- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
canım nolur korkma ınşallah korktuğun gıbı olmaz devamlı lahavle oku sıkıntını alacaktır rabbım tez zamanda şifa versin inşalaheşim sordu cuma gelmesek bir şey olurmu diye.deri altı yara derinin kalkması lazım ki yarayi tedavi edelim dedi ben korktum zaten bide tavır yapıyor doktor insanı açıklama yaptığına pişman ediyorsunuz diye söylene söylene çıktı gitti.sanki bizim hergün derimız yüzülüyoda koşa koşa kabul edelim.şu cuma gününü bir atlatsam çok korkuyorum
Gelelim banaaa....
Cesitli sebeplerle benim dogum erkene aliniyor. Yarin ciger gelistirici igne olacagim. Bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz dedi doktor, ama haftaya persembe yuksek ihtimal gorunuyo... Yaklasik 20 gun once doğmuş olacak bebegim normal zamanindan. Dua edin saglik problemi yasamayalim kizim da ben de....
Bugün hastaneye gittik sargıyi açtı elimin derisini Soyacakmis ben şok oldum duyunca. sonra cuma gel ogün Soyalim dedi. çok korktum ya gitsem bir hal gitmesem bir hal.hastaneden çıktım dayanamadm ağladım nasıl olacak diri diri ya.uyuştrmada yokmuş geldiğimden beri aklımdan çıkmyor
sagol canim tarhana iyi geldi sanirim aimdi daha iyiyim mantiyida yapmasim aksam icin bi tek corba yaptim bide aksama tosttarhana çorbası iyi gelir derin grip olmasın inşallah da hafif atlatırsın dışarda soğuk aldın herhalde tarhana çorbası ve mantıda ne var 5 numara 10 yıldız biii yemek ama akşamki tost tehlike şahsen ben evdekilere bile tost yapsam dayanamam :)
Rabbim saglicakla aldirsin canim kucagina benim bidikta 37 haftalik dogdu merak.etme iyi olur insallahGelelim banaaa....
Cesitli sebeplerle benim dogum erkene aliniyor. Yarin ciger gelistirici igne olacagim. Bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz dedi doktor, ama haftaya persembe yuksek ihtimal gorunuyo... Yaklasik 20 gun once doğmuş olacak bebegim normal zamanindan. Dua edin saglik problemi yasamayalim kizim da ben de....
Gecmis olsun duzelme olur insallah ama bazen verilen egzersizler gercekten iyi geliyoiyi akşamlar kızlar
2 gündür saçma bir yoğunluk içindeydim izine ayrıldım ama pazartesi işe gittim geldim
dünde kolumda ağrı var demiştim daha önce iyice ağrımaya başladı dr gittim onla uğraştım tüm öğleden sonra
şu an pc mause kullanmak yasak meslek hastalığı :) oturma ve klavye ve mause yanlış kullanmkatan kireçlenme başlangıcı egzersiz ve ilaç v.s geçicek inşallah
diyette bu hafta çok başarılı değilim yani bozmadım ama eksi yok gibi cuma görücez artık
plynna geçmiş olsun canım
bir sürü alıntı yaptım benim gene gitti benmi beceremiyorum ne oluyor anlamıyorum
unuttuklarım varsa affolaa
canim gecmis olsun yazin gunesten yaninca derin soyulur ya oyle dusunmeye calis insallah iyi olureşim sordu cuma gelmesek bir şey olurmu diye.deri altı yara derinin kalkması lazım ki yarayi tedavi edelim dedi ben korktum zaten bide tavır yapıyor doktor insanı açıklama yaptığına pişman ediyorsunuz diye söylene söylene çıktı gitti.sanki bizim hergün derimız yüzülüyoda koşa koşa kabul edelim.şu cuma gününü bir atlatsam çok korkuyorum
hakkinizda hayirlisi olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinHerkese tesekkur ederim kizlar. Cok vaktim yok tek tek cevap yazamiyorum kusuruma bakmayin nolur.. Simdi hastaneye gidiyorum igneler icin. Bi sure yatabilirim dua edin..
Simdi benim durum su sekilde. Zaten biliyosunuz 30. Haftadan sonra acilmam baslamisti. Yatiyodum surekli.. Seker ciktigi icin de bebek iri normal haftasina gore.. Sadece kilosu da degil, bas ve karin cevresi de oyle.. Yani daha 1 ay var aslinda ama bebek dogmaliymis gibi cikiyo ultrasonda. Son nst de sancim cikti ben hissetmiyodum ama, tansiyonum yükselmeye basladi.
Ben hem devlette hem ozelde devam ediyodum takibe. Devlet hastanesindeki doktor bunlari söyleyince ozeldeki doktora da gittim dun, orda sadece sancim cikmadi, geri kalan herseyi o da soyledi. Perinatolojiye yonlendirdiler. Ordaki doktor da bakti inceledi falan bebegi.. digerleri cok onemli degil ama tansiyon sıkıntı bizim icin, bir an once dogumda fayda var dedi.
Tum doktorlar fikir birligi edince de boyle bi karar aldik iste...
Doktorlar erken olmadığını soyluyolar dogum icin.. 36. Haftadan sonra bi sorun olmaz ama riske atamayiz dediler o yuzden de ciger gelistirici igne yapilacak..
Boyle iste kizlar uzun oldu kusura bakmayin.. Dua edin bolca..
Ay zaten isini dogru yapan bi yetkili servis olsa sasardim zaten bizde yeni tablet aldik 40 gunde anca elimize ulasti bi sorun gorulemedi dedi ama sorun devam ediyodu yine verdi 15 gundur yine serviste tovbe yarabbim aldiklari para haram dicem ama...Yeliz ivet kavustum ama yine bir sorun var sabah 6 dan beri sarji 100% gorunuyo bi terslik var :) dun aksamda 2 gorunuyodu.
Bi daha gotururum belki eyice bi baksinlar :)
Ayrancı da oturuyorum canım meclise yakın
Duyduk patlamayı eşimin cami meclis duvarının hemen yanında camlar yerinden oynamış Allah ölenlere rahmet yaralılara acil şifa ihsan eylesin[/QUOTEsen geldin aklıma asum kaç kişinin canı evi ocağına ateş düştü ölenlere rahmet olsun halimiz içler acısı bişey yapamıyoruz (((
yasemincim geçmiş olsun.. tahmin ettiğim gibiymiş ağrının sebebi..
Peki mause yasağı dışın da başka önerisi oldumu doktorun.?
umarım çabucak iyileşir...
saol yenam aynen tahmin ettiğimiz gibi karpal tunel sendromu imiş bunun adı bildiğin çayda çıra hareketi vardır ya elinde caytabağından büyük bir tabakla içten kolumu burkarak yukarı doğru kaldırma hareket sürekli yapılcak,birde tendomu buldu gösterdi onu yukarı doğru sıvazla dedi sürekli krem ve ağrı kesici destek işte bu arada ortepedici direk ilaç yazdı gönderdi bu gittiğim spor hekimi hareket öneren ve resimli hareketler verdi.
kol mause kullanırken 90 derece olmalıymış bacak ile masa arasında 5 cm olmalıymış uzun süre oturanlar için böyleyken böyleee uzun oldu
Bugün hastaneye gittik sargıyi açtı elimin derisini Soyacakmis ben şok oldum duyunca. sonra cuma gel ogün Soyalim dedi. çok korktum ya gitsem bir hal gitmesem bir hal.hastaneden çıktım dayanamadm ağladım nasıl olacak diri diri ya.uyuştrmada yokmuş geldiğimden beri aklımdan çıkmyor
geçmiş olsun canım belki kabuk kurudu ise kalkması kolay olur genelde hava aldımı cabuk kururr derler yarada benzeri gibi şeylerde içini ferah tutu yapılcaksa sık dişini(
inşallah dediğin gibi olur.Canm cok gecmis olsun.zor bi durum ams bence düşündüğün kadar acı vermez.ölü deri sonuçta.zaten ölü olmazsa soymazlar
çok sağol canım inan hiç aklıma gelmedi la havle çekmek.bunu yapıcam inşallahesselamun aleykum hayırlı sabalar canlar
bol eksılı bol hareketlı bır gunumuz olsun ınsallah ayy bugun gun ver dıne ayda birkere ama ben hep çuvallıyorum yıyorum kendımı hıç frenlıyemıyorum inşallah bugun başarırımakşamada annemle kardesımgıl gelecek balık yapıcam allahım bugun bana bo irade versin inşallah
canım nolur korkma ınşallah korktuğun gıbı olmaz devamlı lahavle oku sıkıntını alacaktır rabbım tez zamanda şifa versin inşalah
Asuman abla bir öğrencim vardı kursta kaynar su döküldü eline hemen onu hatırladm aradım o anlatınca daha fena oldumplynna Allah kolaylık versin inşallah korktugun kadar zor birsey değildir
dün ilk defa yeşil çay içtim tuhaf geldi bana limon sıksam nasıl olurEki Görüntüle 1776617 buyurun kizlar yesil cay icelim beraber
Guzel olur tabi ki alisinca tuhaf gelmicek merak etmedün ilk defa yeşil çay içtim tuhaf geldi bana limon sıksam nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?