim dogum erkene aliniyor. Yarin ciger gelistirici igne olacagim. Bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz dedi doktor, ama haftaya persembe yuksek ihtimal gorunuyo... Yaklasik 20 gun once doğmuş olacak bebegim normal zamanindan. Dua edin saglik problemi yasamayalim kizim da ben de....
tebriklerselam kızlar nasılsınız
benim ekmek siz ikinci h aftam gayet iyi gidiyor aramiyorumda ...
dün sabah basku le çıktığımda 125.9 gördüm nasıl sevindim...
bugün yalnız olan oldu...gerçi bulgur insallah bisey olmaz ...fellah köftesi yaptık yedik bugün canım çok istiyordu ....3 30 civarı yedim ..şimdide ayran ici cem yemek yemem artik
geçmiş olsun dikkat et canım kendineiyi akşamlar kızlar
2 gündür saçma bir yoğunluk içindeydim izine ayrıldım ama pazartesi işe gittim geldim
dünde kolumda ağrı var demiştim daha önce iyice ağrımaya başladı dr gittim onla uğraştım tüm öğleden sonra
şu an pc mause kullanmak yasak meslek hastalığı :) oturma ve klavye ve mause yanlış kullanmkatan kireçlenme başlangıcı egzersiz ve ilaç v.s geçicek inşallah
diyette bu hafta çok başarılı değilim yani bozmadım ama eksi yok gibi cuma görücez artık
plynna geçmiş olsun canım
bir sürü alıntı yaptım benim gene gitti benmi beceremiyorum ne oluyor anlamıyorum
unuttuklarım varsa affolaa
Hepimiz oyle gorduk demek :)Ben de dolma sarmalari bulgur ve pirinç karışık yapıyorum Anamdan öyle gördüm sanki daha da güzel oluyor gibi :)
Frida niye begenmedim benim bulgurlu sarmalari :) esimin insulin direnci icin ilac aliyo mumkun oldukca pirinc kullanmiyorum koyma diyo. Bazen karisik bazende sade bulguRla yapiyorum. Pilavida nadiren yapiyorum oglan seviyo diye.
Elifcim ignelere basliycaksaniz riskin artmis demektir hic sıkma canini o ignelerle sorunsuz doguyolar bak bu zamana kadar gelmen bile cok iyi senin icin. En onemlisi farkedilmesi sendeki gibi. Once allaha sonra dr lara emanetsiniz..
Ben de dolma sarmalari bulgur ve pirinç karışık yapıyorum Anamdan öyle gördüm sanki daha da güzel oluyor gibi :)
afiyet olsun bonuzcum ben şaka takıldım galiba bulgurun kısır ve mercimekli halini daha çok seviyoruum :) bu akşam sebzeli bulgurum vardı gerçi onuda severim :)
benim eşim tarafıda dolmayı bulgurlu karışık yaparlar birde reyhanlıı üzerine tereyağlı salçalı sos ve sarmısaklı yoğurtda kullanırlar
ankaraya geçmiş olsun canım vallaha insan artık söyleyecek söz bulamıyor en kötüsüde ne kadar ölümlere alıştık artık hiçbişey olmamış gibi yaşantımıza devam ediyoruz yada yaşlı bir yakınımız ölse bile üzülemiyoruz ne gençler ölüyor diye aklımıza geliyor ankaradaki kuzenlerim teyzem filan face nin ben iyiyim hayatayım butonunu kullanmış artık metropollerde yaşayanlarında can güvenliği yok zaten. ölenlerin ailelerine Allah sabırlar versin demekten başkada birşey gelmiyor ellimizden ...Ayrancı da oturuyorum canım meclise yakın
Duyduk patlamayı eşimin cami meclis duvarının hemen yanında camlar yerinden oynamış Allah ölenlere rahmet yaralılara acil şifa ihsan eylesin
Korkma ins dusundugun gibi olmaz zaten yeteri kadar acin var orasi artik yanmis soyulma acitmaz belkide. Gelinimizinde eli yanmisti suyun altinda yikiyodu falan cok sknti cekti allah kolaylik versin.Bugün hastaneye gittik sargıyi açtı elimin derisini Soyacakmis ben şok oldum duyunca. sonra cuma gel ogün Soyalim dedi. çok korktum ya gitsem bir hal gitmesem bir hal.hastaneden çıktım dayanamadm ağladım nasıl olacak diri diri ya.uyuştrmada yokmuş geldiğimden beri aklımdan çıkmyor
eşim sordu cuma gelmesek bir şey olurmu diye.deri altı yara derinin kalkması lazım ki yarayi tedavi edelim dedi ben korktum zaten bide tavır yapıyor doktor insanı açıklama yaptığına pişman ediyorsunuz diye söylene söylene çıktı gitti.sanki bizim hergün derimız yüzülüyoda koşa koşa kabul edelim.şu cuma gününü bir atlatsam çok korkuyorumKorkma ins dusundugun gibi olmaz zaten yeteri kadar acin var orasi artik yanmis soyulma acitmaz belkide. Gelinimizinde eli yanmisti suyun altinda yikiyodu falan cok sknti cekti allah kolaylik versin.
Elifcim Allah ikinize de sifa versin.niye erken alıyolar?bebek kilo mu almıs demistin.su an kac hafta kac kiloda?bi de sende seker cikmamisti demiGelelim banaaa....
Canm cok gecmis olsun.zor bi durum ams bence düşündüğün kadar acı vermez.ölü deri sonuçta.zaten ölü olmazsa soymazlareşim sordu cuma gelmesek bir şey olurmu diye.deri altı yara derinin kalkması lazım ki yarayi tedavi edelim dedi ben korktum zaten bide tavır yapıyor doktor insanı açıklama yaptığına pişman ediyorsunuz diye söylene söylene çıktı gitti.sanki bizim hergün derimız yüzülüyoda koşa koşa kabul edelim.şu cuma gününü bir atlatsam çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?