Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyra ne alemde acaba?2.bebisimiz meyradandi.3.elif.4 te ben mi oluyorum?5.bebegimiz de hasibeden.masallah ne bereketli bi diyet grubu?

Elif bi de gönlünü ferah tut hersey yolunda gider ins.cok da erken degil dogması icin.ben 28.haftadayken bu ciger ignesini yapmayı teklif etmisti ....bi doktor.o zaman aklm cikmisti bu bebek ne olacak diye.daha 1kiloydu o zaman ve yasayıp yasamayacagi da belli degildi.annelik gercekten cok zormmus.ama Rabbim o sabrı veriyo.ins sıkıntısz atlayrsnz ve saglikli bi sekilde bebegini kucagina alırsn

esselamun aleykum hayırlı sabalar canlar
bol eksılı bol hareketlı bır gunumuz olsun ınsallah ayy bugun gun ver dıne ayda birkere ama ben hep çuvallıyorum yıyorum kendımı hıç frenlıyemıyorum inşallah bugun başarırım akşamada annemle kardesımgıl gelecek balık yapıcam allahım bugun bana bo irade versin inşallah
canım nolur korkma ınşallah korktuğun gıbı olmaz devamlı lahavle oku sıkıntını alacaktır rabbım tez zamanda şifa versin inşalah

Gunaydin kizlar
Dun misafirlerimi atlattim aksam bi sistim bi sistim sormayin karnim gerildi kaldi 3 gunun yorgunlugu herhalde zaten biraz vucudum sisti gibi yorgunluktan bi kac gune atarim insallah ama yarina ne cikarim bilmem.

Hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah cnm

Cnm aslinda deri soyulcak degilde yara iyilesirken yaranin uzerinde sari bir tabaka olusuyor onu temizlemeleri lazim ki yara iyilessin yran acildiginda gormussundur. Aslinda 3 gun boyunca kapali kalmasi sacma geldi bana ben hergun yapiyordum pansumani o zaman cok tabaka birikmeden temizleniyo daha az aciyo canin. Ilk bir ikisi aciyo ama sonra o kadar sikinti olmuyo hatta ilk birkac pansumandn sonra kollamak sartiyla yarayi acik birkmak daha iyi

sagol canim tarhana iyi geldi sanirim aimdi daha iyiyim mantiyida yapmasim aksam icin bi tek corba yaptim bide aksama tost

Rabbim saglicakla aldirsin canim kucagina benim bidikta 37 haftalik dogdu merak.etme iyi olur insallah
Gecmis olsun duzelme olur insallah ama bazen verilen egzersizler gercekten iyi geliyo
canim gecmis olsun yazin gunesten yaninca derin soyulur ya oyle dusunmeye calis insallah iyi olur

Gunaydin.

Aksam buraya yazdiktan sonra isim vardi biraz uzun sure duruncada orta capli bir atistirma kazasi yasadim. Ne yedigimi yazmiycam.

Yememiz gerekenleri duzgun yediklerimizi yazalim onun disinda yazdikmi konu yemeklere kayiyo gozumuz hep yemek okuyo burda. Tam tersi olsun ins.

Herkese tesekkur ederim kizlar. Cok vaktim yok tek tek cevap yazamiyorum kusuruma bakmayin nolur.. Simdi hastaneye gidiyorum igneler icin. Bi sure yatabilirim dua edin..

Simdi benim durum su sekilde. Zaten biliyosunuz 30. Haftadan sonra acilmam baslamisti. Yatiyodum surekli.. Seker ciktigi icin de bebek iri normal haftasina gore.. Sadece kilosu da degil, bas ve karin cevresi de oyle.. Yani daha 1 ay var aslinda ama bebek dogmaliymis gibi cikiyo ultrasonda. Son nst de sancim cikti ben hissetmiyodum ama, tansiyonum yükselmeye basladi.

Ben hem devlette hem ozelde devam ediyodum takibe. Devlet hastanesindeki doktor bunlari söyleyince ozeldeki doktora da gittim dun, orda sadece sancim cikmadi, geri kalan herseyi o da soyledi. Perinatolojiye yonlendirdiler. Ordaki doktor da bakti inceledi falan bebegi.. digerleri cok onemli degil ama tansiyon sıkıntı bizim icin, bir an once dogumda fayda var dedi.

Tum doktorlar fikir birligi edince de boyle bi karar aldik iste...

Doktorlar erken olmadığını soyluyolar dogum icin.. 36. Haftadan sonra bi sorun olmaz ama riske atamayiz dediler o yuzden de ciger gelistirici igne yapilacak..

Boyle iste kizlar uzun oldu kusura bakmayin.. Dua edin bolca..

hakkinizda hayirlisi olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Yeliz ivet kavustum ama yine bir sorun var sabah 6 dan beri sarji 100% gorunuyo bi terslik var :) dun aksamda 2 gorunuyodu.

Bi daha gotururum belki eyice bi baksinlar :)
Ay zaten isini dogru yapan bi yetkili servis olsa sasardim zaten bizde yeni tablet aldik 40 gunde anca elimize ulasti bi sorun gorulemedi dedi ama sorun devam ediyodu yine verdi 15 gundur yine serviste tovbe yarabbim aldiklari para haram dicem ama...

günaydın kızlarrr hayırlı günler bir buruk bir durgunluk tuhafff
akşam eskişehire gidiyorum salı günüde ankaraya geçicem eşim tedirgin gitmesenmiki diyor dedim orda yaşayanlar ne yapsın ecel gelecekse her yerde her an saniye gelebilir Allah rahmet eylesin hepsini

iştahsız bir karatay kahvaltısı yaptım akşamda ne olur bilmiyorum

yukardaki yazım şekilsiz bişey olmuş nasıl becerdiysem

çok sağol canım inan hiç aklıma gelmedi la havle çekmek.bunu yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…