Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayrancı da oturuyorum canım meclise yakın
Duyduk patlamayı eşimin cami meclis duvarının hemen yanında camlar yerinden oynamış Allah ölenlere rahmet yaralılara acil şifa ihsan eylesin

Direk sen geldin aklıma asum ..
Arayacaktım sonra saate bakınca vazgeçtim..

Felaketler ardı ardına bir ülke artık.. gerçekten üzücü ve kaygı verici bir durum..
Allah korusun ve akıl fikir versin diyorum..

Elifçim hayırlısı olsun ama keyfi bir durum değildir dimi..
Sağlık sorunları sebep ise tabii ki en doğru karar ama kimi doktorlar nasılsa sezeryana karar verildi diye doğal gelişimini tamamlamadan yapalım bitsin diyor....

Herşey yolun da gider inşallah sen içini ferah tut ve umarım normal miyadını tamamlayıp merhaba der dünyaya bebişimiz..

Son düzenleme:

yasemincim geçmiş olsun.. tahmin ettiğim gibiymiş ağrının sebebi..
Peki mause yasağı dışın da başka önerisi oldumu doktorun.?
umarım çabucak iyileşir...

Frida niye begenmedim benim bulgurlu sarmalari :) esimin insulin direnci icin ilac aliyo mumkun oldukca pirinc kullanmiyorum koyma diyo. Bazen karisik bazende sade bulguRla yapiyorum. Pilavida nadiren yapiyorum oglan seviyo diye.

Elifcim ignelere basliycaksaniz riskin artmis demektir hic sıkma canini o ignelerle sorunsuz doguyolar bak bu zamana kadar gelmen bile cok iyi senin icin. En onemlisi farkedilmesi sendeki gibi. Once allaha sonra dr lara emanetsiniz..

hayırlı akşamlar kızlar aman ne muhabbet etmişsiniz gine maşallah ben gunduz toplantıdaydım akşamda kv gıttık yenı geldık acım ama yemıycem tabısi su içiyorum şimdi
esram geçmiş olsun canım rabbım beterinden esirgesin

bugünlerde az yıyorum ama duzenlı degıl sankı ama yazayım hemen
sabah 1 yumurta peynir 2 dilim ekmek 3 ceviz
ara yarım simit
öğlen çiğ köfte dürüm
ara süt
akşam bulgur pilavı yoğurt

canım çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlanacak konturol altındasın şükür sağlıkla alacan bebegını kucağına inşallah

tebrikler
geçmiş olsun dikkat et canım kendine

Ben de dolma sarmalari bulgur ve pirinç karışık yapıyorum Anamdan öyle gördüm sanki daha da güzel oluyor gibi :)
Hepimiz oyle gorduk demek :)

Ben ne yedim aksam 5 te bi mandalina yedim.

7 de sofradaydim ispanak yedim 1 tabak 5-6 dolu kasikti heralde 2 kasik yogurt 5-6 tane elma dilim firin pattis sadece 2 kucuk lokma ekmek aldim biraktim pattisi hatirlayinca. Cayin yaninda 2 tane kestaneye dayanamadim yedim. Cok buyuk degildi.

Gercekten aklimda hep az yemem gerektigi vardi ne yedigimi biliyorum en azindan. Su an midem ac degil gozum ac dusunmemeye calisiyorum. Her an yemek dusuncek kadar amacsiz bir insan degilim tarcinli sut icicem ins.

Ben de dolma sarmalari bulgur ve pirinç karışık yapıyorum Anamdan öyle gördüm sanki daha da güzel oluyor gibi :)

afiyet olsun bonuzcum ben şaka takıldım galiba bulgurun kısır ve mercimekli halini daha çok seviyoruum :) bu akşam sebzeli bulgurum vardı gerçi onuda severim :)

benim eşim tarafıda dolmayı bulgurlu karışık yaparlar birde reyhanlıı üzerine tereyağlı salçalı sos ve sarmısaklı yoğurtda kullanırlar

Bilirim reyhanli dolmayi annemde lahanaya koyar. Patatesli lahana yaparlar bide firinda ustu tereyagli :) ha bide lor dolmasi vardir :)

Ayyyy yengemin bi komsusu var mardinli dolma onun hayat tarzi gibi bisey. Bir patlicanin icinden ayri disindan ayri dolma yapar eksilisinden. Yazarken agzimin sulanmasina engel olamadim.

Cok fazla yemek konusuyoruz bunu biraz frenlesek gari diyorum :)

Ayrancı da oturuyorum canım meclise yakın
Duyduk patlamayı eşimin cami meclis duvarının hemen yanında camlar yerinden oynamış Allah ölenlere rahmet yaralılara acil şifa ihsan eylesin
ankaraya geçmiş olsun canım vallaha insan artık söyleyecek söz bulamıyor en kötüsüde ne kadar ölümlere alıştık artık hiçbişey olmamış gibi yaşantımıza devam ediyoruz yada yaşlı bir yakınımız ölse bile üzülemiyoruz ne gençler ölüyor diye aklımıza geliyor ankaradaki kuzenlerim teyzem filan face nin ben iyiyim hayatayım butonunu kullanmış artık metropollerde yaşayanlarında can güvenliği yok zaten. ölenlerin ailelerine Allah sabırlar versin demekten başkada birşey gelmiyor ellimizden ...

yazdan beri ben çok etkileniyordum özelikle sosyal medyadan haberleri alıncada daha bir kötü oluyordum çok çok ağladığımda oldu üç gün yataktan çıkmadığım zamanlarda bağzen sosyal hesaplarımı kapatayım diyorum onuda yapamıyorum ama bakıyorum herkes normal hayatını yaşıyor inanamıyorum hafta içi misafirim geldi o kadar şen şakrak gülüyorlar filan birazda şaşırıyorum insanların bu halerine ben gülüşlerimi kaybettim resmen...

eskiden arkadaşlarla dışarı filan çıkardık kadınlar günü 8 marta eğlenceye filan giderdik hayatımıza renk olurdu onlarıda yapamıyorum artık birçok şeyden kendimi çektim utanıyorumda normal bir hayat sürmekten ....

üzgün hemde çok üzgün bir şekilde hayatı dondurmuş gibiyim bu halimden de sıkılıyorum çünkü hayat çok kısa şu yaşadıklarımız ise berbat ..........

Off frida cok dogru yazmissin malesef alistik. Cocuklar falan etkilenmesin diyoruz hayatimizi yasiyoruz. Senin o dedigin gibi guluyorum bende. Ama surekli tv acildimi bir huzursuzluk bir yuzsuzluk hissediyorum kendimde.

Bir yanimiz ne halde biz hala bazen ota b... Takilabiliyoruz. Cocuklar gencler bi haber herseyden. Aman etkilenmesinler diye diye bu kadar duyarsiz olundu bizde duyarsizlastik donduk haberler bitince bitiyo sanki hersey.

Dusun dusun en sonunda diyorumki

Ama yinede gulusleri kaybetmemeli nefes aldigimiz surece umut vardir.

Allahim daha agir kaldiramayacagimiz savaslardan muhafaza etsin bizi ulkemizi..
Ins

Bugün hastaneye gittik sargıyi açtı elimin derisini Soyacakmis ben şok oldum duyunca. sonra cuma gel ogün Soyalim dedi. çok korktum ya gitsem bir hal gitmesem bir hal.hastaneden çıktım dayanamadm ağladım nasıl olacak diri diri ya.uyuştrmada yokmuş geldiğimden beri aklımdan çıkmyor

Korkma ins dusundugun gibi olmaz zaten yeteri kadar acin var orasi artik yanmis soyulma acitmaz belkide. Gelinimizinde eli yanmisti suyun altinda yikiyodu falan cok sknti cekti allah kolaylik versin.

Korkma ins dusundugun gibi olmaz zaten yeteri kadar acin var orasi artik yanmis soyulma acitmaz belkide. Gelinimizinde eli yanmisti suyun altinda yikiyodu falan cok sknti cekti allah kolaylik versin.
eşim sordu cuma gelmesek bir şey olurmu diye.deri altı yara derinin kalkması lazım ki yarayi tedavi edelim dedi ben korktum zaten bide tavır yapıyor doktor insanı açıklama yaptığına pişman ediyorsunuz diye söylene söylene çıktı gitti.sanki bizim hergün derimız yüzülüyoda koşa koşa kabul edelim.şu cuma gününü bir atlatsam çok korkuyorum

Elifcim Allah ikinize de sifa versin.niye erken alıyolar?bebek kilo mu almıs demistin.su an kac hafta kac kiloda?bi de sende seker cikmamisti demi

Canm cok gecmis olsun.zor bi durum ams bence düşündüğün kadar acı vermez.ölü deri sonuçta.zaten ölü olmazsa soymazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…